torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez egyrészt a magyar közönségrõl (ill. kislányokról) mondd el sokat, akik már megint megszavaztak neki egy cometet, illetve a szakmának sincs füle amikor fonogramot adtak neki 😊
az irigységhez meg annyit, hogy SP huszonakárhány éves, és a nedves nunijú jányok akik rajonganak érte átlagosan 13 évesek... szóval sokra megy vele, hogy minden ujjára akad egy vagon "csaj"
aki ilyesmire rajongásra irigy az meg beteg szerintem, értem egy lány/nõ rajongjon, de azért amilyen vagyok, nem azért aki vagyok
na mind1. Sp monnyonle, de csak a zenei közízlés megfertõzése miatt... a sok kislányt megtarthatja magának 😄
Bazinga!
mielõtt leugatna engem is valaki én is ki nem állhatom a zenéjét, de ezért nem fogom "baszogatni" õt.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.
.: mobilize.hu :.
"Jogvédõ szervezetek kérésére egyelõre szüneteltetjük a fel- és letöltési részleget
Ezért nem tudja most senki sem használni a Böngészõ és a feltöltési részleget.
Az oldal többi funkciója üzemel. "
Arab money
http://goo.gl/gd6Zi5
pred
davidka: Ettõl ne félj, erre soha nem leszek féltékeny.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
http://goo.gl/gd6Zi5
Én egyszerûen csak leszarom SP-t. Nem kell itt szájkaratézni, nincs értelme.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én discóztam, (Wham!
http://www.freetvmaci.info/
mit kell futattni az ien taknyosokat....az egy dolog ha énekel, de mintha valami nagy ember lenne...lol
a babaarcú
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ilyen nekem is kéne 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
:3
[/img]
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
nade tényleg off off
de azért múltkor láttam a szexy vagy nem szexy c mûsort, és nagyon nagyon lávcsiztam, szercsizem az ilyeneket, tök cukimuki srácok és lányok voltak benne, éshát a zsûri is önmagáért beszélt, kedvenc sorcsim lesz asszem
lényegtelenke 😛
Na, ezen jót vigyorogtam én is.<#buck>#buck>
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W