torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Egy olyan kérdésem volna hogy az Azerus klienssel kilehet-e játszani a P2P korlátozást? (UPC-s vagyok, ebbõl fakadóan a peer to peer korlátozva van)...
Próbáltam a µTorrent 1.9-es verzióját, avval sem értem el jelentõsebb eredményt...
Ergo Ti mit javasoltok eme probléma orvoslására?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nem fogod tudni letörölni, ott lesz örökre
esetleg valami boot cd-rõl elõvarázsolsz mindenféle progit amik tudnak törölni meg ilyesmi, hátha avval megy
nem tudom h jó helyre írom-e ezt a dolgot...
az a problémám h nem tudok kitörölni egy torrent fájlt és nem is tudom átrakni valahova máshova, mert azt írja h a fájl nem található...
pedig ott van az asztalomon és nem tudom onnan sehogy sem eltüntetni...
próbáltam egy csomó mindent de semmi.
Esetleg ha volt már valakinek hasonló baja és megoldotta, szívesen fogadnék tõle tanácsokat!
köszi
RocknRolla ----> SMS:25746 SZB-re megyek!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
am trékom vagy milyen net ez?
Ha net lassú nem tudsz mit tenni. Hívd fel a szolgáltatódat lehet csak ennyit bír a vonal.
Ping: 24ms
Upload: 0,40Mb/s
Download: 1,83Mb/s
A download speedet átszámolva ez kb 220 de még ez is lassú.