torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van most egy helyem, ahol minden free(én nem találtam mást), arányom így néz ki, 2 órája nyomatom:
"Arány: Inf. Feltöltött: 265.89 MB Letöltött: 0.00 kB Aktív torrentek: Seedelt torrentek száma 2 Leechelt torrentek száma 0 Bónuszpont: 3.0"
A kérdésem az, hogy arányt hogyan csináljak itt, ha nincsen egyetlen norál cuccos, arány Infinity.(?)
I will use google before asking stupid questions.
" Persze a legtöbbeteket valószínûleg az érdekli, hogy a felhasználóknak van-e félnivalójuk, hiszen a trackerek tárolnak IP címeket, a jelszóemlékeztetõ miatt pedig megvannak az e-mail címek is. Ez utóbbival nem lehet mit kezdeni, de az IP címek csak átmenetileg vannak tárolva, és a lehetõ legkevesebb ideig. Az aktív kapcsolatoknál fent vannak, de utána gyorsan kikerülnek a rendszerbõl. A lényeg, hogy el lehet jutni a végfelhasználóig, de nem jellemzõ, hogy meg is tennék. Egyrészt sokan vannak, másrészt annyira nem érdemes foglalkozni velük, de errõl szerintük is az ügyvédek tudnának érdemben nyilatkozni."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De egyébként az a meglepõ számomra, hogy sokan ezeket, amit ajánlottál pénzért árulják. Láttam olyat is,hogy 80000 Ft-ot kértek egy fõemlõsshow meghívóért. Azért az már elég durva szerintem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szerk.: Elolvastam. Általános tájékoztató színvonal, mindenki tudja ezeket. Nesze semmi fog meg jól.
Mindegy, ha már az ipon oldalán vagyunk vegyünk egy ramot, vagy hdd-t, mert ennek a cikknek más célja nem nagyon volt :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
És elnézést kérek, mert a "csitabemutatóra" szeretnék bejutni és
egy ilyet adtam volna érte, de forbidden :-(Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Persze hogy nem ez alapján tevékenykednék a rendõrök.
De "HA Rómában vagy tégy úgy, ahogy a rómaiak". Tehát ha ez a fórum irányelve, és te azon a fórum megnyilvánulni óhajtassz, akkor annak értelmében kell megnyilvánulni. Én csak ezt az íratlan szabályt akartam betartani.
Viszont a torrent oldalak alapelve, hogy semmilyen nyilvános helyen se említsd az adott oldalt, szóval ez nem csak az én hülye...ségem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Azt hittem pedig van akit érdekel egy "információalapegységemagyaremberek" nem létezõ meghívó, egy szintén nem létezõ "monkeyshow" kitalált oldalra, ha nem, hát nem.
Ebben a topicban NEM lesznek kiírva a nevek. Ha nem tetszik nem jössz ide, ennyi.
I will use google before asking stupid questions.
Köztük rögtön az elsõ a kérdéses oldal. De hívhatjuk nóramagjának és nórabelsejének is.
Nicsak mit találtam, úgy fest nem csak én csapkodom a fejem a falba ezeken a hülye elnevezéséken, amikbõl 15-ös IQ-val amúgy is kikövetkeztethetõ a cím. --->
asva.info-ról... vagy ezt sem lehet kiírni? Akkor legyen a neve avas.nfo -.-
"Kezdõdjék a “Hogyan találjunk meg egy trackert” játék. Sokan, nagyon sokan naivak. Azt gondolják, hogy a jogvédõk, és a rendõrök a nap 24 órájában az asva.info-t lesik, mikor ki ír le egy tracker nevet vagy címet. Ezek után pedig azonnal mennek és felírják a lefoglalandó oldalak listájára. De ha az Asva.info megszûnne, akkor minden más lenne, sötétben tapogatóznának a rend éber õrei. El kell, hogy keserítsem az olvasótábort, ez NEM igaz. A mostani razziánál például egyértelmûen kiderült, hogy a jogvédõk biztosan bent vannak az oldalakon. Nem kell találgatni többet, a fenyegetõ levelekhez csatolva voltak olyan képernyõképek, amelyeken az adott site-ok voltak.
Ami tény, hogy az oldalunk fõ profilja a magyar trackerek, de ebben sem vagyunk egyediek. Ott volt pár hétig a Piratebit, vagy ott a BitTorrent Portál, ami már évek óta a torrentezõk elsõ fóruma. De számtalan olyan magyar oldal van, ahol tételesen fel vannak sorolva a torrentoldalak, linkekkel – ilyen a mi oldalunkon soha nem volt. Ehhez sem kell nagy ész, a Google itt is segít, “torrentoldalak”. Ennyire ne gondoljuk hülyének a magyar hatóságot, hogy ezt nem használják. Ha mi itt leszünk olyan jófejek, és támogatóak, hogy megszüntetjük pl. a listát, vagy álnéven hívjuk az oldalakat – aszfalt, híd, mag – még mindig van több tíz, húsz olyan oldal, ami nevén nevezi a magyar BitTorrent oldalakat. És akkor még a tematikus gyûjtõoldalakról nem is beszéltem – lap.hu és klónja.
Ha azt hinnénk, hogy ennyiben merül ki a fegyvertára a rendõrségnek tévedünk. Otthon mi magunk is játszhatunk jogvédõt, vagy nyomozót. Nem kell mást tettünk, mint tipikus torrentoldal hosting cégek (ennek kiderítésére is ott keresõ) ip tartományát port-scannelgetni. Számtalan magyar torrentoldal azonos porton mûködik. Annyira nehéz lenne az XBT-t egy kicsit átállítani? És ha már itt járunk, a robots.txt-t is annyira nehéz kitölteni, hogy ne indexelje be a keresõ az oldalt? Nem, de ha õk ennyire nem képesek akkor mi miért beszéljünk suttogva a sötétben? És akkor arról még nem is beszéltem pl., hogy razzia idején jelentgetjük be, hogy ki melyik oldal felhasználóit veszi át, ill. küldjük ki körlevélben a usreknek – és ezzel a ProArt embereinek is- az új címet.
ui.: mielõtt minket oktatnának ki a torrentoldalak, hogy miért adunk ekkora publicitást nekik, jó lenne, ha elõször a saját portájukon sepregetnének. Elsõ körben a userek lába elõtt. Tudom, hogy nehéz, de a felhasználókat kell megnevelni, legalább annyira, hogy a tracker címét ne írják be egy nap 10 alkalommal. Jah, hogy mellesleg ezeket minden alakommal töröljük? Még akkor is, ha úgy látom hogy semmi értelme. - sct
Tanulj.
Mentalista pedig TV-ripben megvan, esetleg feltehetem "valahova"...
http://www.freetvmaci.info/
ncore oldala már ezt írja ki.
Egyébként meg ajánlani tudom a banner sárga-pirosan villogó feliratát.
Ha meg nem megy az olvasás, akkor meg gyakorolj (Mindenki mástól: Bocs a Flame-ért, de nem vagyok én birka, hogy ha belém kötnek, kiröhögnek ne szóljak vissza) Off vége.
És amint lck is írta ez a szokás.
Line: Te amúgy mit akarsz?
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Valóban nincs sok értelme és haszna ennek a virágnyelvnek itt ebben a topicban. De itt az évek alatt ez a szokás alakult ki. Akinek nem tetszik ne járjon ide.
Muhahahaha. Hogy néha mekkora ökröket látni... bexarok.
Azt hiszed, hogy a proart/asva/rendõrség, így majd jól nem tudja megkeresni a szervert? Hol élsz?
Semmi értelme ennek a magozós, aszfaltozós baromságnak, nem tudom ki volt a barom aki kitalálta.
vannak olyan oldalak amik már visszaálltak? (vagy alternatívak indultak azóta?)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
logikus valóban 😊 tipikus Vér István effektus 😛
Bazinga!
de oké, felfogtuk, hogy szerinted hülyeség, meg szánalmas...stb.,
Bazinga!