torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más: linux-on is használható az utorrent?
Ha epp betoltodik maga az oldal akkor minden franko es en is betudok lepni de az elmult 1 hetben 10-bol 8 alkalommal csak lestem,hogy tortenik-e valami...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
http://goo.gl/gd6Zi5
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ezt a mappat kell kimasolni,reinstall utan vissza ugyanide. Rejtett fajlokat engedelyezd kulonben nem lathato.
újr telepíteném a gépet, és kérdésem h a utorrent hova menti a torrent file-okat? ha jól emlékszem van olyan megoldás h kimásolom, majd visszamásolom az újra és menni fognak, csak nemtudom hol vannak, meg egyálltalán járható út ez? 😊
elõre is köszi
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Eddig legalabb a tracker ment,mostmar az is csak neha...az oldalra belepni meg 1 hete nem tudok.
Mi lehet a baj?
Beállítás? Vagy megy tönkre valami hardver?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A utorrent 2.2.1 verzió már megint behülyült nekem.
Letöltés és csak feltöltés közben a feltöltési korlátot le se szarja! Úgy meg ahogy neki tetszik.
Miért?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
akkor így elvileg egy free noname ftp szerverbõl is seedszerver lehet?
★★★★★
Vesztettem 😊
steam, origin: ACE_hun
Létezik olyan progi, ami végigszkenneli a gépemet és ha van olyan tartalom ami fent van pl. Demonoidon, akkor automatikusan seedbe áll?
Én is tudtam emlékeztetõt kérni, de nem tudtam többé belépni.
Szerintem annak annyi. :-(
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
De jelszó emlékeztetõt tudtam csinálni. vissza juthatok oda vagy annak már annyi? az inaktivitást nem oldják fel?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://goo.gl/gd6Zi5
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
uTorrent 3.4 1-2hete (gondolom magától frissített, mert új felület lett és én nem telepítettem manuálisan)
uTorrent RSS feed beállítás
Az uTorrent-ben található RSS opció lehetõvé teszi az oldalra újonnan feltöltött torrentek közötti böngészést közvetlenül a kliensben. A találatokat további szûrõkkel lehet szûkíteni.....
Az cikk alján ez áll:
Szûrõk használata:
Hamarosan.
Vagyis, nincs most ilyenrõl fent infó, majd lesz. Volt is?
valaki nem tudja a címét? úgy rémlik a wikiben linkelve volt, de most nem találom
am meg ez sztem reklám
ha utorrent, akkor esetleg tedd vissza a 2.2.1-et. mintha az újakkal nekem is lett volna ilyesmi probléma, de már jó ideje ezt használom és pöpec minden 😄
nekem is lenne egy kérdésem. utorrent 2.2.1, rss letöltõnél nem lehet beállítani, hogy ne csak ~35-öt jelenítsen meg a listában? van mikor pár napig napig nincs bekapcsolva a gép, aztán mire bekapcsolom, addigra már "lecsúszik" a listáról az adott sorozat, és nem tölti le (mert ugye idõrendben adja hozzá a dolgokat és mindig a legrégebbi esik ki)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ráadásul nem is állandó probléma, csak alkalmanként jön elõ.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
hiába vettem vissza egy megával a letöltés ugyanúgy nem töltötte be a lapokat, aztán rányomtam a szünetre és máris mûködött..
tehát akkor valami a router beállításaiban nem stimmel
Torrentezés és a portok beállítása
Itt a leírás, h tûzfalhoz hogy add hozzá.
a portokkal van egy kis problémám. tp-link wifi router van otthon, és az van kábellal kötve a géphez. utorrentben jobb alul zöld pipa van, viszont ha lefuttatok egy tesztet, akkor ezt dobja ki:
ha jól sejtem, akkor ez így nem jó. na már most, ha a router beállításaiban beállítom ezeket, akkor is azt írja, hogy a port nincs nyitva:
utánaolvastam, és ha engedélyezzük a router-ben az upnp-t, akkor az is jó. meg is tettem (ilyenkor töröltem az elõbbi port beállításokat a router-ben), végre a utorrent is azt írta, hogy a portok nyitva, azonban ilyenkor egy kis idõ után behal az internet. az oldalak alig töltenek be, csak sokszori próbálkozásra hozza be, de azt is lassan, egyszóval használhatatlan lesz. ha kikapcsolom az upnp-t, akkor pedig minden helyreáll, viszont az utorrent megint kiírja, hogy nincs nyitva a port. van valami ötletetek, hogy mit rontok el?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Nem regelt torrent oldalról akarom hanem publikusokról pl az eztv-rõl ettv stb
Next PC upgrade: 2022