torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palesz2
ami mi ellopunk, azt megfizettik velünk a hardverek árába stb.... (:
még a sok film készítõ és stb lop tölünk. hiszen játékot gyerek hiába tölti le.. kell hozzá fajin vga, ami kb 80ezer és egy ezresé állítják össze 😊

Ez már fizikai fájdalom emberek szerintem...
Jó pihenést.<#wave>
DJ RX7
megint hasonlítasz hülyeséget...

:3

Palesz2
ne a kenyérrõl beszélj hülye. a film, játék stb. az nem létfontosságú..

és ezt a kettõt tényleg nem lehet összehasonlítani ... (virtuális lopás vs lopás)

tommygear
azért ne keverjünk már össze egy kenyeret egy 10-20 ezer forintos szoftverrel
nálatok biztos zsebbõl van pénz mindenre, de tudod másnak a megélhetés az elsõ
DeerHunter01
De mérlegelni lehet, hogy mennyire súlyos.
Ha te lennél az "áldozat" melyik lennél ? Egy játékfejlesztõ vagy egy utcán megvert/kirabolt ember?

\"Erről van szó!\"

Frank99
ez egy troll, nem veszitek észre, minek vitatkoztok arról, aminek valóban NINCS értelme?

én az ilyet kibaxom a topicomból, mint a xart. Ismertek...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

na jó egy két kivétel akad xD

Nah a cigányok is így gondolkozhatnak nem lehet mindenkinek napi kenyérre való elkényeztett elkell venni a pénzt az ilyenektõl,azért remélem észre veszed a hasonlóságot magatok közt 😄

Palesz2
most mond már azt bazdmeg hogy nem töltesz le semmit.... pf
nem mindenkinek lehet gazdag faterja és megveszi neki minden faszomat. mert te gondolom egy elkényeztetett valami vagy...

Bruk
<#idiota>

Csupa japán aberáltság,régebbi gamek nosztalgiázás 😄

Szerintem ne magyarázd meg neki, mert még tovább folytatódik a meddõ vita...
Bruk
Én nem vettem észre, de ha mégis az 1 dolog hogy furikáznak. Eddig is azt tették mást nem nagyon (bár tisztelet a kivételeknek).

tommygear
mekkora duma már istenem<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Lényegtelen hogy melyik a rosszabb
Egyik sem jó,lopni nem tisztességes ennyi.Felfogásban tudatosnak kellene lennie.

Rendeld meg külföldrõl...

DeerHunter01
Például ? 😄

\"Erről van szó!\"

Ami nem eredeti annak oka van,nem lehet kapni Magyarországon.

Azt se tudja mi az a warez és torrent, csak véletlenül jutott ide xD

DeerHunter01
Lopás mindkettõ, de mégis van egy nagy különbség.
A torrentezésnél megfosztod a fejlesztõket a bevételtõl, a "megélhetési bûnözés" meg általában arról szól hogy nagyon jó esetben csak elveszik az értékeit, a másik verzió hogy ezután jól agyba-fõbe verik a szerencsétlen embert vagy meggyilkolják.
Lehet dönteni , melyik a "jobb".

\"Erről van szó!\"

tommygear
am megnézém én a géped hány eredeti szoftver fut rajta, meg hány eredeti filmed játékod van te erkölcs csõsz
"ne hasonlítgassuk már össze a kettõt könyörgöm. két külön fogalom az amikor az ember az internetrõl lop vagy a való életben."

Mindkettõ lopás.Neked ez a természetes.Vannak akiknek az hogy megélhetésüket összelopdossák xD

"és biza munka van csak lusták az emberek."

Te még a kommunizmusban sem jutott mindenkinek munka(max papíron),nem hogy manapság <#banplz>

tommygear
ezt is csak a hírekbõl tudod, de nemhiszem hogy az utcákon többet láttál te
Mi vagy te, valami erkölcscsõsz???

Ne butítsd már itt a népet ezzel a megvezetõs szöveggel, nem most jöttünk a falvédõrõl, ez egy totál mellébeszélés, amit itt mûvelsz, szerinte tényleg fejezd be..

Bár tõlem folytathatod, mert nekem már elegem lett az okosságodból.😄
Tyler1
miért hozza fel mindenki ezt a "persze a rablócsalókat nem kapják el" szar szöveget? az tök más részleg. mint ahogy a drog, a vám, meg a gyilkosság is más-más részlegen forog a rendõrségen. nem úgy mûködik h mindenki a rablókat figyeli távcsõvel, hogy mikor követnek el bûncselekményt.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DeerHunter01
Ebbe tényleg ne menjünk bele, torrent topik ez.
De azért annyit hozzáfûznék, hogy ha a szándék sincs meg hogy dolgozzon valaki, akkor nem is lesz munkája se.
Pedig sok helyen megvan adva a lehetõség. OFF.

Amúgy én megvettem pár 2 ezer ft-os játékot Mediaba meg ilyen helyeken (Hitman Blood Money, Fable, stb.) arra azt mondom hogy simán megéri és legalább ennyivel támogatom a fejlesztõket.

\"Erről van szó!\"

DJ RX7
ne hasonlítgassuk már össze a kettõt könyörgöm. két külön fogalom az amikor az ember az internetrõl lop vagy a való életben.

és biza munka van csak lusták az emberek.

[HUN]FaTaL
teszkóban 89 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

DarkSector
szerintem ne...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

autoszimulator
BRFK-nak tényleg sok köze van az ország teljesen más területén történõ cigány támadásokhoz, valóban. nyomozásra se nagyon volt itt szükség, egyértelmûen látszik, hogy célzottan mentek, még azt is tudták, melyik gépeket kell kikapni a szerverparkból.
úgy hogy aki ezen aggódik, nem kell félnie, nem a cigány bûnözés elleni harc rovására ment ez a pár órás akció. valaki tett egy feljelentést, esetleg fülest is adott a jardnak, onnantól már nem volt nehéz az akciót lebonyolítani. Meg mint tudjuk, mindig fel kell mutatni valami látványosat, amitõl aztán kicsit elkussolnak az adott szervezetek (most pl ASVA, ProART).

.: mobilize.hu :.

DarkSector
nemtuom figyelted-e, de kb 1-2 honapja 10x annyi rendõrauto furikázik fel alá, mint ezelõtt...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Off

Mivel is érveltek egyesek warezol mert túl drága megvenni.Nincs elég pénz,önhibán kivül
Ilyen alapon a cigány jogosan mondhatná hogy lop mert nincs munka a kormány hibája,vmibõl neki is meg kell élnie....

Szóval ugyanaz,csak más életszinvonalon.Minél lejjebb van egy ember a társadalmi ranglétrán annál inkább nem tartja be a törvényt szóval felõlem mehetünk ilyen irányba is 😄....

Off vége

DeerHunter01
Hagyjuk már ezt a dumát.
Büszkék lehetnek magukra a parancsot kiadók.
Ahol a cigányok kirabolják az (nagyrészt) idõseket minden nap, rosszabb esetben megölik õket ott persze nincs egy rendõr se.
De egy jó kis lefoglalós razziára meg van.

\"Erről van szó!\"

SirAlo
Hat igen, de ez hardware forum... es ez meg program forum... szoval nem ertem mi a gond

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

bigapó
he?

The Matrix has you...

FSpofon
ncore staff bõrõndje megtelt az sms adomány/meghívó cashbõl, közös megegyezéssel adták át a rendõröknek az oldalt, magyar warez fele off, õk meg mehetnek párévre nyaralni ahova jól esik.

Arab money

deh<#rinya><#gonosz1>

Feltûnõ lett volna elvinni, menteni a maradék fontos cuccot, biztosan figyelték a terepet, amíg nem tudták pontosan, hogy mit is kell MÉG elvinni..
DJ RX7
meg volt ez tervezve mind a két fél felõl. a staffok jól tudták, hogy fognak még jönni. nem olyan hülyék.
másik: asva.info-n hihetetlen, hogy mekkora marhaságokat irkálnak...

SuperGigs <#idiota>
SirAlo
Utallom a cenzurat ami itt megy :||

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

MR ME
büdös kurva anyjukat...szépen szétszedték, jól meg volt ez elõpre tervezve! nemhiszem sajnos h mag ezek után még ebben a hónapban vagy akár bármikor újraéledne 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Félelmetes a virtuális öklöd 😄

SirAlo
Ahogy nezem a forum moderatorok erosen Apple ellenesek😞 kerdezek valamit a win7 forumba a Mac-rol, torlik a hozzaszolasomm, hat mondom akkor nyitok egy topic-ot ha nincs Snow Leopardos topic, hat most nezem azt is toroltek .... hol kerdezzem akkor meg mar WTF>..

bigapó
Anna és Én nem ugyanazt a kenyeret esszük...khmmm....

The Matrix has you...

desigo
Ha a szerdai nap után megmaradt gépeket nem rakták biztonságba vagy nem pucolták le akkor meg is érdemelték a noobok,hogy elvitték.

ncoret kizártnak tartom,hogy ezzel a névvel még menni fog
esetleg jön normális új...
Az asva.infón így csinálják... Mondjuk ott eleve probléma, hogy bárki hozzászólhat, nameg egy iq teszt se lenne hátrány...

F E R I
vannak bizonyos "bizalmi körök" 10 éves átlagéletkorral, ahol ez számít akkora dolognak mint mondjuk késõbb a nõi skalpok száma.

Csirkemell nélkül nincs élet!