torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Otthon en is mindenbol a biztonsagi masolatokra szorultam - nem elek meg 3 eve UK-ben, de a Photoshoptol kezdve (nem keresek vele penzt!) a szovegszerkesztoig minden jogtiszta a gepemen, zeneket pedig az iTunes-rol veszem.
Filmek okoznak tovabbra is gondot, mert az ujabbakat sehol nem lehet gyorsan megvenni, sorozatot meg csak akkor szoktam, ha lezartak es diszdobozban van az Amazon-on.
Illene a mediakat es szoftvereket az adott orszag atlagkeresetehez igazitani, mert talan a keves is tobb, mint a semmi es gondolom 99 HUF-ert megvennek az emberek a dalokat vagy 1200-ert a teljes albumot, szep boritoval a polcra.
http://gaborszantai.co.uk/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Thrash \'Till Death
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
I hope a lot of that was encrypted – just for lulz."
lol
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Elsõ poszthoz írt egy valós “áldozat” is a DC korszakból Foga néven, keressetek rá érdemes. Õ egyszerû mezei letöltõ volt, 100 film zenék játékok. Mégis kimentek hozzá, elvittek CD-ket, gépet stb: “2 év próbát kaptam és kb 400eFt pénzbírságot.” + 3 évig ment az ügye.
Nos ebbõl kiindulva, szerintem senki ne érezze magát biztonságban. Amire emlékszem régebben is volt hasonló “elrettentõ erejû” precedens ügysorozat, 80-100 emberhez kimentek random kiválasztva. Nos nincs kizárva, hogy ez megint megtörténik. Miért ne? Energiaráfordítás: kicsi, elrettentõ érték, b*szottnagy. Nemkell mind a 200 ezer érintetthez kimenni.. dehogyis.
Akkor úgy történt Foga leírta: a hivatalos papír szerint “névtelen nõi hang betiktált egy IP-t és hogy letölt DC-n” … magyarul ASVA vagy BSA volt akkor nemtudom. Random IP-k vagy akiktõl fogást reméltek. Fogás persze volt. Mindenkinél lenne.
Csak szólok, minden érintett tervezze meg a védekezés lépéseit. Nem sok idõ, csak pár lépés, egy kis agyalás, google, néhány óra alatt megvan, vagy magasabb szinten némi zs ráfordítással . Nem adok tippeket…
Most jutottunk el abba a korba, ahol a hatóságok is felkészültebbek, és a külföldi helyzet (perek, stb) rávilágít, hogy a filecsere üldözésében sok zs van, és már nem lehet büntetlenül, szabadon csinálni ahogy eddig. Ez nem paranoia, csak egyszerûen megéri felkészülni a Nagy Testvér világára." by asva.info
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az a baj, hogy sokan úgy gondolják, hogy a warez alanyi jogon jár, és ezzel kifehérítik a valóságot. Aztán ha van valami szankció akkor fel vannak háborodva... jogtalanul.
Az meg hogy vannak gyilkosok, az egy dolog. Egy jogtalan cselekdet attól nem lesz jogos, hogy vannak súlyosabb dolgok.
A nincs rá pénzem, mert szar a fizetésem, az meg igaz lehet, de ez sem jogosít fel senkit semmire.
Egyébként én is szedek le filmeket egy-egy unalmasabb napra, és tisztában valgyok vele, hogy jogtalanul teszem. Most hogy ettõl jobb vagyok vagy rosszabb, vagy ugyanolyan, mint a többiek, mindenki döntse el maga. Lehet azt mondani, hogy rosszabb, mert tudom, hogy rossz és mégis csinálom.
Én azért írok ide, mert szeretném, ha mindenki elismerné magában, hogy a warez azért messze nem olyan fehér, mint azt néhányan gondolják.
A szoftverekkel való kereskedelmet ha így nézzük alapból nagyon sok szempontból igazságtalan. Nem mindenkinek ér ugyan annyit egy termék, az értéket meg sok dolog befolyásolja (jövedelem és persze kiadások, használatidõ, szükségesség (pl. adott szoftverrel pénzt keres-e), igénysorrend, és stb.). Szoftveroldalról is szerintem megegyezhetünk abban, hogy nem éppen vannak egy szinten, pl. vannak tényleg nagyon hosszú ideig fejlesztett játékok, és vannak amiket így 1 év alatt meglévõ motorra szinte csak átírtak (játékok többsége szinte csak ilyen manapság).
Ezt azthiszem lehetne még bõven részletezni, de mindenki át tudja gondolni ezeket ha akarja. Nagyon sok megoldás létezik, amivel mindenki jól járhatna (és warez is csökkenhetne), ezzel szemben a lehetõ legszemetebb és leghülyébb lépéseket teszik mindenhol - bár az érdekembereknek a legolcsóbb is valószínûleg.
Egyébként pont az alább leírtak miatt warezolnak szinte a legbecsületesebb emberek is (akikról egyáltalán nem mondható el, hogy lopnak), és ez miatt néznek hülyének vagy képmutatónak is ha ilyen egyoldalúan a torrentet állítod be rossznak.
A válságnak meg nem mi vagyunk az oka, hanem megintcsak jópár zsidó (vagy olyan beállítottságú) vállalkozó, bankár, érdekember, akik kitalálták ezt az egész rendszert, és a végtelenségig csak adósodik el mindenki, de bízunk benne hogy majd újra lehet tárgyalni a dolgokat.
gratz mindenkinek
Tudod, az a szomorú, hogy Te egy olyan ember vagy, mint P. úr, akinek kiadták a parancsot, hogy csináljon rendet.
Odabaxod a kézigránátot , ahonnan biztosan tudod, hogy nem lõnek vissza és ezzel azt gondolod, hogy rendet csinálsz...
Képes vagy a fórumozók többségét megbélyegezni, holott te magad is egy u.olyan emberke vagy mint mi, akik itt a fórumon elvesztettünk valamit.
Nem gondolod, hogy ez az álszent és megvezetõ szöveged nem jön be olyan szinten álló embereknél, mint mi vagyunk?
Ki ellen harcolsz te, õszintén???
Azok ellen, akik dolgoztak egész életükben és jelenleg is a kis fizetésükbõl élnek becsületesen?
El akarod venni azt is tõlük, ami a kis napi örömöt jelentik nekik?
Próbálj meg ilyen szintû beszélgetést kezdeményezni az általad annyira emlegetett kisebbség köreiben...
Meglátjuk, hogy milyen eredményeket érsz el a "becsület oltárán".
Újra kiemelném, amit az elején írtam neked, szomorú, hogy nem gondolod végig, amit itt elõadtál és nem tartod botrányosnak és álszent hozzáállásnak...
Megjegyezném még, hogy a hozzászólásaid végén azok a hangulatjelek is árulkodóak, de ne is törõdj vele...
Fel is ugrott a CHF árfolyam egybõl.
:-))
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Én meg azt hittem, hogy a nyugati jelzálogbankok rossz hitelezési stratégiája...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Hanem hogy a warezolás is bûncselekmény legyünk vele tisztában,és ne igazoljuk hogy ez nem az mert DE...Ha ez tudat szintjén megvan akkor nincs gond.
Felsõbb szinten is ott szokott a probléma lenni amikor már azt hiszi hogy mindent megtehet,amit az államtól lop az valójában neki "jár"
Alsóbb szintrõl meg beszélnem sem kell a cigányokról mert tudjuk miket követnek el hidegvérrel...
Szóval legyen egy tartás mindenkiben,mert ennek hiánya vezetett a válsághoz.
Van egy értékrendje, miszerint a cigányok nem rosszabbak a warezolóknál. Ennyi. Azt ha jól láttam, sehol sem állította, hogy nem warezol. Legfeljebb ami nem kapható itthon, azt szedi, de attól még warez. Ahogy azt sem állította, hogy õ nem cigány. Szóval a feltételének megfelel az érvelése. Az már más kérdés, kinek az értékrendjével egyezik ez még meg.
.: mobilize.hu :.
Aztán most nézem, az egyik típusú Ferrarit sem lehet nálunk kapni...
Szereznél nekem egyet ?
😊
a rat-ok meg mennek, amerre látnak
:-))))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
erre
Ez most kb olyan duma volt, mint amilyet Kázmér szokott lökni a Kázmér és Hubában :-)
"Ami nem eredeti annak oka van,nem lehet kapni Magyarországon. "
Akkor neked nincs szükséged crackre.
Bocs, elõzõ rossz helyre ment.
Kíváncsi leszek, látunk-e majd bármelyik fórumban itt késõbb cracket keresni 😊
Hanem arról már lassan több oldala hogy a warez is bûn és hagyjuk már végre hogy a cigány rosszabb mert öl.
Igen nagyobb bûnt követnek el,de ez nem enyhítõ körülmény a warezosokra nézve....
"Az interjúban <1>1> a belügyminiszter az árvízi védmûvek karbantartásával kapcsolatban kifejtette, hogy az önkormányzatoknak nem mindent az államtól kéne várniuk. Az éves árok- és csatornatisztítást helyben is meg lehet oldani, mert mindenhol van elég "munkáskéz". Pintér szerint a segélyekért cserébe el lehet várni a helyiektõl a közremûködést. "Aki egészséges, az dolgozzon, és ne kapjon segélyt munka nélkül" – válaszolt a monoki példát (segélyért munkát) feszegetõ kérdésre."
hubazdmeg, lehet lapátónyi kell????