torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
ja meg 1-2 éves torrentek amiket még mindig minõségi sebességgel seedeltek
ezeken a kisebb oldalakon 3-4 hét és 0 seeder
Még olyan (pár megás) program is volt, ami kettévágta az avikat, ha cd-re akartad írni 😊
Nos, csak a példa kedvéért egyet...
Írd be bármelyik oldalon a keresõbe, hogy "Ilsa"...
Ha találsz valamit, szóljál, de filmre gondolok, nem másra.😄

Nem, mintha én ilyen filmeket keresnék, de volt más is, amit nem találsz meg (magyar feliratosan pláne nem) máshol...
olyan torrenteket is találtam, amiket még mininován se...
+
amit elõttem írtak. töménytelen mennyiségû választék.
DVD5 releasek, minõségi ripek, hangulatos légkör, közös feliratírás, fórumok (értelmesebb mint az sg fórum), a legrégebbi és legritkább torrenteket is seedelték rendesen... és a többi 😊
tommygear
most így fejbõl nemtudnék mondnai igazán semmit, de tényleg így volt
napi 25-30 oldal(!) igényes torrent megvolt mindig, ezekbõl már lehetett válogatni
Flamer
#28196: gyászbazdmeg.

http://loal.atw.hu

Én is azt hittem. Aztán rájöttem, hogy nagyon nem 😊

Marci0115
sajnos elég szkeptikus vagyok
légyszi mondjatok olyat ami csak magon volt fent és sehol máshol és ígérem nem dumálok többet😄

Jelenleg én is ott vagyok, mindkét helyen, de érdekes módon én nem találok meg olyan speckó dolgokat, mint régen magon...

Pontosan azért volt jó, a magánéletre is több volt az idõ, mert pillanatok alatt megtalálta ott majdnem mindent.😄

tommygear
ne temessük, reméljük hamarosan feltámad
siratni azért tényleg nem kell 😄
tommygear
hát nem sajnos, nem mind1
majd ha hosszabb idõt eltöltessz magon akkor megtudod miért mondom
Sajnos nem tök mind1, nagyon gyengus mindegyik a régi maghoz képest...
Persze azért könnyezni sem kell, mert az is szánalmas.
Akkor is meg lehet szerezni azt ami 1x már netre kerül, csak tudni kell hol keresni.

REAL MADRID

desigo
10%-a sincs fent...
Marci0115
nemvoltam, én azt látom hogy legalább 5 oldalon minden ugyanaz fentvan

Látszik, hogy nem voltál a vetõmagon.

Marci0115
de nemtök mind1? ami fontos ugyis felkerül mindenhova

tommygear
tróger mindegyik
DarkSector
a kis szar kocka...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Palinko
nekem tetszik a videó, legalább láthatok képeket milyen volt a mag régebben.
DJ RX7
arról a másik 10 oldalról nem kapsz meg semmit...

:3

davidka003
Mag nélkül van-e értelme élni?<#bdead>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Én is fent voltam a Magon, és nekem is hiányzik, de az hogy "mindent elvesztettem" akkor is epic fail.

igen, még mikor nem is volt internet már akkor kihalt a magyar nyelv...
tommygear
kb ígyvan, attól mert te nem voltál fent még nem kell ellene lenni
Marci0115
én azt nem értem hogy mi a francnak ilyen videót csinálni meg sírni hogy ezmeg az bezárt, könyörgöm van még 10 másik oldal, vagy nem egész nap töltögetni kell hanem talán a szabadba is kilehet menni

tommygear
hát akkor keveset tudtál az indeprõl 😊
A fõoldalon írta valaki, hogy a MAG bezárásával elvesztett mindent<#idiota>

jajj de tudtam h valaki fog ilyet csinálni
tisztára mint amikor meghalnak 14-15 évesek autóbalesetben 😄
desigo
semmivel sem volt rosszabb
magon volt jópár szemét dolog
tommygear
ne hasonlítsunk már össze egy netcigány pénzlehúzós oldalt egy ncore-al légyszi
annak a többség örült h bebukott
desigo
indep halálát is túléltük nCorét is túl fogjuk...

egyébként jó vid <#eljen>
davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Én inkább a realeaserek helyezetére lennék kíváncsi, fõleg a magosokéra. Többször szó volt már róla, hogy ellenük is nagyon könnyen indulhat eljárás, de még semmi hírt nem kaptunk róluk. Ha ezt olvassa valami Asvásinfós, akkor írjon már valamit, ha tud 😄
Palesz2
most mivan??
valaki összefoglaná ?😮

tommygear
hát de látod h ez se ért semmit
szépen jönnek vissza az oldalak minden visszaáll hamarosan a régi kerékvágásba

(csak a bh csicskulását nem értem most)
Narxis
A server lehet külföldön, de az üzemeltetõk akkor is itthon vannak....

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
hát remélem nem érnek el semmit, de egyre komolyabb razziákat csinálnak ezek a mocskok

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nem szóltam.

Titeket beenged a Psok*S?

grebber
Bh esetét látva akkor semmit nem ér ha "külföldre" viszik a cokmokot a site-ok?

Next PC upgrade: 2022

FSpofon
ribanc beszari bh vezetõség.

Arab money

tommygear
miért lenne annyi ne vicceljetek már, már most ugyanott járnak a bix adatai ahol múlt szerda elõtt szóval LÓFASZT nem értek el ezek a rohadékok...

smswarezesek azért mennek mert õk köptek
Amúgy is kihal. A technológia fejlõdésének köszönhetõen egyre gyakrabban és könnyebben kerülünk kapcsolatba külföldiekkel, és ezért egyre fontosabb az idegen nyelv. Egyes szavak kifejezések pedig beépülnek a magyar nyelvbe. Elõbb-utóbb mindenki egy nyelvet fog beszélni (hacsak addig ki nem nyírja magát az emberiség). Az persze sajnálatos, hogy rengeteg nyelv eltûnik, de az életet megkönnyíti.
Gerypapa 95
azért még nem kéne kiabálni 😊

Dante73
Marketingre kellene adni?
Még mennyit? Pont az a film, zene, játék, szoftveripar legnagyobb baja, hogy alig áll másból, mint marketingbõl...
Apropó. Ha valaki tudna segíteni megszerezni a fringe hétfõi, és a mentalista tegnapi részét, megköszönném. Lehet béna vagyok, de nem találom szinkronnal... Privi volna a legjobb.

http://www.freetvmaci.info/

DJ RX7
sp bekaphatja

:3

DarkSector
nem lesznek majd ismertek a kisebb filmesek, a magyar filmesek, nem lesznek ismertek az énekesek stb, mert max rádió tv marad....
a torrent szar, de sok elõadónak filmesnek állítom ez nagyobb ismeretséget adott hogy terjedt a film, zenéje mint alap esetben.

22-es csapdája.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
A LÉNYEG EBBEN A RÉSZBEN VAN LEÍRVA, AKÁR KÕBE IS LEHETNE VÉSETNI.
HA EDDIG NEM VOLT PÉNZÜNK DVD-KRE, EZUTÁNSE LESZ, ÉS ÉN IS HA CSAK 2EZERREL KERESEK MAJD TÖBBET, AZT A 20 EZRET IS KAJÁRA KÖLTÖM INKÁBB ÉS EGYEBEKRE, A SOK SZART AKKOR SE FOGOM MEGVENNI....
NEKEM A FELIRATOS DOLGOK IS MEGTESZIK, A MAGYAR ZENE MEG EDDIG SE ÉRDEKELT.

mint írtam a törvény az törvény, "lopunk", de az alábbi idézet akkor is igaz lesz!

" Ahelyett, hogy a torrentezõket üldöznék inkább a marketingre és a minõségre kellene adni. De minek is harcolni, nézünk majd külföldi filmeket, hallgatunk majd külföldi elõadókat, és majd szép lassan kihal a magyar nyelv, amely a világ egyik legszebb nyelve "