torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
vedd vissza mondjuk h max csak 750kbájt/s lehessen
Mondjuk inkább a letöltés lenne annyi😄
am szép a feltöltései sebed, nekem is ilyen kéne 😞
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=296984
Szerintetek ez normális/jól van beállítva?
Nagyon változékony a letöltési sebesség a feltöltés meg mindig óriási.
@ Hellomarci
jobban értek a témához, ez van.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
na, hogy befejezzem az off-ot, tudna írni valaki egy egyszerû és jó (na megy olcsó) megoldást? akkor a 2 hálókártyás dolgot elfelejtem, nem is gondoltam arra, hogy mennie kell a hostoló gépnek is, pedig tök egyértelmû :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Drágább de egyszerûbb egy sima router.
Az szépen lekezeli a netkapcsolatot mindkét gépre és tûzfalfunkciót is ellát.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
olyat lehet, hogy veszek 1 plusz hálókártyát abba a gépbe, amibe a netkábel megy, és akkor abból a plusz hálókártyából megy a kábel a másik gépbe? hálózatból sajnos totál hülye vagyok :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
steam, origin: ACE_hun
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
2ms a pinged normális esetben, és felmegy 20-ra ha töltesz.
szóval a te neted is ugyanúgy belassul mint bárki másé aki nem használ QoS-t, csak valami bazi nagy sávszéled lehet.
de ha valakinek 200kbit a feltöltése, és játszani szeretne, és közben a másik gépen töltenek fel, akkor a 20-as pingbõl 200-lesz, ami játszhatatlan.
Úgyhogy nem véletlenül használnak QoS-t, ugyanis akkor 20 helyett 20-30 lesz csak, nem 200.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Egy oldalon most nyílt regisztráció van és így sikerült bekerülnöm, csak az a probléma hogy amit letöltöttem azt vissza is kéne seedelni, amit fogalmam nincs hogy hogyan csináljak.Nem vagyok egy nagy torrentes, bocs ha hülyeségeket kérdezek.
Szóval amíg tölti a cuccot addig seedel is, aztán mikor lejött kiírja hogy Kész és Megosztás, de a feltöltési sebességnél semmit nem ír, tehát gondolom nem is csinál semmit.Mit kéne csinálnom?
Legújabb uTorrentet használom amúgy.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
193.239.149.1 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 64, fogadott = 64, elveszett = 0
(0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítõlegesen, milliszekundumban:
minimum = 2ms, maximum = 31ms, átlag = 20ms
egyszer kell megcsinálni
Én a wireless-t ki is kapcsoltam teljesen.
lehet kicsit off lesz, de jobb helyen nem tudtam megkérdezni 😄
szval kéne vmi wifis router... a lényeg h sokat torrentezek, ezért ne az legyen, hogy a többi gépen nem lehet netezni mert úgy belassul... többi nem számít (ja és persze minél olcsóbb annál jobb 😊 )