torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem csak egyszerû kérdésem lenne: tud valaki ajánlani egy gyors, kevés erõforrást igénylõ torrent managert? Csak a TV-Nihontól szeretnék letölteni vele ~170 MB-os fan sub TF epzódokat. A FlashGet és a FreeDownload állati lassúak.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
The Matrix has you...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Bitcomet,qtorrent ha 1-nél több fájlt szedek vagy max sávszélt adok 1nek akkor kész vége szarrá fagy a gépem😞
Ha csak 1et szedek feltöltést korlátozva akkor jó.
XP-s partícióra átlépve ugyanaz a verziós qtorrent egyszerre 10torrentet töltve semmi gond feltöltés is megy szépen.
Win7-nl vajon mi lehet a gáz?Találkozott már valaki ilyennel?
Next PC upgrade: 2022
The Matrix has you...
Miért jó hogy van egy "O" amit nem lehet szabályozni? Ez az egyetlen bajom. amúgy jó lenne.
Van olyan kliens ami ilyen, és van 'címke'-zõje?
az a baj h most az O-t nem számolja bele... szal így szopás, légyeg hogy az U+O ne legyen nagyobb mint 40k összesen.
Amúgy van valami hír hogy miért nem ment eddig?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
2.0.2-ben most megint csak az Up-ot veszi figyelembe, dehát 30-on marad, de jön még az overhead rá, így így több lesz, szóval kevesebbre mint 30-ra kell állítanom.
A korlátozással vannak gondok az újabbaknál?
Ezért váltottam inkább a visszafele. 1.7.7-re
TCP-ben ez alapból benne van, de most már UDP-n megy az egész ugyebár.
ennyivel tölt egyéb dolgot (nem magát az adatot, hanem egyéb információkat)
A utorrentet véletlenül frissítettem, kíváncsi vagyok mi az a másik számláló a le és a fel töltésnél? Amúgy az 1.7.7-et használom, szerintem eddig ez a legjobb kliens.
twitteren elvileg ez van kiírva
A majomparádéról még mindig semmi hír?
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Majomparádé jelenleg nem üzemel már 3 napja, de semmi gond csak karbantartás van. http://majomparade.eu/ ott minden ki van írva amit tuddnunk kell.
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
(csak vicceltem)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD