torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
@ Hellomarci
a gázszámlás is fizet a gázért attól még hogy mástól õ kéri érte a pénzt 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
(mert a kékek elvitték <#nevetes1>#nevetes1> )
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Megfelelõ titkosítást használva senkinek nincs meg a technológia hozzá, hogy visszafejtse.
@ Hellomarci
Csirkemell nélkül nincs élet!
nemtuom vágod-e, de ha fejlesztenek valamit, akkor párhuzamossan az ellenszerét is megcsinálják, mivel ha ellenük használja esetleg valaki, akkor tudják hatástalanítani. az más hogy a szomszéd Józsi elõtt elrejted magad és neki nincs meg a szükséges technologia hogy visszakeresen rád.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ez lesz mindenre a trendi duma, amihez nem értenek a mostaniak, vagy csak nem akarnak érteni.
ha ien nagy legény vagy magyarázd meg miért van szükség arra, hogy a gazdagoknak kevesebb a szegényeknek meg nagyobb adót osszanak ki?
vagy nem hallgatsz hireket?
te a 22-es csapdába estél, pofázol már megbocsáss hogy szegény vagy, most meg a buzik tesznek neked még adót hogy szarabbul élj, ami eddig nem volt, nem voltunk királyok, de nem volt az ami most visszajön.
gondolkodj már kicsit és döntsd el mi a baj, és az hogy a törvénytelen dolgaiddal még felvvágsz, mintha természetes dolog lenne még nagyobb bunkóság.
én is tötöttem le, nem errõl van szó de tudom hol a helyem...
szóval nem kostólgatlak, mert nem érdekel kivel mi a bajod, de itt sajnáltatni magad az illegális feltöltéseddel...lol 😊
nem kell megsértõdni minnya.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Lehet, hogy sose lesz már olyan mint régen (pl. 1 hete) volt. Elrettentésnek nagyon kiváló volt a rendõrség részérõl és õk szerintem ezt akarták. Nem reménykedtek õk abban, hogy megszûntetik a torrentezést, de hogy jópár hónapra visszadobják a kõkorszakba azt biztos tudták. És hát mint várható volt a kicsik is be...artak. Nem nagyon hiszem, hogy egy ideig új oldalak jönnének létre. Aki régi felhasználó volt és meg is fordulna a fejében, hogy indítson egy új oldalt az is most fosik, hogy megtalálják. Addig meg maradnak a külföldi oldalak.
Véleményem szerint ez olyan lehet, mint az állatvilágban a tömeges kihalás, Mo. torrenttársadalma túl nagyra nõtt, így utolérte a végzete. Most valami új születésének lehetünk tanúi: egy rendkívül óvatos, rendkívüli módon megválogatott tagok társaságából álló trackerek korszaka jön, amelyekre csupán hosszú procedúra és mély ellenõrzés után kerülhet be bárki is, mindezek külföldön elhelyezett szervereken keresztül fognak futni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
FERI: Ne reménykedj, nem fog a sündörség milliókat és hónapokat szánni egy mezei user titkosított adatforgalmának megfejtésére. Pláne, hogy lehet, hogy az esti barátokköztet' szedi épp és azzal pont kitörölhetik a seggüket.
Szarból palacsintát...
De ne kezdjünk el itt politizálni...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
"http://www.sg.hu/cikkek/40596/bortonbe_kerul_az_elso_bittorentes_fajlcserelo"
Anno ez is pénzbüntetés volt nem ? 😊
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
de TÖRVÉNYASSEN, TÖRVÉNYEKET BETARTVA SZEGÉNYEN IS LEHET ÉLNI, ez luxus cikknek számít, nem lételem.
szar nézni hogy megvan másnak mindene, pénz ház auto stb. De a törvény az törvény, nem alku kérdése.
az egy dolog hogy én seggem is kinyalatnám egy két emberrel
Túl sok filmet nézel.
Mikor Stant és barátait elkapja az FBI mert töltöttek le a netrõl zenéket és mutatják hogy Madonna nem tudta megvenni a legújabb magán repülõgép modellt csak ez eggyel silányabbat. Vagy amikor O.G. (asszem) nem tudta megvenni magának a USA legnagyobb villáját csak az egyel kisebbet, azért mert töltenek a netrõl....
A torrent szerver logolja az IP-met. Sünök rárabolnak.
Mit is érnek vele? Hogy ott jártam a torrent szerveren? És?
Van onnan adatforgalmam? Mi? Letöltöttem onnan egy szöveges filet, amiben semmi törvénytelen nincs.
Ránéznek a szolgáltatónál az adatforgalmamra és mit látnak? Semmit. :-)
Kódolt csomagmozgást 5-10 másik IP-vel.
(Elcsípnek egy csomagot, amit nem tudnak, de fogjuk rá) Mit lát benne?
01000001 01101110 01111001 01100001 01110100 01101111 01101011 01100001 01110100 00100000 01110110 01100001 01111010 01111010 01100101
Ez igaz a zenére is filmre is. Viszont nem kényszerít senki hogy megvedd.
Igazad van, csak sokszor filmek esetén olyan trailer-eket vágnak össze fél percben, mintha nem tudom milyen full pörgõs, tele mindenféle audio-vizuális finomságokkal, és a film megnézése után jössz rá, hogy kb. a trailerben volt benne az összes extra... így õk is ugyanúgy csalnak, (sõt megkockáztatom szándékosan félrevezetnek) mert megetetik az emberrel, hogy "huhh de zsírkaraj film"-et rittyentettek össze, sokszor élménymozinak beállítva, meg ott élvezed össze magad a székben/fotelban, közben meg halál unalmas, semmitmondó az egész. Tudom imdb-n le lehet csekkolni a szavazatok alapján, hogy mennyire éri meg megnézni, de nekem volt már ott szarul értékelt film, ami pl. bejött...
Ugyanez igaz a zenéknél is, megveszel egy albumot, legyen rajta 12 track, abból EGY az, ami bejön a többségnek, a maradék 11 meg szó szerint FOS, mind zeneileg, mind szövegileg, mind összességében. Ezt is beállítják, hogy 2xxx év legnagyobb slágerei, meg mindenhol ezt játsszák...etc. Ez is ugyanolyan gerinctelen dolog, sõt ez nem is mûvészet, és még ezeknek fizetni x ezret a semmiért? (vannak kivételek, mint minden területen!)
Játékoknál, programoknál ott legalább van demo, de sztem lassan már azt is fizetõssé teszik mindenhol...