torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De kérdezem én, akkor is mi van? Gondolod, h több ezer emberhez kimennek, és megbírságolják õket? A gazdagabb államok se teszik ezt meg, nemhogy a mi országunk.
Mennyi munka lenne azzal, és mit érne? Semmit, aki nagyon nem bírja warezolás nélkül, az úgyis folytatni fogja.
Mellesleg a rendõrök közül is rengetegen warezolnak.
asva.info
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Megbaszhatják magukat...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Akkor megvan a hiba, bocs a zavarásért...
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Lenne egy olyan jellegû problémám hogy az összes torrent le és feltöltésem elõtt lévõ zöld ikon piros lett mintha hibás lenne és el sem indul (de hibát nem ír ki)
Bittorentet használok.
Valaki tapasztalt hasonló hibát, és esetleg rá is jött mi volt a probléma?
Nagyon megköszönném a segítséget, sok fájlom van benne :S
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
semmit. Nem fognak több ezer emberhez kimenni kocsival, ez ezer százalék.
az nem baj,hogy szinte minden nap halálra vernek valami szerencsétlen öreget a tanyákon
szerinted az nincs sehol feljegyezve h hány óra hány perc hány másodperckor lett kiosztva egy ip?
Aki van olyan hülye, h ezt elhiszi, az tegye meg. De az informatikusoknak is van jobb dolguk, mint ilyen eszeveszett baromságokkal foglalkozni.
Amúgy meg mindenkinek dinamikus IPje van, szóval szart sem ér a riogatásuk, akik nem értenek a dolgokhoz, na azok mennek le hídba ettõl az üzenettõl.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vhogy várható volt ez az egész, én nem lepõdtem meg egyáltalán, úgyh nem kell sírni, mert aki warezolni akar, az úgyis tud még kismillió helyrõl. Aki meg nem, az nem.
különben börtönben fogsz megrohadni, anyádat meg eladják kurvának az araboknak
Csirkemell nélkül nincs élet!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Sziasztok!
Majdnem biztos forrásból tudom. Egyik NCore moderátor régi iskolatársam és az õ nevében ez van írva.
nCore áramszámla befizetés késedelem miatt nem megy mielõtt még rám írsz.
Nem tudom ez mennyire hiteles. Én hiszek neki." by asva.info
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Persze elõtte én is megnéztem a "próbaverziót".
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De egy torrent topikban úgyis hiába próbálom megmagyarázni.Na meggyújtok egy szál gyertyát az ncore-ért.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Az utolsó frissítés kacsa…." by asva.info
Tobb helyen terjed a hir, hogy gyujtest rendeztunk... Ez termeszetesen nem igaz, ne kuldjetek penzt semmilyen lehuzo fos alaknak. 😊" by ncore blog
Sajnos nincs hang a videón!
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|