torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Speedtest.net mekkora sebességet ír ki? CSak torrent ilyen lassú, vagy más is?
esetleg a modemel kéne valamit babrálni? Nagyon idegesitõ, hogy ilyen internetel ilyen szarul szed le.
8MB bites az internetem (ami ha jól tudom 1 megabite/s-s sebességel tölt) de nekem max 150kb/s sebességel szedi le a fájlokat pedig van egy csomó seedjük. Van valami tippetek, hogy hogyan tudnám gyorsitani a letöltést?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Vannak magányos farkasok, és az õk releaseit nem ftp-n fogod elõször megtalálni.. pl. nem egy embert ismerek aki torrentre tolja fel a releaseit.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
We've finally released 2.0.1 stable! The highlight of this release is greatly improved uTP performance over previous versions.
Release Notes
* uTP performance and TCP rate control have been greatly improved!
* BEP22 has been fixed
* Access denied problems should be virtually non-existent
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
igazából annyi kéne hogy a torrent siteoknak legyen vér a pucájában ahoz hogy a féltöltõket kötelezzék arra hogy tömöritsék ki a scene releaseket is és ne becsomagolva tegyék fel, így mindenki jól járna (kivéve a feltöltõket 😛)
torrent esetében ez az egész automatikusan történik, szeletenként, általában 1-2 megánként.
http://goo.gl/gd6Zi5
Hollandul te lehet jobban tudsz: KPN
A pass ez lehet:
Vul als standaard gebruikersnaam 'kpn' en als wachtwoord 'admin' (dit is standaard) of het door u aangemaakte wachtwoord in en klik op 'OK'.
A böngészõ címsorába, ahova google-t meg az sg-hu-t is írod.
192.168.2.254 volt a default gateway mellett? Mert szerintem http://192.168.1.254
KÉP
Ha meg te vetted, akkor a dobozában tuti volt leírás.
Ha nem tudod nézd meg a gépeden a kapcsolat tulajdonságainál. Az átjáró/gateway címe a router ip címe.
Ilyened van?
Mert akkor a 192.168.1.254
Próbáld meg a leírást amit betettem.
Speedtouch esetében:
1. Az uttorent programba Beállítások->Beállítások->Kapcsolat részben beállítasz egy fix portot (kiveszed a pipát, hogy véletlenszerûen váltogassa a portot minden indításnál).
2. Belépsz a HGW admin felületébe (user: 3play, pass: 3play)
3. Toolbox -> Game & application sharing -> Create a new game or application
4. Name: tetszõleges (pl.: utorrent), Manual entry of port maps rádiógomb be -> Next
5. Protocol: Any
6. Port range: portszám (mindkét helyre azt írod, amit az uttorentbe megadtál).
6. Translate to: portszám ugyanaz,mint elõzõ kettõ
7. Trigger protocol: Any
8. Trigger port marad üresen
9. Add gomb
10. Alul az "Assign a game or application to a local network device" linkre katt
11.Game or Application legördülõben, ahol elvileg elsõként az ABC(Another Bittorrent Client) szerepel válaszd ki azt a portforward nevet, amit a 3. lépésben megadtál
12. Device legördülõbõl keresd ki a gépet, amelyikre irányítani szeretnéd a portot (azt a gépet, amin a uTorrent fut)
13. Add gomb
Leírás angolul itt: LINK
(A router kiválasztása után a köv oldalon egy nagy hírdetás lesz, nem arra kell klikkelni, hanem erre: Click here to skip this advertisement.)
Alapból belépsz a routerbe a van portforward/virtual szerver menü. ott meg kell adni a portot amit ki akarsz engedni és kész. Plusz még az UPNP-t is engedélkyezheted.
Ha aktív akarsz lenni, nyiss egy portot a routerben, amit a torrent progi is használ
Odalent a nagyszobában be van dugva a router. Én pedig a lakásban akárhol befoghatom a netet.