torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálunk 200😊
remélem vissza tér az ncore, 20terrát nyomtam fel.
->
és ez most növelte a respectedet, öcsém? kit érdekel? ugyanúgy 260 a kenyér mint anyád, vagy az enyémnek, vagy Kelemen Annának, bár lehet, hogy õ lejjebb dolgozza az árát...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tommygear
ne okoskodj már mert felképellek
Fejezd már be, légyszi, egész nap ezzel fárasztod itt a népet...<#buck>
F E R I
legalább egy újabb oldal, amit befenyíthetnek és köszönhetik ezt totahun nevû felhasználónak 😊

Csirkemell nélkül nincs élet!

Ebben igazad van, ez számomra is érdekes és egybõl érdekesnek találtam ezt a hírt...
indíccsunk esgé trackert<#idiota>
[HUN]FaTaL
Honnan szeded ezeket a faszságokat?😄 Legalább egy statisztikát néznél meg mielõtt idiótaságokat beszélsz.

http://goo.gl/gd6Zi5

Pedig van vörös angyal torrent, bár ahogy látom a legtöbb torrentet jó ha 10en seedelik. Szóval ilyen kis kezdõ oldal.
F E R I
de van, keress rá!

F E R I
Legközelebb már címmel együtt kell beírni, hogy még hová nem mentek ki a "sünök", hol hagytak még vhol árván gépet, mert még a végén nem találják meg mindet a fórumokat olvasván 😊

csak kitaláltam a dolgot nincs is semmilyen vörös angyal
F E R I
azt a 80K-t eloszthatod 4-el és talán hiteles képet kapsz, vagy ez egy gyenge reklám volt, hogy minél többen regeljenek...

1.Igen, sok játék van 2 rugóért, de mikorra is lesz az annyi?

2.Példa:
Megvettem 10 ezerért a Sacred_2 játékot, mi lett belõle?
Baxtak rám, a kiegészítõt már nem biztosították számomra, beszereztem (eredetiben) Angliából a CE-t és az ICE And Blood-ot...
Gratulálok...😄
Jelenleg ez az "impotens" kiegészítõ nélküli magyar változat kb. 4500 forint...

3.Nem kellene itt azért ez a puder, egyesek részérõl. hogy a magyar ember csak lopni tud, fogja vissza a hozzászóló magát ezzel a szöveggel, tudja az illetõ, hogy kire gondolok..
Persze, õ sohasem töltött le warez verziót és glóriát kellene benyomni az avatarába, szóval ne domborítson itt senki, mert ez sem szimpatikus...
ollé -.-
N o N a m e
BAZMEG BAZMEG BAZMEG BAZMEG!
Mag! Nemár! 😞(
csak akmuztam kocsonyák nem is létezik az oldal . bevettétek mi ? <#nevetes2>
DJ RX7
ez is csak azért van, mert mindenki reklámozza nagyban és ujjong, hogy nem vitték el az magot csak proxyt. és még facebook-on és groupot hoz létre. tiszta szánalom. kussban kéne maradni és akkor idõvel minden visszaállna, de így nem fog.

:3

davidka003
Ma is folytatódott a p2p razzia

Már csak ez hiányzott. 😞

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Emberek ne rinyáljatok már , gyertek az 'vörös angyal' oldalra. ott is van 80.000 tag , kb olyan mint a volt ncore. szóval ne fossátok össze magatokat. oda is felkerülnek a legújabb filmek , magyar dvdk megjelenéskor, sorozatok , játékok megjelenés napján. Minden van ami kell. Normális feltöltõk , staffok.
davidka003
Sok játék van 2 ezerért. Nem kell a megjelenés napján megvenni.
pl volt Witcher bõvített kiadás 2k, Dead Space 2k, Crysis 2k
Ezek mind elsõ kiadásos borítóval rendelkeztek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tommygear
jah csak azért németország nem magyarország, hogy van pesten 2-3 nagy szerverterem és oda pakolnak mindnet a nagyeszûek... külföldön úgy el lehet rejteni ezeket...
Broafka
egyébként jah, ha mondjuk egy játék nem 10000 lenne, hanem mondjuk 2000 akkor megvenném õket teljes szívvel

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

bakkerman
nem,õk SÉRTHETETLENEK...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

F E R I
Akkor majd "megkérik" a német kollégákat, hogy tegyenek az ügy érdekébe...

Mondjuk, ha ennyire durván levadásznak mindent, akkor felmerül a kérdés bennem, hogy a dvd és minden olyan termék(, amiért külön fizetni kell jogdíjat ezeknek a "mûvészeknek") ára is lejjebb fog menni? Gondolom a válasz egyértelmû...

Van egyáltalán olyan szomszédos állam, ahol kell még ilyen jogdíjat fizetni?

poppe
asszem nekik németo-ban van a szerverük

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Narxis
jaaaaaaaaaaaj, tipikus....dögöljön meg a szomszéd tehene is...ne játszd a sértett kis óvodást.<#gonosz1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Broafka
de az insane miért fosott be ennyire? :-/

Mások újraindulnak, vagy mûás oldalt keresnek, õk meg lehúzzák a rolót? 😞
miért pont õk? 😞

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

elolvasod az elõzõ 10 kommentet?
felmész bármelyik IT-s oldalra
msn-en írják 100-an
honnan tudtam volna csak ma néztem meg van mûködõ oldal a beloadon kívül?
nem, az egy párhuzamos dimenzióban van, oda nem tudnak fizikailag átjutni emberek, csak az adattovábbítás megoldható.
kapun csak sorozat van
setuh
Hali!
A masik nagy magyar trackert ugye nem fenyegeti annak a veszelye h lefoglaljak?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

nem értem, te nem érzed h mennyire javult a közbiztonság?
már annyira nagy a közbiztonság, hogy most már van erre idõ.
hiszen az ígért hét már rég lejárt.
FlyHigh
Nem itt kellett volna kezdeni, nem a warrez betegíti ezt az országot. Ilyenre elbaszni az adómat, vicc.

Thrash \'Till Death

Nem csak oda kerül fel, szóval nem tragédia. Akár google-ben is megtalálhatod.
FlyHigh
Nem, de mivel jóféle szinkronja volt, ezért megszerettem. Akkor is gáznak tartom, hogy ennyi geciség mellett pont erre szántak energiát, hogy szervereket foglaljanak.

Thrash \'Till Death

Csak szinkronnal lehet nézni?

FlyHigh
Én csak a sorozatokat sajnálom, vazze most honnan szerzek be supernaturalst szinkronosan... Az ilyen faszom cigányokat baszkodnák már inkább agyonszéjje.

Thrash \'Till Death

Palesz2
összegzés
mondjukasvarol szarmazik 😄

azok voltak, csak tv-ben adják azt.
DarkSector
lehet mert nem tv ripek voltak nem?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sovatalevi
Adjanak tobb fizetest,es akkor biztos hogy tobb jatekot/filme vesztek meg.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

errõl van szó<#eljen>

Legalább utánanéznél mielõtt hülyeséget beszélsz<#szomoru1>

SirAlo
Mar megoldottam , allitolag ki kell pipalni torrent kesziteskor azt hogy Fajl sorrend megtartasa, nem tudom mier ,szerintem bug 😄 de feltoltottem ugy ujbol es igy megy

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

bakkerman
jah,és tolvajlásban világelsõk vagyunk,igen...nézz rá a politikai helyzetünkre,és meglátod miért stiklizik mindenki,és nyitogatja a kiskapukat ott,ahol tudja...

bakkerman
akkor recskázz rá egy ideig,mert ugye azt vágod hogy más néven,de újjá fog születni a Mag? ha meg nem vágod,akkor naív vagy 😊)

Marci0115
bocsi nem neked szántam hanem #27148

tommygear
érthetõ 100 000 felett