torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
neeeeeeeeeeeeeeemár, csak az aszfaltot ne, nem marad normális oldal :S

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Beers
b..... is megállt!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TBTPumpa
Ha az Aszfalt is eltûnik, akkor már tényleg ölök! <#idiota><#gun>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jAsOn VoOrHeEs
Kárpátok:

Értesítünk mindenkit, hogy:
A 2001. évi CVIII. törvény 13. § (4) bek. értelmében egyesi linkek hozzáférhetõségét a Szövetség a Szerzõi Jogokért (Proart) PRI7311 számú megkeresése alapján megszüntettük.
Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy ezen linkek visszahelyezése jogsértõ tartalmuk miatt TILOS!

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Pharaoh
De elõtte már egy csomó torrentet töröltek a ProArt felhívására, lehet most törlik a torrentek 95%-at. Vagy csak kikapcsolnak egy idõre, mert nagyon rájuk szálltak.

LINK

Marci0115
nah be**** is meghalt? már a torrentek is pirosak

FSpofon
ez az alap hibaüzenet amit kiszar az oldal ha kicsapják alóla a többi servert

Arab money

Met
Mit kell rögtön pánikolni? Bh-n ki volt írva, hogy semmi pánik, karbantartás van...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Nem azt kérdezte, hogy megbukhat-e, hanem hogy van-e félnivalója 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

poppe
tera

a terra az a föld, latinul...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Nem a feltöltött adatmennyiség a lol, hanem hogy az ügyvéd így megállapítja.. 1 letöltött dvdn is bukhatsz, nem kell oda 20terra.
poppe
nekem csak 10 tera volt <#beka3>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Narxis
lol<#wow1><#wow2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Azért ez LOL...
"
Anonim kérdése: Tisztelt ügyvéd úr!
20TB feltöltött adattal, rengeteg letöltéssel, és naponta többszöri oldallátogatással magánszemélyként van-e félnivalóm?
Köszönöm válaszát!

Dr. Dallos Zsolt válasza: Igen
"
FSpofon
egy ügyvéd ezt az 1 órát sem valószínû hogy ingyen csinálja 😄 de iponnak megéri mert visszajön a plusz eladásokban.

Arab money

De már ebbõl elég sok infó kiderült igazából nem tudom mit akarnak még annyira feszegetni. De van benne igazság.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

davidka003
"Mivel nagyon termékenyek voltatok, és még maradtak bõven kérdések, ezért jövõ héten ugyanebben az idõpontban (csütörtök, 19.00) folytatjuk a téma boncolgatását. Szép estét mindenkinek!"

Annyi eszük nincs, hogy összeírnák a kérdéseket és elküldenék az ügyvédnek és amikor õ ráér akkor válaszolna. 1 hét sok idõ.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tetsuo
..Ha vki tud segiteni Excelben az irjon mar a masik topikba pls..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

dragon11
köszi

FSpofon
már a tracker is áll
vagy messzebbre költöznek vagy vmi para van

Arab money

Sickness
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://ncorenews.blogspot.com/

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Szevasztok
nCore fel fog állni valaha is, vagy lesz utódja?
Kössz

dragon11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nCore meghalt, v. van még remény hogy újra lesz?

jAsOn VoOrHeEs
Bh-ról törlik a torrenteket vajon? Elég régóta áll már az oldal.

Met
Nem nem, ha már nem lesz minden ingyen neked akkor is inf lesz az arányod egészen addig amíg nem kezdesz el olyat tölteni ami nincs ingyen.

jAsOn VoOrHeEs
pingWIN :]

DjDano
A pingvin szóról nekem az jut eszembe hogy egyelõre jegelve vannak a dolgok 😊

Köszi a választ, csak azért érdekelt egyáltalán ez, mert nem akartam problémát okozni az ismerõsömnek, aki a meghívót küldte, köszi...
Maximus4
De ki szokták,de ez most valahogy lemaradt.Szerintem fölösleges ezen rágódni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Minden torrent mellet ott forog az ingyenenes jelzés...
Banano
ncore kiírta h pingvin most mi van? Pingvin?
Mikor lesz már ncore?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Értem én, nem most kezdtem én sem, de jelenleg az oldalon totál free minden, így most addig lesz "Infinity", amíg beindul a normál helyzet, csak én nem látom az oldalon kihírezve a teljes ingyenességet...

Ezért nem értettem a dolgot amikor ma regisztráltam és elkezdtem a mókát.😄
Ezt a free dolgot ott a "pa**dén" nem szokták hírezni?
Így szokás ott ez, hogy egyszer csak beindul/leáll?
Azoktól kérdezném, akik ott vannak régebben...
Met
Ha free akkor csak a feltöltést számolja, a letöltést nem, ha mindig olyan cuccot szedsz ami ingyen van akkor az arányod továbbra is inf. lesz.
Amint olyat szedsz le ami nincs ingyen akkor az eddig 0-án álló letöltésedhez hozzá adódik az amit leszedtél és lesz rendes arányod.

Ez rendben is van, de itt mások a szabályok. Én meg alkalmazkodom.
de mi a baj a már létezõ trackernevek beírásával? megtudja a proart? asva.infón szépen leírták miért nincs értelme magnak hívni az ncore-t.

Nincs élet a mag után. Én már 3x felvágtam az ereimet.

Dante73
Ja, én már olyan depi vagyok, mingyá öngyi leszek....

http://www.freetvmaci.info/

Frayer
Ne adjatok meghívót léci.
Most mit csináljak? Szerintetek van élet az Ncore után?

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Megpróbálom akkor érthetõbben leírni, ezen a "parádésan" jó oldalon minden free...
Utalást nem találtam arra, hogy ez csak átmeneti.
Biztosan van olyan közöttetek, aki itt jelen van.😄

1.Szóval letöltöttem 2 teljes cuccot, kb. 2GB összesen.(mindkettõ free volt, tehát letöltést nem számolt, ez világos)
2.Jelenleg már nyomatom vissza, az oldalon nincs (jelenleg???) normál elszámolásos torrent.
3.Aki ott jelen van, talán meg tudja mondani, hogy ez hogy szokott ott lenni, mert utólag már nem fogja nekem a free torrentet beszámolni a letöltésembe, az biztos.

DanieIT
Errõl én is olvastam, méghozzá a gyakorikérdések.hu-n.
"Nekem van eladó meghívóm 20E Ft-ért
Vagy egy 18-as arányú account 13 TB eddigi feltöltéssel 80E Ft-ért
ha érdekel írj ide és adok egy e-mail címet"

Van 1-2 elmebajos.

Pretorians.net, ncore.cc, bithumen.ru,transfer-tracker.eu, carpathians.hu, insane.co.hu, bitgate.org, diablotorrent.hu

DanieIT
Majd a DHT, ha jobban elterjed idehaza, akkor lesz kánaán. Azt nyomozzák.

Pretorians.net, ncore.cc, bithumen.ru,transfer-tracker.eu, carpathians.hu, insane.co.hu, bitgate.org, diablotorrent.hu

Metwork
Majd ha megszûnik a free vagy olyat töltesz akkor átvált az inf. és nagyon hamar elkezd csökkenni 😊

I will use google before asking stupid questions.

Elkezdte már,jelenleg már seedelek.Feltöltött: 265.89 MB, ezt már a letöltött 1.5 GB-ból töltöttem vissza.
Magyarul nincsen letöltésem...😄

Arány: Inf. Feltöltött: 276.85 MB Letöltött: 0.00 kB Aktív torrentek: Seedelt torrentek száma 2 Leechelt torrentek száma 0 Bónuszpont: 4.0
Tinman
Próbáld meg értelmezni, a torrent közösség fogalmát és alapelveit.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Metwork
Mármint a letöltést kezdi el számolni 😊

I will use google before asking stupid questions.

Tinman
Próbáld meg értelmezni a torrent közösség jelentését, és alapelveit.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dante73
Majd ha elkezdi számolni a feltöltést, lesz arányod, nyugi. Szedjed a cuccost 1000L.

Dante73
A cikkbõl, ami gyakorlatilag a lényeg, az az, hogy a torrent oldalak a mai jogszabályok alapján nem jogsértõk, mégis elvitték õket. Elvittek seed-szervereket, ami jogsértõ, és NEM vittek el SMS-és FTP szervereket.
Csapást mértek a warezra, igaz, amit tettek ugyan úgy, sõt, talán még inkább jogsértõ, mint maga a warez.
Hogy miért nem lehet ezeket a jogvesztõket végre elkülden a jók.SÍP.anyjuk retkes p.SÍP.jába, viszza ahonnan jöttek.

Ez komolyan mondom, vicces. TÖRVÉNYTELEN eszközökkel harcolnak a törvénysértés ellen...