torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És 10 kbps miatt tudsz itt oldalakon keresztül rinyálni... <#falbav>

steam, origin: ACE_hun

MR ME
nem mondtam h vissza akarom rakni, engem igazából nem zavar a dolog, csak egy szimpla észrevétel volt 😊 bár csak 1Mbites a feltöltésem, de mégis mindenhol elég szépen tudom tartani az arányt, szal ez h 10kbps-el kevesebbel megy fel igazából nem oszt nem szoroz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

igen, de mivel elterjedt az új verzió, az új verziójú kliensekhez uTP-vel kapcsolódik, szóval hiába rakod vissza a régi verziót, az is uTP-t fog használni.
Ha meg olyan régi hogy nem ismeri az uTP-t akkor meg egyszerûen senkihez se fog kapcsolódni, és nem fog jönni semmivel.
MR ME
ja hát én azt tudom 😊
de a korábbi verziónál nem evett meg ennyit, értsd több volt a tiszta feltöltésem mint most

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ott van pl h U: akármennyi kbyte/s és meleltte O: akármennyi kbyte/s

a kettõt össze kell adni
MR ME
ahham ki van kapcsolva és ennél a legújabb verziónál úgy -10% kb...
ezt az overhead-ot nem teljesen értem 😊

Nem felvágásból írtam, mert nem az volt a lényeg. Csak viszonyításnak írtam hogy jobban terheli a gépet, mint egy ADSL. Nekem is volt 8/512es adslem, igaz akkor még xp ment, és régebbi kliens, de ott sem volt gond, alapbeállítással ment a kliens mindig. Xp-nél még meg volt dobva egy kis TCP hackkel.
hm? ki van kapcsolva a bw management és úgy lassabb 10%-al?
add hozzá az Overhead-et, gondolom az visz el 10%-ot az uTP miatt.
MR ME
akkor minek van a bandwidth management?

vagyis most már nem lenne annyira az új verzió miatt, meg nekem még azelõtt se volt már mióta QoS-es a router, de 80/25-nél elég nehéz úgy nyúzni a netet, hogy az meglátszódjon egy oldalletöltés lassúságában

de gondolom ezt te is tudod csak fel akartál vágni a neteddel, ez esetben gratulálok.
ha 5/0.5-ös adsl-ed lenne, akkor lenne gondod. pláne ha még ennél kevesebb lenne.
Nekem ha fullon tölt a torrent akkor sincs gond a nettel. Digi 80/25ös.
fery02
Akkor ez esetben: jee

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

igen
fery02
Ez hivatalos infó?

Freddycom
Alvó állapotban nem tölt az Azureus, igaz?

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

azért hogy ne 5 perc legyen míg bejön egy szaros oldal miközben torrentezel
MR ME
kb énis egy ilyen 10%ot vettem észre

Nekem 10m-val beéri 340 torrentnél. A feltöltésem cirka 10%-kal lasabb.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

MR ME
ja kapcsold ki a bittorrent fül bal oldali utolsó beállítást (pipát vedd ki)
nekem az új verzióval épphogy a feltöltés lett mintha kicsit lassabb, letöltéssel nincs bajom, meg az egésszel, mintha kevesebb memóriát is zabálna még akkor is ha több mint 200 torrentem van a kliensbe

Azt is meséld el Neki, hogy hol, hogyan, mert az lesz a köv kérdés 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Talán a Bittorent "bandwidth management" kikapcsolása lehet a megoldás...

Alien
Nekem is ez volt, hogy utorrent frissített 2.0.1-re és onnantól kezdve a letöltési sebesség sokkal kevesebb lett, de csak torrentnél. Most vissza tettem a 2.0-át, egész pontosan ezt a változatot és újra gyorsabb lett. Úgyhogy valami nem stimmel az új verzióval, vagy csak nem vettem/vettünk észre vmi új beállítást. Tegyél vissza te is egy régebbi változatot.

InfectedMann
Közben Google-el megoldottam 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

MR ME
aktív vagy passzív a neted?

InfectedMann
Üdv.

Mit lehet az ellen tenni, hogy külföldi trackerrõl ne 5k-val töltsek le?
186 seeder-bõl 2höz ha tudok csatlakozni.

Legújabb utorrentet használom és kicsit idegesítõ a dolog fõleg, hogy zártreges oldalról van szó.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

fery02
Nekem is sokkal nehezebben csatlakozik a peer-ekhez, alig tudok seed-elni. Letöltést enm tudom, azóta nem töltöttem még le.

Nálam PR a szolgáltató, nem hiszem, hogy õk korlátoznának torrentre, mert akkor már kb 5 éve megtették volna és érdekes mód, csak az új verzióra frissítés óta van ilyen.

a szolgáltatód lekorlátozta a torrentet
Kicsikiraly
Nem tudom van-e valakinek hasonló problémája mint nekem, de a legutóbbi torrent frissítés óta egyszerûen lezuhantak a letöltési sebességeim. Megbízható helyekrõl töltök, mindig sokkal több seeder mint leecher, max sebességgel jött minden, de az utóbbi idõkben 10 és 60 között tölt le csak. A net ugyanolyan gyors, ha nem torrenttel töltök akkor ugyanúgy jön minden rendesen.

Van valakinek ötlete mi lehet a probléma?

DFTBA &#3232;_&#3232;

bandwith managementem szerintem nincs, ahhoz túl régi a utorrentem. a dht-val majd megpróbálok kezdeni vmit. köszi!

fery02
Oké, igyekszem megszokni. 😊

bigapó
ezek szerint nem lehet kikapcsolni, valószinû gépi kódban van benne. ha beállitásoknál nincs ilyen akkor nem lehet.

The Matrix has you...

fery02
Oké, de ezzel se jutottam elõrébb. 😄

Na mind1, akkor marad.

ja amúgy az O az overhead rövidítése, csak az elõbb sehogy se jutott eszembe
fery02
Oké, de az engem nem érdekel. 😄
Mert nálam általában a képernyõ jobb alsó sarkában fut az utorrent lekicsinyítve és így már nem fér ki minden információ, és az összes letöltéseket már pont nem látom, csak ha széjjelebb "húzom" oldalra az ablakot vagy ha kirakom teljes képernyõbe.

Attól, hogy számodra hülyeség, az még valós forgalom.
Az O: jelöli az egyéb forgalmat ami nem a hasznos adat hanem egyéb szükséges kommunikáció a peerekkel.

bigapó
hmm, Én csak lekorlátozom 80%-ra a feltöltést és elég jól mûködik a net vele😊 csak onlány gémben zavar a torrent, persze kizárólag fostalicska mw2-nél, de addig kikapcsolom legfeljebb😊

The Matrix has you...

bigapó
Ez engem is érdekel, tõlem maradhat ott, de azt se tudom, hogy mit akar jelölni 😊
választ nemtok rá, de jó a kérdés😊

The Matrix has you...

fery02
Ezen lehetne szerkeszteni, de remélem megértitek a lényeget.

fery02
Ez az új 2.0.1-es utorrent az ablak legaljára, hol kijelzi az aktuális feltöltési sebességeket, meg a "total" letöltéseket, oda kirakott mind a letöltés- mind a feltöltés jelzõ mellé valami "O:"-val jelölt dolgot is, ami szintén valami töltési sebességet mutat, de számomra hülyeséget.
Nem lehet ezeket eltûntetni?

MR ME
akkor sajna kb a törõdj bele effektus van :S vmi el lehet baszva, mert te vagy itt kb vagy az 5. aki ilyen gonddal küszködik és eddig nem nagyon találtunk rá megoldást...Bandwitch management-et bekapcsolva, kikapcsolva is fennáll? dht-val esetleg lehet még játszani, de tényleg eddig nem mondta senki h sikerûlt rájönnie h mi a megoldás :/

érdekes mondjuk nálam ilyen nincs

igen, win 7 prof x86.

MR ME
win7? elég sokaknak fenáll hasonló probléma win7 alatt

Sziasztok!

Anno volt egy problémám (utorrenten (1.6.1 b490) max sebességgel jön a cucc, aztán hirtelen megszakad, és ledob a gép a wifirõl, aztán meg ideges vagyok), amire azt javasolta valaki, hogy állítsak be kevesebb net.max_halfopent, meg kevesebb connectionst. de ez nem segített, és mostanra már fogalmam sincs, mit lehetne tenni. ha kihúzom a ruoter és a modemet 15-20 percre, akkor jó lesz, de bassza meg, ez nem így mûködik.

mi lehet a baj?

szar a net, vagy a wifi router a szar, vagy tán a utorrent?

az isp szerint õk királyak, semmi gond a szolgáltatással, minden jó (mondanának persze mást), a másik kettõ tényezõrõl meg nem tudom, szar-e.

ötletek?

MR ME
max letöltés/feltöltés mellett sokkal gördülékenyebb a böngészés közben, arra jó, énse használom, de akinek esetleg nagyon lassú nete van és közbe akar böngészni is annak jó lehet

utorrent-ben ez a Bandwitch management tulajdonképpen mire jó? Lassítja a feltöltést és ennyi? Mert én csak ezt vettem észre...

Mondjuk sajátgépben kiválaszto a könyvtárat - jobb egérgomb - tulajdonságok - biztonság - szerkesztés - felsõ résznél kiválasztod a felhasználódat, alul pedig bepipálod a jogot.
schrank
azt hogy kõ ?! <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Vagy arra a könyvtárra ahova töltesz...