torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
most a sok tízezer felhasználó amiatt a pár hülyegyerek miatt szív, akik leszedtek pár játékot. Ki kéne tiltani ezeket a torrentoldalakról, csak sajnos nincs rá kapacitás, hogy átnézzék az összes torrentet, hogy jogilag meg lehet e osztani.
De úgy látom a rendõrségnek van, indíthatnának egy torrent oldalt, szerintem nagy sikere lenne, én biztos hogy az elsõk között regisztrálnék be!
@ Hellomarci
Eredeti játékaim vannak.De sok egyébb olyan dolog volt fent amit nem tudtam máshonnan leszedni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A világ egyik legjobb torrent oldalán vagyok, és rajtam
kívül még több tízezren értik, hogy mire gondolok, amikor
azt mondom TORRENT . A felhasználónevem megelõzi az
egyedi rangom, és nem örülök ha a torrentezõk összekeverik a
seedert a leecherrel. Büszkén gondolok tulajra, a Rendszergazda -ra
a Adminisztrátor-ra és a többi jó staff tagra. Szeretem a fórumot,
a free leech-t, a seedereket, és a zenéket. Itt élek a torrentek
szívében. Torrentekben-ben mi vagyunk a császárok és igen is nálunk
vannak a világ legjobb Moderátorai! nCore , én így szeretlek!"
Exkluzív interjú aljasPOD-dal
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Éppen az elõbb írtam, hogy nem bántanék egyetlen helyet sem, Te pedig itt örömködsz, gratulálok ehhez a hozzáálláshoz...
Egyébként, miért is "elit alapú2, ahogy nevezed?
Mert nehezen lehetett bejutni?
Világos, mert nem voltak ott kevesen már, nem bírta az oldal sem...
Nem sok ember bánatának örülsz, örülj csak, ha ez neked így megnyugtató.<#buck>#buck>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
túlságosan elit alapú volt...
Sajnos ez van...
@ Hellomarci
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Azt hittem ez a loados meg a pre-s jó lesz de megse közelíti egyik sem se a bd-ont,se a majmot,magot meg pláne nem 😞
Next PC upgrade: 2022
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
http://loal.atw.hu
ezeknek a jogvédõ emberkéknek meg csak jó, és közelebb jutnak ahhoz, hogy könnyebben le tudják kapcsolni az oldalakat.
:3
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(ncore konyec, bithu megvan, hdbits megvan)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Errõl jut eszembe
A filmes dolog, hogy 10 valahány sec kell a hely meghatározásához és ha leteszik elõtte a telefont, akkor nem megy meg a legnagyobb hülyeség, hisz a szolgáltató bármikor megmondja milyen számról hívtak, azt meg vagy õ vagy ha másik szolgáltató simán megmondja, hogy hol van.
más kérdés, h nem ez alapján kell a rendõröknek oda érkezniük, hanem mondjuk "kaptunk egy fülest" címszóval
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ha tévedek akkor sorry.
Azt a szerver naplóállományából látják, hogy free-e vagy nem.
"jogi probléma nincs,ma magyarországon,akinek van telefonja,és legalább 1szer telefonált róla,annak tudják minden adatátá még azt is JELENLEG hol tartózkodik..."
A szolgáltató csak azt tudja, hogy melyik telefonszám kihez (melyik elõfizetõhöz) tartozik, és hogy az adott telefon mikor melyik bázisállomásra lépett fel - és ezt maximum a rendõrség/nemzetbiztonság használhatja fel. Azt, hogy mit telefonáltál, nem naplózhatja, mert az adatvédelmi törvénybe ütközik.
Erre maximum a rendõrségnek/nemzetbiztonságnak van jogosultsága, de azt is csak megfelelõ indok esetén.
Szóval nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani.
Kódolt csomagmozgást 5-10 másik IP-vel."
Az adatforgalom titkosítása teljesen lényegtelen. A szolgáltató nem is naplózza, csak azt, hogy adott idõben melyik IP-címet osztotta ki az ügyfeleinek, illetve hogy adott IP-cím melyik hoszttal kommunikált. Egyrészt irdatlan nagy tárhely kellene ennek naplózásához, másrészt jogi problémákat is felvet.
A szolgáltató naplóállománya és a szerver naplóállománya alapján vissza lehet fejteni, hogy adott elõfizetõ példának okáért adott mennyiségû adatot töltött le róla/töltött fel rá, melyik szolgáltatást használta.