torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Nem nézel viva tv-t? Akkor nem vagy trendy.<#shakehead>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MR ME
én eddig asse tudtam kicsoda, nem véletlen marad ki az életembõl a viva tv, meg nem nézek tv-t és gyak nem foglalkozom a magyar zenei élet hasonlóan kívánatos alakjaival...felõlem fojhat ez a médiából, ránéztem, véleményemet elmondtam h ez úgy néz ki mint egy buzi, de ez manapság rendben is van, mert az összes úgy néz ki kb, erre buknak a kis tinifijúckák meg plázacicamicák, hát akkor csak hallgassák...az már más kérdés h mit gondolok az ilyenekrõl, meg azokról akik ilyeneket hallgatnak, de ezt nem írom le mert ban lenne, meg am is már sok az off 😄

jaés a sztárcsináldákról még ennyit se beszéljünk inkább

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

davidka003
"Azoknak mondom akik beszólogatnak: Õ azért van hogy szórakoztassa a népet. Amint látjátok megy neki, hiszen kismillióan odavannak érte.Csináljátok utána! Rendezzetek klipeket, fotózzatok, menjetek interjúkra,fellépni, és majd ha ez megvan, beszélhetünk. Nem igaz hogy nincs annál jobb dolgotok hogy itt fikázzátok. Fogjátok már fel hogy nem szeretheti mindenki ugyan azt a stílust!"

Mondjuk igaza van, mert mindenki mást szeret.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Õ a repper nem SP:

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MR ME
hát kinézetre simán az, én dugnám

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
nem véletlen volt az idézõjel 😄

jóhogy eeeez? fujjmá

davidka003
Nem védem de szánalmas már ez a buzizás. Nem tudni, hogy tényleg az-e, nem kell hülyeségeket terjeszteni.

tommygear
repper 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mer jó fikázni az ilyen buzikat.
MR ME
oszt vele miért is kell foglalkozni?

az az éces buzi akibe a 12 éves kislányok szerelmesek
MR ME
vki árulja már el h ki a faszom az az sp? az a "reppergenyó"?

Igen régebben láttam (kb fél éve).

Met
Tényleg nem voltak ilyenek, eleinte lehet igen de utána már nem.
Láttam olyat a füves hátterû oldalon, hogy valami ilyen volt a címe, hogy ilyet még nem láttál és a 3 csöcsû csajos film volt az, de már törölték

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

davidka003
Lol és még én is fent vagyok rajta. Kösz.

Bruk
Lehet ott nem egyfolytában csak ezeket kereste.

Bruk
Ha nem tetszik nem mész fel (nekem se jön be igazán), nem másolgatod a béna kérések képeit letöltéseknek beállítva és nem utolsó sorban nem fog idegesíteni. A mag se volt tökéletes, de most is lehet igényes oldalakat találni pl.: pre, kárpátiás, di@blo stb. Ha kevesled a tartalmat akkor töltesz fel mert magától nem kerül fel semmi, ehhez a felhasználókra van szükség. Amit a magon azt más oldalakon is megtaláltam kivéve max 1-2 régi mesesorozatot, de olyan is akadt ami ott nem volt fent de dián pedig igen. A lényeg az hogy kicsit uncsi ez a mag utáni hiszti (itt nem kifejezetten rád gondolok)...

Akkor legyen igazad, leszarom.

tommygear
nem volt lékelés
tommygear
idefigyelj magon akkor se voltak ilyen igénytelen elnevezésû torrentek hogy csajok pakk 2 meg háttérkép gyûjtemény és stb
hiába fújod most a hülyeséged nem volt
C******ans-on is ott van, de "0" seed...
Marci0115
B-vel kezdödik a neve és magyar

Sõt az ilyen szúnyogirtós, meg kocsmai játékgépes dolgok max megmosolyogtatnak, egy képkeretek torrent viszont már nálam is facepalm kategória. Ez utóbbi tényleg nem volt a magon, de lékeléses dologra emlékszem. Most én vagyok a hülye? 😊

davidka003
Na ez melyik oldal?

tommygear
jó akkor volt
<#wow3>
De mondom. Az, hogy õ x ideig nem talált rajta ilyet az nem jelenti azt hogy nem is volt rajta. Nálam is elõfordult olyan, hogy egy adott helyen nem vettem észre valamit máshol meg elsõ pillanatban kiszúrtam.

Marci0115

azért bírom a humort énis

De azért azt nem találod furcsának, hogy magon eddig pár év alatt nem talált ilyesmit, de a B-n meg pár nap alatt 3at is talált? 😄

Amúgy nem rossz oldal az a B, csak kell neki nagyobb támogatottság a komolyabb releaserektõl.
davidka003
Csak magon volt fent:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cryostasis.MULTi3-PROPHET

Egyébként vicc, hogy még nyílt oldalakon sem találom.

trident
<#gonosz1><#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Max te nem láttad 😉

tommygear
én meg továbbra is azt mondon h magon nem volt ilyen 😄
esetleg próbálkozttak vele, de oda szemét nem igazán került fel
A legelsõ egyébként kérés, de az csak a felhasználót minõsíti, hogy nem tud írni. Továbbra is azt mondom hogy többek közt a Magon is voltak facepalm dolgok, ilyet mindenhol találsz ha szétnézel.

Marci0115
hát csak hogyha ennyi gondod van mindennel

tommygear
ez most nemtudom, hogy jön ide
<#falbav>
Marci0115
ha ennyire igényes vagy miért nem veszed meg eredetiben ami kell?

tommygear
igényesek közé tartozom max
Palinko
Marci0115
szerintem azon kevesek közé tartozol aki mindenbe beleköt az igazáért. de most öszintén ki nem szarja le ezeket, amit akarok ugyis megtalálom ezeket meg figyelmen kivül hagyom vagy röhögök egyet rajta azt kész

Ide nem tudok bejutni, sajnos...😄
Bruk
Na jó ez durva volt.

MegaHerki
2 órával ezelõtt
majdnem elsírttam magam, ez nagyon szomoru könybe lábatt a szemem

Komolyan van aki ezt érzi? Jó oké, jó oldal volt, igaz volt olyan dolog ami ott nem volt fent és máshol igen... de akkor is. Ez k*rva gáz...

Nagyon rá vagy szállva a B-re 😄

Még valami...

A Still Life_2 játék fordítását én csináltam, megjelent nálunk magyar nyelven, megvásárolható kb. 2 hónapja.
Mégsem siránkoztam, hogy miért került fel az oldalra, de ez már más téma...

Megj:
Az "Ilsa" filmek feliratozását is meg kellett valakinek csinálni, szóval egyéni, spéci munkák voltak ott, elhihetitek...
tommygear
ezt az oldalt haggyuk már ilyen feltöltések után 😄

Reklám...

Marci0115

Leírás alapján érdekesnek tûnik 😄

REAL MADRID

Dante73
Mondjuk;
Star Trek ENT, TNG, DS9, Voyager, (mind free, komplett, szinkronos)
A hétfõi sorozat legkésõbb kedd hajnalban, FringeS02E02 pl, Vagy mostanra már meg is néztem volna a Mentalita s02E21-et, szinkronosan.
Most meg keresgélem, de sehol nincsenek.

http://www.freetvmaci.info/

Még egy normál Still Life_2 PC játékot sem találok meg B**ad-on emberek, akkor most mit mondjak erre?

Természetesen azt megtalálom bárhol, viszont majdnem 2 évet kibírt ott ez a torrent és még mindég "élve maradt"...