torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Elõre is köszönöm
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
smswebbõl õk is kapnak pénzt, és minnél több a torrent oldal, ami ugye ingyenes, annál kevesebben használják az smswebet ill. fizetõs privát ftp -ket, így õk is kevesebb pénzt kapnak
ez kb ugyanaz mint mikor ilyen bolhapiacokon van mondjuk 4-5 másolt dvd árus, 4et kiszórnak a rendõrök, egyet meghagynak akik a legtöbbet fizetnek nekik, plusz még õk is ott veszik a másolt filmet, a multkor a saját szememmel láttam, két egyenruhás rendõr ott válogattak a másolt filmek között...
szóval álszent pénzéhes banda az egész úgy ahogy áll, az asva -val meg a proart -al az élén... õk nyomják még csak igazán nagyban az ipart... buzi az összes.
Bazinga!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Emléxem az átkosban full albumokat adtak le Petõfi meg Bartók rádión.
Elõtte bemondták hogy milyen hosszú, meg hogy most nyomd a felvétel gombot. Direkt vártak pár másodperc csendet hogy legyen idõd lenyomni.
Akkoriban ilyen ment hogy pl.: Beatles, Pink Floyd, Jethro Tull stb... összes albuma. Nemtom akkoriban a rádió mennyi jogdíjat fizetett ezért.
amit felvettél azt viszont már nem adhatod el, tovább vagy játszhatod le nagyközönség elõtt. ott már jogsértesz.
letöltésnél szintén, letölteni szabad (zenét, filmet, de szoftvernél valami máshogy van abban nem vagyok biztos) de felötlésért megbasznak.
(nem tudom ezt eddig senki nem magyarázta el ebben a topikban?)
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Next PC upgrade: 2022
De érdekes bh-n errõl semmi kiírás nincs.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Jogsértõ tartalom hm akkor mindent lehet törölni nem? Vagy ki az az "isten" aki eldönti mi nem az?
http://www.jlc-software.com/index.php?page=internet_tv.html
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
nagyon beindúltak a kis kecyk...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Van ott valaki?
Írta: akos @ 2010. június 22., kedd 12:49.
Sajnos egyre több olyan információ terjed fórumos/blogos körökben, melyek nem fedik a valóságot és az oldalunkkal kapcsolatosak.
Az egyik ilyen a mentésekkel kapcsolatos. Nem a mentések hiánya miatt nem indultunk újra, egyéb tényezõk játszanak közre.
Felesleges spekulálni, hogy elvesztek-e az adataitok, újra kell-e kezdenetek az arányotok építését (ha esetleg újraindul az oldal), a kérdést megválaszolom: NEM kell.
Az egyik blogon olvastam:
A legnagyobbak bukják a legnagyobbat is. Ezért nehezebb is talpraállniuk.
Ez teljes mértékben így van, nálunk nem olyan egyszerû a dolog, mint más, esetleg kisebb oldalak esetében.
A másik dolog, amely még rendkívül népszerû a kommentelõk körében, az a tippelgetés az oldal újraindulásának idõpontjáról.
Sokan sok mindent tudnak biztos forrásból, holott ténylegesen nincs semmi konkrétum ezzel a témával kapcsolatban.
Ha lesz, tudni fogtok róla, méghozzá INNEN.
Valamint szeretnénk ismételten felhívni mindenki figyelmét arra, hogy nem szervezünk gyûjtést, ne küldjetek pénzt senkinek!
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Micsoda kérés <#nyes>#nyes>
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605