torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáld meg normális torrent klienssel. Torrent manager alatt mit értesz?
Optimus Prime
Üdv!
Nekem csak egyszerû kérdésem lenne: tud valaki ajánlani egy gyors, kevés erõforrást igénylõ torrent managert? Csak a TV-Nihontól szeretnék letölteni vele ~170 MB-os fan sub TF epzódokat. A FlashGet és a FreeDownload állati lassúak.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

bigapó
Ha nem mûködik az új verzió, akkor magát a windows-t nézzétek át, tegyétek rendbe vagy rakjátok újra, mert ha másnál nincs ilyen fagyás meg egyéb hiba, akkor nem a torrent-el lesz gond.

The Matrix has you...

Próbálgatni kell a klienseket, csak azt tudom mondani.
grebber
Értem köszönöm akkor felrakok egy régi klienset hátha!

Next PC upgrade: 2022

Met
rossz topic

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

[HUN]FaTaL
ban

Remélem kibasznak az összesrõl 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

MR ME
na most takarodj innen a picsába!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

[HUN]FaTaL
Nekem XPvel volt ilyen utoljára.

http://goo.gl/gd6Zi5

MR ME
nekem win7nél soha nem volt ilyen problémám...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nem fagy a géped, csak az összes memóriát megeszi. Sajnos win7nél ez van újabb kliensekkel, de lehet nem is a kliens okozza hanem valaki akinek seedeled. Összefüggést ugyan még nem találtam, 1.8.5 jól megy nekem, a felett pedig az elõbbi gond fennáll nálam is. Sõt volt hogy kidobott az utorrent, mikor max sávszéllel töltöttem le.
grebber
Érdekes jelenség történt Win7-en.
Bitcomet,qtorrent ha 1-nél több fájlt szedek vagy max sávszélt adok 1nek akkor kész vége szarrá fagy a gépem😞
Ha csak 1et szedek feltöltést korlátozva akkor jó.
XP-s partícióra átlépve ugyanaz a verziós qtorrent egyszerre 10torrentet töltve semmi gond feltöltés is megy szépen.

Win7-nl vajon mi lehet a gáz?Találkozott már valaki ilyennel?

Next PC upgrade: 2022

a 2.0.1-ben lehetett szabályozni az O-t is, nem tudom most miért vették ki, engem is zavar kicsit
bigapó
azért ennyire nem érdemes visszalépni, mert számos egyébb hiba kijavitása is emgtörtént az eltelt verziók alatt. kicsi hibák mindig lesznek, de ahogy fejlõdik a technika a gépekben igy fejleszteni kell a szoftvereket is, hogy jobban kihasználhassák õket. a biztonsági résekrõl már nem is beszélve. Én mindig a legújabb stabil verziókat használom és ha néha kicsit érdekesen is mûködnek (bár erre csak a 2.0 mutatott példát), akkor is inkább ezt, mint egy nagyon régit.

The Matrix has you...

Visszaváltottam 1.7.7-re azon legalább tudom, hogy mennyire vegyem le. És amúgy is jobban tetszik a kerek ikonja mint a szögletes...
Miért jó hogy van egy "O" amit nem lehet szabályozni? Ez az egyetlen bajom. amúgy jó lenne.

Van olyan kliens ami ilyen, és van 'címke'-zõje?

upload-ot korlátozd le 25k-ra
az a baj h most az O-t nem számolja bele... szal így szopás, légyeg hogy az U+O ne legyen nagyobb mint 40k összesen.
ez teljesen normális, sok a kapcsolat
Többel megy az "O" töltés mint a feltöltésem! Miért van ez?

Hello!!

Ezzel a nettel milyen beállítás a jó, hogy közben tudjakl netezni?

Már megkaptam a választ...

Túlterhelést ír ki. Számíthattak volna rá. több napra eltûnik naná hogy mindenki rá jár....

Amúgy van valami hír hogy miért nem ment eddig?

Falkon
Nálam még mindig nem jó!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

DONGUBA
ya yo volt de megint nem jo

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Met
majom megy újra...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

dehát = tehát
2.0.1-ben a korlátozást az Up-ra és az Overheadre összesen számolta, tehát ha beállítottam h 30 akkor a kettõ összege 30 volt.
2.0.2-ben most megint csak az Up-ot veszi figyelembe, dehát 30-on marad, de jön még az overhead rá, így így több lesz, szóval kevesebbre mint 30-ra kell állítanom.
MR ME
nekem nem volt, h érdemes e hát sztem biztos, ma frissített rá, nem vettem észre semmi rosszat

Érdemes használni a 2.0.2-t?
A korlátozással vannak gondok az újabbaknál?
Ezért váltottam inkább a visszafele. 1.7.7-re

plusz még a DHT, peer exchange által generált forgalom.
gyakorlatilag azt h amit megkaptál adatot azt visszaigazolja a küldõnek h megkaptad és ne küldje újra.
TCP-ben ez alapból benne van, de most már UDP-n megy az egész ugyebár.
O: overhead
ennyivel tölt egyéb dolgot (nem magát az adatot, hanem egyéb információkat)
Jut eszembe..

A utorrentet véletlenül frissítettem, kíváncsi vagyok mi az a másik számláló a le és a fel töltésnél? Amúgy az 1.7.7-et használom, szerintem eddig ez a legjobb kliens.

Narxis
😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MR ME
ha lefoglalták volna a szerverüket, arról már tudnánk 😊

Szerver foglaláskor is ilyeneket írnak...
MR ME
Majomparadé: "nincs ok aggodalomra" 2010/05/12

twitteren elvileg ez van kiírva

Hello!

A majomparádéról még mindig semmi hír?

nekem még du bejött és azt írta karbantartás van

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

DONGUBA
en sehol sem talalok semmit se rola eu-s se jon be

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

stp4trick
és a bitbarat-al?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

ezt találtam : Hello sziasztok!
Majomparádé jelenleg nem üzemel már 3 napja, de semmi gond csak karbantartás van. http://majomparade.eu/ ott minden ki van írva amit tuddnunk kell.

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

3 napja kb, nemtudom pontosan

Mióta nem elérhetõ a Majomparádé?

Narxis
18.30-kor nézzétek a híradót...<#hehe>

(csak vicceltem)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

senkise tudja...<#szomoru1>

Mi van a majomparádéval?

+1

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

nekemsem jön be, kitudja mivan vele

Flamer
új cime van a banánosnak vagy ?.o

http://loal.atw.hu

MR ME
nem rinyáltam, volt egy kérdés, én megosztottam az észrevételemet (amit más is említett) majd szétcincáltuk h miért is van ez, semmi rinyálást nem vélek felfedezni az írásaimban, am meg mégcsak off topik se, szal...