36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#35928 Már tárgytalan, egész éjjel ment a torrent és így végül begyorsult és leszedte. :)
Azért köszi mindenkinek. -
#35927 Nem mindegy neki miért akarsz portot nyitni?
Nem lesz tőle több a netszámla. -
Blum #35926 Nem tudom mennyire IT szaki a főbérlőd de ha hazudsz neki valamit, hogy pl. szakad a net vagy nagyon lassú és emiatt megkéne csinálni ezt vagy azt akkor csak megengedi vagy tesz valamit.
Amúgy a router resetelés sem lenne hülyeség. -
#35925 És mit mondjak neki? Hogy torrentezés miatt szeretnék portot nyitni a routerében?
Mindegy nem érdekes, kibírom azt a 1 hetet, amíg letölti a torrentet XD -
#35924 Vagy csak resetelni kellene a routert. -
Blum #35923 És ha csörögnél a gyökér főbérlődnek? -
#35922 Már megnéztem, az alapértelmezett átjárónál ugyanazt az IP címet írja, mint ami a routerre is van írva: 192.168.0.1 - ugyanaz: Busy
Így sajna a belinkelt oldallal sem tudok mit kezdeni, mert az is kapásból azzal kezdi, hogy írjuk be a browser-be a router IP címét.... -
#35921 Akkor nem azt írná hogy busy.
Nyiss egy parancssor ablakot, írd be hogy ipconfig /all, az alapértelmezett átjárónál lesz a router ip-je. Az különbözik attól ami a routerre van írva?
Itt van segítség port nyitáshoz. -
#35920 D-Link DI-524. Ha beírom a böngészőm címsorába a router IP címét, (ahogy írtam lentebb is) akkor kiírja, hogy Busy/Foglalt. Nem az enyém a router, hanem a lakás tulajé, én csak a bérlő vagyok benne. Sztem megváltoztathatta a router ip címét. Tehát a routerben való port nyitás kilőve. -
#35919 A whatismyip-n azt az ip-t látod amit a szolgáltató ad, de a géped (és a többi eszközöd) nem azt a címet kapja.
Milyen routered van? -
#35918 A router IP címére rákeresve, kiírja, hogy: Busy, tehát foglalt. Viszont ha felmegyek a http://www.whatismyip.com/ oldalra, ott meg egy teljesen más IP címet ír ki. Ha erre a címre keresek rá, arra nem talál semmit. -
#35917 A router címe rá van írva a router aljára és az alapértelmezett user név és jelszó is, ha az utóbbi kettő meg lett változtatva akkor meg kell kérdezni a főbérlőt.
Win tűzfalához nem értek, sose használtam. Google.. -
#35916 A win tűzfalban hogy tudok portot nyitni? Úgy olvastam, hogy win 7-en már nem kell, elég ha szerepel az utorrent a tűzfalon átengedett listában. Nálam ez most jelenleg így néz ki: Kép -
#35915 1. És mivan akkor ha nem tudom a router ip címét, mert pl nem az enyém, hanem a főbérlőjé?
2. Mert az utorrent magyar oldalán azt írják, hogy: "A BitTorrent által használt port-tartomány alapesetben 6881-6999 között van. Ezeket az internetszolgáltatók gyakran szűrik a nagy terheltség miatt. Megoldás, hogy ettől eltérő számot állítasz be kézzel, például 51000-52000 között stb. Rád van bízva." -
#35914 Routerben is portot kell nyitni, meg a win tűzfalban.
Miért pont 5- és 6k között? Nekem 14680.
Utoljára szerkesztette: Met, 2014.11.11. 21:13:54 -
#35913 Állítsak be egy tetszőleges portot? Már ezzel is próbálkoztam, a beállításokban a Kapcsolat fül alatt, ott megadtam egy 50000 és 60000 közötti számot majd elmentettem. Azt olvastam, hogy engedélyeztetnem kell a windows tűzfalnál is, de ott eleve engedélyeztetve van az uTorrent. -
#35912 Egyrészt nyiss portot az utorrent-nek, állíts be fixen egyet.
Másrészt tegyél fel egy régebbi utorrent-et, pl. 2.2.1
A letöltési sebességed attól is függ hogy az akitől töltöd mennyire korlátozta le a feltöltését. -
#35911 Sziasztok
Visszaolvastam 1 oldalt, de nem találtam meg a problémámra a megoldást, úgyhogy szeretnék segítséget kérni uTorrent-el kapcsolatban.
Kép
Nem tudom, hogy az mit jelent pontosan, hogy a port nincs nyitva, csak letölteni tudsz, de a letöltést ez elvileg nem befolyásolja. A teszt szerint 4,2 MB/s-el kellene maximálisan letöltenem, ehhez képest az adott torrentet jó ha 200-300 kb/sec-el tudom tölteni, de ahogy a képen is látszódik jelenleg 8 kb-al szedi a torrentet, annak ellenére, hogy elvileg 9-en seedelik a fájlt. Hogyan tudnám gyorsítani a letöltést, milyen beállításokat kell ehhez elvégezni? -
#35910 de jó, mostanában úgyis jött ki pár magyar film, amit megnéznék, így legalább "legálisan" tudom megtenni :) -
kjhun #35909 Egy, érdekes hír a "mag" tájáról: nCore és a magyar filmek -
TomBond #35908 Sajnos nem javult meg. Majd meglátjuk holnap. -
NB2 #35907 Lehetett valami gond, mert fél6-kor mikor néztem HD film csak tegnapi volt, erre most meg azt mutatja, hogy napközben feltoltak vagy 8-at. De tuti, hogy ezek még fél6-kor nem látszódtak. De most már gondolom TomBondnál is jó lett... -
#35906 2014-10-28
20:26:29 -
TomBond #35905 Nektek mikori az utolsó feltöltés a magon? Lehetséges, hogy 2014-10-28 01:44:38 óta nem volt feltöltés? -
#35904 köszi szépen, a 6. lemez hozzászólásait olvasgattam, és ott is kérdezte valaki, hogy hol az 5-ös lemez, aztán később szerkesztette, hogy ja, már megtaláltam, akkor megkérdezem őt, hogy mi a helyzet ezzel... -
#35903 Nincs, mert nálunk november 5-én jön ki. -
#35902 Hobbit 2 extended hun sincs még ugye sehol? -
#35901 aszfalton és elsőn nincs -
#35900 srácok, aki fent van bH-n, vagy egyéb, nagyobb oldalon (nCore-on kívül), megnézné nekem, hogy ez a torrent ott nincs-e fent?
TLOTR.Extended.CUSTOM.D5.BD50.AVC.DTSHD.HUN-HDPre
előre is köszi! -
Blum #35899 Egész egyszerűen azért, mert elbaszták az egészet. Feltöltő voltam ott már az indulás óta és akkor még elég minőségi kis oldal volt. Aztán -a bánat tudja miért- felvettek még egy rakás feltöltőt akiket csak a számok érdekeltek és elkezdték teletunkolni az oldalt minden szar-fossal és a usereknek ez nem tetszett...és ekkor átment az oldal egy nagy komédiába, mindenféle hülyébbnél-hülyébb játékokkal meg idióta szabályokkal. Ekkor léptem le onnan mert nem volt már értelme csinálni...úgy néz ki eddig tartott. Ha az oldal vezetőjének (Doe) lett volna egy csepp esze akkor hallgat a felhasználókra/épeszű staff tagokra és akkor ez nem történik meg. Pedig maga az oldal és a tracker nagyon jó minőségű volt és óriási munka volt összerakni úgyhogy tényleg kár érte.
Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.10.23. 13:13:01 -
#35898 SWZ miért szűnt meg ilyen hirtelen? -
kjhun #35897 Arról, már ne is beszéljünk, aki nem nagyon warezol le, mondjuk játékokat, csak eredeti van neki, ő is szív rendesen. 20-50GB-os játékok jönnek és sokszor, a javítások se sokkal kisebbek, mint maga a játék. 1-2Ft/GB összeg sokkal reálissabb lenne. De, a 0Ft, az méginkább. -
#35896 már eleve hogy merülhetett ez fel? még jó hogy nem egyik pillanatról a másikra kapcsolnak le minket az internetről... talán a héten még nem... -
Blum #35895 Már átvnevezték ADÓ-nak, tehát ezzel jelzik, hogy mennyit adóznánk ha letöltenénk. Nem rég megjelent az internet-adóról szóló cikk és gondolom így ösztönöznek arra, hogy tiltakozzunk. Tetszik ez az akció bár szerintem egyelőre kár ilyen nagy vehemenciával tiltakozni ellene mert úgyse lesz belőle semmi. Legalábbis nagyon remélem.... -
#35894 szerintem a cél ezzel a dvd kölcsönzőket akarják visszahozni + dvd/blueray eladásokat akarják megemelni (: -
Így nem sok egy 720p-s filmért 1k de ha azt is hozzáveszed hogy mennyit kell visszatölteni akkor már kurvasok -
#35892 Magon már Ft-ban vannak a letöltések!
-
Blum #35891 Most épp megy de kegyetlen lassú. -
#35890 na már semmit nem ir, lelőtték az oldalt :) -
#35889 ja, ugyanez. biztos feldobták vhogy őket a spamfilterbe. mi annak a blognak a cime ahol az ilyeneket szokták irogatni?