torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

preferences / ui settings / single click on tray icon to be open

Van hozzá skin akkor másképp fog kinézni. Én amit észrevettem, hogy a 2.0 ikonja a tálcán az óra mellet, néha nehezen reagál. Tehát az pl. utorrent mutatása/elrejtése-re 2x kell kattintani, mert elsõre nem hozza be.
Narxis
Mé nem?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

µTorrent 2.0 ikonjai nagyon nem tetszenek
Narxis
uTorrent!!!

Melyikük nyerne?

BitTorrent kontra uTorrent

deep
Áhá😊
Köszi
Vársz egy kicsit, hogy a tracker frissüljön, mert elõzõ torrentjeid bent maradtak, és most megint felléptél, ezért duplán látja.
biomage
upsz kiment a fejembõl írni
kösz majd megnézem

MR:ahogy Narxis is mondta, vírus miatt, meg olyan vérszívók ellen aki nem tölt fel semmilyen adatot neked, csak letölt rólad, azokat nem kedvelem

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

deep
Sziasztok!

Az mitõl lehet, hogy a feltöltéseim duplán látszanak és ezért nem enged új letöltést indítani(nincs slotod új letöltés indításához)?

Köszi a válaszokat
tommygear
elindítom az utorrentet és a legtöbb játék elkezd akadozni... pontosabban csak az egérmutató, nem folyamatos a mozgása, ez miért lehet?? eddig nem volt ilyen probléma
Narxis
Jah, nincs nagy hatása a sebességre, én is csak pár hónapja használom, de állítólag seederek között vannak akiket jobb tiltani mert vírusosak, jogvédõk stb. Végülis nem fontos, csak linkeltem neki ha annyira kell.

MR ME
ha tiltasz ip-t? nem vágom az összefüggést
nekem maxon jön mindig, és sose szórakoztam ilyennel

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Narxis
Vírusok, jogvédõk és a többi féreg ellen. Nem fontos, de public trackeren én éreztem egy kis sebességnövekedést, gyorsabban szedte a cuccokat néha.

Narxis
Én ezt használom, Felhasználók/Appdata/Roaming/uTorrent mappába kell bemásolni asszem.

http://ipfilterupdater.sourceforge.net/

MR ME
megkérdezhetem h minek akarsz te ip-t tiltani torrenben?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

biomage
Hali

Azt szeretem a Bittorrentben hogy tudtam IP címeket tiltani, átálltam a Utorrentre mert abba van Peereknél ip ország azonosítás, DE ip tiltás nem, esetleg valami beállítás miatt nincs IP tiltási lehetõség? vagy hogy lehetne tiltani IPt Utorrentben?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

fery02
Akkor más is hasonlóan érez, mint én. 😊
Annak meg csak örülök, hogy böngészéskor visszább vesz a sebességbõl, legalább gondolhatom akkor, hogy azt a böngészési sebesség elõnyére teszi.

andersh: Köszi, akkor méginkább nem kérdéses számomra a progi telepítése, ugyanis gondolom WRT54GC router-re sehogy sem lehet QoS-t használni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

autoszimulator
Igen lehet gyorsabb a netezés, de persze ettõl nem kell csodát várni, ilyenkor értelemszerûen a letöltés lassul picit ennek kárára. De ez nem tudom, ennél a verziónál valamiben változott-e, vagy a böngészés közbeni prioritás maradt a régi, és csak úgy tûnik, mintha jobb lenne 😊

.: mobilize.hu :.

mind2 gépre hat
MR ME
énis azt vettem észre h lehet böngészni nyugodt szívvel miközben megy a feltöltés, cserébe folyamatos 30kbps letöltés megy és a feltöltésem 80-90 helyett csak 60-70 😊
de ezt sztem a bekapcsolt bandwidth management csinálja, mind1 nekem jobb így

fery02
Lehte hülye kérdés, de ezzel az új 2.0-ás verzióval akár az itthoni saját hálózatunk is gyorsabb lesz (gondolok itt elsõ sorban a böngészési sebességre) vagy ez csak a szolgáltatóknak elõnyösebb?

Mert olvastam olyat régebben, hogy a felhasználók nem észlelnek semmi változást se, de nem tudom, mintha picit gyorsabb lenne itt mellette a böngészés. Ez persze lehet csak beképzelés miatt van, nem tudom. 😄

Mellékesként még: gondolkoztam cFosspeed-en, hogy feltelepítem mindkettõ gépre ugyanazt a verziót (gépek routerrel vannak megosztva).
Ezzel lehet olyat elérni, hogy ha például a másik gépen teljes sávszéllel töltök, akkor ha itt böngésznék, akkor automatikusan elvenne addigra a másik gép sávszélkihasználásából, ennek a gépnek az elõnyére? Vagy ez a prioritásvezérlés csak az adott gépre hat?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

MR ME
az a legegyszerûbb 😄

autoszimulator
igen, én pl lemondtam az elõfizetést 😄DD

MR ME
persze h nem, de az okos user kijátsza, ennyi

autoszimulator
Nem fog megszûnni a korlátozás, mert ehhez az kell, hogy akkor most mindenki ezt a klienst használja, mivel más nem vezette még be. Ez meg közel lehetetlen. Így pedig mi lesz? Szolgáltató korlátoz megszokásból, de azért közben az a pár user, aki ezt használja, és kijátssza a korlátozást, már szintén nem fogja annyira terhelni a rendszerüket. Semmi érdekük megszüntetni ezt, nem is fogják szerintem.

de mér, most tudják korlátozni? 😮
az pontos jé
Ahogy én a cikkbõl levettem, csak egy optimizáló az uTP, tehát ez csak egy jó ok, hogy ne korlátozzák, mert nem lesz annyira terhelt a hálózatuk. De hogy élnek e ezzel, már más kérdés.
de nem tudják korlátozni ha protokoll titkosítás be van kapcsolva és 2.0 van felrakva és uTP-vel kommunikál.
vagy igen?
nincs upc-m.
ja hár végilis logikus XD
csak gondoltam + érdem 😄
kössz
Sehogy, amíg a szolgáltató le van azzal ragadva hogy korlátoz. Ha a szolgáltatók hivatalosan állást foglalnak, vagy megszünnek a korlátozások akkor lehet örülni, addig csak álom az egész.
hali letöltöttem ezt a torrent 2.0 át hogy érti azt vége a torrent korlátozásnak?
Narxis
KickAssTorrents

MR ME
isohunt

pájretbély

állítólag õk is örülnek ennek.
valaki mondjon egy jó torrent oldalt amin szabad a reg
MR ME
annyi 😄

Narxis
UPC-nél biztos sírnak, mi viszont nevetünk.<#eplus2>

lck
És Digi-s neted van? Majd kipróbálom, de kaptam olyan ötletet is, hogy a disk cachet állítsam be, még az is tesztelés alatt van.
Nekem 2.0-ás utorrent-el forced nélkül pipa bepipálva tökéletes... Mellesleg a bepipálás, meg a forced beállítás kicsit üti egymást, mert a pipa azt engedi, hogy titkosítatlan kliensek is kapcsolódhassanak, a forced meg a kimenõ kapcsolatok titkosítására vonatkozik...

steam, origin: ACE_hun

épp h 2.0-val jobb, csak protokoll titkosítást forced re kell rakni meg a pipát bepipálni
Narxis
Lehet csak nem jól állítod be.

Persze, csak Digivel nem biztos hogy jól megy, próbálgatni meg nincs kedvem. Itt nem áll az a dolog, hogy ha valami gáz van, akkor szedj le újabbat... 1.8as verziótól felfele digivel egy rakás ...
1.7.7? van már 2.0 is
Narxis
Nincs. :Ð

Problémám a következõ: Win7es gép, utorrent 1.7.7, 10/100as realtek hálókártya

Ha a netem elméleti maximum sebességével (10Mbyte/sec~80mbit) töltök, akkor a kliens talán a túl sok csatlakozás (10000/200/50), vagy a nagy sebesség miatt bezáródik. Ez még nem is lenne baj, de ami komoly gond hogy az elméletileg 99.9%ig letöltött torrent újraellenõrzésekor, kb. az egyharmadát találja meg. Persze adatvesztés lehetséges, de így kb. 3x annyi adatot számol a kliens letöltésben, és 99.9%-nál több seeder esetén is megáll a letöltés, és csak pár kbyteal tölt, de nagy nehezen azért megadja a 100%ot. A kliensnél adatvesztés alatt pár mega szokott lenni, miközben néha 2-3 GB adatot vesztek.

A 100%ot már elérte, de az adatmennyiséget levonta. Itt egy kép róla.
Erre varjatok gombot😊
3.0 alpha van már? :Ð