torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezeken a kisebb oldalakon 3-4 hét és 0 seeder
Írd be bármelyik oldalon a keresõbe, hogy "Ilsa"...
Ha találsz valamit, szóljál, de filmre gondolok, nem másra.😄
Nem, mintha én ilyen filmeket keresnék, de volt más is, amit nem találsz meg (magyar feliratosan pláne nem) máshol...
+
amit elõttem írtak. töménytelen mennyiségû választék.
napi 25-30 oldal(!) igényes torrent megvolt mindig, ezekbõl már lehetett válogatni
légyszi mondjatok olyat ami csak magon volt fent és sehol máshol és ígérem nem dumálok többet😄
Pontosan azért volt jó, a magánéletre is több volt az idõ, mert pillanatok alatt megtalálta ott majdnem mindent.😄
Persze azért könnyezni sem kell, mert az is szánalmas.
REAL MADRID
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
tisztára mint amikor meghalnak 14-15 évesek autóbalesetben 😄
annak a többség örült h bebukott
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
szépen jönnek vissza az oldalak minden visszaáll hamarosan a régi kerékvágásba
(csak a bh csicskulását nem értem most)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Next PC upgrade: 2022
smswarezesek azért mennek mert õk köptek
Még mennyit? Pont az a film, zene, játék, szoftveripar legnagyobb baja, hogy alig áll másból, mint marketingbõl...
Apropó. Ha valaki tudna segíteni megszerezni a fringe hétfõi, és a mentalista tegnapi részét, megköszönném. Lehet béna vagyok, de nem találom szinkronnal... Privi volna a legjobb.
http://www.freetvmaci.info/
a torrent szar, de sok elõadónak filmesnek állítom ez nagyobb ismeretséget adott hogy terjedt a film, zenéje mint alap esetben.
22-es csapdája.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
HA EDDIG NEM VOLT PÉNZÜNK DVD-KRE, EZUTÁNSE LESZ, ÉS ÉN IS HA CSAK 2EZERREL KERESEK MAJD TÖBBET, AZT A 20 EZRET IS KAJÁRA KÖLTÖM INKÁBB ÉS EGYEBEKRE, A SOK SZART AKKOR SE FOGOM MEGVENNI....
NEKEM A FELIRATOS DOLGOK IS MEGTESZIK, A MAGYAR ZENE MEG EDDIG SE ÉRDEKELT.
mint írtam a törvény az törvény, "lopunk", de az alábbi idézet akkor is igaz lesz!
" Ahelyett, hogy a torrentezõket üldöznék inkább a marketingre és a minõségre kellene adni. De minek is harcolni, nézünk majd külföldi filmeket, hallgatunk majd külföldi elõadókat, és majd szép lassan kihal a magyar nyelv, amely a világ egyik legszebb nyelve "