torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
steam, origin: ACE_hun
http://goo.gl/gd6Zi5
Eleg egyertelmu szerintem,ha nincs letolto akkor megis ki a banatnak toltened fel a cuccot?
Errol szol a p2p
Az az igazág, hogy olyan játékot szedtem le ami nem túl elterjedt, szóval lehet, hogy most épp nincs senki aki letöltené. Ilyenkor semmit se tudok feltölteni? Várnom kell míg valaki rátalál és elkezd letölteni?
ezek a legkézenfekvõbb dolgok elsõ körben.
azért nem ártott volna, ha megírod mi a kliensed és a verziója, meg hasonló apróságok. mivel a letöltés megy, nem tiltott a kliensed azon az oldalon. nagy gondod nem lehet.
nemrég regisztráltam egy orosz torrent oldalra. csak az lenne a gondom, hogy az általam letöltött fájlokat egyszerûen nem tölti vissza. Miközben ment a letöltés volt egy kisebb sebességû feltöltés, de ez csak a teljes méret 25%át teszi.
Mióta befejezõdött a letöltés, ugyan az állapotjelzõ kiírja hogy Seedelés, de semmit se tölt vissza. Nem szeretném hogy letiltsanak, szóval valaki segítsen létszíves.
Magyar uTorrent Oldal általános fogalmak, tippek, torrentezés használata, beállítása. Olvasgasd át a tippek, torrentezés füleket.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Azert a kliens mivolta nagy segitseg lenne.
Blokkolási szabályoknál facebook-hoz hozzáadod ezt a két sort:
##div
##div
teljesen kiüríti facebook-ot az össze idióta reklámoktól! <#eljen>#eljen>
Igen, mezei user-nek a lehetõ legjobb, leggyorsabb, legbiztonságosabb böngészõ (lenne), csak a sok "mezei szintet sem elérõ" mezei user, elvakult chrome-os, ff-os <#idiota>#idiota> . Azt csodálkoznak h lehúzza a gépet a szar böngészõ, ez+az a baja, lassú, tele a gép, stb.
Ha kész vagy,töröld az elõzményeket és indítsd újra a böngészõt.
Szóval nekem csak egy dolog hiányzik ebbõl a böngészõbõl,az SG bõvítmény😞
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A többségnek semmi sem hiányzik, elég lenne egy címsor meg a fülek, még könyvjelzõk se kellenének.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ez a baj, hogy nem tud mindent.
- Nem tud tempbe töltve megnyitni, 2014-ben, vicc.
- Nem lehet korlátozni a cache méretét és telefossa a c-t.
- Nem lehet beállítani ilyen alap dolgokat, hogy ne zárja be a böngészõt, ha becsukom az utolsó fület.
- Nem lehet keresõt készíteni a keresõmezõkben, mindenhez csinál magától.
- Nincs normális tab stacking.
....
...
A lista még folytatható. 😊
Ne a ~5-6 évvel ezelõtti maxthonnal hasonlítsd össze a mostani Maxthon Cloud-ot!
#35643 +1
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
#35640 érdekes meglátás, nekem is chrome van, sosem fagyott a foxival ellentétben. amellett nem is szedett be semmit. a tárhely igénye is kisebb, mint a ff-é.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Használj Maxthon-t! (egyszer se fog lefagyni, gyors, stabil, sokmindent tud, nem eszi a gépet, se memóriát, beépített blokkolós, stb... csak +)
Torrent-et meg állítsd be vagy egy partícióra vagy egy mappába, hogy oda tegyen, töltsön, stb. MINDENT!!! utorrent/beállítások/mappák/ és mindent 1 (partícióra, vagy mappába) helyre! (PL: F: )Így ha elszáll a lista torrentbõl, csak beolvasod az összes torit, leellenõrzi és már folytatja is ott ahol abbahagyta.
töröltem a dat.old ból aaz oldaot, ez sem segítet.
áhh volt vagy 300 torrentfájl betéve :|
mit tudok vele csinálni?
nagyon valószínû, hogy az illetõ nem csak hozzád csatlakozik, így le fog jönni neki teljesen. azért, ha csak lehet, törekedj a 100%-ra, mert neked ez nem fáradtság, másnak meg sokat segíthet.
egyébként az adott torrentoldal szabályzata határozza meg, hogy mennyi az elvárás idõben és visszaosztásban (seedben) is.
neked miért fájna, ha hagynád a torrentet futni még? ez nem terézanya, meg nem jótékonykodás, hanem egyszerûen vissza is adod azt, amit te is úgy kaptál. a kliensedet nem zavarja, a netedet nem zavarja, hát hagyd nyugodtan, ezzel megköszönve a feltöltõ munkáját is.
Eléggé laikus vagyok a témában, így kérem ennek függvényében válaszoljátok meg a kérdésem
Az érdekelne engem, mint egyszerû végfelhasználót, hogy ha torrenten lejön valami, akkor ott mennyit illik visszatölteni?
Legalább ugyanannyit, vagy 2x, 4x... 100x annyit? Mennyit?
Ha valaki 96,8%-n van és én lelépek, akkor annak azért meglesz valószínûleg az adott torrent? Nem tömegtermékrõl van szó (sztm max 10-n vannak peer-k), csak 25 GB-s, már 102-t visszatöltöttem és én sem a kalkuttai Teréz anya akarok lenni, de ha csak ennyi hiányzik, akkor meg szívás, ha a lelépés miatt nem lesz meg az adott személynek.
Szóval?
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
#35634: thx, megnézem 😊
Bazinga!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
( nem, nem meghívó kell 😛 )
Bazinga!