torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nod32 törlése
sziasztok. meg tudná magyarázni valaki h az új 2.0ás utorrent mióta fent van azóta a wbböngészöm mozzila is meg a explorer is nagyon lelasult. tehát lassan jönnek be az oldalak vagy be sem jönnek. teljesen leterheli a sávszélességet a utorrent. a régebbi verziónál nem volt ilyen simán webezhettem mikor letöltés volt akkor is. szerintetek mi lehet a megoldás?

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Pharaoh
vírusírtó? régi torrent program?

H3LLBoY
Az elõbb nem jól írtam a hibát: A folyamat nem fér hozzá a fájlhoz, mert azt egy másik folyamat használja.
Mi lehet ez?

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

H3LLBoY
Hali!
Lenne egy olyan problémám, hogy bármelyik torrent oldalról töltök az utorrent 2.0 valami hülye hibát ír ki és leáll a letöltés! Pontosabban azt írja, hogy a fájlt egy másik alkalmazás használja. Nem tudom mi lehet a probléma, de elég idegesítõ tud lenni. Ha valaki tud rá megoldást az leírhatná, hogy és mit kell csinálni.
Elõre is köszönöm!!!

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

MR ME
nálam megy

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Narxis
aszfalt down?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

vizes
aha, már vagy két napja. remélem, semmi gond nincs...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Benny04
és mi van a mesevilággal? :l

Azért reméljük, nem zárja el a hó a külvilágtól Õket. 😞

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

MR ME
esõs, borongós

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hullaszag van gigamega táján. Valami idõjárás elõrejelzés?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Narxis
<#gonosz1>

ProGabe
<#vigyor1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

én nem
Ki használ azureust? (csak az válaszoljon aki igen..)

Sp0ngeb0b
portable verziót szedtem le de az is telepítõs 😄 mikor el akarom indítani 1.8.5 -t nem indul, hanem 2.0 ás jön fel. Külön vinyon , mappába van az 1.8.5 app, data, other könyvtár s az indító file.

[HUN]FaTaL
Ha nem telepítõs, akkor lehet, más könyvtárba rakod. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Én uTorrent elõtt BitCometet használtam, elõtte meg BitTornadot 😄

Sp0ngeb0b
Hello
Lehet valahogy egyszerre 2 más verziószámú utorrentet használni?
Ha igen hogy?

Pharaoh
700kb/s = 87kB/s

A szolgáltató kbit-ben adja meg az utorrent meg kbyte-ban írja ki
De a speedtest is jól írja ki. 0,67Mb/s az kb 700kbit

danyi2
Hali!
Lenne agy kérdésem: Az internetem 15MB De a nem tölt föl csak 90kb/s az utorrentben.
Mi lehet a baj?
Mért nem tölt többel föl?
Mert ha jól tudom akkor kb: 700kb/s kéne feltöltenije.
A segítséget elõrre is köszönöm.

Steam: zboard25

Vagyis egyhamar nem fogok választ kapni ezekre a kérdésekre... (#25971)

igen, pharaoh is ezt mondja
csak volt amikor nem volt jobb...
[HUN]FaTaL
Szerintem mindig is egy fos volt. 😄

Pharaoh
Mert ez egy jó progi, amig nem volt utorrent az volt az egyik legjobb.

lck
Miért használsz ilyen sz@r programot ?
Pár kérdésem lenne az új Azureus-ról(Vuze-rõl.) Verzió:4.3.1.4.

1. Hol tudom beállítani, hogy x torrent mehet ki a netre?
2. Miért írja hogy Várakozik?
2,5. Kényszer indításnál elindul, de nem akarom mindig kényszer indításon legyen...
3. Miért ír ki folyton hibát, pedig letiltottam azokat a fájlokat ami nem tetszik nek?
4. Miért nem tetszik neki 1-1 fájl?
5.Plusz még az elõzõ hozzászólás(om).

Még van 1-2kérdésem, de most ennyi elég.

Az Azureusban(vuze) Hol lehet beállítani hogy a tálcán mutassa a fe- letöltés sebességet? (vagy mint a bitcometnél egy azureus jelben kirakni a sebességet?)

Benny04
Technikai Szünet. - Úgy volt, hogy ma elindulunk, de sajnos még mindig nem tökéletes minden. Így még csúszunk picit.
2010.02.08 20:50
fail 😄

DjDano
Visszatért a BeTöltés! 😉

10000 és 60000 között valamire azt jóvan, tök mind1
JoeFromHun
Sziasztok!

Lehet,hogy hülye kérdés de az uTorrent melyik port van kitalálva melyiket érdemes beálítani?
Biztosan vannak olyan portok amiket elõnyben részesít.
Mert nem tudom melyikre lõjem be!

Köszi elõre is!

Üdv:JoE!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

tápcsere

steam, origin: ACE_hun

igen, ez már az új vinyó 😄DD
amiket leírtam már megtettem 😄
de evvel is csinálja
Nem feltétlen, mert ha csak kontakthibás a tápcsati, akkor a vinyó még jó.
MR ME
azt a vinyót felejtsd el, gyors adatmentés, és új vinyó vétele, utána majd tudod folytatni (talán)

Ja most is arról a vinyóról írok.
Azt csinálja, hogy leáll, majd újraindul, (lehet hallani) aztán a gép lefagy, hang elmegy, egér nem mozdul.
De reset után egy ideig-óráig jó <#idiota>
Most másik tápkábelre raktam és nagy reményeket fûzök a dologhoz! 😄
Vinyó közben már rendbejött? Mert ha pl. nem látja a vinyót, akkor hogy akarod folytatni a letöltést, ha ugyanoda mentenéd?
Hali!

Azt írja Statusnál h: Error: Adathiba (CRC)
Mivel az utorrent angolra van állítva, gondolom windowsból szedi az infót.
Behalt vinyó miközben töltötte, úgyhogy nem ok nélküli a dolog.
Van valami módja, hogy folytassa a töltést?
Hiába nyomok újraellenõrzést, az nem segít.
utorrent, már párszor el lett mondva
de ha szarrá akarod korlátozni a neted, akkor netlimiter és akkor jó lossos is lesz, vagy pedig routerben lekorlátozod 0,00001k-ra és akkor letölteni se tudsz
MR ME
tõccsé akkó flashgettel

Amíg meg nem találom azt amelyik nekem megfelel... (hallgat a korlátra, egyszerû, magyar. Kizárt az Azureus, BitTorrent, BitComet..)

Narxis
Te meddig keresgélsz még torrentklienst? 😄

MR ME
utorrent is figyelembe veszi, legalábbis a letöltést biztosan, feltöltést is csak számolj rá egy plusz 10-15kbpst amit elnyel magának és annyival kevesebbre állítsd

és még valami. tudjon magyarul is.

Melyik klienst ajánljátok, amit könnyû használni, hasonlít a uTorrenthez és ha lelassítom a töltését figyelembe veszi.

Köszi, igazság szerint nekem eddig nem volt ezzel probléma hogy jobb egérgomb utorrent mutatása/elrejtése. De most a 2.0ás verziónál már nem elég egyszer eljátszani, hanem 2x kell, de így az ikonra kattintva egyszerûbb. Köszi még1x.
MR ME
nekem is ez volt elsõre, de mivel már a bétát is haználtam, már megszoktam 😊

olyan fapados érzésem van tõle 😄 de lehet csak szokni kell