torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
->
és ez most növelte a respectedet, öcsém? kit érdekel? ugyanúgy 260 a kenyér mint anyád, vagy az enyémnek, vagy Kelemen Annának, bár lehet, hogy õ lejjebb dolgozza az árát...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Csirkemell nélkül nincs élet!
http://goo.gl/gd6Zi5
2.Példa:
Megvettem 10 ezerért a Sacred_2 játékot, mi lett belõle?
Baxtak rám, a kiegészítõt már nem biztosították számomra, beszereztem (eredetiben) Angliából a CE-t és az ICE And Blood-ot...
Gratulálok...😄
Jelenleg ez az "impotens" kiegészítõ nélküli magyar változat kb. 4500 forint...
3.Nem kellene itt azért ez a puder, egyesek részérõl. hogy a magyar ember csak lopni tud, fogja vissza a hozzászóló magát ezzel a szöveggel, tudja az illetõ, hogy kire gondolok..
Persze, õ sohasem töltött le warez verziót és glóriát kellene benyomni az avatarába, szóval ne domborítson itt senki, mert ez sem szimpatikus...
:3
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
pl volt Witcher bõvített kiadás 2k, Dead Space 2k, Crysis 2k
Ezek mind elsõ kiadásos borítóval rendelkeztek.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mondjuk, ha ennyire durván levadásznak mindent, akkor felmerül a kérdés bennem, hogy a dvd és minden olyan termék(, amiért külön fizetni kell jogdíjat ezeknek a "mûvészeknek") ára is lejjebb fog menni? Gondolom a válasz egyértelmû...
Van egyáltalán olyan szomszédos állam, ahol kell még ilyen jogdíjat fizetni?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mások újraindulnak, vagy mûás oldalt keresnek, õk meg lehúzzák a rolót? 😞
miért pont õk? 😞
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
felmész bármelyik IT-s oldalra
msn-en írják 100-an
A masik nagy magyar trackert ugye nem fenyegeti annak a veszelye h lefoglaljak?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
már annyira nagy a közbiztonság, hogy most már van erre idõ.
hiszen az ígért hét már rég lejárt.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
mondjukasvarol szarmazik 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |