torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kvantumugranod
Na még mindig az a gondom, hogy lassabb a letöltésem a torrent klienseken valami portos dolog miatt. Viszont most már itthon van netem, vezetéknélküli. A routerem egy Thomson3B594A. De ha ezt így beírom a google-be, semmi találatot nem kapok. Mit is kellene egész pontosan csinálnom?
bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pharaoh
Oda másol minden megnyitott torrent filet, amit már kivettél a kliensbõl azokat törölheted a mappából is.

bigapó
persze, tragédia nincs belõle, meg 10-nél még egyszerû😊 csak úgy megjegyeztem, mert egy kedves rokonomhoz ezért járok havonta telepíteni XP-t, hát Õ kitörölte, mert nem tudta, hogy mi az és szerinte az nem kellett...system könyvtárból...

ne kérdezd hogy került oda. egyszer belépett egy olyan belsõ menübe vagy hogy mondjam, hogy még Én nem láttam azt életemben és ott állítgatott dolgokat, de fogalma nem volt mit és mire...

The Matrix has you...

A programban 10 torrentet futtattam, és itt meg a mappában volt 470 torrent fájl 😄

Szóval azt hittem valami biztonsági mentés, felesleges dolgok, hogy így megõrzi a hónapokkal ezelõtti dolgokat is

De aztán mind a 10 torrentet betöltöttem újra, (kicsit macerás volt újra megkeresni a torrent oldalakon) szóval nem történt tragédia :]

µTorrent 2.0 Build 18934 Stable Stat1 <#vigyor3>

bigapó
ez általában is igaz. amit nem tudod, hogy micsoda, azt ne töröld le😊

Én úgy szoktam megnézni, hogy összehasonlitom a két könyvtár tartalmát. ez sok fájnál macerás, de most szelektáltam Én is, meguntam, hogy 100-nál több cuccom van. az arányom jó, úgyhogy töröltem minden inaktivot. most 30-al már könnyebb kijönni.

The Matrix has you...

Azok a fájlok azok, amik a kliensbe betöltõdnek, de nem feltétlen kell elindítva lenniük, és esetlegesen azután hogy a kliensbõl törölted (torrent fájl meghagyásával) is ott maradnak. Minden törlést gondolj végig, mert ahogy látom szükséged van rá.
de az apukám tankkal jár
Flamer
semmi furcsaprocizabálásnme tapasztaltam. û:| és mostanság sûrûn rebootolni kell..

http://loal.atw.hu

Nem érdekel, az én apukám akkor is erõsebb mint az övé! 😄

Amúgy ha már az Application Data\uTorrent mappában voltam, láttam hogy teli van torrent fájlokkal (470db)
Na úgy gondoltam, hogy ezek már nem kellenek, ezért töröltem õket. Azóta többször is elindítottam a klienst, semmi probléma nem volt, seedelt mindent.
Viszont most újraindítottam a gépet, és mindenhol azt írja, hogy nem nyitható meg a .torrent állomány.

Tehát akkor azokat a fájlokat ne töröljem abból a mappából? csak mert nem rögtön keletkezett a hiba, hanem 1 napra rá :/

Narxis
Õ a helyi kötekedõ. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ha te mondod,,, tényleg, te ki vagy? 😄

neked is van bajod látom..
Gyáá, sikerült, tök jó lett. 😄
Idegesítõ volt már a kis zöld ikonja, lecseréltem egy idegesítõ kis piros ikonra 😄

Kösz szépen

Hát nem fogja elfogadni. Ico-t kell készítened. pl IcoFx programmal vagy van még ezen kívül kismillió ilyen program.
És ezt a fájlt hogy tudom létrehozni? 😄
Ha egy bmp-s fájlt átnevezek, azt nem fogadja el (gondolom mert a végén a bmp ott marad)

Írja, hogy HA tray.ico-t talál az appdata\utorrent könyvtárba, akkor átrajzolja az óra melletti ikont. Mivel alapból nincs, így neked kell egy tray.ico-t csinálnod, és bemásolnod. Ekkor program újraindítás után már a tray.ico-n lesz az óra mellett.
Na, már csak az óra melletti ikon nem mûködik, pedig az tûnik a legkönnyebbnek 😄

Nekem abban a mappában nincs ilyen fájlom, így felül sem tudom írni. De nem is találok .ico fájlokat az említett oldalon
(hiába másolok be oda egy *.bmp-s fájlt amit a Program icons-ból szedtem le)
Na erre mondjon valaki valami okosat

Valamelyik verzió a procit megizzasztja, mert elrontották a kódot. Próbálj másik verziót. A 100%os processzorhasználatnál pedig simán szaggathat a hang.
Flamer
de itt azvan hogy beszaggat a hang.. és mondom amemóriát nem ette. 😄 irtam hogy mennyit eszik.. 😄 alig.
de viszont idõ után beszaggatnak ahangok a gépen. gondolom lehet hogy túlsok olvasási írási mûveletet csinál egyszerre a vinyó és nem bírja?😮

Istenem...

1. Tálcán, óra melletti ikon:

"tray.ico
This is a standard Windows icon file. If tray.ico is found in %AppData%\uTorrent, it will replace the default icon in the system tray (bottom-right corner of your screen)."

2.Filetípus: "torrent filetype icon

Can technically be located anywhere and named anything since it's not part of µTorrent. It's the icon that appears next to the filename of a .torrent file (or any other file extension of your choice). To change it, go to Control Panel and Folder Options, then the File Types tab. Scroll down and look for TORRENT, select it, then click Advanced. If it's not there, click New and type that in. Once you're in the Edit File Type dialog, click Change Icon to change the icon for .torrent files. You may also want to change some of the options, for example setting "BitTorrent metadata" as the description for the filetype."

Indító ikonhoz: "program shortcut icon

Can technically be located anywhere and named anything since it's not part of µTorrent. If you've created a shortcut to µT on your desktop or something, you can change the icon by right-clicking the shortcut, selecting Properties, then hitting the Change Icon button."

Program hátterét meg szerintem nem lehet megváltoztatni, bár mintha rémlene hogy valahol láttam ilyesmit.
Ez megvolt, de itt szerinted hol van a kérdésemre a válasz?

Program ikon váltásánál azt írja, hogy hozzak létre egy parancsikont, blablabla. Ez a gyorsindításnál mûködik is, de az óra melletti ikon nem változik.

Nem mellesleg pl. a Status icon-nál csak ennyit ír: 'Short for 'torrent status', this is a 256x16 bitmap with similar parameters to toolbar.bmp, except individual icons are only 16x16 pixels.' - na, ebben te hol látod, hogyan kell telepíteni?

[HUN]FaTaL
Így van.

http://goo.gl/gd6Zi5

fery02
Nem tudom, hogy mirõl beszélsz pontosan, de az a lényeg, hogy ott a "Részletek" opció a torrenteknél, és ha egy pár hónapos torrentrõl van szó, akkor a sorok között van egy "Kedvezmény" sor is és ott írja, hogy hány szoros-nak számít a feltöltés.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

MR ME
állt aktív 20/30 torrent, de a többit is csekkolja feltételezem folyamatosan, de kössél bele a betonba is

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Megnézném hol seedelsz 160 torrentet... az meg hogy a kliensben ott van, szerintem sok vizet nem zavar. Viszont ha kapcsolódik, és el van indítva akkor már pörgetheti a vinyót, eheti a memóriát.
MR ME
nekem is 160+ torrent van, a memóriát kajálja rendesen

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Meg kellene próbálni a hivatalos oldalt: utorrent.com
Narxis
lehet 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Flamer
ya mondjuk.. cskam ost gondolkodom lol hogy már összegyült 100 torrent.. 😄 lehet az a probléma hogy a vinyót hajtom ki a sok seedel?😄

Hali
uTorrent külsején akarok változtatni
1. Az óra melletti program ikont hogy tudom megváltoztatni?
2. És a gépre töltött torrent fájlokat, amiket a programba töltök be?
3. Esetleg a program hátterét lehet? bár olyat nem láttamz utorrent.com/skin-eknél

utorrent.hu-n ezeket nem írták le, csak hogy melyik mit jelent 😄

fery02
Nem értem pontosan mire gondolsz, de az a lényeg, hogy a "Részletek"-ben látom a lényeget.

bigapó
amikor böngészel a címek között vagy csak simán rákeresel egy filmre (vagy bármire) és az réginek van minõsítve, akkor ott is írja ezeket a kedvezményes dolgokat, rögtön a listában, nem kell részletesre kattintani. pár napja még volt, gondolom írnának hírt arról, ha megszüntetnék.

The Matrix has you...

fery02
Torrentek-nél van ilyen "Részletes" menü és a "Kedvezmény" sornál van ilyen, hogy "F: 3x"
Ez egy, a napokban elmúlt 4 hónapos torrent (Dirt 2 RELOADED).

Ha jól emlékszem, akkor ez a szorzó maximálisan 3x lehet.

Gondolom ez nem igen jelenthet mást, mint hogy 3x-os feltöltést számol.

[HUN]FaTaL
Pedig de. Részletek lap, vagy torrent adatai vagy mi és ott mutatja.

fery02
Sziasztok. Magon jól látom, hogy már nem érvényes az a szabály, miszerint több hónapos torrenteknél többszörösen számolja a feltöltést a tracker?

Mert már nem látok semmi rá utaló dolgot sem.

[HUN]FaTaL
Appdataból kimented az egész utorrent mappát, bármikor visszateheted, vagy átviheted egy másik gépre. Winreinstall után is hasznos.

littleNorbi
Hello!
uTorrentben lelehet valahogy menteni az összes betöltött torrentek listáját ?

Benny04
én a magról beszélek

Adaaam
Ja és mindez a BH-n van.

everything's better with music

Adaaam
Böngészni lehet akármennyi ip-rõl, de egyszerre tölteni max 4 ip-rõl lehet, ha több akkor auto ban. Legalábbis régebben így volt.

everything's better with music

Köszi

Benny04
miért lenne baj, ha egy accot többen használnak?
osztályomnak is van accountja, használják 30-an, és nincs semmi

Pharaoh
Közös ip nem gond, hisz a seedszerverrõl is egy ip-je van sok embernek. Az nem jó, ha egy account több ip-rõl tölt, vagyis ha megadod barátaidnak a neved/jelszód és többen használtok egyet.

Gyors kérdés: magon egy háztartáson belül lehet több account? Régebben mintha lett volna egy szabály, hogy egy account/háztartás, de most nem találom. Tehát ha küldök egy meghívót a bátyámnak, aki szintén itthon lakik (közös IP), akkor az problémás?

tisztít a perem alatt

lalakov
Mi van a kacsával?
zaki
<#mf2>