torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Azért mert az ország gazdasági helyzete gáz, nem kell a zenészeket/filmeseket/kiadókat büntetni. Persze most majd mindenki nekem esik, hogy mit védem a pénzéhes bandát.
De itt nem errõl van szó. Bárki megteheti, hogy egy terméket annyiért kínáljon, amennyiért akarja. Az pedig mindenkinek az egyéni döntése, hogy megveszi-e ennyiért vagy sem. De attól, hogy "jajj de szarul keresek", még nincs jogom ingyen hozzáférni ezekhez a szellemi termékekhez.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A netcigány féle felmérés is hozzájárulhatott az akció sikeréhez, tehát mostantól szerintem be kéne szüntetni tracker listák publikálását.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De sztem nem is kell olyan messzire menni.Vagyük Ausztriát, ahol egy kezdõ ápoló kap kb 250-270 et...Mo-n alig kapják meg a minimál bért azok az ápolók akik több 10 éve "vannak a szakmában".
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Vegyük Magyarországot és pl. Angliát. Vegyünk egy játékot. Legyen az jelen esetben a PoP: TFS
Magyarországon http://cdgalaxis.hu/PC/17776/prince-of-persia-the-forgotten-sands-collectors-edition.html mondjuk itt veheted meg.
most ugyan ezt Angliában pedig itt http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Action-Adventure/Prince-of-Persia-The-Forgotten-Sands/~r346466/?s=prince+of+persia. Ha nézzük az árakat és számolunk kicsit. 23£ az kb. 7682 Ft-nek felel meg a mai MNB-s devizaárfolyammal számolva. És akkor mennyi is az emberek fizetése? Magyarországon 423Ft/óra az 8 óra alatt 3384. És mennyi Angliában? 5.8£/óra. Szóval ha az az ember napi 8 órát dolgozik akkor az 46,4 az kb. 15500 Ft. Szóval Angliában a munkás megkeres annyi pénzt egy nap alatt, hogy meg tudja venni a játékot kétszer is, Magyarországon pedig kb. megveheti a negyedét.
Ezek után pedig érdemes kicsit elgondolkozni errõl a torrentezõs, warezos, eredeti lemezes vásárlás dologról...
:3
Minden csak errõl szól.
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Na de tovább lépünk, nincs mit tenni, regisztrálunk máshová.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
"Igazságosság"...
Nekem ne magyarázza senki hogy egy kalóz, vagy torrentes nagyobb büntetést érdemel mint egy gyilkos...
Aki meg csak ezekrõl a trackerekrõl tud, az meg szedjen nyugtatót (mint sok Internet-addiktív sorstárs), igyon meg egy sört/bort/pálinkát (ne a nyugtatóra, és fogja rá a nyuszira), nézze a VB-t (a vuvuzelázással nem törõdve), töltsön el egy kellemes estét a barátjával/barátnõjével, menjen ki a természetbe/telekre/hobbira/árvízi területekre helyreállítani, írjon nyílt forrású szoftvert, készítsen tracker szervert (a kiesettek pótlására).
2. A híreket olvasva nagyon dejavu érzésem van... 2005, Matrix Hub - ott is kb. 4 TByte fizetõs FTP volt; itt meg 500 TByte-nyi cucc - nem csak szimpla trackerekrõl volt itt szó, attól tartok.
3. A rendõröket/rendõrséget szidni felesleges. Jelenleg a magyar jogi szabályozás (a nemzetközi gyakorlaton alapulva) szerint - bármennyire is fájó - filmek, zenék az elõadó/készítõ hozzájárulása nélküli megosztása; illetve a kereskedelmi szoftverek illegális másolatainak letöltése és megosztása törvénybe ütközik.
4. A mezei letöltõknek pánikolni szerintem felesleges. Idáig is voltak szervertermekben razziák, akkor sem csuktak le az egyszeri klienseket.
Nem azért, mert a rendõrség nem tudná visszanyomozni, hogy az adott IP-címhez ki tartozhat (a szolgáltatód naplózza, hogy az adott IP-címet mikor kinek osztja ki), csak nincs rá kapacitása, illetve nem érdeke/felesleges lépés lenne.
Szóval summa-summárum: nyugi.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ott van az a házaspár, akiknek a kutyája széttépte a kölküket, majd kitalálták, hogy margitt szigeten elvitték a gyereket....
1 év utánn kaptak 2 év felfüggesztettet, de persze a gyereket megtalálták az udvarban elásva....
Rakás szar a magyar bûntetés akármicsoda:C
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
@ Hellomarci
ezt csupa jóindulattal irom. nem vita kezdésnek
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
amúgy mi is ez a link? egy felmérés? mert itt ncore elsõ ha jól nézem. 😊
Mindenkinek ez legyen a világon a legnagyobb bûne hogy torrentezik, milyen szép világban élnénk gondoljatok bele!
Mindenki békében lenne a másikkal semmi gáz nem lenne, csak annyi hogy töltenek a netrõl.
Az amikor lecsuknak sok évre valakit mert kalózkodott, de azt amelyik félholtra vagy holtra vert egy embert kiengedik jó magaviseletért 1-2 év alatt, én nem tartom helyesnek.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
@ Hellomarci
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
de jah nem lenne rosz, csak a hab a tortán az lenne ha a már tagokna a statja is visszaállna és azmellett lenne egy freereg.
azért érdekes, hogy azt hittem a majomparádé a legnagyobb név, de valamiért mindenhol csak az Ncore-ról irnak, azt siratják...akkor közbe már ennyire kinõtte magát, hogy ez lett a legnépszerûbb vagy mi?
de az embernek joga van az élethez, élni...enni inni és levegõt venni, de az hogy te és én meg a többiek luxuscikkeket töltünk le, nem jár nekünk autómatikussan, ez nem szép dolog, csináljuk, de nem kéne ennyire még nekünk felháborodni, és ahhogy itt-ott olvasom cigánybûnözés és egyébb dolgokkal kimagyarázni a dolgot.
még1x bocs nem kiosztani akartalak, csak ne ugorj neki minnyárt, õ se szent, egyértelmû letölteni, mindenki tölt, kisebb vagy nagyobb mértékben....csakhát az már más hogy stilusban mit kezd a dologgal.
szoval kár mérgelõdni ezen és veszekedni.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
azé béta mert annó beállítottam h frissítsen bétára is, azt frissített...😄 de eddig nem volt gond belõle, végülis most se csak én voltam láma
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.