torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na addig eljutottam hogy web access protection, HTTP, de web browsert nem találok
Nothing is True, Everything is Permitted
NOD32
Setup
Antivirus and antispyware
Web Access Protection
HTTP
Web Browsers
EXCLUDE µTorrent.exe Vagyis ha zöld pipa van elõtte, azt vedd ki és piros xeld be.
Meg nem szerencsés egyszerre 2 tûzfalat használni, ha az esetet használod a win kikapcsolhatod nyugodtan.
Milyen neted van?
utorrent meg router beállítások jók kell hogy legyenek
ha a tûzfalak (windowsos, eset-es) kikapcsolása után is piros marad, akkor sehogy sem tudod megoldani, valószínû már a szolgáltatónál elakad a dolog, ugyanis ilyen is van.
régen mikor kábelnetem volt akkor nekem se lehetett sehogy se zöld, mert már a szolgáltató nem forwardolja a portot, és ahhoz te nem is tudsz hozzáférni h beállítsd
amúgy meg egyszerre csak egy tûzfalnak szabad mûködnie, szal a windowsosnak amúgy is ki kéne kapcsolva lennie ha az eset be van kapcsolva
most allowra mentem és most ezt írja és persze most sem jó...
A 192.168.1.100 a gépedé. amit majd a portforward-nál is be kell majd írni.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Click here to skip this advertisement
Utánam meg kiválasztod a kívánt progit és leírja részletesen
UPnP-t a routerben is engedélyezted?
esetleg egy spyware keresõ lefuttatása sem ártana
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
most átírtam a portot 4500-ra de így se jó
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A portforward egy opció a routerben. Amit linkeltem az egy honlap ami pontosan leírja hogyan is kell csinálni. Fizetési opciót nem is látok sehol.
Nekem olyan gondom van, hogy ha elkezdek tölteni valamit, akkor alul egy sárga háromszögbe felkiáltó jel jelenik meg,ami utána átvált piros karikává.. és kiírja nem lehet kapcsolódni. A router/tûzfal korlátozza a hálózati forgalmat.. Mit lehet tenni ilyenkor?