36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• grebber
    maggal mi lett? Hirtelen azt nyögi rá a firefox hogy Ez a kapcsolat nem megbízható. Eddig soha ilyet nem írt rá.
  • wantonly
    Hányinger lett az uTorrent, már rég lecseréltem.

Én speciel a qBittorrent-et is ajánlom, szinte ugyanolyan, csak reklám nélkül.
  • Blum
    Tényleg jó ez a Tixati, Linux alatt is nagyon szépen megy és felveszi a versenyt -az egyébként szintén nagyon jó- Transmission-nel is.
  • genndy
    Kösz a tippet!
    Úgyis pont most akartam bedobni a kérdést, hogy mikor és miért lett a uTorrent ilyen elb@szott reklámos? Most már minden felnyitásnál valami bundlés reklámoldalt vág a pofámba a torrentlista helyett.
  • Narxis
    Torrent klienseknél a Tixati ami sztem jelenleg a legkevésbé elbaszott. Pont azt tudja amit kell, se többet, se kevesebbet, semmi toolbar, reklám vagy ilyesmi nincs benne, külön 32 és 64bites verzióval teljesen ingyenes.
  • Kontrakcio
    sziasztok. Mostanában eléggé fozs a uppom , ( utorr 204 ) lehet h a szolgáltató korlátoz de az is lehet h a kliens baszakszik... tudtok mondani egy frisebbb és stabil verziot?
  • LoSA
    Nem csak a uTorrent, hanem Azureus is sajnos kifagy... Tehát a torrent valamiért lefagyasztja a gépemet. :(
    Megpróbálom, hátha úgy nem lesz gond! ;)
  • StephenKing
    Próbáld meg a kapcsolatok maximális számát lentebb venni és úgy próbáld ki, nálam régebben ez okozott lassulást meg fagyást.
  • SzocsA
    Nem csinál semmit a kliens, ha beállítom a globális letöltési sebességet 1 re vagy 10 re, hogy húzza el a letöltést. mert addig míg letöltök, megy a feltöltés is.
  • LoSA
    Srácok, rejtélyes okok miatt, az uTorrent teljesen lefagyasztja a gépemet. Próbáltam a legújabb, illetve a 2-es verzióval. Most azon gondolkozom, hogy megpróbálok egy másik klienst. Melyiket ajánljátok?
    Vagy nincsen tippetek, hogy miért fagy ki a gépem, ha megy a kliens, teljesen, csak a restart gomb segít rajta?!
  • bajgunar
    Hát, én nagy guru ebben a témában nem vagyok. De vagy flood-olnak akkor, vagy vmi gyenge, régi router-ed van, ami nem bírja a netsebességet. Nekem ilyen 'net bontásokat' egy smc router produkált, akkor ha beindult a letöltés, ami jött max sávszélességgel, akkor kiakadt a router, de nem néztem log-ot, simán újraindítottam. x ilyen produkció után a kukába vágtam, és visszaraktam a digis tp-link-et. Csak így most meg jelenleg nincs wifim.
  • WhiteStar
    hali!

olyan problémám lenne, ami mostanában egyre súlyosabb, és idegesítőbb hogy: a háztartásban van 3 pc ami torrentet használ, (sajnos.) ezek aztán ha elkezdenek letölteni rendes sebességgel a router azonnal szakítja a kapcsolatot. UDP floodot ír ki a logban. Próbáltam kikapcsolni a router tűzfalában a dolgokat, így a logban nem jelenik meg, viszont ugyanúgy szakad a kapcsolat. Egy T-home-s pirelli routerem van.
  • grebber
    Nem találkozott valaki valahol a House Party Tonights The Night 2013 film OST-jével?
  • rooney8
    nálam is ugyanez van. megcsinálok mindent, de utorrent még mindig azt írja, hogy nincs nyitva.
    csak akkor jó, ha upnp-t engedélyezem a router-ben, de akkor meg úgy 5 perc elteltével kb. meghal tőle a böngésző.
  • SzocsA
    sehogy sem jó pedig mindent megcsináltam!
  • bajgunar
    DIR-605L Wireless N 300 port forwarding
    Pl így. 4. kép.
    mct helyett pl utorrent
    IP címre az Ipv4 címed
    Public port-ra meg megadod a port-ot, ami utorrent-be be van állítva. (torrent-be szedd ki a pipát a "Véletlen port minden indításnál" részből.
    A végén pedig Any-t választasz, hogy TCP/UDP is nyitva legyen, de TCP is elég elvileg. A sor elejére pipa, majd mentés.
    Win-ban sem árt port-ot nyitni, vagy ha van tűzfal progid, akkor abban is.
    Windows-on belül így.
    Eset Smart Sec-ben pedig így.
  • Örm
    D-Link DIR605L routerem van az lenne a kérdésem, hogy az utorrent számára, hogy tudok portot nyitni? Már sok leírást néztem a neten, de ehhez a routerhez egyet sem találtam.
  • bajgunar
    Jah és arra figyelj, ha regizett oldalról szedsz (Pl. nCore, Gigatorrent, stb..), akkor a beállításokon belül a Bittorrent résznél (torrent-ben) vedd ki a DHT csomópontok közül a pipá(ka)t! (vagyis 2 pipa DHT-s bejegyzéssel). Megzavarja a feltöltési arányt, számolást, letöltést, stb...
    Ha nyílt oldalról, mint Pl Piratebay, akkor kapcsold be!. Több seed/leech-erhez csatlakozol, begyorsulhat a letöltés. Regizett torrent-ről töltve ha bekapcsolod akkor nem változik ezzel a beállítással a kapcsolatok száma, se a letöltés. Csak megzavarja a szervert és akár arányvesztéssel is járhat a sok felesleges feltöltés. Mert az 'adat' elvész az éterben, és nem a rendes arányszámot adja hozzá az adatlapodhoz. Aztán sajnálhatod, hogy napokig seed-elsz, az arányod meg nem arányos értéken növekedett. Esetleg warn-t is kaphatsz, stb..
    (bükkfanyelven írtam h megértse, mielőtt valaki flamelne, de kijavíthattok, ha nem így van)
  • bajgunar
    Torrent-ben beállítod, h fix PORT -od legyen. Ne generáljon induláskor midíg más-más port-ot. Na ezt a PORT -ot router-ben is megadod Port Forward résznél (vagy NAT-on belül, ha máshogy nem találod) TCP és UDP részen is 'Enabled'-re teszed. (Vagyis kiengeded a port-ot) minden irányba. Ugyanezt a Port-ot megadod a tűzfalon belül is. (szabadjára engeded, hogy ne ellenőrizze, ne korlátozza, stb.). Ha win tűzfalad van, akkor oda csinálsz neki egy új szabályt. Vagy ha NoD-od van, akkor azon belül. Megadod a torrent.exe helyét is és a fix-ált Port-ot is. Innentől kezdve Aktív-nak kéne lenned.
  • SzocsA
    Nem tudok feltölteni passzívban vagyok állandóan, a letöltés fullon jön, de a feltöltés ha elindul az elején csak pár percig megy.
    A szolgáltató szűri a portokat vagy ellenőriz. Nem lehet ezt valahogyan kikerülni kiküszöbölni?
  • MerlinW
    Én 3.3-at használom az jó mindenhol. 3.4 egy csomó oldalon problémázik.
  • RelakS
    hmm... a cache méretet levettem a tizedére, most teljesen jó a 3.4.2 is O_o
  • RelakS
    Ezzel meg most, hogy 7 giga lejött a 24-ből, IO Error 1168-at kapok. Királyság -_-'

A lemezen hely van
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2014.08.21. 17:41:44
  • Narxis
    A Google egyre jobbá teszi.
  • RelakS
    Fasza, a 2.2.1 frankón működik ...
    Úgy látszik, az utorrent is olyan, mint a Google. A szoftvert csak egyre rosszabbá teszik :(
  • RelakS
    Köszi, kipróbálom, mert az egyik torrentre különösen allergiás. Már a letöltött fájlokat is kitöröltem, de csak nem megy :D
  • Blum
    AppData-ban levo utorrent mappat kimented akkor igen. De ugy emlekszek, hogy egyebkent se lesz gond mert ahhoz nem nyul.
  • RelakS
    És azt "büntetlenül" (értsd: adat/torrentvesztés nélkül) vissza lehet rakni?

Kicsit fura, hogy letöltés közben 1GB fölé megy a memória használata, majd kirúgja a rendszer...
  • Blum
    3-as verzio meg mindig felejtos. 2.2.1-et kell visszarakni.
    [Mar nem is tudom melyik trackeren irtak, hogy a 3-as verzio hasznalataert bunti is jar mert hamis adatokat kuld a trackernek]
  • Örm
    uTorrent 3.4.2-t használok és a következő lenne a problémám. n****-ra valamiért nem tudok feltölteni, port probléma miatt. A pbay-el nincs gondom. Tudna valaki mondani valami megoldást?
  • Bazsalusz
    Igen de már nem aktuális.Inkább újratettem az egész rendszert. :)
  • kovacsdev
    Tehát már telepítve van nálad?
  • Bazsalusz
    mióta megnyitom az utorrentet ez fogad?mit lehet ezzel kezdeni?

• zeli
    Ha nem jön be próbáld ki a 3.0-t, én azt használom, és tökéletesen működik.
  • Anonymusx
    Én évek óta ugyanazt az antivírust használom, szóval az nálam nem lehet gond, viszont a merevlemezem kb 50% a töredezettsége, ez nem tudom mennyire lassítja, ugyanis nem azon van a rendszerem,.,
  • kl24h
    Én is a 3.4-es verziót használom, de nincs vele gond, pedig elég gyenge gépem van (Intel Celeron 3.06 GHz, 1.5 GB RAM, 128 MB Ati Radeon 9200, a rendszer: Windows XP SP3 32 bit). Nálad valami más miatt történnek a fagyások. Valamikor nálam is volt hasonló gond, de rájöttem, hogy az antivírus miatt volt és akkor más antivírust telepítettem fel.
  • Anonymusx
    Visszaolvastam, és leszedtem a 2.2.1 Build 25130 -et , hát elég furán néz ki, de egyelőre nincs vele baj
  • Anonymusx
    Teljesen be van sokalva a legutóbbi utorrentem, talán a 3.4-es verzió; a böngészőm befagy egy pár percig, utána bírja egy kevés ideig, majd megint befagy, letöltöttem nagyobb torrent fájlokat, de a fagyások miatt sokszor kapcsoltam ki a gépet, és lehet ezért újra akarja ellenőrizni a fájlokat, de emiatt már nemcsak a böngészőm fagy le, hanem az egész gép..

Mit lenne érdemes használnom? esetleg szedjek le egy korábbi verziót?
  • ACE
    Ez miért van?

• Met
    Nem próbálnád meg egy 2.2.1-es kliensel is?