torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még a 15 mbites kapcsolatot sem lehet kihasználni,mert egyfolytába túl van terhelve az egész rendszer,nem hogy 60-at LOOOL<#banplz>#banplz>
ha olyan szerencsés vagy,hogy a környékeden van DIGINET lefedettség akkor tudod mi a dolgod!
le merem fogadni,hogy jövõre a upc 240mbit-es csomaggal fog majd elõrukkolni és fele ilyen lassú lesz az internet,mint most.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
A torrent szerelmeseinek 1-2 dolog..😄
Ha kell még ilyesmi írjatok..
http://www.focislany.atw.hu/RAJz.rar
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Akinek visszaosztási sebesség problémái vannak utorrenttel:
Tixati
Egyre jobb - már fél éve ezt használom - és ezt is fogom.
steam, origin: ACE_hun
Énis ezt használom és tökéletes.
nekem is hasonló a probléma, egyik helyemen olyan a sebesség, hogy majd leszáll a fejem (Diginet), itt meg nevetséges amit mûvel letöltéskor (UPC), de mindkét helyen ugyanaz a 1.8.4-es uTorrent-et használom
úgy látom másokkal is megesett a dolog, tudnátok egy kis helpet adni?
kösz.
üdv.
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
nem?
naugye..
1.8.5-ös uTorrentel mért olyan lassú a letöltés? 100kb/s-el tölt amikor bõven mehetne többel is. mi a baj?
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
hi.
utorrent 1.8.5-t tettem fel. routeren keresztül portforward-oltam, nyitottam egy üres portot, online leellenõritem (mindent ami le volt írva), de így sem tudok seedelni, csak letölteni. router smc barricade 7008abr
mit nem csinálok jól?
magától meggyógyult múltkor 1 órára, de azóta sem jó. 😞
vagy vírusos a géped, format c:
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hozzáférés megtagadva.
Kitiltás oka: dupeacc
ez mit akarhat jelenteni?
rohadt értelmes ok tényleg.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae