torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Bukott az nCore
mert az összes szervert lefoglalta a rendõrség!
Bukott az nCore
itt neztem hogy aktiv vagyok-e es azt irja hogy nyitott a port , 65510-t hasznal az utorrentem
Nem egészen értem én ezt a megközelítését ebben a témában.
Most úgy õszintén, kinek okozok én kárt azzal, ha például egy szombat délután eszembe jut és kedvet kapok, hogy megnézzek néhány részt a "A Buszon" címû sorozatból, mert ahhoz van kedvem...(Régi angol sorozat.)
Nem adom tovább, szórakozom és megnézem, annyi az egész, szóval ez hiányzik, legalábbis nekem.<#nemtudom>#nemtudom>
"Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy ne próbálkozzon belépni más oldalra a saját adataival ahol Majomparádé belépést hirdetnek, mert ellophatják a belépési adatokat!!! Információt kizárólag ezen az oldalon fogunk közzé tenni! Idõpontot egyelõre nem tudunk adni, de 1-2 napon belül megoldjuk a problémákat."
Egyszerûbb másnap letölteni, és megnézni. Sokszor akár azért, mert nem voltam otthon. És nem értem, mi a különbség aközött, hogy felveszem videóra, és megnézem másnap, vagy letöltöm torrentrõl. (A minõséget leszámítva)
http://www.freetvmaci.info/
asva.info
én ezért is irom ki nyugodt szívvel a sorozataimat.
meg filmeket.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amit ezzel mondani akarok, az mindössze annyi, hogy a vásárlási kockázatot lehet így minimalizálni. Ami valljuk be, egy 5-6 ezres filmnél, vagy 8-15 ezres játéknál nem mindegy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a kinézet legalább átlátható volt, ha nem is szép.
és szemetet én addig láttam max, míg az ellenõrzésnél egy ? volt, utána már szelektálva lett.
vírus nem volt 1x se.
persze sok oldal van kinek mi, én elégedett voltam eddig vele...
voltam sok másikon ahol elég buta ikonok voltak, és nehezen kivehetõ volt ránézésre hogy az a tartalom mi éppen. pl hogy avi, vgay hd vagy magyar vagy zene stb...
persze ez cska magánvéleményem, nem állitom hogy überoldal volt.
különválasztotta a két dolgot, nem mondta, hogy a staff miatt volt, csak a véleményét mondta el az oldalról, kicsit kulturáltabban szídd a másikat pls. 😊
@ Hellomarci
Ettõl függetlenül sosem bírtam a magot.. tele volt szeméttel, agresszív a staff, csúnya volt az oldal, stb. Ez van, nem sajnálom én sem.
[merlinw.org]
De eddig nem jött össze a változás, mert jöttek a "jogvédõk" akik védik saját jogaikat, azok ellen, akiket ki kellene szolgálniuk. (Mondom ezt úgy, hogy egyébként évente 2x kapok pénzt a GEMA-tól) Megvették a kormányokat, kollektív bûnös MINDENKI aki adathordozót vesz, és ez a kollektív befizetett összeg pont semmire sem jogosít fel. Elérték, hogy konkrétan a SEMMIÉRT is fizetnünk kelljen. És most, ...áááá, hagyjuk.
Bocsi, de kikívánkozott.
Khm.. Azért oda is került fel szemét.