torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
jaés a sztárcsináldákról még ennyit se beszéljünk inkább
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mondjuk igaza van, mert mindenki mást szeret.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Láttam olyat a füves hátterû oldalon, hogy valami ilyen volt a címe, hogy ilyet még nem láttál és a 3 csöcsû csajos film volt az, de már törölték
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
hiába fújod most a hülyeséged nem volt
Amúgy nem rossz oldal az a B, csak kell neki nagyobb támogatottság a komolyabb releaserektõl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként vicc, hogy még nyílt oldalakon sem találom.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
esetleg próbálkozttak vele, de oda szemét nem igazán került fel
http://www.youtube.com/watch?v=VmwjGw8NXVU
http://www.youtube.com/watch?v=Dmrp9DoSlPw
MegaHerki
2 órával ezelõtt
majdnem elsírttam magam, ez nagyon szomoru könybe lábatt a szemem
Komolyan van aki ezt érzi? Jó oké, jó oldal volt, igaz volt olyan dolog ami ott nem volt fent és máshol igen... de akkor is. Ez k*rva gáz...
A Still Life_2 játék fordítását én csináltam, megjelent nálunk magyar nyelven, megvásárolható kb. 2 hónapja.
Mégsem siránkoztam, hogy miért került fel az oldalra, de ez már más téma...
Megj:
Az "Ilsa" filmek feliratozását is meg kellett valakinek csinálni, szóval egyéni, spéci munkák voltak ott, elhihetitek...
REAL MADRID
Star Trek ENT, TNG, DS9, Voyager, (mind free, komplett, szinkronos)
A hétfõi sorozat legkésõbb kedd hajnalban, FringeS02E02 pl, Vagy mostanra már meg is néztem volna a Mentalita s02E21-et, szinkronosan.
Most meg keresgélem, de sehol nincsenek.
http://www.freetvmaci.info/
Természetesen azt megtalálom bárhol, viszont majdnem 2 évet kibírt ott ez a torrent és még mindég "élve maradt"...