torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak az arányokkal van baj.
Míg a magyar 2 gyerekes jó ha kap beiskoláztatásra 5 ezret addig 2 gyerekes félcigó kap 50k-t...
Míg a magyar 2 gyerekes jó ha kap beiskoláztatásra 5 ezret addig 2 gyerekes félcigó kap 50k-t...
jó de figyelj az a fejlesztõ nem csak magyarországon publikálja a programját. ez megint nem jó hasonlítás. az a fejlesztõ publikálja angliába, franciaországban ahol meg ha warezol valaki akkor elvágja a kábelt a szolgáltató. ott meg fogja tudni venni az user a fejlesztõ programját.
:3
Te vagy az aki könnyen fogja fel,warez lopás rendben van
De a cigány életben maradásért való lopása nincs.....
Azt nem értem hogy miért hazudsz magadnak hogy te nem lopsz....
Te magad állítottad nincs pénzed arra ezért töltöd le....
A cigánynak meg kenyérre nincs sokszor,ezért lop....
Szóval nagyon is hasonlók vagytok csak máshol a társadalmi létrán,de a lényeg ugyanaz LOPTOK
De a cigány életben maradásért való lopása nincs.....
Azt nem értem hogy miért hazudsz magadnak hogy te nem lopsz....
Te magad állítottad nincs pénzed arra ezért töltöd le....
A cigánynak meg kenyérre nincs sokszor,ezért lop....
Szóval nagyon is hasonlók vagytok csak máshol a társadalmi létrán,de a lényeg ugyanaz LOPTOK
de megint mellébeszélsz, pontosan erre írtad, hogy urban legend, kérdem én, mi akkor az urban legend ebben, ha te is igazat adsz???
Játékfejlesztõ cégre gondoltam, hogy annak a tagja.
DE inkább lennék egy fejlesztõ mint "Mari néni".
DE inkább lennék egy fejlesztõ mint "Mari néni".
\"Erről van szó!\"
"akkor most mi az urban legend?
az, hogy egyesek az éhenhalás küszöbén vannak, mert egy szelet kenyérre nincs pénzük? vagy az, hogy a 8 gyerekes kisebbségi család a legnagyobb LCD-TV-t veszi a teszkóba karácsonyra? (nem kell a duma, a saját szememmel láttam, hogy 24-én délben álltak a pénztárnál akkora tv-vel, hogy nem fér a kosárba, de a gyereken szakadpulóver, meg papucs volt a hóesésben)"
A magyar is szülhet kölyköt neki is jár érte a pénz....Szóval nem értem miért kell irigykedni a cigóra,aki ahogy te is mondtad rongyba járatja gyerekét
Illetve nem kell félteni ezeket az embereket elszarták a pénzüket õ hibájuk magánügy.
az, hogy egyesek az éhenhalás küszöbén vannak, mert egy szelet kenyérre nincs pénzük? vagy az, hogy a 8 gyerekes kisebbségi család a legnagyobb LCD-TV-t veszi a teszkóba karácsonyra? (nem kell a duma, a saját szememmel láttam, hogy 24-én délben álltak a pénztárnál akkora tv-vel, hogy nem fér a kosárba, de a gyereken szakadpulóver, meg papucs volt a hóesésben)"
A magyar is szülhet kölyköt neki is jár érte a pénz....Szóval nem értem miért kell irigykedni a cigóra,aki ahogy te is mondtad rongyba járatja gyerekét
Illetve nem kell félteni ezeket az embereket elszarták a pénzüket õ hibájuk magánügy.
nem egy súlycsoport a kettõ, a fejlesztõ, ha egyedül dolgozik, akkor olyan, mint mari néni, akinek a boltjából loptak. ha cég, akkor olyan, mint a tesco, akitõl loptak.
Manapság azért divatos a lopásokat is rablógyilkosságokként felfogni, de ez a két dolog teljesen más kategória. Akármennyire is szar a helyzet, és jó lenne úgy felfogni, a LOPÁS != RABLÁS. sõt...
20ezer alatt szabálysértés, afelett a köz értelemben vett lopás. Ha a lopás közben valamiféle plusz tárgyi jellegû anyagi kárt okozol (lakat letörés, ablakbetörés, stb), ez a betöréses lopás. A testi fenyítéssel, erõszakkal járó lopás pedig a rablás. Azért még mindig az elõbbiek a gyakoribbak, de ezekrõl értelemszerûen nem hallasz annyit, mint a rablásokról, ahol testi sértést követ el a támadó.
Szóval fogalmazzuk át, melyik lennél, mari néni, akinek a boltja a megélhetése, és szétlopják, vagy egy fejlesztõ, akinek ez az élete, és szétlopják. Dolgozik mindkettõ, becsületes mindkettõ. Na ugye, hogy nem tudsz dönteni...
Manapság azért divatos a lopásokat is rablógyilkosságokként felfogni, de ez a két dolog teljesen más kategória. Akármennyire is szar a helyzet, és jó lenne úgy felfogni, a LOPÁS != RABLÁS. sõt...
20ezer alatt szabálysértés, afelett a köz értelemben vett lopás. Ha a lopás közben valamiféle plusz tárgyi jellegû anyagi kárt okozol (lakat letörés, ablakbetörés, stb), ez a betöréses lopás. A testi fenyítéssel, erõszakkal járó lopás pedig a rablás. Azért még mindig az elõbbiek a gyakoribbak, de ezekrõl értelemszerûen nem hallasz annyit, mint a rablásokról, ahol testi sértést követ el a támadó.
Szóval fogalmazzuk át, melyik lennél, mari néni, akinek a boltja a megélhetése, és szétlopják, vagy egy fejlesztõ, akinek ez az élete, és szétlopják. Dolgozik mindkettõ, becsületes mindkettõ. Na ugye, hogy nem tudsz dönteni...
.: mobilize.hu :.
nagyon könnyen fogod te fel a dolgokat, gondolom a gazdagréten ahol laktok semmi veszély nem fenyeget...
majd megtudod 1x mi az élet
majd megtudod 1x mi az élet
akkor most mi az urban legend? <#idiota>#idiota>
az, hogy egyesek az éhenhalás küszöbén vannak, mert egy szelet kenyérre nincs pénzük? vagy az, hogy a 8 gyerekes kisebbségi család a legnagyobb LCD-TV-t veszi a teszkóban karácsonyra? (nem kell a duma, a saját szememmel láttam, hogy 24-én délben álltak a pénztárnál akkora tv-vel, hogy nem fért a kosárba, de a gyereken szakadt pulóver, meg papucs volt a hóesésben)
az, hogy egyesek az éhenhalás küszöbén vannak, mert egy szelet kenyérre nincs pénzük? vagy az, hogy a 8 gyerekes kisebbségi család a legnagyobb LCD-TV-t veszi a teszkóban karácsonyra? (nem kell a duma, a saját szememmel láttam, hogy 24-én délben álltak a pénztárnál akkora tv-vel, hogy nem fért a kosárba, de a gyereken szakadt pulóver, meg papucs volt a hóesésben)
A lényeg az hogy mindkettõ bûncselekmény lopás,ebben egyetértünk?Akkor meg?...
Ne is törõdj vele...😄
Mindenkinek jár a pénz akinek kölyke van....2-ért logikus módon nem fog annyi járni mint 8-ért
olvasd el mire mit írtál....
aztán OMG-zél.
aztán OMG-zél.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ja csak ha pl. magyarországról beszélünk vagy akár nyugat európáról akkor már ez így országos szinten jóval távolabb áll a két fogalom egymástól szerintem.
ha pl. ugyan ez egy gazdag(abb) keleti országban történne meg. akkor valamilyen szinten érthetõbb lenne. persze ezzel most nem azt akarom kifejezni, hogy ha csóró egy ország akkor már lophat nyugodtan az internetrõl.
ha pl. ugyan ez egy gazdag(abb) keleti országban történne meg. akkor valamilyen szinten érthetõbb lenne. persze ezzel most nem azt akarom kifejezni, hogy ha csóró egy ország akkor már lophat nyugodtan az internetrõl.
:3
Nah, most kibújt a szög a zsákból.😄
ott hever az úton egy 20ezres. felveszed? (gyanitom nem.. mert neked az a nnapi zsebpénzed..)
de ha cigo az illetõ ha nem, felveszi.
de ha cigo az illetõ ha nem, felveszi.
hallod, gyere el hozzám egy napra, meglátod, hogy mennyire urban legend... komolyan mondom, hogy szívesen látlak a városomban
csak pálesz egy kicsit többet töltött a páleszbõl, és neki nem JÖTT le....
"csinálja aki akarja, én is csináltam/csinálom, de most azért nem kezdem el anyázni a rendõröket, az államot, a rendszert, meg mindent.."
Errõl van szó....
Errõl van szó....
Igen, nem volt nehéz rájönni, hogy mire céloztál.😄
Az áldozat azzal felajánlja hogy elvigyék a pénzt ha a környékünkön jár,ergo õk csak elfogadják a felajánlást 😄.....
Vedd már észre a logikád rossz xD
Vedd már észre a logikád rossz xD
Dehogy két fogalom, csak az emberek többségében él ez a tévhit. Fõleg azokéban, akik még világ életükben nem látták, hogy készül, egy netes tartalom, egy program, egy játék, mennyi munkát és idõt igényel ezek elkészítése. Az a sok minden, amit te természetesnek hiszel. Csak úgy, mint a boltban megvett cuccaid, de valahogy ott a kézzel fogható dolgok esetében mindenkinek egyértelmû, hogy fizetni kell érte. Aki nem fizet, az meg vesszen. Jogosan.
Azzal is hülyeség érvelni, hogy letöltöm és kipróbálom. Épp a számítástechnika az a terület, ahol mindennél jobban tájékozódhatsz vásárlásod elõtt. Zeneszámba belehallgathatsz, film elõzeteseket megnézheted, programból próbálhatsz ki trial/shareware verziókat, játékból demokat, internetes tartalmakból példákat, e-könyvekbõl is szemelvényeket. A zsemlét, kenyeret, zöldséget, gyümölcsöt, mirelit kaját, sajtot, stbstb sem kóstolhatod meg általában. Esetleg egy kicsit belõle, ami meg egyenértékû az elõbb felsoroltakkal.
De ezen a szinten nincs is gond a warezzal, nincs mit tenni ellene, csinálja aki akarja, én is csináltam/csinálom, de most azért nem kezdem el anyázni a rendõröket, az államot, a rendszert, meg mindent. Fõleg annak fényében, hogy egy ilyen oldal bedõl, jön helyette kettõ.
Azzal is hülyeség érvelni, hogy letöltöm és kipróbálom. Épp a számítástechnika az a terület, ahol mindennél jobban tájékozódhatsz vásárlásod elõtt. Zeneszámba belehallgathatsz, film elõzeteseket megnézheted, programból próbálhatsz ki trial/shareware verziókat, játékból demokat, internetes tartalmakból példákat, e-könyvekbõl is szemelvényeket. A zsemlét, kenyeret, zöldséget, gyümölcsöt, mirelit kaját, sajtot, stbstb sem kóstolhatod meg általában. Esetleg egy kicsit belõle, ami meg egyenértékû az elõbb felsoroltakkal.
De ezen a szinten nincs is gond a warezzal, nincs mit tenni ellene, csinálja aki akarja, én is csináltam/csinálom, de most azért nem kezdem el anyázni a rendõröket, az államot, a rendszert, meg mindent. Fõleg annak fényében, hogy egy ilyen oldal bedõl, jön helyette kettõ.
.: mobilize.hu :.
nema cigo kérdés itt a lényeg bazdmegmagadseggedbe. az ember nem ajánlja fel neki hogy vidd a pénztárcámat. tehát EZ a lopás más mit az a lopás.
de itt fel van ajánlva hogy vidd a filmet... 😮
nem érted a különbséget? nem
de itt fel van ajánlva hogy vidd a filmet... 😮
nem érted a különbséget? nem
nemérted....
nem jött le, hogy EZ fidesz-fan???
magyarázni kell? jaj...
nem jött le, hogy EZ fidesz-fan???
magyarázni kell? jaj...
Gondolom a cigókba is ez a kérdés szokott felmerülni védtelen emberek pénztárcájával kapcsolatban 😄....
Nem az a baj hogy elviszed,csak meg kellene érteni hogy te is lopsz 😄....
Nem az a baj hogy elviszed,csak meg kellene érteni hogy te is lopsz 😄....
urban legend?????
öregem te zacskóban élsz, komolyan.
ekkora láma dumát (vagy csak helybõl hülyének nézed az embert) régen olvastam....
tutkó zacsiban élsz...
öregem te zacskóban élsz, komolyan.
ekkora láma dumát (vagy csak helybõl hülyének nézed az embert) régen olvastam....
tutkó zacsiban élsz...
Látom az irányváltást..
Pár hete felpofozott egy cigány "anyuka" egy tanárnõt a közeli iskolában, mert a lánya egy másik cigánnyal összeverekedett.
De mivel a családja feljelentés esetén valószínûleg bevárta volna tanítás után a tanárnõt, ezért õ le is tagadja hogy megütötték, miközben vagy 20 gyerek látta.
Errõl ennyit.
Fog valamit kapni a tanárverõ "szülõ" ?
Költõi kérdés..
Pár hete felpofozott egy cigány "anyuka" egy tanárnõt a közeli iskolában, mert a lánya egy másik cigánnyal összeverekedett.
De mivel a családja feljelentés esetén valószínûleg bevárta volna tanítás után a tanárnõt, ezért õ le is tagadja hogy megütötték, miközben vagy 20 gyerek látta.
Errõl ennyit.
Fog valamit kapni a tanárverõ "szülõ" ?
Költõi kérdés..
\"Erről van szó!\"
amugy...
ha ott lenne elõtted ingyen egy fél millás TV .... és ELHOZHATOD ingyen, akkor te kifizetnéd akkor is ? 😮
ha ott lenne elõtted ingyen egy fél millás TV .... és ELHOZHATOD ingyen, akkor te kifizetnéd akkor is ? 😮
Azért, hogy ne a bránerünket verjük unalmunkban, te ész...😄
mi lenne, nem jött le???
arra pont xarnak.
és az irányváltás az elállófülü maffiózó Pintér nagyfõnök lenne?
jajjjjjjj.
és az irányváltás az elállófülü maffiózó Pintér nagyfõnök lenne?
jajjjjjjj.
Urban legend
"ne a kenyérrõl beszélj hülye. a film, játék stb. az nem létfontosságú.."
Akkor miért kell warezolnod,lopnod ha nem létfontosságú?😄
Akkor miért kell warezolnod,lopnod ha nem létfontosságú?😄
A cigány megkapja a mindenféle segélyt amivel vígan elélhetne a 8 gyerekével, a magyar egyedülálló kétgyermekes anya meg a belét kidolgozza csak hogy ne haljanak éhen. Remélem érted.. ha nem akkor sajnálom.
Végülis nekem mindegy....Csak ez a duma nem kellett volna hogy bezzeg a közbiztonságra szarnak....
Nemhogy látnátok az irányváltást.De mind1.
Nemhogy látnátok az irányváltást.De mind1.