torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja tisztára mint a dealereknél 😄
MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bigapó
hiába mondanám, nem fogod érteni😊

The Matrix has you...

jazzy
Ctrl+a, Shift+del comment: jogsértõ tartalom.
atila4

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

dragon11
ezen mi is a vicces?😊

bigapó
olyan vicceseket irkálsz, ne hagyd abba 😊

The Matrix has you...

immovable
Ha nincs más vedd ki egy DVD tékából.
The Protector
Sziasztok.Ne haragudjatok hogy ide írom.Tudom h bünti jár érte de hallgassatok a jó szívetekre.Ma jön hozzánk a barátnõm és a Constantin a démonvadász címû filmet néztük VOLNA.Karcos a lemezem és magyar szinkronosan nem találom.Vki megszánna egy xvid-es szinkronos torrental.NEm megy az sem amirõl eddig szedtem Pre......
Elõre is köszönöm

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

precision
egyértelmû...
smswebbõl õk is kapnak pénzt, és minnél több a torrent oldal, ami ugye ingyenes, annál kevesebben használják az smswebet ill. fizetõs privát ftp -ket, így õk is kevesebb pénzt kapnak

ez kb ugyanaz mint mikor ilyen bolhapiacokon van mondjuk 4-5 másolt dvd árus, 4et kiszórnak a rendõrök, egyet meghagynak akik a legtöbbet fizetnek nekik, plusz még õk is ott veszik a másolt filmet, a multkor a saját szememmel láttam, két egyenruhás rendõr ott válogattak a másolt filmek között...

szóval álszent pénzéhes banda az egész úgy ahogy áll, az asva -val meg a proart -al az élén... õk nyomják még csak igazán nagyban az ipart... buzi az összes.

Bazinga!

DarkSector
mert benne volt a kezük.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Narxis
Ja ez igaz, beleírhattam volna a "hazai" szót...az a meglepõ, hogy az smswarezhez hozzá se nyúltak...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kontrakcio
reggelt. kacsásossal meg sorozatossal mi a helyzet?😮

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

DarkSector
csak max magyar torrentnek R.I.P, de kizártnak tartom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lck
Hát igen, keci világ ez.
Emléxem az átkosban full albumokat adtak le Petõfi meg Bartók rádión.
Elõtte bemondták hogy milyen hosszú, meg hogy most nyomd a felvétel gombot. Direkt vártak pár másodperc csendet hogy legyen idõd lenyomni.
Akkoriban ilyen ment hogy pl.: Beatles, Pink Floyd, Jethro Tull stb... összes albuma. Nemtom akkoriban a rádió mennyi jogdíjat fizetett ezért.
herczeg
ez úgy mûködik, hogy tvbõl, rádióból felvehetsz kazira, ez benne van az üres kazetta, cd, dvd árában.
amit felvettél azt viszont már nem adhatod el, tovább vagy játszhatod le nagyközönség elõtt. ott már jogsértesz.

letöltésnél szintén, letölteni szabad (zenét, filmet, de szoftvernél valami máshogy van abban nem vagyok biztos) de felötlésért megbasznak.

(nem tudom ezt eddig senki nem magyarázta el ebben a topikban?)

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

rooney8
ott a pont :S 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

na jah így megy itt,ami persze nem rossz csak lehetne õszintébb a tag xD

jazzy
Nem is értem miért jogsértõ, ha videókazettára felveszem akkor is fõbe lõnek?
tommygear
de most nem értem a bh-t se, ennyit érne egy külföldi szeró? most ezek után mindig csicskáztatni fogja õket a rohadt proart... vagy csak töröltetnek 20 filmet oszt jólvan? értelmetlen banda
[HUN]FaTaL
Hagyjad már 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

tommygear
ugyanmár
Gerypapa 95
szerintem csak az olyanokat bántották amikbe belenyúltak pl megvágták de ez csak szerintem 😄

jAsOn VoOrHeEs
Viszont nem értem, hogy milyen szisztéma szerint lettek törölve. Ha a barátok közt jogsértõ, akkor miért csak egy pár darab részt töröltek, és miért nem az összeset?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

úgy látom a barátok közt is befigyel 😄DDD
akkor mást vennél 90k-ból és a cuccot meg letöltenéd ugyanúgy ahogy eddig
grebber
Engem meggyõzhetnek ,hogy álljak le mindennemû warezzal ha emelnek a fizetésemet nettóba 90 ezret.Amibõl megtudom venni a játékokat és kikölcsönözhetem a DVD filmeket meg megtudom venni azt a pár programot amit használok.

Next PC upgrade: 2022

Najó, nem 80%, de akkor is, érdekes. Bezzeg a poresz nem bántja a szemüket, biztos töltik😄D
Azért érdekes hogy 80% magyar zene, a többi meg film? Ha ennyire bele lendültek, miért válogatnak?
Narxis
R.I.P. torrentezés<#sir>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

grebber
Tartalmaz mindent ami ahhoz kell hogy letöltsed a jogsértõ tartalmat.
De érdekes bh-n errõl semmi kiírás nincs.

jAsOn VoOrHeEs
Majd egyszer csak a bh oldala sem fog betölteni, én már ezen sem lepõdnék meg. Adminos topikban nem igazán kívánják kommentálni a dolgokat, csak meg lett erõsítve, hogy valóban a proart kérésére történ(tek)nek a törlések. 😞

Armagedown
a torrent nem jogsértõ mert nem tartalmaz jogvédett tartalmat

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

grebber
Érdekes elvileg külföldön vannak.
Jogsértõ tartalom hm akkor mindent lehet törölni nem? Vagy ki az az "isten" aki eldönti mi nem az?

Armagedown
az amúgy egy ûtskinezett program ,ez az alapja :
http://www.jlc-software.com/index.php?page=internet_tv.html

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

MR ME
pfff
nagyon beindúltak a kis kecyk...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Gerypapa 95
olvass picit vissza !

MR ME

Van ott valaki?
Írta: akos @ 2010. június 22., kedd 12:49.

Sajnos egyre több olyan információ terjed fórumos/blogos körökben, melyek nem fedik a valóságot és az oldalunkkal kapcsolatosak.

Az egyik ilyen a mentésekkel kapcsolatos. Nem a mentések hiánya miatt nem indultunk újra, egyéb tényezõk játszanak közre.
Felesleges spekulálni, hogy elvesztek-e az adataitok, újra kell-e kezdenetek az arányotok építését (ha esetleg újraindul az oldal), a kérdést megválaszolom: NEM kell.

Az egyik blogon olvastam:

A legnagyobbak bukják a legnagyobbat is. Ezért nehezebb is talpraállniuk.

Ez teljes mértékben így van, nálunk nem olyan egyszerû a dolog, mint más, esetleg kisebb oldalak esetében.

A másik dolog, amely még rendkívül népszerû a kommentelõk körében, az a tippelgetés az oldal újraindulásának idõpontjáról.
Sokan sok mindent tudnak biztos forrásból, holott ténylegesen nincs semmi konkrétum ezzel a témával kapcsolatban.

Ha lesz, tudni fogtok róla, méghozzá INNEN.

Valamint szeretnénk ismételten felhívni mindenki figyelmét arra, hogy nem szervezünk gyûjtést, ne küldjetek pénzt senkinek!

rvn
Üdv. Ncorról tud e valki valmit, lesze még nem lesz e még vagy mi van?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

tommygear
<#wow3><#wow3>

de õk elvileg külföldön vannak<#fejvakaras>
jAsOn VoOrHeEs
hm :\

ProArt keze azért bh-t is elérte.

ez melyik torrent oldal? kéne egy digi tv player 😄

tommygear
abban biztos lehetsz hogy ott nem fogadtak el ilyet
Törölt felhasználó
Ok, köszi én nem néztem tegnap. Akkor várunk, reméljük, tényleg csak karbantartás lesz 😊
DJ RX7

<#wow3><#wow3><#wow3>

:3

Melyiken? A magon próbálkoztak velük, néhányat el is fogadtak.

tommygear
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>
tommygear
ja most már látom énis
azon az 1 oldalon nem voltak ilyen szemetek <#sir>
*minden

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

Ez az, mindhe oldalon vannak ilyen torrentek...Nem kell leszólni...

Micsoda kérés <#nyes>

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605