torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
az überseedert nem szabad összekeverni a mezei letöltõvel,én utóbbi vagyok,aki csak azt szed le,amit használok,és becsületesen vissza is töltöm

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
kell???? el KELL menned a boltba,és megvenni pl.: a Bioshock 2-t??? vagy inkább otthon maradsz,leszeded,kipróbálod,ha jó,és érdekelne a multi része is,akkor megveszed,nem????

F E R I
Ez a tipikus fogyasztói társadalom betegségébõl fakad, meg az ultraliberális gyermeknevelésbõl... Nem tartom teljes mértékben bûnnek a torrentet, mert sokszor tényleg a szó szerinti szarért is rengeteget elkérnek egyes kiadók, viszont ma már elszaladt a ló mindenkivel (átestünk a ló túloldalára), egyszerûsítve ízlik egy csoki és egy darab nem elég, naponta már 10-et is megeszünk, pedig már nem is kívánjuk, ebbõl elõbb-utóbb elhízás van meg betegségek, na ugyanez van a torrentnél is, mert lehet vele dicsekedni, hogy "úúú mekkora király vagyok van x terra feltöltésem", sokszor már azt sem tudják egyesek, hogy mit szedtek le, csak szedik mint az ökör...

Csirkemell nélkül nincs élet!

bakkerman
te kajak nem tudsz szöveget értelmezni,vagy csak simán kiforgatod a szavaimat??? miért lopnám a ruhát??? elképesztõ vagy hallod

shaddam
Arra költök ami érdekel és kell.Amit nem vennék meg azért meg miért fájjon a szívem?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Shep
Te véletlenül nem mikiking spanja vagy? Õ is ugyanezt a gondolkodásmódot követi. Gondolkozzatok már kicsit mielõtt ilyen ostobaságokat beszéltek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Akkor te úgy vagy vele, hogy mindegy mire, csak pénzt költhess?
davidka003
Ne hasonlítsuk már a letöltést a bolti lopáshoz.
Ha letöltesz valamit attól még a boltban ugyan úgy ott marad a polcon de ha ruhát lopsz az egyértelmû, hogy nem marad ott tehát kár éri a boltost.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

shaddam
Aham tehát ha megtehetnéd a márkás ruhát is lopnád?Igazi raj hozzállás.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

bakkerman
nekem is van eredeti játékom,de nem érzem magam semmivel se jobb embernek azért,mert támogattam ezzel egy kiadót,ami mellesleg nem belõlem fog leszegényedni,vagy meggazdagodni,hanem az amerikai 13 éves kockagecikbõl,akiknek az anyjuk minden szart megvesz nekik...én inkább járok márkás ruhában,eszek finom ételt,járok szórakozni,vagy teszek a bicajomba egy kis pénzt,minthogy vegyek egy lemezt,amin UGYANAZ van,amit letölthetek ingyen,és a multin kívül SEMMIVEL se kevesebb a warez verzió,mint az origi...

shaddam
Ez a legszánalmasabb érv hogy éhen halsz ha megveszed ami tetszik...

bakkerman
légyszi,a kedvemért vedd meg az ÖSSZES filmet,zenét,játékot,ami tetszik neked,origiba! csak aztán maradjon pénzed kajára is,meg ruhára,meg szórakozásra,köszi!

shaddam
Jáj OMG vége az ncore-nak mi lesz most!!!!!44!!négy

tommygear
ez is olyan álszent duma
desigo
ez szánalmas
sírnak,hogy nem tudnak tovább lopni...
Igaz, de attól még nem kéne kihirdetni névvel, telószámmal és fényképpel, hogy "büszke enkór júzer vagyok adjátok vissza a szerót köcsög sünök"<#szomoru1>

most segg leszek, de most értem haza reggel óta vizsgáról és nincs kedvem 150 üzenetet visszanézni, szóval van olyan mûködõ tracker, ahol megtalálnám a mai Argentína - Dél-Korea meccset HD-ben magyar kommentárral?
tommygear
mert szerinted valaki fog is ezzel foglalkozni? meg majd rohangálnak így 1 emberekhez? nagy halakra mennek ezek
ne legyetek már ennyire naívak
tomo05
nem szeretek senkivel rosszba lenni még fórumon se!mindent meg lehet beszélni!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

nem baj csak induljon be megint

Klemice
rég láttalak, ugyan olyan debil vagy mint régen 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Az nCore hétfõnél elõbb nem fog újraindulni.

asva.info

nem normálisak majd a rendõrség megbassza õket😄

Falkon
Sok hülye : "Meghalok nélküle" <#wow3>
Aki ilyen kocka, az haljon is!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

[HUN]FaTaL
Rájuk gondoltam, de a csoport létrehozója se lehet egy észlény 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Fõleg aki csatlakozik is..

[HUN]FaTaL
Hülye barmok 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

davidka003
facebook

Bátrak, hogy facebookos profillal írogatnak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
vannak páran csak kevés és elvész a sok nagyarc közt. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

solo
Ki a fene volt az a vellinger??

asvá-n azt írja valaki, hgoy õk pofáztak:/

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Na erre nem számítottam, hogy így beismered. Ritka az ilyen, fõleg fórumokon.
<#eljen>
Falkon
Tudok olyat, de az fizetõs.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Zenszkij
Szerintem is menni fog...Olyan mint a polip, levágták egy karját, na bumm, használja a többit, és közben újranõ a régi is 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

fook
Tudom , de azért csak van olyan oldal szfalton kívül ami megy és filmes 😊

davidka003
Tekintve, hogy semmi nem megy, így elég nehéz lenne megnézni.

"két rendõr beszélget:

- ma megvolt az év fogása!
- nah és mi volt? kokó? fegyver?
- nem! lefoglaltunk 500 TeraByteot!!!44!!4
- és az mi?
- nem tudom, de biztos sok!"

"Este menni fog az Ncore, valaki beszélt az irc-n a tulajjal és azt mondta hogy este már menni fog." by asva.info

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
ha este nem lesz mag, akkor holnap délben...jajaja 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tomo05
1-bevallom az tényleg hülyeség volt!(támogatás)(ideges voltam)
2-sportolok(box)
3-amúgy is mindenki töltöget...(még a rendõrök is)<#kacsint>jó persze nem mindegy hogy mennyit.(én se vagyok egy nagy downloader, de ami jó film meg game azt persze letöltöm)

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

fook
Sziasztok ! Megnéznétek különbözõ oldalakon hogy valahol fennt van-e a Red Dawn (vörös hajnal) címû film ?😮 az 1984es kellene. Lehetõleg engdub és feliratos legyen. Privibe várom az oldalcímet 😊 köszi ! 😊

olyan oldalakat találtam ahol egy nap vagy 4 torrentet tesznek fel:S:S:S

Burdi
milyen fura hogy most nem 2-3megával szedek.. :S
Ncore kellesz nekünk😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

littleNorbi
Nem hinném, h megijedtek volna...😄

Flamer
pff.

http://loal.atw.hu

tommygear
ma délrõl is volt már szó
Az a pletyka járja, hogy estefelé visszatér a Mag.

tommygear
<#wow3>
sovatalevi
Nem hiszem hogy buntessek nagyon.A zsaruk foglalkozzanak a 10 eves betoresekkel ,ne azzal,amit konnyeden meg lehet oldani.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

DarkSector
érdekes nekem lassan már a többi oldal se jön be, a Gamestar, meg van mikor a google se jön be...mindegy fontossabb oldal azokon a szervergépeken volt?
minden le fog állni?
az egész VILÁGHÁLÓ?D

Bilód. De amúgy ma körbe néztem találtam pár freereget.

tommygear
Mindig van két lehetõség. Vagy nincs.

<#fejvakaras><#conf><#confused>