torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
isp: T
kliens: utorrent 3.4.1
warnt nem kaptam, hitnrun rendben.
valaki ötlet?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Hogyan tudom vissza állítani a régi torrent fájlokat?? Új Op rendszert telepítettem. A Doc. Settings - Application Data - User - uTorrent mappába hiába másoltam a régi fájlokat, nem tölti be.
Ha pedig az uTorrent beállításoknál jelölöm ki a mappát, akkor elkezdi újra letölteni mindent. Mivel megváltozott a fájlok letöltési helye.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Rejtett fajlokat engedelyezd,kulonben nem latod.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
mennyire életképes ez a dolog? milyen progik kellenek hozzá és hogy érdemes nekiállni?
steam, origin: ACE_hun
\"If in doubt, flat out!\"
Olvastam az oldal közepe felé leírtakat. Nem vagyok benne biztos, hogy a hiba ugyanaz-e vagy sem. Jelenleg nem akarok klienst váltani, mert a köcsög ncore rendszere miatt a kiesett torrentek warn-t hoznának maguk után, és volt már, hogy újra behelyeztem a letöltések közé, majd gyors check és már ment a seed, és lenullázta a számlálót.
Na de a gondom. A héten a 60-as upc netet 120-ra tornázták fel, azóta teljesen meghülyül a netem torrent mellett. Ha kilövöm a klienst, akkor minden fasza. Router-t használok, de a gépbe kábelen megy a net. Elég laikus vagyok hozzá. Mik lehetnek a lehetséges hibaforrások?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az oldal vezetõsége úgy döntött, hogy a felhasználók érdekében betiltja az utorrent 3.4.1-es használatát az oldalon.
Oka: Hamis adatokat küld a tracker felé, letöltési és a feltöltési adatmennyiség, sebesség is hibás.
A többi, 3-as széria használatát is kerüljétek, ha lehetséges, a félreértések elkerülése végett, de nem tiltott a használatuk!
A tiltás 11-én vasárnap 20:00 után lép érvénybe, addig mindenkinek lehetõsége van egy másik stabil kliens telepítésére. Ajánljuk az utorrent 2.2.1-t, és az automatikus frissítések kikapcsolását. A kliens és a honosítás is letölthetõ a www.utorrent.hu -ról az utorrent magyar honlapjáról.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
sg-hez meg szerintem nincs közük, most meg amúgyis ph-van bizniszeltek, azok meg nem rajonganak az iponért
régen sg= feliratok.hu = bh volt 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
120 megat is kilehet hasznalni rendesen?
Amugy most DIGI van es fajo szivvel valnek meg tole.
valami olyasmi is volt, hogy csak bizonyos idõközönként volt korlátozva (csúcsidõszakban pl.)
egy szónak is száz a vége: most nincs semmi probléma velük 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mert hallottam ilyet,hogy a UPC-vel a torrentezes nem egy leanyalom en meg lehet,hogy koltozok es ott csak az van.
magot annyira nem is szeretem mostanában, inkább aszfaltról töltök, de nekem sincs esélyem se h meghívót szerezzek, nem is baj h nem osztogatják orrba szájba, látszik is a minõségen a maghoz képest
nameg aszfalton is ezer éve freeleech van, szal....
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
problemam van. nem ertem, sose csinalt ilyet az utorrent.
rengeteg adatot tettem be torrentbe, mondjuk ugy saccra 5-600gigat. van koztuk tobb nagy fajl, olyan 20-25gigasak. minden elindulasnal elkezdi random valamelyik 4-5ot checkingelni, kibaszott lassan. 1et mondjuk 20percet. amig checkingel, halal lassura teszi a winchestert, az egesz gepet megfogja.
red 2 terras winch.
hagytam lefutni, gondoltam legkozelebb mar beken hagy, de ujra csinalta, masik 5ot. aztan megint masik5ot stb. nem akarom kikapni ezeket a nagy fajlokat, de ha nincs megoldas nem lesznek benn 20-25 gigas fajlok...
regen is volt, hogy beraktam ennyi adatot torrentbe, de akkor nem volt ilyen problema.
a gep uj es gyors. a winch par napos. ezert kerult most bele ez a rengeteg adat.
mi lehet a problema?
MJ rulz Pink Team The Only One
Amugy regen ez tuti nem volt,mert vagy 30 ember kerdeztem korbe mire nagy nehezen lett egy ember aki tudott kuldetni nekem egyet.
btw,meg mindig nehezebb ide bejutni mint magra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Az N*ore ugyanakkor nem az egyetlen nagy torrentoldal itthon, de a meghívós rendszer miatt talán ide a legnehezebb bekerülni."
Magra csak az nem szerez meghivot aki nem akar...egyertelmuen az aszfalt a legnehezebben megkozelitheto oldal. Tobb mint 4 eve vagyok fent es meghivorol szo sincs. Meg anno en is ugy kerultem be,hogy haverom-haverjanak-a haverjanak-az akarkije jogosult VOLT meghivasra.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
steam, origin: ACE_hun