36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#35848 Help pls.
uTorrent 3.2-t használok. Eddig töltögettem sorozatokat, most gondoltam lusta vagyok belövöm inkább rss letöltést.
Na irány fel kedvenc oldalamra lekérem az egyik sorozatom 3. évadának RSS feedjét, rámegyek hogy indíthatja kapásból letöltést. Valamiért a köcsög a User/downloads mappába kezdi el szedni a részeket. Mondom ok hülye vagyok szűrőt is be kellene állítanom.
Jobb katt utorrentben az rss feed-en, ott RSS letöltő. megadom a sorozat nevét mint új szűrő, belövöm hogy ide és ide menjen a mentés, beállítom a minőséget, majd bezárás. Indítom torrentet, megint a User/downloads mappába teszi. MIÉRT?????? -
#35847 Sziasztok!
utorrent 3.4.2 van fent és az érdekelne, hogy hol lehet beállítani azt, hogy a szüneteltetett torrentek, gép újraindítása vagy bekapcsolása után újra fussanak? A régebbi verzióknál alapértelmezetten elindult gép újraindítása vagy bekapcsolása után az újnál viszont már nem. Zavaró mert van, hogy pause-olom a torrentet amennyiben szükségem van a sávszélességre vagy jó PING-ekre, de később elfelejtem elindítani, és van, hogy napokig így marad, így a seed sem megy. -
Unreal1942 #35846 Váratlan hálozati problémák. Ezt írják. -
#35845 1 St-vel nem tudjátok mi van ? THX ! -
#35844 Mar targytalan -
#35843 Valaki irja meg priviben plz a magyar sorozatos oldalt, koszi. -
#35842 Sirnak, hogy nincs Discovery, kozben meg nezik a valo vilagot, meg a baratok koztot xd -
ACE #35841 Feltehetően akik ugyanott szolgáltatnak, ahol a DIGI LAN netje, azok lehúzhatják a rolót, mert akinek van esze átmegy DIGI-hez, ha más nem akkor a NET miatt. Bár most már mindegyik szolgáltató úgy ad kedvezményeket ha mindhárom szolgáltatásra előfizetsz, és sokan még mindig mérgesen a Discovery-k megszüntetése miatt, és csak amiatt maradnak UPC-nél. -
#35840 Messze a legjobb szolgaltato Mo-on. -
#35839 Lefedettséget növelhetné inkább. :C -
Blum #35838 A DIGI bombát robbantott: sebességnövelés kötelezettség nélkül
Kaposvaron jelenleg:
-
#35837 monova-val mi történt? -
#35836 nem arra gondolt, hogy torrent cuccokban nincs reklám? -
#35835 de fos cikk
Még egy utolsó dolog, ha már mindenki a kormányban az RTL klubbot rugdossa. Tényleg olyan nagy kérés, ha valaki 30 percet anélkül szeretne nézni, hogy egy tampon vagy takarítószer reklámot nyomnának az arcába? Az emberek tényleg hajlandóak fizettni ezért.
na az biztos, máshol nincs ilyen mi? hogy reklámot adnak. elég megnézni egy amerikai sorozatot, hányszor "meg van szakítva" és akkor 4-5 perc reklám.
átlag 45 perces egy sorozat, 15 perc összreklám idő van akkor. itthon is.
ha meg annyira fizetni akar, ott van az HBO. :) innentől nem is olvasom tovább ezt a szarkavaró "cikket" -
#35834 lol, kint volt egy hír is hogy bezárnak, indok nem nagyon, most: "Nincs hír az oldalon." és működik, vannak torrentek
fura ez az egész -
#35833 Akkor biztos azért vitték el hogy visszarakják rá a torrenteket. Ugyanis kb. 1 hete "csukott be". Nem is voltak aktív torrentek. Most meg ha jól látom vígan üzemel. -
#35832 Lefoglalták a Majomparádé szerverét ? -
#35831 uTorrent 2.2.1 Build 25130 -
#35830 Melyik jelenleg a legmegbízhatóbb/legjobb torrent kliens (ha van ilyen)? Mindig is utorrentet használtam, de mivel én csaksorozatokat/filmeket töltök le gondoltam egy lightweight kliens is jó lenne (feltoltest meg mindig leveszem 1 kb/s re) -
#35829 úgy tűnik ez megoldotta, köszi! -
Blum #35828 Probald meg az utorrent 2.2.1-et. -
#35827 magról kb egy hete alig tudok tölteni. torrent indítás után felmegy egyből maxra, aztán 5 perc után szépen lecsökken olyan 500 alá.
isp: T
kliens: utorrent 3.4.1
warnt nem kaptam, hitnrun rendben.
valaki ötlet? -
#35826 attól függ, mennyire kell visszaállnod seedbe. amik fontosak, mert nincs emg az arányod pl., azt megcsinálhatod úgy is, hogy az adott oldalról elkezded letölteni, megadod az elérési helyet, akkor beolvassa, ellenőrzi és beáll seedbe. ha túl sok lenne amit akarsz visszaállítani, akkor rakd át az eredeti mappába a torrnetjeidet. -
#35825 Sziasztok!
Hogyan tudom vissza állítani a régi torrent fájlokat?? Új Op rendszert telepítettem. A Doc. Settings - Application Data - User - uTorrent mappába hiába másoltam a régi fájlokat, nem tölti be.
Ha pedig az uTorrent beállításoknál jelölöm ki a mappát, akkor elkezdi újra letölteni mindent. Mivel megváltozott a fájlok letöltési helye. -
TomBond #35824 Köszi! -
Blum #35823 Felhasznalonev/AppData/Roaming/utorrent
Rejtett fajlokat engedelyezd,kulonben nem latod. -
TomBond #35822 Win 8.1 alatt alap beállításon hova teszi a beállításokat meg a torrent fájlokat? -
#35821 torrent streaming segítségével szokott valaki külföldi TV-ket nézni?
mennyire életképes ez a dolog? milyen progik kellenek hozzá és hogy érdemes nekiállni? -
ACE #35820 Nem tudod elolvasni a címben az évszámot? -
NB2 #35819 Csak engem idegesít, hogy a mag-on az elmúlt 1 hónapban feltettek vagy 200 olyan HD filmet ami minimum 3 éves? Ezért is szavaztam arra, hogy a filmek változatait tárolják 1 mappában. Lehet, hogy egy hónapban kijön 15 új HD film, de akkor az tényleg új lenne... -
Blum #35818 Valamennyire nyilvan megviseli,de 8-10-12 evet minden ertelmes HDD kibir. Ismerek olyan ipset,akinek a seed gepeben 2x120GB PATA Samsungok vannak,kozelitenek a 10 ev fele es 100/100 mindegyik. -
Anonymusx #35817 A torrent használata árt valamennyire a merevlemeznek? Elég sok fájlt seedelek vele, és nem tudom hogy ez mennyire veszi igénybe a merevlemezt.. -
kl24h #35816 Én az utorrent-et használom és az Opcions-nál a Preferences-ben a General-ban van egy ilyen cucc, amit lehet telepíteni és ez a Local Area Connections-ban jelenik meg (Windows XP-t használok). Letörölni csakis a Local Area Connections-t felnyitva és a listából lehet Uninstall-ni. -
#35815 Az nem tudom micsoda, de majd utánanézek, ha még szarakodik. Csináltam most egy firmware frissítést a routeren. -
kl24h #35814 És mi lenne ha feltelepítenéd az IPv6/Teredo-t? Ha pedig fel van telepítve, akkor töröld le hátha segít a probléma megoldásában. -
#35813 Nem oldotta meg. Valami ötlet? Speedtest 1-2 megát mér csak, de ha mérés közben kilövöm a torrentet, akkor azonnal felszökik. Korlátoznák szolgáltatói szinten? Mi a szar van most? -
#35812 Többen írtátok, hát letöröltem a 3.4.1-et vagy milyen utorrentet, most 2.2.1-el próbálkozom, hátha segít. -
#35811 Üdv!
Olvastam az oldal közepe felé leírtakat. Nem vagyok benne biztos, hogy a hiba ugyanaz-e vagy sem. Jelenleg nem akarok klienst váltani, mert a köcsög ncore rendszere miatt a kiesett torrentek warn-t hoznának maguk után, és volt már, hogy újra behelyeztem a letöltések közé, majd gyors check és már ment a seed, és lenullázta a számlálót.
Na de a gondom. A héten a 60-as upc netet 120-ra tornázták fel, azóta teljesen meghülyül a netem torrent mellett. Ha kilövöm a klienst, akkor minden fasza. Router-t használok, de a gépbe kábelen megy a net. Elég laikus vagyok hozzá. Mik lehetnek a lehetséges hibaforrások? -
#35810 igen, közben előkerült a 2009-es accountom jelszava és be is engedett -
#35809 demonoid.ph március 30.