torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BitTorrent kontra uTorrent
kösz majd megnézem
MR:ahogy Narxis is mondta, vírus miatt, meg olyan vérszívók ellen aki nem tölt fel semmilyen adatot neked, csak letölt rólad, azokat nem kedvelem
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Az mitõl lehet, hogy a feltöltéseim duplán látszanak és ezért nem enged új letöltést indítani(nincs slotod új letöltés indításához)?
Köszi a válaszokat
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nekem maxon jön mindig, és sose szórakoztam ilyennel
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://ipfilterupdater.sourceforge.net/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Azt szeretem a Bittorrentben hogy tudtam IP címeket tiltani, átálltam a Utorrentre mert abba van Peereknél ip ország azonosítás, DE ip tiltás nem, esetleg valami beállítás miatt nincs IP tiltási lehetõség? vagy hogy lehetne tiltani IPt Utorrentben?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Annak meg csak örülök, hogy böngészéskor visszább vesz a sebességbõl, legalább gondolhatom akkor, hogy azt a böngészési sebesség elõnyére teszi.
andersh: Köszi, akkor méginkább nem kérdéses számomra a progi telepítése, ugyanis gondolom WRT54GC router-re sehogy sem lehet QoS-t használni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
.: mobilize.hu :.
de ezt sztem a bekapcsolt bandwidth management csinálja, mind1 nekem jobb így
Mert olvastam olyat régebben, hogy a felhasználók nem észlelnek semmi változást se, de nem tudom, mintha picit gyorsabb lenne itt mellette a böngészés. Ez persze lehet csak beképzelés miatt van, nem tudom. 😄
Mellékesként még: gondolkoztam cFosspeed-en, hogy feltelepítem mindkettõ gépre ugyanazt a verziót (gépek routerrel vannak megosztva).
Ezzel lehet olyat elérni, hogy ha például a másik gépen teljes sávszéllel töltök, akkor ha itt böngésznék, akkor automatikusan elvenne addigra a másik gép sávszélkihasználásából, ennek a gépnek az elõnyére? Vagy ez a prioritásvezérlés csak az adott gépre hat?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
.: mobilize.hu :.
vagy igen?
nincs upc-m.
csak gondoltam + érdem 😄
kössz
steam, origin: ACE_hun
Ha a netem elméleti maximum sebességével (10Mbyte/sec~80mbit) töltök, akkor a kliens talán a túl sok csatlakozás (10000/200/50), vagy a nagy sebesség miatt bezáródik. Ez még nem is lenne baj, de ami komoly gond hogy az elméletileg 99.9%ig letöltött torrent újraellenõrzésekor, kb. az egyharmadát találja meg. Persze adatvesztés lehetséges, de így kb. 3x annyi adatot számol a kliens letöltésben, és 99.9%-nál több seeder esetén is megáll a letöltés, és csak pár kbyteal tölt, de nagy nehezen azért megadja a 100%ot. A kliensnél adatvesztés alatt pár mega szokott lenni, miközben néha 2-3 GB adatot vesztek.
A 100%ot már elérte, de az adatmennyiséget levonta. Itt egy kép róla.
Erre varjatok gombot😊