torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pfff. Elég beteges, hogy már nem tudtok máshogy gondolkodni csak azt tudjátok elképzelni, hogy egy embernek mindenképpen szüksége van egy ilyen szar torremt oldalra. Értsd már meg, hogy nekem nincs.

Azért jöttem ide mert megláttam az sg lelátogatottab topikjai között itt baloldalt. Benéztem és arcul csapott a sok piros szöveg meg még, hogy az egéren is ottvan a NEEE....

Semmi szükségem torrentes meghívóra. De komolyan érdekelne, hogy vajon miért lenne. Mi kellhet nekem onnan amit máshol nem tudok beszerzni. Homájosítsátok már fel sötét elmémet légyszives.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

wantonly
Üdv! Egy kérdés... uTorrent 2.0.2-t használok. Az miért van, hogy letöltés közben van normális feltöltésem, de amikor befejeztem a letöltést a feltöltés is leáll? Seed-elném tovább, de alig-alig tölt fel, a legtöbb letöltött torrentem csak áll 0 feltöltéssel. A beállításokat nézegettem, de nem tudom mi lehet a gond. Pedig vannak peer-ek, csak letöltés után valamiért már nem csatlakoznak hozzám. :S Ötlet?
MR ME
😄D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

precision
lck
<#idiota>
poppe
rejtélyes... <#nemtudom>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

tommygear
<#wow3>
Hello!

Nem tudjátok véletlenül mi történt a Gigatorrents-el? Már jópár napja nem elérhetõ az oldal..😞
Igen a brekis oldalt is megkeresték! Én is tapasztaltam!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha idegbetege-s (in******sane-es) voltál, akkor az, hogy megkaptad az ottani arányod, ugyanis a vonulat vette át az ideg tagokat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az ASVA-nak, és a Proartnak is nehezebb dolga lett volna, ha a meghívókat valóban csak úgy lehetett volna kapni, hogy az ember ismeri azt, akinek adja. Mondjuk úgy is becsúszhatott volna egy két a lelkét jó pénzért bárkinek eladó emberke, de talán nem lett volna ekkora az aratás.

Ugyanezt akartam írni.
+1<#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

precision
akkor azt áruld már el nekem, ha semmi szükséged "erre az egészre", akkor miért jössz ide károgni meg flamelni? 😊

értem én... meghívót szerettél volna, csak hát ugye nem lehet... 😊 kellemetlen 😊

Bazinga!

Csak ennyit látok belõle, hogy NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :-)

Hogy õszinte legyek én nem értem ezt az egészet. Biztos azért mert festek és az jobb szórakozás bármilyen számítógépes dolognál...
Attól függetlenül nem vetem meg a játékokat de ami jó azt megveszem. Dragon age mass effect 2 használtan battlfield 2 ez a 3 csak példa. Oltári sok játékidõ van bennük és mindegyik 4 ezer forint.
A tudományos filmeket (mert csak az érdekel)felveszem a vevõegységemmel. Ergo egyáltalán semmi szükségem sincs erre az egészre.

De ha mégis lenne az olyan dolgokat ami "nélkülözhetetlen" beszerzem külföldi oldalakon. Ergo- semmi értelmét nem látom ennek az egésznek. Szerintem valakivel összekevertél.

precision
oké, akkor írd ki a homlokodra hogy illegális tartalmakat töltesz az xy.hu oldalról
végülis mi a bánatnak van a szabályzatban benne, ha úgy is hülyeség...

bár az ilyen emberek miatt mint amilyen te is vagy, felesleges bármit is leírni, ha úgyis SZARTOK RÁ! 😊 tökmind1, hogy le van írva hogy chaten, fórumon...stb., tilos meghívókkal bizniszelni... azzal, hogy használod az adott oldalt, a minimum az lenne, hogy betartod a szabályzatát...

nem vagytok hülyének nézve alapvetõen, csak tudják, hogy vannak hülye emberek, nem is kevesen 😊

képzelj el egy olyan idilli állapotot, ahol minden egyes user betartja azt amit be kéne tartania... sokkal nehezebben jutott volna köztudomásra, hogy létezik ez az oldal... jó persze anno a mag (vagyis az elõdje) még dc hubokon reklámozta magát, de legalább nem nyílt fórumokon 😊

amúgy nem én írtam ki, hanem a házigazda... és azért van házigazda, hogy a sok vérpistike, aki a figyelmeztetés ellenére is beírja, annak ki legyen törölve a hozzászólása 😊

Bazinga!

Attól, hogy szerinted nem az attól még az.
Mégpedig azért mert hülyének nézi az internetes felhasználókat. Nem azért kéregetnek meghivót és írnak be tracker nevet mert nem tudják, hogy nem lehet. Hanem szarnak rá...
Szvsz. az erõlködés szánalmas. Hiába írod ki képernyõnyi piros betûkkel, hogy nem szabad. Attól még páran megcsinálják. Ennyi erõvel a balatonnál 5 méterenként ki kéne rakni egy táblát, hogy ne ugorj fejest mert sekély a víz, annak több értelme lenne mint ennek. stb..

precision
az összes tracker szabályzatában benne van, hogy tilos nyílt helyen (sztem ez a fórum eléggé nyílt hely) reklámozni az oldalt vagy meghívót felajánlani/kérni

szánalmas? kicsit sem az.

Bazinga!

Lol most nézem, az egér mellett is ez van. Gratulálok! Szerintem aki ezt csinálta azonnal hagyja abba az internetezést legalább egy hétre, gondolja át a dolgait és menjen orvoshoz.

Gyerekek, nem érzitek úgy, hogy ez a ne kérj meghívót dolog kicsit túl van spirázva ?

Komolyan mondom szánalmas...

Palinko
hmm én arról lemaradtam, csak a #27511 ben lévõt láttam 😊
tommygear
szombat óta holland ip-re mutat
tommygear
ugyanez volt szombaton, ugyanígy írkáltak 😄
Palinko
szombaton ha jól emlékszek egy más oldal jött be, ami egy reklámozóhely volt. az a domain parkoltatás nevezetû valami, akkor szokták használni, ha veszel egy domaint, de az oldalt még nem építetted fel addig kirakod a reklámot és ha kattolnak a hirdetésre kapsz érte pénzt.

a mostani kiírkálások, nekem inkább tárhely próbálgatásnak tûnik.
hát a frontend az hollandiában van, nemtom ez jelent-e valamit <#nemtudom>
na ha nektek bejön a mag most, akkor mondom a jó hírt, már külföldrõl megy, mert nekem nem hoz rá semmit
fészpálm <#idiota>
DJ RX7
dezoxiribonukleinsav

:3

DJ RX7
érdekes nekem facebook megy. van még valami oldal?

elõször legyél tisztában azzal, hogy mi az a dns 😄

Egyébként nem hiba szerintem, csak mostanság kezdték el használni az új ip címeket ha jól tudom.
lényegében fél külföld elérhetetlen, pl facebook, az msn is a legtöbb embernek, de pl a google és a wiki megy, bár lehet, hogy van magyar proxyjuk
DJ RX7
ez elõtt meg "zsiraf" volt

tommygear
hát nemtom, szombaton ugyan ez ment :S
DJ RX7
de mégis mivel van a probléma azon kívül, hogy dns? valami nem töltõdik be vagy mi? <#nemtudom>

Palinko
most pingvin van kiírva 😊 biztató!
viszont rengeteg kisebb szolgáltató (köztük az enyém is) tõlük veszi a sávszélt
DJ RX7
tonline-nal van baj csak

országos DNS hiba van, lehet, hogy a sünök rossz szervert vittek most el 😄
DarkSector
azok csak korban 12évesek...és igen azt hiszem, sõtt tudom...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
magon már megint kecskéznek
Palinko
jah igaz 2. oldal, bocsi 😄 túl gyorsan feladtam, elsõ oldal tiszta szemét 😄
rooney8
gugliba kerestem és kihozta ezt is 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Palinko
ott nem is gondoltam keresni, de jó kis válasz volt ez köszi 😊
rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

valakik elkapták a fejeseket egy sötét utcában? 😄
Palinko
a cikkben is említett DHT technológiáról lehet valahol magyarnyelvû összefoglalót olvasni?
tommygear
igen nekem is megakadt a szemem rajta

hát takarodjanak is a picsába!!
autoszimulator
"ASVA (Audiovizuális Mûvek Szerzõi Jogait Védõ Közcélú Alapítvány, amely idõközben beszüntette a tevékenységét)"

WAT?

.: mobilize.hu :.

tommygear
"2007 novemberében, a Bithumen elleni razzia során, amikor a rendõrség több szerverteremben kereste a gépeket, legális szolgáltatások szervereit is lefoglalták, most viszont csak olyan szervereket, amelyek a torrentoldalakat mûködtették, ezt viszont most sikerült elkerülni."

beszarok ezen a moslékon
gondolod a 12 évesek a lóvéja miatt szeretik? ...