torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de sajna baromi nagy a külömbség, ahhoz meg h úgy szedjek h jó legyen az arányom várhatnék 1-1 filmre is hónapokat.. :S
Akkor szedj ingyenes torrentet, már ha olyan trackeren vagy ahol van ilyen, és seedeld. A legfrissebb torrenteket is elkezdheted tölteni, csak ügyelni kell, mondjuk nem full sebességgel elindítani a letöltést.
1mb/s a leírtak szerint, de összesen kb 200kb/s az adatforgalmam. az lenne a jó ha ezt a nemtúlsokat is el tudnám osztani fele-fele arányban, h seedeljek is..<#papakacsint>
[HUN]FaTaL
Nekem a legújabb buildel sincs semmi probléma. Valamelyik korábbi, még 1.84es build ette a RAMot, de csak egy build, az utánalévõ jó volt.

http://goo.gl/gd6Zi5

Narxis
Korábbi buildeknél semmi hiba nem volt, pár napja raktam fel ezt az újat, meg is lepõdtem, hogy wtf, youtube-ban torz lett a hang stb.

Érdekes mert csak ennyit javítottak korábbi buildhez képest:

- Fix: dismissing pairing dialog is now interpreted as no. "no" is also the default button

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hmmm. Nekem meg csak a vinyóm dolgozik folyamatosan. Ha seedelek,akkor melegedik mint a szemét,meg hallani,hogy dolgozik. Memória használat,proci használat ugyanolyan,mint egyébként.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Nekem a procit nem szokta pörgetni, pedig egy 6éves p4esem van, csak a memóriát zabálja kegyetlenül, de ha nem fut, akkor nincs semmi ami a memóriát enné. Amúgy lehet nem az utorrent, hanem a hálókártya kezelésnél van a probléma, vagy a túl sok szál viszi el a ramot.
Flamer
well hát ya.nekem se eddig de.. :| amugymeg izé. mitakartam 😄 ya igne. nincs állandoan futo malware stuffom :d

http://loal.atw.hu

MR ME
mekkora a neted sebessége?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

lck
Osztani ! Osztani ! Osztani ! - Mondta Lenin.
Üdv Mindenkinek!
Az lenne a problémám, hogy T-s, telefonkábeles netem van, ami magábaN jó, kb 350kb/s-mal szed is, de visszatölteni csak max 20kb/s-szel tud.
S sajna mindenhonnal kiraknak. Joggal persze! Már sokmindentkipróbáltam,de sajna nem javított eddig semmi! Pls Help Vki!
Narxis
Szóval nem gondoltam, hogy ez uTorrent miatt lehet....de akkor mégis lehet elbasztak valamit mert korábbi build-ben nem volt ilyen problem.

Narxis
LOL, én is ilyet tapasztaltam. Nem tudtam mi a franc lehet aztán kikapcsoltam Malwarebytes Pro ip védelmét és az elég sokat javított, pörgette a uTorrent a procit rendesen.

MR ME
nekem is egy fos smc van, nem hiszem h attól lenne, passz h miért szarakszik nektek...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

netán valami komolyabb rúter kell alá? nekem valami alap smc wbr14g van...

Flamer
nos megy mindig az utorrentem ha megy a gépis.
16k + 11k virtuális <- ennyit kajál. és amikor szaggat a hang akkor is néztem (mert énis arra gyanakodtam) de semmi plusz memóriaevés :o

MR ME
sztem ez a 2es generáció eléggé win7re lehet kihegyezve, legalábbis nekem soha semmi parám nem volt vele

én visszaváltottam az 1 8 5 verzióra...

Milyen oprendszered van? Nálam is szépen fogy a memória, elkezdem seedet, még van 700mb, aztán fél óra múlva, már csak 15. Ha meg kinyomom az utorrentet, egybõl lesz 700mb ram megint.
Flamer
amikor fut szaggatnak a hangoka gépen. :o amikor kikapcsolom akkor minden okés. és kb a legutolsó update óta.

Viktorr
Adsl

Narxis
Nem, nincs.

Flamer
utorrent v2.0 ekkora szar? memory leak meg minden? másnak van gondja vle?:o

Kb mi az amire érdemes állítanom ?
Pharaoh
A sok kapcsolatot lehet nem bírja a router. Vedd lejjebb az utorrentban a kapcsolódások számát.

Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni.
Olyan problémám van hogyha elkezdek torrentet letölteni akkor kb 3 percenként megszakad a netem.Próbáltam már több klienssel is de mindegyikkel ez a helyzet.Kapcsolatot bontok újracsatlakozok és akkor megint jó 3-4 percig.

T-home opti netem van tplink routerem.

viszont a szomszéd srácnak is ugyanezek a cuccai vannak és tökéletesen mûködik neki.

Köszi a segítséget.
bertino
upc ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Viktorr
Sziasztok!

Mitõl lehet az,hogy utorrentem nem enged 250 kb/s-nél többel tölteni?
A letöltési korlát is csak 250 kb/s enged,pár napja még nem volt semmi gond...
Újra tettem a utorrentet de ugyanugy semmi.

qtab986
A Total Commander-hez van egy Tartalom beépülõ, Torrent a neve (itt a legalsó). Azt írják: Torrent fájl adatokat jelenít meg, mint Tracker, File Number, SHA, Total Size. Szuper, de hogyan lehet használni? Semmit se magyaráznak el. Letöltöttem a beépülõt, egy tömörített fájlt, rákattintottam és egyszerûen beépült, de ennek se látom sok jelét, csak ott van az Általános beállítások > Beépülõk > Beállítás listájában.

MR ME
nem engedi h meglógj a seedbõl 😄

akkor ne lépj ki belõle <#idiota>
DjDano
Hali! Egy igen furcsa hibát produkál nálam az utorrent 2.0. Ha kilépek belõle valami miatt bennmarad a futó folyamatok között és a Feladatkezekõ Feladat Leállítása parancsával se tudom kilõni onnan! Így persze nem tudom futtatni, mert egyszerre 2x nem futhat ugyanaz a kliens. Csak az újraindítás segít.

Mi okozhatja ezt?

http://www.kephost.com/images/9pqbjtnpuujkpztj9mdx.png

Tegnap nyomtam egyet,de nem talál semmit.
Mind1,átváltottam BitTorrentre,most el leszek egy darabig,mire elkezdek újra seedelni :/

MR ME
futtattál e? 😄

Mi van vele?

MR ME
spyware írtó?

Hi!

Mi a fa** baja lehet az uTorrentemnek? Eddig 2.1 Alpha volt fent,ami azt csinálta,hogy egy darabig jött le és fel minden torrent,aztán gondolt egyet és az összeset 1kb-ra lenyomta. Mondom jólvan,visszatettem egy régebbit (1.8.4) és ugyanazt csinálja. Letöltés és feltöltés limit korlátlanon van és azt jelzi,hogy minden rendben az uTorrentel is,meg a nettel is.
Gép restart után is ezt csinálja.
Most ilyenkor mi a teendõ?

szoftveres tûzfalra gondolok elsõsorban de hardveres is lehet baj
tûzfal is lehet a baj

MR ME
nálam jó

LoDMaSt
jup

@ Hellomarci

Az aszfalt nálatuk is leállt?

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

lenne egy kérdésem az ncore torrent oldal nevû oldalon gond lehet ha két különbözõ ip jû géprõl használják?
lck
Nemtom - csak tapasztalat.
Pharaoh
Ha esetleg Nod32-t használsz, ez segíthet.
Setup
Antivirus and antispyware
Web Access Protection
HTTP
Web Browsers
EXCLUDE µTorrent.exe

az meg hogy? valszeg a router a szar. kevés a memóriája.
rendben. köszi a segítséget

lck
Esetleg próbáld meg letiltani a DHT-t. Nálam az dobta el a netet.
kösz<#worship>