torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ne kérdezd hogy került oda. egyszer belépett egy olyan belsõ menübe vagy hogy mondjam, hogy még Én nem láttam azt életemben és ott állítgatott dolgokat, de fogalma nem volt mit és mire...
The Matrix has you...
Szóval azt hittem valami biztonsági mentés, felesleges dolgok, hogy így megõrzi a hónapokkal ezelõtti dolgokat is
De aztán mind a 10 torrentet betöltöttem újra, (kicsit macerás volt újra megkeresni a torrent oldalakon) szóval nem történt tragédia :]
Én úgy szoktam megnézni, hogy összehasonlitom a két könyvtár tartalmát. ez sok fájnál macerás, de most szelektáltam Én is, meguntam, hogy 100-nál több cuccom van. az arányom jó, úgyhogy töröltem minden inaktivot. most 30-al már könnyebb kijönni.
The Matrix has you...
http://loal.atw.hu
Amúgy ha már az Application Data\uTorrent mappában voltam, láttam hogy teli van torrent fájlokkal (470db)
Na úgy gondoltam, hogy ezek már nem kellenek, ezért töröltem õket. Azóta többször is elindítottam a klienst, semmi probléma nem volt, seedelt mindent.
Viszont most újraindítottam a gépet, és mindenhol azt írja, hogy nem nyitható meg a .torrent állomány.
Tehát akkor azokat a fájlokat ne töröljem abból a mappából? csak mert nem rögtön keletkezett a hiba, hanem 1 napra rá :/
Idegesítõ volt már a kis zöld ikonja, lecseréltem egy idegesítõ kis piros ikonra 😄
Kösz szépen
Ha egy bmp-s fájlt átnevezek, azt nem fogadja el (gondolom mert a végén a bmp ott marad)
Nekem abban a mappában nincs ilyen fájlom, így felül sem tudom írni. De nem is találok .ico fájlokat az említett oldalon
(hiába másolok be oda egy *.bmp-s fájlt amit a Program icons-ból szedtem le)
Na erre mondjon valaki valami okosat
de viszont idõ után beszaggatnak ahangok a gépen. gondolom lehet hogy túlsok olvasási írási mûveletet csinál egyszerre a vinyó és nem bírja?😮
1. Tálcán, óra melletti ikon:
"tray.ico
This is a standard Windows icon file. If tray.ico is found in %AppData%\uTorrent, it will replace the default icon in the system tray (bottom-right corner of your screen)."
2.Filetípus: "torrent filetype icon
Can technically be located anywhere and named anything since it's not part of µTorrent. It's the icon that appears next to the filename of a .torrent file (or any other file extension of your choice). To change it, go to Control Panel and Folder Options, then the File Types tab. Scroll down and look for TORRENT, select it, then click Advanced. If it's not there, click New and type that in. Once you're in the Edit File Type dialog, click Change Icon to change the icon for .torrent files. You may also want to change some of the options, for example setting "BitTorrent metadata" as the description for the filetype."
Indító ikonhoz: "program shortcut icon
Can technically be located anywhere and named anything since it's not part of µTorrent. If you've created a shortcut to µT on your desktop or something, you can change the icon by right-clicking the shortcut, selecting Properties, then hitting the Change Icon button."
Program hátterét meg szerintem nem lehet megváltoztatni, bár mintha rémlene hogy valahol láttam ilyesmit.
Program ikon váltásánál azt írja, hogy hozzak létre egy parancsikont, blablabla. Ez a gyorsindításnál mûködik is, de az óra melletti ikon nem változik.
Nem mellesleg pl. a Status icon-nál csak ennyit ír: 'Short for 'torrent status', this is a 256x16 bitmap with similar parameters to toolbar.bmp, except individual icons are only 16x16 pixels.' - na, ebben te hol látod, hogyan kell telepíteni?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
uTorrent külsején akarok változtatni
1. Az óra melletti program ikont hogy tudom megváltoztatni?
2. És a gépre töltött torrent fájlokat, amiket a programba töltök be?
3. Esetleg a program hátterét lehet? bár olyat nem láttamz utorrent.com/skin-eknél
utorrent.hu-n ezeket nem írták le, csak hogy melyik mit jelent 😄
The Matrix has you...
Ez egy, a napokban elmúlt 4 hónapos torrent (Dirt 2 RELOADED).
Ha jól emlékszem, akkor ez a szorzó maximálisan 3x lehet.
Gondolom ez nem igen jelenthet mást, mint hogy 3x-os feltöltést számol.
Mert már nem látok semmi rá utaló dolgot sem.
http://goo.gl/gd6Zi5
everything's better with music
osztályomnak is van accountja, használják 30-an, és nincs semmi