torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért jöttem ide mert megláttam az sg lelátogatottab topikjai között itt baloldalt. Benéztem és arcul csapott a sok piros szöveg meg még, hogy az egéren is ottvan a NEEE....
Semmi szükségem torrentes meghívóra. De komolyan érdekelne, hogy vajon miért lenne. Mi kellhet nekem onnan amit máshol nem tudok beszerzni. Homájosítsátok már fel sötét elmémet légyszives.
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Bazinga!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Nem tudjátok véletlenül mi történt a Gigatorrents-el? Már jópár napja nem elérhetõ az oldal..😞
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
+1<#eljen>#eljen>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
értem én... meghívót szerettél volna, csak hát ugye nem lehet... 😊 kellemetlen 😊
Bazinga!
Attól függetlenül nem vetem meg a játékokat de ami jó azt megveszem. Dragon age mass effect 2 használtan battlfield 2 ez a 3 csak példa. Oltári sok játékidõ van bennük és mindegyik 4 ezer forint.
A tudományos filmeket (mert csak az érdekel)felveszem a vevõegységemmel. Ergo egyáltalán semmi szükségem sincs erre az egészre.
De ha mégis lenne az olyan dolgokat ami "nélkülözhetetlen" beszerzem külföldi oldalakon. Ergo- semmi értelmét nem látom ennek az egésznek. Szerintem valakivel összekevertél.
végülis mi a bánatnak van a szabályzatban benne, ha úgy is hülyeség...
bár az ilyen emberek miatt mint amilyen te is vagy, felesleges bármit is leírni, ha úgyis SZARTOK RÁ! 😊 tökmind1, hogy le van írva hogy chaten, fórumon...stb., tilos meghívókkal bizniszelni... azzal, hogy használod az adott oldalt, a minimum az lenne, hogy betartod a szabályzatát...
nem vagytok hülyének nézve alapvetõen, csak tudják, hogy vannak hülye emberek, nem is kevesen 😊
képzelj el egy olyan idilli állapotot, ahol minden egyes user betartja azt amit be kéne tartania... sokkal nehezebben jutott volna köztudomásra, hogy létezik ez az oldal... jó persze anno a mag (vagyis az elõdje) még dc hubokon reklámozta magát, de legalább nem nyílt fórumokon 😊
amúgy nem én írtam ki, hanem a házigazda... és azért van házigazda, hogy a sok vérpistike, aki a figyelmeztetés ellenére is beírja, annak ki legyen törölve a hozzászólása 😊
Bazinga!
Mégpedig azért mert hülyének nézi az internetes felhasználókat. Nem azért kéregetnek meghivót és írnak be tracker nevet mert nem tudják, hogy nem lehet. Hanem szarnak rá...
Szvsz. az erõlködés szánalmas. Hiába írod ki képernyõnyi piros betûkkel, hogy nem szabad. Attól még páran megcsinálják. Ennyi erõvel a balatonnál 5 méterenként ki kéne rakni egy táblát, hogy ne ugorj fejest mert sekély a víz, annak több értelme lenne mint ennek. stb..
szánalmas? kicsit sem az.
Bazinga!
Komolyan mondom szánalmas...
a mostani kiírkálások, nekem inkább tárhely próbálgatásnak tûnik.
Egyébként nem hiba szerintem, csak mostanság kezdték el használni az új ip címeket ha jól tudom.
:3
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
WAT?
.: mobilize.hu :.
beszarok ezen a moslékon