torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
Mi lehet ez?
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Lenne egy olyan problémám, hogy bármelyik torrent oldalról töltök az utorrent 2.0 valami hülye hibát ír ki és leáll a letöltés! Pontosabban azt írja, hogy a fájlt egy másik alkalmazás használja. Nem tudom mi lehet a probléma, de elég idegesítõ tud lenni. Ha valaki tud rá megoldást az leírhatná, hogy és mit kell csinálni.
Elõre is köszönöm!!!
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A szolgáltató kbit-ben adja meg az utorrent meg kbyte-ban írja ki
De a speedtest is jól írja ki. 0,67Mb/s az kb 700kbit
csak volt amikor nem volt jobb...
1. Hol tudom beállítani, hogy x torrent mehet ki a netre?
2. Miért írja hogy Várakozik?
2,5. Kényszer indításnál elindul, de nem akarom mindig kényszer indításon legyen...
3. Miért ír ki folyton hibát, pedig letiltottam azokat a fájlokat ami nem tetszik nek?
4. Miért nem tetszik neki 1-1 fájl?
5.Plusz még az elõzõ hozzászólás(om).
Még van 1-2kérdésem, de most ennyi elég.
2010.02.08 20:50
fail 😄
Lehet,hogy hülye kérdés de az uTorrent melyik port van kitalálva melyiket érdemes beálítani?
Biztosan vannak olyan portok amiket elõnyben részesít.
Mert nem tudom melyikre lõjem be!
Köszi elõre is!
Üdv:JoE!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
steam, origin: ACE_hun
amiket leírtam már megtettem 😄
de evvel is csinálja
Azt csinálja, hogy leáll, majd újraindul, (lehet hallani) aztán a gép lefagy, hang elmegy, egér nem mozdul.
De reset után egy ideig-óráig jó <#idiota>#idiota>
Most másik tápkábelre raktam és nagy reményeket fûzök a dologhoz! 😄
Azt írja Statusnál h: Error: Adathiba (CRC)
Mivel az utorrent angolra van állítva, gondolom windowsból szedi az infót.
Behalt vinyó miközben töltötte, úgyhogy nem ok nélküli a dolog.
Van valami módja, hogy folytassa a töltést?
Hiába nyomok újraellenõrzést, az nem segít.
de ha szarrá akarod korlátozni a neted, akkor netlimiter és akkor jó lossos is lesz, vagy pedig routerben lekorlátozod 0,00001k-ra és akkor letölteni se tudsz
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.