torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Tölthetõ a végleges 2.0 uTorrent.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

igen az
Benny04
ó ázmeg, ennyivel töltenék le :/

Grove4
feltöltési korlátozás asszem

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Beírtam,hogy 720 odamhogy globális korlátozási vmi,jó lesz?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ja de ha elolvastad a leírást akkor gondolom már megcsináltad
korlátozd a feltöltést mert amiatt lassul be a letöltés
vedd vissza mondjuk h max csak 750kbájt/s lehessen
Grove4
Ja,jó

Mondjuk inkább a letöltés lenne annyi😄

MR ME
érthetõ, mivel amit szedsz ahogy nézem 16ezer feltöltõvel és 60ezer letöltõvel rendelkezõ torrent 😊
am szép a feltöltései sebed, nekem is ilyen kéne 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Grove4
Van amikor ilyen 5.7 meg 2.0 a letöltési sebesség KB/S ban.

Grove4

Grove4
Na ,nagyjából megcsináltam.

http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=296984

Szerintetek ez normális/jól van beállítva?
Nagyon változékony a letöltési sebesség a feltöltés meg mindig óriási.

Grove4
THX

LoDMaSt
http://utorrent.hu/utorrent.php itt az általános beállítások pl.

@ Hellomarci

Grove4
Sziasztok azt szeretném kérni/kérdezni,hogy nem tudnátok egy ideális torrentbeállítást mondani,amivel gyorsan tölthetek le? Nem igazán vagyok otthon ebben a beállítgatós témában,összezavar a sok fül stb. ez van<#conf>

Narxis
😄DD

30/20 -nál már simán lehet az amit írtam.
jobban értek a témához, ez van.
router-t vegyél ne switch-et. switch-el nem menne (csak ha egyik gép mindig be lenne kapcsolva, de akkor ugyanott vagy)
<#eljen>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

MR ME
inkább olcsó routert vennék

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ProGabe
áháá, szóval, ha veszek mondjuk egy ILYET, vagy egy ILYET, és meg is van oldva az egész?

na, hogy befejezzem az off-ot, tudna írni valaki egy egyszerû és jó (na megy olcsó) megoldást? akkor a 2 hálókártyás dolgot elfelejtem, nem is gondoltam arra, hogy mennie kell a hostoló gépnek is, pedig tök egyértelmû :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MR ME
switch vagy router, egyszer kidobsz rá egy 5k-t és annyi, sztem annyit megér

rooney8
#25872-re ment 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
lehet, nekem most is így van (win 7 - win 7) de már szeretnék kicsit újítani 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

lck
Lehet úgy is ahogy írod csak akkor a 2 kártyás gépnek mindig menni kell ha a másikon is akarsz netet. + speciális hálókábellel kell összekötni a 2 gépet ( cross kábel )
Drágább de egyszerûbb egy sima router.
Az szépen lekezeli a netkapcsolatot mindkét gépre és tûzfalfunkciót is ellát.
Met
lehetett régen, nem tudom Vista-7 mennyire támogatja, ennek a megoldásnak az a hátránya, hogy a megosztó gépnek is kell menni ahhoz, hogy menjen a net a kliens gépen

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ProGabe
ha már szóba jött ez a dolog: mi a legegyszerûbb, legolcsóbb módja annak, hogy összekössek 2 gépet úgy, hogy legyen net mindkettõn?

olyat lehet, hogy veszek 1 plusz hálókártyát abba a gépbe, amibe a netkábel megy, és akkor abból a plusz hálókártyából megy a kábel a másik gépbe? hálózatból sajnos totál hülye vagyok :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nekem 30/20 mbit-es DIGI van, de látom neked mindig igazadnak kell lennie, ezért inkább okos enged...

steam, origin: ACE_hun

vagy ez

533Mhz-s CPU
128MB RAM

van rá Tomato
És ha a jövõre is akar gondolni ennél lejjebb nem adja. Biztos van Linksys-es alternatívája is.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

nyilván ha 100megabites neted van, akkor nem fogod észrevenni hogy lassabban jönnének be a 100kbájtos oldalak, ha közben tölt a másik gép...
2ms a pinged normális esetben, és felmegy 20-ra ha töltesz.
szóval a te neted is ugyanúgy belassul mint bárki másé aki nem használ QoS-t, csak valami bazi nagy sávszéled lehet.

de ha valakinek 200kbit a feltöltése, és játszani szeretne, és közben a másik gépen töltenek fel, akkor a 20-as pingbõl 200-lesz, ami játszhatatlan.
Úgyhogy nem véletlenül használnak QoS-t, ugyanis akkor 20 helyett 20-30 lesz csak, nem 200.
minimum 2, átlag 20, 20/2*100=1000%
Nekem a 20 ms tökéletes, UPC-nél az alap ping sem sokkal kisebb ennél... A weboldalak megjelenítésénél észre sem veszem a különbséget, sza'l nemtom milyen ezer százalékról beszélsz, de biztos igazad van...

N o N a m e
Ha 500 kb/s felett töltök lefele az utorrentel akkor 70-100%-ban eszi a CPU-t. Miért van ez?
Értem, köszi!

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

MR ME
hagyod futni, ha szedni más is azt a torrentet akkor fel fog tölteni, am érdemes újabb torrenteket leszedni amit rajtad kívûl még sokan fognak szedni és akkor rendesen tudsz feltölteni

Sziasztok, egy kis segítságre lenne szükségem!

Egy oldalon most nyílt regisztráció van és így sikerült bekerülnöm, csak az a probléma hogy amit letöltöttem azt vissza is kéne seedelni, amit fogalmam nincs hogy hogyan csináljak.Nem vagyok egy nagy torrentes, bocs ha hülyeségeket kérdezek.
Szóval amíg tölti a cuccot addig seedel is, aztán mikor lejött kiírja hogy Kész és Megosztás, de a feltöltési sebességnél semmit nem ír, tehát gondolom nem is csinál semmit.Mit kéne csinálnom?
Legújabb uTorrentet használom amúgy.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

nem valami jó, 1000%-al rosszabb így (ha csak az átlagot nézzük). Jobb lenne QoS-al.
kedvedért kipróbáltam, tess:
193.239.149.1 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 64, fogadott = 64, elveszett = 0
(0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítõlegesen, milliszekundumban:
minimum = 2ms, maximum = 31ms, átlag = 20ms

rooney8
az én gépem még megoldható a vezetékes, de a másik gép laptop... ott pedig nem túl jó vezetékessel megoldani

és a ping mennyi ha közben a másik gépen uppolsz max-szal?
Nekem Linksys WRT160NL-em van, és bár nincs bekapcsolva a QoS, tökéletesen mûkszik akkor is ha full sebességgel töltök le, vagy fel. Más klienseken is. Tehát nem feltétlen a QoS a megoldás, az inkább csak a Kábeles, vagy ADSL nethez, de ahhoz meg jó a cfosspeed is.

a gyorsabb hálózatért megéri 😄
egyszer kell megcsinálni
Narxis
Az kellemes egy munka. 😄

fúrjál falat, plafont, fõfalat stb, ha kell
de amúgy ha megoldható akkor vezetékkel kösd össze a gépeket mert ott tud igazán érvényesülni a QoS.
Én a wireless-t ki is kapcsoltam teljesen.
rooney8
ezt már több helyen olvastam... ennyi ember biztos nem tévedhet 😄 akkor valszeg ez lesz... köszi 😊

Linksys WRT54GL tomato firmware-el. Beállítod QoS-t.
rooney8
hy
lehet kicsit off lesz, de jobb helyen nem tudtam megkérdezni 😄
szval kéne vmi wifis router... a lényeg h sokat torrentezek, ezért ne az legyen, hogy a többi gépen nem lehet netezni mert úgy belassul... többi nem számít (ja és persze minél olcsóbb annál jobb 😊 )

[HUN]FaTaL
Volt, reboot és verziócsere megoldotta.

http://goo.gl/gd6Zi5