torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
Melyik bolygón élsz Te? Ma már minden jogsértés. Mennyi becsületes csõsz van itt. LOL.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

DarkSector
utánoz....bla-bla-bla-bla-bla.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
bla-bla-bla-bla-bla.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

persze tudom én, csak viccbõl mondtam, én is csak olyan dolgot szednék le torrentrõl amirõl tudnám hogy biztos nem jogsértés.

most a sok tízezer felhasználó amiatt a pár hülyegyerek miatt szív, akik leszedtek pár játékot. Ki kéne tiltani ezeket a torrentoldalakról, csak sajnos nincs rá kapacitás, hogy átnézzék az összes torrentet, hogy jogilag meg lehet e osztani.

De úgy látom a rendõrségnek van, indíthatnának egy torrent oldalt, szerintem nagy sikere lenne, én biztos hogy az elsõk között regisztrálnék be!
LoDMaSt
Reméljük, nem véletlenül van a mondás, hogy 'akit életében temetnek az kétszer tovább él'.

@ Hellomarci

Szolnokboy1
wááááá, te szar!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

tomasgo
eddig sem loptam.
Eredeti játékaim vannak.De sok egyébb olyan dolog volt fent amit nem tudtam máshonnan leszedni.

DJ RX7

:3

nincs, mostmár túlóráznod kell hogy megvedd azokat a termékeket amiket eddig elloptál.
tomasgo
Van esély rá hogy menni fog valamelyik oldal ?
Ncore vagy bithorló ?

Narxis
Ja, mert te nem jutottál be... 😄 így jártál.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

davidka003
"Nincs seed szerverem, nem vagyok láma és nem fake-elek.
A világ egyik legjobb torrent oldalán vagyok, és rajtam
kívül még több tízezren értik, hogy mire gondolok, amikor
azt mondom TORRENT . A felhasználónevem megelõzi az
egyedi rangom, és nem örülök ha a torrentezõk összekeverik a
seedert a leecherrel. Büszkén gondolok tulajra, a Rendszergazda -ra
a Adminisztrátor-ra és a többi jó staff tagra. Szeretem a fórumot,
a free leech-t, a seedereket, és a zenéket. Itt élek a torrentek
szívében. Torrentekben-ben mi vagyunk a császárok és igen is nálunk
vannak a világ legjobb Moderátorai! nCore , én így szeretlek!"

Exkluzív interjú aljasPOD-dal

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Zenszkij
És te ismét nem kerülsz be az elit körbe 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Te is egy megértõ és fõleg jóindulatú ember lehetsz, bocsáss meg...
Éppen az elõbb írtam, hogy nem bántanék egyetlen helyet sem, Te pedig itt örömködsz, gratulálok ehhez a hozzáálláshoz...

Egyébként, miért is "elit alapú2, ahogy nevezed?
Mert nehezen lehetett bejutni?
Világos, mert nem voltak ott kevesen már, nem bírta az oldal sem...

Nem sok ember bánatának örülsz, örülj csak, ha ez neked így megnyugtató.<#buck>
davidka003
Nem végleges. Pár nap és menni fog.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

az ncore elintázésenek örülök,remélem végleges
túlságosan elit alapú volt...

gagax
oks thx csak telóról voltam és nem volt kedvem ott nézegetni=)

desigo
gagax
Hali! BlueDragonról lehet valami érdemleges infot tudni? =(
Köszi elõre is..

Nagyon szánalmasak sajnos, tényleg nem akarom bántani ezeket az oldalakat, de nevetséges a kínálat mindenhol, és a szabályzatok sem rugalmasak.
Sajnos ez van...
LoDMaSt
Pedig még szorzókat is bevezettek, hogy ösztönözzék a régi cuccok seedelését. <#zavart2>

@ Hellomarci

bakkerman
csak oday tracker...amit 3 hete tettek fel az oldalra,azon van 3 seeder,meg 1 letöltõ...ncore-on minap szedtem le a sim3-at,TAVALY nyári felrakás,06-16,azaz több mint két éve,és 128 seeder volt,és 10 letöltõ kb...volt aszfaltom is,kb 2 évig,csak "kedves" ismerõsöm elmotyogta a jelszómat 😊)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LoDMaSt
mi hiányzik róla?

@ Hellomarci

tommygear
az egy nagyon tróger oldal, elkezdtem énis böngészni rajta most, hogy nincs semmi értelmes oldal, de egy kalap szar komolyan mondom
Palinko
van a magnak is humorérzéke már fenn van a blogjukon 😄
grebber
Most hogy szinte minden oldal ahol fentvoltam megszünt (csak a bh maradt) elkezdtem regelni pár másik magyarra.Hát a színvonal meg is van 😞
Azt hittem ez a loados meg a pre-s jó lesz de megse közelíti egyik sem se a bd-ont,se a majmot,magot meg pláne nem 😞

Next PC upgrade: 2022

LoDMaSt
bithu van most is.
amúgy pre.

@ Hellomarci

valaki tud vmi torrentes oldalt ideiglenesen amíg nem lesz ncore meg bitu?

Gerypapa 95
biztos !

F E R I
Hatalmas 😄

Csirkemell nélkül nincs élet!

poppe
a masszázs görlöket majd töltöm, csak induljon újra... 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

desigo
nagyon jó <#nyes>
jó látom még mindig nem érted, hát gratulálok
Flamer
tökjó ez a razzia. szerintem azért történt hogy ez a topik ellendüljön. smemimásér.

http://loal.atw.hu

DJ RX7
de szerintem ez is nagyrészt azért van mert mindenki küldözgette a meghívót, meg reklámoztak, meg buta statisztikákat csináltak lsd netcigányos stbstbstb. szartak mindenre és nem voltak óvatosak.

ezeknek a jogvédõ emberkéknek meg csak jó, és közelebb jutnak ahhoz, hogy könnyebben le tudják kapcsolni az oldalakat.

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

poppe
hááát, nálam a harmadát 😊
(ncore konyec, bithu megvan, hdbits megvan)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

DJ RX7
azért ez durva, hogy a trackerek 3/4-ét felszámolták.

Fehercsoki
Na igen,ez csak a feszültségkeltés egyik eszköze a filmekben.

Pharaoh
Ez alapján szokták, többször volt hírekben is a mobil alapján kaptak el vkit.

Errõl jut eszembe
A filmes dolog, hogy 10 valahány sec kell a hely meghatározásához és ha leteszik elõtte a telefont, akkor nem megy meg a legnagyobb hülyeség, hisz a szolgáltató bármikor megmondja milyen számról hívtak, azt meg vagy õ vagy ha másik szolgáltató simán megmondja, hogy hol van.

be lehet mérni bármelyik tel. sim kártyáját, hogy épp hol van
más kérdés, h nem ez alapján kell a rendõröknek oda érkezniük, hanem mondjuk "kaptunk egy fülest" címszóval

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Egyelõre álljon vissza amennyi tud. Én inkább amiatt félek, hogy a torrentekbõl mennyi marad meg..

bakkerman
mennyibõl tart bemondani a nemzetbiztonságiaknak azt hogy razzia van xy ügyben,és szükség esetén készítsék elõ az adatokat?? persze én nem fosok,mert ezek csak fikciók,nekem minden anyagom egyetlen mobilracken van rajta,ami kb akkora mint egy telefon,így szükség esetén kibaszom egy bokorba becsomagolva,és ha elmennek a szeretett rendõrök,akkor majd visszahozom...a lakásomba egyetlen egy darab írott cd-dvd nincs...

DJ RX7
és akkor a skype miért naplózza és megtartja 1 éven keresztül minden egyes beszélgetést? én úgy tudom a szolgáltatók is így csinálják.

ha tévedek akkor sorry.

DJ RX7
Ezen gondolkoztam, hogy ezen a nagy razzia során mennyi seed szerveres szart be. Most ha neadjisten visszajönne a mag akkor én tartok attól, hogy nem igen lesz rengeteg új anyag...

Dj Faustus
"És ha én egy free játékot töltöttem le 100x egymás után? "
Azt a szerver naplóállományából látják, hogy free-e vagy nem.

"jogi probléma nincs,ma magyarországon,akinek van telefonja,és legalább 1szer telefonált róla,annak tudják minden adatátá még azt is JELENLEG hol tartózkodik..."
A szolgáltató csak azt tudja, hogy melyik telefonszám kihez (melyik elõfizetõhöz) tartozik, és hogy az adott telefon mikor melyik bázisállomásra lépett fel - és ezt maximum a rendõrség/nemzetbiztonság használhatja fel. Azt, hogy mit telefonáltál, nem naplózhatja, mert az adatvédelmi törvénybe ütközik.
Erre maximum a rendõrségnek/nemzetbiztonságnak van jogosultsága, de azt is csak megfelelõ indok esetén.
Szóval nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani.

bakkerman
jogi probléma nincs,ma magyarországon,akinek van telefonja,és legalább 1szer telefonált róla,annak tudják minden adatátá,még azt is JELENLEG hol tartózkodik...ennyit az emberi jogokról a demokráciában! tiszta amerika

És ha én egy free játékot töltöttem le 100x egymás után?
Dj Faustus
"Ránéznek a szolgáltatónál az adatforgalmamra és mit látnak? Semmit. :-)
Kódolt csomagmozgást 5-10 másik IP-vel."

Az adatforgalom titkosítása teljesen lényegtelen. A szolgáltató nem is naplózza, csak azt, hogy adott idõben melyik IP-címet osztotta ki az ügyfeleinek, illetve hogy adott IP-cím melyik hoszttal kommunikált. Egyrészt irdatlan nagy tárhely kellene ennek naplózásához, másrészt jogi problémákat is felvet.

A szolgáltató naplóállománya és a szerver naplóállománya alapján vissza lehet fejteni, hogy adott elõfizetõ példának okáért adott mennyiségû adatot töltött le róla/töltött fel rá, melyik szolgáltatást használta.

poppe
vagy csak a rilízerek pihiznek kicsit 😊