torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
megpróbálok kiválasztani másik letöltési mappákat hát ha az segít <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Tûzfalat? Ezt a hibát akkor kapod ha valami történik a fájllal, és emiatt nem tud hozzáférni a kliens. Próbáld már hogy D meghajtóra adsz magadnak teljes hozzáférést.
schrank
MOST ÍGY EDdig egyik említett sem rémlik , de valamikor segít ha kikapcsolom a tûzfalakat ,de egyes torrenteken az sem segít <#rinya>

Jogosultságod megszûnik a fájlon, törölted a fájlt, megváltozott a betûjele a partíciónak. Kb. ezek lehetnek... vagy beraktad virtuális meghajtóba, és emiatt nem tudja ellenõrizni, letölteni. Vagy nincs elég hely a vinyódon.
schrank
sziasztok , egyre gyakoribb a képen látható hiba, ha tudtok légyszi segítsetek , köszi :

DonZorro
<#nevetes1>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Hát a vinyó persze hogy pörög, hiszen olvasni/írni kell az adatokat, azt pörgés nélkül nehezen bírja 😄

steam, origin: ACE_hun

Nálam csak HDD pörgés van, de az is csak akkor, ha maximum körül töltök le/fel (2/1 mega). Bár ez lehet nem is az új verzió hibája.

Én nem vettem észre ilyesmit... 2.0.1.19248

steam, origin: ACE_hun

MR ME
én csak azt vettem észre h fogja a sebességet

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

DonZorro
Ugye? Valami nem fasza vele...

Nálam nem csak a HDD-t de a CPU-t is mozgatja állandóan nem is kicsit... :/
DonZorro
Ezzel az új utorrent verzióval nem vagyok kibékülve! Fogja a sebességet, dolgoztatja a HDD-t keményen... <#fejvakaras>

Értem, köszi! 😊
Utorrentnél a titkosítás bekapcsolása szokott segíteni, Azureusnál nem tudom lehet e ilyet.
Sziasztok! <#wave>

Egy olyan kérdésem volna hogy az Azerus klienssel kilehet-e játszani a P2P korlátozást? (UPC-s vagyok, ebbõl fakadóan a peer to peer korlátozva van)...
Próbáltam a µTorrent 1.9-es verzióját, avval sem értem el jelentõsebb eredményt...

Ergo Ti mit javasoltok eme probléma orvoslására?
Narxis
Nincs. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Windows intézõvel is kilehetett nekem törölni. Próbáld meg azzal.

Tigristank
Win 98-ra ilyen nincs? <#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

RocknRolla990
Köszi! Kitörölte.

RocknRolla ----> SMS:25746 SZB-re megyek!

Narxis
Próbáld ezzel: Link

és az ilyet átnevezni se lehet meg semmi :Ð
MR ME
ja lehet 😄DDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gondolom a kakahányásos szado mazo torrent nem mutat jól az asztalon 😄
MR ME
xp-d van? nálam is volt már ilyen sajna h "beragadtak" fájlok, tényleg csak reinstallal lehet törölni, ill néha egy idõ után simán engedi h leszedd...

ilyen nekem is volt csak más fájl-al, meg nem csak asztalon fordulhat elõ hanem akárhol

nem fogod tudni letörölni, ott lesz örökre

esetleg valami boot cd-rõl elõvarázsolsz mindenféle progit amik tudnak törölni meg ilyesmi, hátha avval megy
RocknRolla990
Hello!
nem tudom h jó helyre írom-e ezt a dolgot...
az a problémám h nem tudok kitörölni egy torrent fájlt és nem is tudom átrakni valahova máshova, mert azt írja h a fájl nem található...
pedig ott van az asztalomon és nem tudom onnan sehogy sem eltüntetni...
próbáltam egy csomó mindent de semmi.
Esetleg ha volt már valakinek hasonló baja és megoldotta, szívesen fogadnék tõle tanácsokat!
köszi

RocknRolla ----> SMS:25746 SZB-re megyek!

De, van.

bardocz
Na, máshonnan jön, de még hogy, 2.8-2.9mb/sec-cel szedi😄
ohrrrrr szkepteksön gyogyó
Inkább meghalt a torrent, vagy a tracker nem megy.
bardocz
Le akarok tölteni valamit, de uTorrent rögtön pirosnyilazza, és nem csinál semmit. Lehetséges, hogy az UPC miatt van, vagy a kalózossal van valami?
DarkSector
csak azért érdeklõdtem, hogy valós-e az infó, mert tudtommal is legalább õszig még nem kerül piacra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Narxis
Nem, miért adnák ki? Win 7 még ki se hûlt, olyan friss. 😊

MR ME
mi értelme a vírusoknak? mi értelme a sok fake cuccnak torrenten? az emberek szivatása....messze van méga win 8 debütálása (lehet nem is ez lesz a neve...) szal sztem semmi értelme letöltened, hülyeség és fake

Marci0115
nekem aztán tök mind1 hogy mi, kérdezett valamit énmeg válaszoltam ahogy láttam egy kép alapján és hogy máshol láttam ennyi

Szerinted látni fogja? És ki kamuzik? Te. Te bizonygatod hogy igen, van win8. Mikor ez csak egy agyon modolt win7.
Marci0115
mi értelme kamuzni? valaki letölti ugyis látni fogja hogy mi

Oda azt írsz be amit csak akarsz, jobb ha tudod... Nekem is volt már SP2es Window7em.
Marci0115
birom az ilyen okos embereket

És hogy win7😊
Marci0115
én láttam egy torrent oldalon, és voltak képek a rendszer-röl és ott 32 bitest irt

DarkSector
hy létezik hogy van már win 8 ultra extreme x64 kipróbálható verzió???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MR ME
náluk megszokott, vagy nem bírja a vonalad de azért gombolják rólad a gyors netért a pénzt, vagy csak köcsögök mert nem veszed észre úgyse, mocskos geci cég, örülök h megszabadúltam tõlük véglegesen!

ja t-homeos izé.
MR ME
ez egy 2 megás vonalnak talán megfelelne adsl-nél, szal telefonálj a szolgáltatódnak
am trékom vagy milyen net ez?

Narxis
lol 😄

Szerintem téged lekorlátoztak a többiek :Ð
Pharaoh
Ez inkább router nem? Ha nem fogadja el az alap jelszót, lehet már meg van változtatva.

Ha net lassú nem tudsz mit tenni. Hívd fel a szolgáltatódat lehet csak ennyit bír a vonal.

nem megy a kép feltöltés akkor viszont leirom az eredmenyeket (ezt most végeztem nem az amit fel akkartam tölteni, tehát ez újabb):
Ping: 24ms
Upload: 0,40Mb/s
Download: 1,83Mb/s
A download speedet átszámolva ez kb 220 de még ez is lassú.