torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
április bolondja <#idiota>

zaki
aszfalton freeleeh van hétfõig

dragon11
kulabácsi: Ezt tisztáztam, hogy be volt állítva!😊 de végülis annyi volt a probléma, hogy egymásra volt húzva a feltöltés nekem a letöltéssel.. kicsit odébb húztam és már látható a letöltés is!😊

MR ME
jobbgomb fölûl ahol írja h név/méret stb és ott be tudjátok állítani h mit mutasson

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Véletlenül nem lehet hogy a végére rakja, és azért nem látod?
nekem csak down speed oszlop van 😞
dragon11
Helló! Nem tudja valaki a megoldást arra, hogy uTorrentbe láthassam azt, hogy 1torrent mennyivel jön ?

Mielõtt az okosok leszólnának, be van állítva (mindig is be volt), hogy "Letöltés és pipa".. hiába veszem ki a pipát és rakom be újra, nem is reagál rá.

Ilyen problémám soha nem volt, tökéletesen mûködött mindig.

köszönöm!

lalakov
Hát én majdnem szívrohamot kaptam, amikor megláttam, hogy a több százas arányom eltûnt és két órám van hátra.
zaki
jah, április 1 van, most esett le, sry 😛

Félrement😄D
Mert megörült hogy tud majd regisztrálni, aztán nagyot puffant😊
Látom jó nevelt vagy, és egyébként ez miért is reklám?<#wow1><#wow1><#wow1>

zaki
na elmész a ......ba a sz@rfos reklámjaiddal.

Nekem 500Gb a letöltés, szerintem simán felhozom 17 óra alatt az arányom😊
Majmon Crazy Day van 😄 megállt bennem az ütõ egy pillanatra.

3.5 felett volt az arányom, erre most belépek és ez fogad:

!Arány: 0.026 Feltöltött: 8.67 MB Letöltött: 800.27 GB Kitiltásig: 20:24:52
Kaptam egy pm-t, hogy ha az adott idõn belül nem javitok, törölnek.<#wilting>

Nem hiszem, hogy ez így lenne. Ezidáig, ha jól emlékszem, semmi ilyen gond nem volt itt a torrentezéssel. Most megint itt vagyok. Ismét próbálkozom. Legutóbb elakadtam a 9.pontnál. Oda mit is kell beírni? Az utorrent honlapjának a címét?
CroftManor
az is engedélyezve volt...

Nothing is True, Everything is Permitted

upnp-t kapcsold be a routerben az upnp menüpont alatt
Pharaoh
Akkor nem tudsz mit tenni.

Nyilvános hely (könyvtár) biztonságos wireless hálózatát használom a laptopommal.
Pharaoh
Routered nincs? Ha kikapcsolod a tûzfalat, akkor jó?

Itt gy angol leírás hozzá.
1. Start Norton Internet Security.
2. In the Internet pane, click Settings.
3. Under Smart Firewall, click Configure next to Advanced Settings.
4. Under Advanced Settings, click Configure next to General Rules.
5. Click Add.
6. In the Add Rule wizard, select Allow, and then click Next.
7. Select Connections to and from other computers, and then click Next.
8. Select Only the computers and sites listed below, and then click Add.

9. Select Individually, enter the Web site name to which µTorrent Port Checker connects and then click OK.
10. Click Next.

11. Select Only communications that match all types and ports listed below, and then click Add.

12. Select Individually specified ports, enter the port number which is required to be open(Port number:55944) and click OK.

13. Click Next.
14. If you want the logs for this rule to be saved, check Create an event log entry, and then click Next.
15. In the "What do you want to call this rule?" box, type a name for the rule, and then click Next.
16. Click Finish.
17. Click Move Up to move the rule to top, and make it a higher priority.

18. Click OK, and again click OK.

19. Click OK.

Ezt nem teljesen értem. Hogy kell ezt csinálni? Én amúgy nem a Windows tüzfalát használom, hanem a Norton Internet Security vírusölõét. Utóbbi program sajnos holland nyelvü.
Pharaoh
Tûzfalban, routerban nyitsz egy portot. Errõl szólt a fórum asz elmúlt 1-2 napban.

Szevasztok!

Az a problémám, hogy mind a bitcomet, mind az utorrent klienseimen megjelenik az a kijelzés, miszerint valami nem oké a hálózati beállításokkal, és így lassabb a letöltés. Tudnátok tippet adni, hogy egész pontosan hol és mit kellene álligatni? Windows Wistám van.
CroftManor
mindegy már elõfizettem warez oldalra...

Pharaoh
Meg a tûzfal kikapcsolásnál is megmarad a gond, akkor nem lehet a tûzfal a ludas.

CroftManor
de am ezen a portforwald oldalon csak annyi hogy leírja hogy írjam be a gépem IPjét meg adjak meg egy portot és ezt mind írjam be a routerem oldalán és mentsem el. kép de ezt anélkül is meg csináltam hogy itt ezt leírná. szal nem értem akkor

nem kell engedélyezni az UPnP-t ha forwardoltál portot
amúgy az UPnP-t a routerben is engedélyezni kell
CroftManor
sztem az a gond hogy azt a UPnP-t nem tudom engedélyezni ugyanis az én windows tûzfalam így néz ki a win xp-s meg így és ezáltal nem találom

Tigristank
Be van amúgy állítva, hogy az IP cím statikus legyen?

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Pharaoh
SG-s UPC forum itt lehet többen vannak ,akik hasonló helyzetben vannak, talán õk tudják a megoldást.

nem írtad hogy már próbáltad úgy is h mind2-t kikapcsoltad teljesen

ez esetben ha akkor sem volt jó akkor nem tudsz mit tenni, csak passzív lehetsz
CroftManor
méghogy az én képességeimet haladja meg? mindent úgy csináltam ahogy TI mondtátok, és az én képességeimet haladja meg? hát lol

CroftManor
te idióta, már rég ki van kapcsolva a két tûzfal és most sem jó. mással kötözködjél én nem tõled kértem segytséget

Pharaoh
Nekem is szar a feltöltésem, 3 hónapig befizettem magam egy seed szerverre, felnyomtam 1-2 terrát az összes általam használt torrent oldalra, és azóta nincs arány gondom, pedig ez 2 éve volt.

Rendben, de akkor semmit nem érsz az aránytartásoddal ha dvdt leszedsz 15 perc alatt, visszatöltened meg 2 hétig tart. Ezért 1. nem dvd-t kell töltened, 2. meg kell oldani a dolgot, 3. elõfizetsz gyorsabb netre. A 8mbitet azért írtam, mert én tudtam arányt tartani a mellékelt módszerrel.
Ezért nem használunk kevESET nyújtó antivirt.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Hogy függ össze a két dolog? Az aránytartáshoz a feltöltést nézzük már, mert senkit nem az mozgat, hogy egy DVD 20 perc alatt jön le vagy 1.5 óra. Akit meg igen az elõfizet egy 2x annyiba kerülõ netre, hogy a havi idõszak alatt minimális ideig (arányaiba véve) gyorsabb szolgáltatást kapjon, aztán örül.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

mér Amszterdamba mérsz?
http://img155.imageshack.us/img155/5516/speedk.jpg
lol
már rég ki kellett volna kapcsolnod minden tûzfalat és úgy próbálni, mivel azt se tudod hogy mûködnek
az meg UPnP...
Pharaoh
Ha az eset fent van a win tûzfalati inkább kapcsold ki, nem kell egyszerre kettõ tûzfal, csak összeakadnak.

add fel sztem, meghaladja a képességeidet
CroftManor
ok most kivettem és most se semmi.. ugyanúgy piros, ujraindítottam... egyébként sztem azzal lehet a gond, hogy a windows tûzfalban nem engedélyeztem azt a UDnP-t, mivel nem találtam, mert abban a tutorial vidiben csak win xp alatt mutatja be hol van. Na mind1.

Pharaoh
Passz, azt nem tudom. Legördülõböl az erõltetbe, a pipánál meg nem tudom, probáld ki mindkettõt

CroftManor
titkosítatlan bejövõ kapcsolatok engedélyezése? nekem ez angolul van: allow incoming legacy... DE be van alapból pipálva.

Pharaoh
Akkor jó, kapcsold be a titkosítást hátha az segít. Ha ez se segít az upc-s fórumban lehet többen tudnak segíteni.

CroftManor
erre gondolsz? mert ahogy nézem nincs bepipálva egyik se