36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• JohnnyNapalm
    tényleg visszatért a demonoid vagy ez csak valami kamu?
  • Desiderata #35807
    felkerült a legújabb tracker toplista
  • ldavid
    már megy megint
  • Jim Morrison
    nemá, mindig azt használtam :/
  • ldavid
    picsába, kinyírták a torrentz.eu-t
  • Desiderata #35803
    aszfalton ott a heti pontvadász játék, amin lehet pontokat gyűjteni, főleg, hogy kint a neten mindig a megfejtés
  • Blum
    BHO

Az oldal vezetősége úgy döntött, hogy a felhasználók érdekében betiltja az utorrent 3.4.1-es használatát az oldalon.

Oka: Hamis adatokat küld a tracker felé, letöltési és a feltöltési adatmennyiség, sebesség is hibás.

A többi, 3-as széria használatát is kerüljétek, ha lehetséges, a félreértések elkerülése végett, de nem tiltott a használatuk!

A tiltás 11-én vasárnap 20:00 után lép érvénybe, addig mindenkinek lehetősége van egy másik stabil kliens telepítésére. Ajánljuk az utorrent 2.2.1-t, és az automatikus frissítések kikapcsolását. A kliens és a honosítás is letölthető a www.utorrent.hu -ról az utorrent magyar honlapjáról.
  • akyyy
    sg-s topikban volt benne, de elég csak a főoldalra nézni tele iponos hirekkel:D
  • ldavid
    de ezt most honnan veszed? jó, iponról hallottam ilyesmit, de nem győzött meg
    sg-hez meg szerintem nincs közük, most meg amúgyis ph-van bizniszeltek, azok meg nem rajonganak az iponért
  • akyyy
    nCore = ipon = SG

régen sg= feliratok.hu = bh volt :D
  • Blum
    Kosz az infot
    120 megat is kilehet hasznalni rendesen?

Amugy most DIGI van es fajo szivvel valnek meg tole.
  • rooney8
    régebben volt valami, hogy korlátozták a torrent által használt protokollt és alig csordogált lefelé a cucc, de arra be lehetett állítani a protokolltitkosítást. nekem azóta is be van kapcsolva és nincs semmi para vele, bár nem tudom, hogy létezik-e még ez a korlátozás.
    valami olyasmi is volt, hogy csak bizonyos időközönként volt korlátozva (csúcsidőszakban pl.)
    egy szónak is száz a vége: most nincs semmi probléma velük :D
  • videobaby
    nálunk upc a legstabilabb. csomagtól függően előfordul, hogy korlátozzák az adatforgalmat amint átléped a szerződésben foglalt mennyiséget. amúgy nem okoz gondot. teljesítik amit vállalnak. jól beállított klienssel szuper lesz.
  • LoDMaSt
    UPC van évek óta, és semmi gond nincsen. (BP, 12. ker, máshol nem tudom)
  • Blum
    Amugy a UPC es a torrentezes hogy viszonyul egymashoz?
    Mert hallottam ilyet,hogy a UPC-vel a torrentezes nem egy leanyalom en meg lehet,hogy koltozok es ott csak az van.
  • kemszi2
    ezt a minőség dolgot nem igazán értem(bár a magon kívül két kisebb oldalon vagyok fent,nem is igazán használom őket)én felmegyek ,be van állítva alapból a szűrés,hogy mik nem érdekelnek,(pl ne listázza ki a századik verziót valamelyik sorozatból) átnézem mi került fel,letöltöm ami érdekel és ennyi.
  • MR ME
    dettó
    magot annyira nem is szeretem mostanában, inkább aszfaltról töltök, de nekem sincs esélyem se h meghívót szerezzek, nem is baj h nem osztogatják orrba szájba, látszik is a minőségen a maghoz képest
    nameg aszfalton is ezer éve freeleech van, szal....
  • csuszi
    hi
    problemam van. nem ertem, sose csinalt ilyet az utorrent.
    rengeteg adatot tettem be torrentbe, mondjuk ugy saccra 5-600gigat. van koztuk tobb nagy fajl, olyan 20-25gigasak. minden elindulasnal elkezdi random valamelyik 4-5ot checkingelni, kibaszott lassan. 1et mondjuk 20percet. amig checkingel, halal lassura teszi a winchestert, az egesz gepet megfogja.
    red 2 terras winch.
    hagytam lefutni, gondoltam legkozelebb mar beken hagy, de ujra csinalta, masik 5ot. aztan megint masik5ot stb. nem akarom kikapni ezeket a nagy fajlokat, de ha nincs megoldas nem lesznek benn 20-25 gigas fajlok...
    regen is volt, hogy beraktam ennyi adatot torrentbe, de akkor nem volt ilyen problema.
    a gep uj es gyors. a winch par napos. ezert kerult most bele ez a rengeteg adat.
    mi lehet a problema?
  • LoDMaSt
    Az tuti, hogy nehezebb bejutni, viszont nem is olyan rossz 4 év alatt a 201 pont.
  • Blum
    lol es tenyleg :D

Amugy regen ez tuti nem volt,mert vagy 30 ember kerdeztem korbe mire nagy nehezen lett egy ember aki tudott kuldetni nekem egyet.
    btw,meg mindig nehezebb ide bejutni mint magra.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az azert kemeny,hogy 4 ev alatt kokemeny seedelessel 201 pontot sikerult gyujtenem...:D
  • LoDMaSt
    jogosult? Bárki küldhet aszfalt meghívót.
  • Blum
    Ezen jot nevettem :D (index.hu)

"Az N*ore ugyanakkor nem az egyetlen nagy torrentoldal itthon, de a meghívós rendszer miatt talán ide a legnehezebb bekerülni."

Magra csak az nem szerez meghivot aki nem akar...egyertelmuen az aszfalt a legnehezebben megkozelitheto oldal. Tobb mint 4 eve vagyok fent es meghivorol szo sincs. Meg anno en is ugy kerultem be,hogy haverom-haverjanak-a haverjanak-az akarkije jogosult VOLT meghivasra.
  • Tikal #35786
    facebook oldal? most komolyan? :)
  • DarkSector
    AAzokat a szálakat hol tudom levenni?
  • ACE
    A szálakon van a lényeg, ha valami kicsit töltesz 2-3-4 szálon, akkor azt valószínű bírni fogja, de ha 150 szálon, szálanként 50-100KB-al töltöd a cuccost, akkor azt már nem fogja bírni.
  • DarkSector
    Na lehet ez a dolog segíteni fog.
    Leszedtem a 2.2.1-est.
    és egyenlőre egy 270 megás szart töltött kb 10 percig itt nem volt jele akadásnak.
    Megpróbálok valami nagyobbat is hátha az új kliensek szarok.

Mindegy a router-t nem baj ha megrendeltem jó lesz az potba ha ez beszarik majd.
  • DarkSector
    35779. :)
  • DarkSector
    Nem a routerre értem, hanem a thome ppoe. :)
  • Blum
    Ja,tenyleg..nekem is az van csak olyan regen irkaltam be utoljara,hogy mar el is felejtettem :D
  • ACE
    Szerintem PPPoE kapcsolatú nete van, és annak a felhasználó nevére és jelszavára nem emlékszik.
  • Met
    De minek akarsz belépni a routerbe? :)
  • zzeN
    Hali!

Használ itt valaki Deluge-t? Az lenne a problémám vele, hogy ha leszedek valamit akkor leáll a torrent. Ezér magon így nem tudok seedelni, habár néha segít az "erőltetett ellenőrzés". Gondolom valami beállításbeli probléma van:)
  • Blum
    Veletlenul nem admin/admin ? :)
  • DarkSector
    :D ugy gebasz, most nekem van valami fehasználó meg jelszó amit évekkel ezelőtt beírtam a routerbe, namármost faxom emlékszik rá, a papirt meg kell keresnem amire be van írva. :D
  • Met
    De azért előtte próbáld ki router nélkül is:)
  • DarkSector
    Találtam 4550-ért postával. Inkább lecserélem az a tuti. :)
  • DarkSector
    Köszönöm, ránézek neten.
  • Blum
    En egy TL-RW740N-t vettem tavaly,400 kapcsolattal sincs semmi baja.
  • DarkSector
    TP-LINK TL-WR642G.
  • DarkSector
    Köszönöm nektek is, lehet kéne vennem egy új 5-6 ezrest.

Igazából ez a Router-em szerintem több mint 10 éves már. :DDDDDDDDD