torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bruk
Egyre jobb 😄DD

Hegi90
Terelj csak. Te aztán ismered az én körülményeimet, mi? <#oooo>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

rage
Ja értem 😊
Gondolom, már akkor túl vagyunk a "becsületes bodzaszedésbõl kijön a két új BMW" bebizonyításán is :-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Te sem panaszkodhatsz újgazdag pajtás😄

Frank99
olvasgass egy kicsit fideszes barátom, mit nyilatkozott nagyfülû barátod a Zindexen, igen +fogsz lepõdni.:

itt

olvass, és láss!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Hegi90
ööö én nem akarok veled vitázni, mert tudom hogy egy újgazdag elkényesztetett burokban élõ kis senki vagy, de te terelted a cigányokra a szót. meg itt

nah py

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ne nagyon erõlködj, csak kímélni szeretném az idegeidet, mert egész délután és este próbáltuk már meggyõzni...😄
"Loptok aztán a cigányokra tereletik a szót... "

te szerencsétlen, te terelted a cigányokra a szót -.-

itt a bizonyíték!
Bruk
Most már én is. Kaja közben már csak vigyorgok. 😄

autoszimulator
na azért ez így fals, mert nem mindegy, hogy a segélyt megkapók és azt a pénzt kitermelõ aránya milyen. Jól tudjuk, a 8 gyereket szülõ emberkéknek lennie kellene annyi felelõsségtudatnak, hogy akkor vállalja ezt be, ha azt a munkája, életkörülménye is megengedi. Ehhez járulna hozzá a kis segélye. DE, és ez a fontos, ekkor a fizetésének még mindig több lenne az adója, mint amit segélyben megkap, így tehát legrosszabb esetben is nullszaldós a mûvelet. Rendszer alapja ez lenne. De mivel ezek a családok minimális bevételt generálnak a segélyen kívül, bukás az államnak mindez. És ezt be kell hajtani, ami meg valszeg azon a bizonyos keresõ középrétegen fog csattanni.

#27313: két eltérõ piac, ha nem akarod érteni a kettõ közt a különbséget, kár vitázni. szellemi terméket nehéz gyakorlatiasan hasonlítani bármi máshoz. A programot lehet sokszorosítani, a paradicsomból pedig egy nagy területen nem csak egy darab terem. Igaz, ezt kell öntözni, ott a rizikó, hogy elmossa az ár. De igény van a paradicsomra. Programnál fontos a piackutatás, sok rizikó kell, marketing, kezdõtõke. bukás itt is súlyos lehet.

De ha például mari néni termelõ, és a nagykernek küldi az árut, ami egy számítógéppel vezérelt raktárrendszeren keresztül fogadja a beérkezõ árukat, majd osztja ki a kamionoknak szállításra. Ha ezt emberek csinálnák, többe kerülne a nagykernek, árat a piaci verseny miatt nehezen emelhet, hát mit tesz? mari nénitõl kevesebbért veszi be a paradicsom kilóját. Mari néni megszívta. Ezzel csak arra akarok rámutatni, hogy függ egymástól a két piac, és persze ennek a warezhoz most nincs köze, de ha mindenki ennyire semmibe veszi a technológia ezen részét, meg ezt nem munkának tartja, nem becsüli, sokszorosított példányoknak tekinti csak, akkor ezekbe a folyamatokba gondoljon bele.

.: mobilize.hu :.

rage
Na, a te gépeden egy darab illegális software sincs?
Filmet is még csak moziban és TV-ben láttál ?
Az igen!

Szerk:
Ja már látom.
Megvan a magyarázat
"Ami nem eredeti annak oka van,nem lehet kapni Magyarországon. "

:-D

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Frank99
ÓRIÁSI tévedés (és kedvenc elállófülû Pintérkéd meg is ígérte) hogy tesz az ellen, hogy ne legyen "megéhetési" bûnözés!

van nagymamád kisöreg, vagy anyukád, gyermeked, feleséged?
HE?

Nekem mind van még hálisten, köszönhetõ NEM neked..

Mit szólnál, ha ezek közül BÁRKIT pont MEGÉLHETÉSI okból leütne, kirabolna, megrémítene, megerõszakolna egy ILYEN kis MEGÉLHETÉSI RAT?

halvány lila FINGOD sincs mirõl beszélsz te isten trollja...

Ebbe a sok okosságba vedd bele azt is, hogy sok szoftver, film vagy zene gyakran csak a töredékét éri a kereskedelmi árának. Ez nyilván "szar az élet" kategória, de a tisztelt kiadóknak se kéne mindenáron lehúzni az embert. Lásd SC2 15k-ért ami barátok közt is szemétség kategória. Nyilván vannak kiadók akik próbálják alacsonyan tartani az árakat, de a nagyja nem ilyen.

Csak azt nem értem hogy lyukadtunk ki ide....

Loptok aztán a cigányokra tereletik a szót hogy de õk rosszabbak ám,elsõnek õket kapják el,addig a mi bûnözésünk nem számít,érdekes logika :S

rage
Igen, csodálatos sípoló hangja volt.
:-)

Aztán lehetett fejet állítani a magnón, hogy be lehessen tölteni 😊

Hegi90

Ez aztán a kristálytiszta logika.<#buck>
DJ RX7
nem kell ahhoz lopni, hogy megélhessen valaki. keresni kell munkát vagy napszámba menni dolgozni és ne mond azt, hogy nincs munka. mert igenis van.

itt ahol lakom a közelebbi utcákban mindig látom az utcaseprõket. általában 10 alkalomból 1-2 látom õket dolgozni máskor mindig vagy a parkban ülnek és hangosan kiabálnak vagy a kocsma falát támasztják, hogy ki ne dõljön.

:3

Az a lényeg hogy te az érem egyik oldalát látod csak,egyoldalúan gondolkodsz,IGEN többet kap a cigó mert több kölyke van,IGEN kevesebbet a magyar mert kevesebb vkölyke van....

De te demagóg módon csak a több pénzt emlegetted....

jajj arról hallottam, hogy leadták a rádióban és ez full komoly? 😄 csak így ment a program natúrban a rádióban? 😄DDD
te nem érted, hogy miért lopnak, nem azért mert nincs mit enni, hanem azért lopnak, mert megtehetik és kettõ között nagy a különbség, nálunk nem az van, mint a dunántúlon pl, hogy jajj szegény éhenhal, hát bemegy a kertbe lenyúlni két uborkát, meg egy káposztát, itt az megy, hogy "jajj de szép telefonod van, add csak ide..."
rage
Teljesen felesleges összehasonlítani a kettõt.
Ezzel az erõvel a rablógyilkosságot is összehasonlíthatjuk az almalopással, s mondhatjuk mindkettõre, hogy egyformán bûntény ez is, az is. Ráadásul, ha jól emlékszem, anno a Computer-Karácsonyokon százasával másolgattuk egymásnak a játékprogramokat, s akkor az egyáltalán nem számított nálunk illegálisnak. Sõt, anno a Petõfi Rádióban játékprogramokat sugároztak, amiket fel lehetett venni kazettás magnóra 😊
A lopás viszont mindig is bûn volt.
Idõvel nyilván egyre jobban lecsökken a különbözõ illegális letöltések száma, de ez még hosszú idõ. Nem csak az eddig rutinból letöltõknek, hanem a kiadóknak is kell ezért tenniük valamit.

Frank99
bocs, de te nem vagy normális, vagy látva a vigyort a commented végén, hülyének nézed a többit.

TROLL vagy a javából, nem érdemes neked válaszolni, tényleg.
ha ezt akartad elérni, elérted...

Látszik nem érted hogy mit jelent társadalom alján lenni.
Te nem érted hogy miért lopnak?Megélhetésért
Én meg hasonlóképp nem értem miért gondolod hogy te nem lopsz warezzal?Mert nincs pénzed.

Szóval próbálj empatikusabb lenni bele látni az összefüggésekbe hogy mit és miért,hogyan...

Bruk
Én is írnám SPOILER-be csak nem tudom hogy kell. 😄

Zsolcáról a szegény cigókat Miskolcra szállították ahol napi ötszöri étkezést kaptak. Volt olyan magyar család ahol 3 napig még 1 flakon vizet sem kaptak.

Na de nem offolok tovább.

tommygear
na jó elég belõled te szarházi, trollkodjál itt egész éjszaka
autoszimulator
ha nagyon akarunk sarkítani, a netes vásárlását a fejlesztõ programjának felfoghatjuk úgy, hogy az õ országába ellátogat az angol vásárló, és megveszi. Szóval bemegy Mari néni boltjába az itt nyaraló angol, és vesz valamit.
Ha nem veszi, hanem lopja, tök mindegy honnan érkezett, meg lesz büntetve. Persze a való életben ez kis értékû lopásnál már máshogy alakul, ott nem lehet "elvágni a netkábelt", de a lényeg annyi, hogy az életszínvonala senkit sem kellene, hogy mentesítsen ezen szabályok alól.
Nyugat jobban él, mi szarul, egyre szarabbul, és akkor még a sok minden pont rajtunk csattan, újra. Szar dolog, de nem lehet mit tenni. Felháborodás alapját képezheti ez a téma, de eredménye nem sok lesz.

Cigánykérdéssel nem kell ezt összefûzni, mindenkit idegesít a helyzetük, hogy exponenciálisan nõ a számuk, segélybõl élnek, erõszakosak, de ennek mégis mi köze az internetes lopáshoz? Az internet és számítástechnika léte alapból feltételez egy alapvetõ egzisztenciát, tehát onnantól nem beszélhetünk megélhetési bûnözésrõl. Ez a kifejezés, alapból kiráz tõle a hideg, ha én és még sokan meg tudnak élni bûnözés nélkül, akkor másnak is mennie kellene. E mögé ne bújjon se fehér, se fekete, se cigány. Aki meg hitel miatt szív, az se egy vegyesboltot raboljon ki, aki emiatt rabol ki (erõszak nélkül) egy bankfiókot, azt például egyáltalán nem ítélem el. Utoljára sajnálnám a bankokat.
Szóval érdekes azt hallani, hogy A lop azért, mert nincs mit enni, akkor én lopok azért, mert nincs mivel játszani.

Árakról meg annyit, hogy egy amcsi, angol, bármilyen fejlett országbeli alkotás, mely egy általános világpiaci áron kerül a boltokba, nem lesz a szegényebb országok polcaihoz árazva. Kisebb piac ez, ha itt veszítenek is vásárlókat, nem lényeges tétel. Ettõl függetlenül, érdekes megnézni, hogy a külföldi átváltott árak sokszor köszönõviszonyban sincsenek a magyar árakkal, és itt ne csak ÁFA és VÁM tételekre tessék gondolni. Valami akkor ott bûzlik a rendszerben, hogy a viszonteladók hamar akarnak sokat keresni. Szar árpolitika, magyar ember szívja ezt is. Aki teheti, vegyen külföldrõl ilyen dolgokat, aztán ha esik a magyar kereslet, egyszer csak kénytelenek lesznek valamit tenni a nagy "forintosító" hardver és szoftver boltok...

.: mobilize.hu :.

Frank99
nem fog válaszolni, mert TROLL..
<#violent>

Palesz2
xD

neterelj, most megint igazat adtál nekem, de akkor mi az urban legend? mert megint magadat cáfoltad meg
DJ RX7
mert szarnak magasról arra, hogy lesz a valami belõlük. nem tesznek ellene semmit. iskolába nem járatják a gyerekeiket, nem dolgoznak, nem csinálnak semmit hasznosat. tisztelet a kivételnek.

úgyhogy ilyen kérdéseket ne tegyél fel hogy: "Sajnálod azt a kis pénzt?"

Bruk
Szia!
Engem még mindig ez érdekelne. Ha valaki tudja a választ akkor inkább pm. Köszi. 😄

off, de ha már szóbakerült

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
edelényben géppisztolyos rendõrök járják a várost, köszönhetõen annak, ami kimaradt a híradóból: a nindzsák mikor elöntette az egyik helyi szupermarketet a víz, szûk egy óra alatt kompletten kipakolták az egészet, és ezt biztos forrásból tudom, szerintem ez kicsit nagyobb bûncselekmény, mint a torrentezés, mégis szó nélkül marad az egész
Sajnálod azt a kis pénzt?Tényleg irigyled azt a nyomorult putrit családi és szellemi légkört amiben felnõve valószinûleg semmi sem lesz belõlük???:S

Palesz2
jo. menj aludni

Frank99
ezt mondtam ez elején.

h*lye kis troll, csak nem veszitek észre!

Nem mindegy.....

Frank99
el kellene mennie a RAT-nak barátom dolgozni, de az büdös nekik.
tényleg ne hasonlítsuk a 2 dolgot, de nagyon ne!!!!!!!

Egyik ismerõsöm rendõr, most jött vissza Borsodból. A cigók ellopták a kajájukat a buszból!!!, a homokzsákot eszükben sem jutott emelgetni, mirõl beszélünk??????? A kitelepítettek meg randaríloztak stb. a rendõrök Õrséget szerveztek, hogy a saját cuccuk el ne vesszen!!!!!!!!!!

Nem bántom én õket, de ezeknek a zembereknek?, nem kéne valamit tenni azért, hogy menjenek valamire????????

Megint csak terelsz.
Lopáshoz nem kell megölnöd vagy erõsszakkal elvenned vmit is....

Látom a különbséget.De attól még te is bûnözõl õk is bûnöznek.Mivel vagy különb,erkölcsileg,felfogásban?

hát te hülye vagy -.-
a kisebbséget igen komolyan támogatják, õk nem csak a sima családi pótlékot kapják, látszik, hogy közöd nincs a témához, olvass már utána, õ halmozottan hátrányos helyzetû, gyermekvédelmi támogatást kap, stb. és stb.

míg nekem, mint mezei usernek, a k*rva anyám, mert le mertem tölteni pl a lost utolsó részét, mert az LOPÁS!!!!!
93 új komment úristen, meddig veritek még a nyálatok?
mikor unjátok már meg?
desigo
plusz az ellopott paradicsomot nem sokszorozzák meg többször és adják tovább xD
tommygear
szerintem már csak direkt szítja itt az offot
Palesz2
de most hûha..... egy cégnek nem 500 milla bevétele lesz hanem cska 300 milla...
de marinéniek ellopják a paradicsmot.... az nem ugyyanz..
mari néni nem kopizza paradicsomot és ugy adja ..

tommygear
ki mondta h ez nem lopás? összekeversz te engem valakivel olvass már vissza te szerencsétlen, szóval nem írtam hogy nem lopás

csak az a baj veled, hogy nem tudsz különbséget tenni aközött, hogy a cigányok kirabolnak egy 80 éves öregembert utána agyonverik vagy hogy én letöltök egy filmet
grat ismét <#eljen>
Bruk
Tényleg nem érdemes veled vitázni. Vagy nagyon tudatlan, buta, hülye ember vagy, vagy csak ezt az egészet élvezed.

FSpofon
menj már innen

Arab money

Az hogy a cigánnyal kivételeznek.

Bezzeg ennyit kap meg annyit,csak elfelejtik megemlíteni hogy a magyarnak nincs annyi kölyke jóhogy kevesebb jár.De arányaiban ugyanolyan nehéz mindkettõ hiába kap többet a cigó több gyerek=több költség,kevés gyerek=kisebb költség,ergo a támogatás arányos!!!

DJ RX7
szóval nem hal éhen és nem esik semmi bántódása annak a programozónak.

Frank99
nézzétek vissza pl. a tavalyi évet.
ha jól emlékszem, tavaly is volt egy ilyen borítás, asszem pont nyáron.
Sajnos saját bõrömrõl tudom (t... itt), hogy a sünök igen szeretik az Egyéb felderített bûncselekmény stat javítását, és IGEN 1 db csocsó , vagy program 1 db felderített bûncselekmény így imho javítja a statisztikát. Nem kell csodálkozni, hogy keresik az ilyen (pl igen népszerû MAG) cuccokat.