torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
lol

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

tommygear
pff
Flamer
a bayrõl.

http://loal.atw.hu

ncore ne mááá😞
honnan fogok szedni?????

desigo
hálóba dobják és dõl a pénz xD
tommygear
ejjj csak az ncore térjen vissza többit leszarom :S
de nemhiszem, hogy ilyen amatõrök lennének a mag üzemeltetõi, hogy még mindig magyarországon volt a szerverük
Itt arról van szó, hogy ha torrentrõl letöltesz valamit akkor jogtalanul cselekszel. És arra, hogy ezt meg akarják akadályozni, felháborodsz, és azt mondod, hogy "mocskos banda". Ja... a szemetek már lopni se hagyják az embert.

Egyébként hány 8e Ft-os játékot töltesz le? És filmet, zenét...
De különben sem az összeg a lényeg, hanem az elv.
Amúgy meg támogatják a játékokat. Lehet kosarazni, focizni parkokban. Van hinta, homokozó. Ezek ott vannak ingyen. Minden korosztály megtalálhatja a magának valót. És ezek egy fokkal egészségesebbek mint a doom 6-ot tolni meg wowozni. De ez már kicsit off.

A lényeg... Az hogy valaki warezol az egy dolog, de az amit te írtál a kommentedben (hagyjanak lopni vagy fizessenek), az kritikán aluli.
tomo05
Én arra tippelek hogy megijedtek és gyorsan megszüntették az oldalt.Reméljük hamarosan újra lesz!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

tomo05
Jó helyen laksz!Amúgy ott nagyon büntetik a torrentezést?Mert nemrég voltunk ott az ismerõsöknél aztán nyomatta a haverom a BEL0AD-ot rendesen<#vigyor>

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

littleNorbi
Hello!
Mi van az ncore.cc-vel, nem jön be már tegnap óta ?

Bruk
Amúgy lenne 1 kérdésem. Feltöltésnél (már több oldalnál is) kiír egy olyan hibát hogy nem megfelelõ torrent fájlt töltök fel, pedig mindent ugyanúgy csináltam mint máskor. Miért lehet ez?

Pl.:
"Upload failed!

What the hell did you upload? This is not a bencoded file!"

sovatalevi
Romaniaba ugy sem jonnek 😛

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Ehhez most hozzá kell szólnom! Kicsit off, de témába vág. Múltkor elmentem moziba, nem sûrûn járok inkább leszedem a filmeket!

Szóval elmentem és olyan szinten par...asztok voltak a mozi munkatársai, hogy el is döntöttem, hogy én oda többet nem megyek. Na ennyit a sírásról, hogy nem járnak az emberek moziba inkább letöltik a filmeket. Inkább minõségibb szolgáltatást kellene nyújtani nem sza...rnak nézni a vásárlót.

De off vége. Egyébként ez a razzi a szél ellen pis..álás tipikus esete, nézzétek külföldön mit értek el a nagyobb oldalak cseszegetésével, a mai napig léteznek a nagyok, amelyik meg végleg megszûnt annak helyére jöttek az újak.

Ugyanez lesz itthon is: megszûnik az Ncora, Bithorlo, Majom stb. Lesz helyette másik abban biztos vagyok és ugyanúgy ki fogják nõni magukat, mint a mostaniak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tomo05
úgyis minden szarra van támogatás erre miért nem lehetne?????és azért egy 8eft-os játékot nem hasonlíts össze egy 1mft-os útazással!

Fehercsoki
Ugyan,eddig is voltak lefoglalások,és usereket sosem bántották!Nem kell itt félni

Savariat nem foglalták le de azt írják a trackert leállították de mi a klienseket ne állítsuk le! Mit gondoltok ezért leállítsam a biztonság kedvéért?
itt az idézet:

"Rövid idõre leállítottuk a trackert! Ne állítsátok le a klienseiteket, mert hogyha újraindítjuk, mindenkinek elszámolja a le és feltöltését amikor kapcsolódik hozzá a kliens!"

Szerintem inkább azok foshatnak akik szerepeltek a statisztikákban.

Falkon
Ha igen, akkor kevesebb mint 50gb-ért mennyit kaphatok? 😄DDDDD

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Bruk
Ha mégis, akkor végleg leírják magukat..

Nem hinném, hogy kimennek több(száz?)ezer userhez...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem kell törölni, csak állítsd le amíg a helyzet megoldódig.

Helló! Most olvastam a hírt és... hát... nem is tudom mit mondjak...
Az ilyen és ehhez hasonló rémhiedelmekben van igazság vagy nem kell tõle félni?
Ha valami van a uTorrentemen le vagy feltöltés azt töröljem+ a merevlemezrõl is mindent?

Bruk
Az jóféle?

Kint van a hivatalos közlemény az asvainfón.

mosoporr
Jogos, EU-s támogatást rá 😄

Jézusom... Ez a komment nagyon durva.
Arra nem kérsz támogatást, hogy évente kétszer el tudj menni hawaiira?
sovatalevi
Mi ez a beszed?Nem lehet tobbet torrentezni?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Shep
Persze egyéni, haverom pl, nagy gyûjtõ és szinte minden vackot megvesz. Én meg szeretem megnézni miért adok ki pénzt és akkor is inkább a régebbi dolgokat keresem olcsón. PL. egyetlen filmet sem vettem még premierkor, játékot már igen, de ott is inkább megvárom míg lejjebb megy az ára. Pl. a könyveket is antikváriumban szeretem megvenni, mert olcsóbb és azért mert elolvasta már valaki attól még nem lesz rosszabb a könyv.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

FZoleee
http://twitter.com/asvainfo/status/16374599837
Nos ez egyéni kérdés, hogy kinek mennyiért éri meg. Viszont az utóbbi évtizedben talán nem túlzok ha azt mondom, hogy sok esetben akár 5k-val is csökkent a megjelenéskori áruk.

Shep
Persze jogos, lopunk és maradjunk csendben (vannak akik amúgy büszkék rá ,hogy nem vesznek pl. eredeti játékot), csak a kiadók meg mondják ,hogy juj mekkora kiesés ez nekik, aha csak gondolkodni is kéne mielõtt hülyeségeket terjesztenek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bakkerman
persze

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LoDMaSt
Elméleti volt csak az eszmefuttatásom, sokan nem veszik meg ennyiért. 😊

@ Hellomarci

Shep
Hát filmbõl én mindig az ömlesztett áru közül válogatok. 1000-1900 Ft-tól nem nagyon ér többet egyik sem.

LoDMaSt
Ezt értem, és el is fogadom, és én sem a zenészeket, film készítõket akarom védeni, csaz az zavart, hogy sokan nem fogják fel, hogy sima lopás, amikor letöltik, és fel vannak háborodva, amikor jogosan elvisznek egy trackert.

@ Hellomarci

Azért ne már. Egy filmet manapság átlag 2,9k-ért utánad dobnak. Értem hogy válság van, de ezen mi irreális?

Shep
Ebben az egészben az a szép ,hogy ha nem lehetne letölteni, akkor az aki eddig letöltötte ugyanúgy nem venné meg a zenét, nem járna jelentõs mértében többször moziba, és nem venne több dvd filmet. Én pl, zenét szinte egyáltalán nem töltök, ott a netes rádió ingyenes, legális. Mikor még nem volt netem akkor is évente 1-3x mentem el moziba, most is így van. Játékot meg mostanában a net ellenére többet vásárolok, mint régen. Úgyhogy azok a hülyék akik azt hiszik, hogy ha nem lenne warez akkor azok akik letöltik azoknak a 80% majd megveszik a terméküket nagyot tévednek. Persze valamennyivel nõnék az eladások, de nem olyan óriási mértékben, mint ahogy az be van állítva.

tomo05
egyetértek decenS-el és bakkermannal is!de ne feledjétek ezt véglegesen felszámolni nem lehet!olyan mint a mafia!<#kacsint><#crazya>

Az a baj, hogy ezt olyanok mondják akik szerint egy film 15k-ba kerül. Bár az más kérdés hogy 100Ft-ért se vennék meg...

LoDMaSt
Ja, nem tudtam, hogy cigányok vagyuk, hogy ha nem veszik észre, vagy nem fáj másnak, akkor nem bûn a lopás.

Az egy dolog, hogy irreálisan drága a zene/film. A macbook, meg az s class merci is, azt mégsem lopjuk el. Oké, hogy mindenki torrentezik, de örülni kéne a dolognak, hogy eddig ment, és nem felháborodni, hogy mosantól nem lehet csinálni. Betörsz a bankba, és ellopod egy milliomos pénzét, az is bûn, és ha elkapnak, ugyanúgy lecsuknak, hiába volt neki sok.

@ Hellomarci

maradjunk annyiban, hogy a legtöbb zenésznek nem a cd eladásokból lesz pénze, hanem a fellépésekbõl, koncertekbõl. szóval a letöltés rajtuk tényleg rövidít valamennyit - az mondjuk az érem másik oldala, hogy effektíve nem sokat, ugyanis a profit nagy részét itt a kiadók nyelik le - ezért is õk az élharcosai (elsõ sorban) ennek a letöltögetés-megszüntetésnek.

bakkerman
és õk belehalnak??? megtorpan a karrierük??? nem hívják õket többé koncertre???? szegényebbek lesznek??? NEM,NEM,NEM,ÉS NEM! Amerikában miért nem sírnak??? mert ott az Itunes Music cucca,és ALBUMOKAT vehetsz pár dolllárért,vagy akár ingyen számokat a legnagyobb sztároktól!

bakkerman
sír a szájuk,hogy mennyi az illegális letöltõ meg ilyenek,de MI A GECIÉRT kerül akkor MÉG MINDIG 5k-ba egy MAGYAR elõadó zenei cdje?????? mert egy Michael Jackson-t megveszek 4-5k-ért,de egy rúzsa magdit nem...meg az elõadók is pofáznak,hogy érdemes venni a cd-t,hogy õk is jobban fejlõdhessenek,aha,persze...végülis mindegyik 3 emeletes luxus házban lakik,amit ugye nem a cd eladásokól szerzett,áhhhh,nem...

LoDMaSt
mivan? Örüljetek, hogy eddig lehetett lopni, megnézem, ti hogy pampognátok, ha valamilyen mûveteket, bármit, csak úgy ellopnának.

@ Hellomarci

tomo05
én is elkezdtem tölteni enk0r-ról egy full hd filmet és megállt 83%-nál...<#szomoru2>oké foglalják le de akkor adjanak támogatást hogy meg tudjam venni a játékokat,filmeket eredetibe!mocskos banda!

SrAta
jaja énis majmon vok rem nem pusztult ki...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

bakkerman
hát ha a mag megszûnik,akkor nekem marad a majomkodós,bár arról is az a hír járja,hogy beszûnt...oh yeah

tomo05
hogy menjenek a...!ha az enk0r megszûnik én nem tudom mit csinálok!!!!!<#wow3><#boxer>legjobb oldal!bár a g1ga se rossz!

bakkerman
csak az idegesít engem is,hogy ha volt valami leállás régebben,vagy valami,és 1-2 napra pause-olt az oldal,akkor a blogjukra írtak valamit,de már az sem elérhetõ...😞(( basszus,a legjobb oldal :SS

davidka003
gigát lefoglalták.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;