torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még valami, csak a példa kedvéért-
A Headbanger miért tud viszonylag nagy forgalmat bonyolítani CD és DVD ügyben?
A magyar kis gyökér sztárjaink miért várnak pofátlanul magas nyereséget a "produkciókért"???

Nem Ákosra értettem, nehogy megsértõdjön itt valaki.😄
OFF
Rettenetesen drága, én szoktam külföldrõl legálisan rendelni zenei DVD-t, Cd-t, de olcsóbban megkapom ezeket...
Példa:
Miért is kaptam én meg fele összegért a Sacred_2 CE-t és az Ice And Blopd-ot még akkor, amikor nem futott ki Magyarországon a játék és nagyban nyomatták a CD galaxisban a magyar verziót akkoriban 6000 pénzért?
Eredetileg az alapjáték 10 rugó volt, és még ez nem a legdrágább...

Egyszerûen Ákosnak is és a többieknek is reálisabban kellene gondolkodniuk..
Persze én tisztában vagyok azzal, hogy az ingyen kaja a legjobb, nem errõl van szó, sokan választjuk ezt néha (én is), de irreálisan magasak az árak...

A régi és mondhatom, igényes mûvészi filmeket például miért egy torrent oldalon találom meg?
Ez is gyakori jelenség és mivel ebben nincs nyereség, nem is tudjuk legálisan megvásárolni, még ha akarjuk, akkor sem.
Naná, hogy leszedem a megfelelõ oldalról, mert ott még ezek szerint a kultúra is kelendõ.

mostmár csökkentenek...rohadna meg az összes jogvédõ ott ahol van

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Narxis
<#eljen><#eplus2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Armagedown
nem arról volt szó hogy olcsóbban lesznek ?

http://asva.info/drasztikus-musoros-cd-arcsokkentes-2010-03.html

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

FSpofon
akkor vegyél ákos cd-t 4 meg 6 ezerért (saját webboltjában ennyi gondolom boltban még több) ...

Arab money

MerlinW
Ebben szerintem mindent elmondanak és ugyan torrentezek, mégis maximálisan egyetértek minden szavával.

[merlinw.org]

DJ RX7
+

:3

JoeFromHun
Sziasztok!

Kicsit OFF!
A KékSárkány fórummal(BDW) nem tudja valaki,hogy mi lett? Azt is razzia érte utól?

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

bazza
Addig amíg nincs aszfalt tudna valaki ajánlani hasonló oldalt ahova nem kell meghívó és lehet most regelni? Már elvonási tünetek jelentkeztek rajtam 😄

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Lacee
ha valakinek van még szabad invite, írjon rám legyen szíves...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

[HUN]FaTaL
Ha valaki meghív, akkor igen. Nekem elfogytak a meghívóim.

http://goo.gl/gd6Zi5

bigapó
Welcome to the desert of the real

by Morpheus from The Matrix 😊

The Matrix has you...

Frank99
érdekes kérdés..
miért?

az smswarez oldalak miért élnek????

mert fizetnek, oda, ahova kell.
ennyi. hiába nincs válasz, így van.

a free meg nem fizet, és ennyi a difi.

ha ott töltesz, ahonnan jön a %, az jó. a többi NEM, ezért évente rányúlnak 1-2x....

Welcome to the real world...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Dante73
930?
Vajon, beleférek?

http://www.freetvmaci.info/

Frank99
vicc.
ez nem Svédország....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

[HUN]FaTaL
majmoson még 930 userre meghívási lehetõség aki akar meghívni most tegye

http://goo.gl/gd6Zi5

Az offolós bejegyzésem, akinek nem inge..
Csatlakozom a Kalóz párthoz!
Mi a tökömért offoljátok a helyet?
Menjetek máshova ezzel a témával!
Amúgy mi lesz velünk torrent nélkül?
Ennek is mi értelme? Lesz majd párszáz plusz szavazójuk, de attól még továbbra se lesznek sehol...

meghúzzák magukat,ennyi,1-2 hét,és menni fog szvsz,nem akarják hogy õket ismegbasszák

Met
ha baj lenne kiírnák vagy nem jönne be az oldal és az asvainfon is ki lenne írva

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

kirol
De kár, hogy a mag mellett az aszfaltnak is annyi.
Én nem hiszek a kiírásnak, ennyi idõ alatt a NASA szerverparkjának karbantartását is elvégzik.

Megvan hozzá az anyag és még a komoly feltöltõk is szó nélkül visszatérnek.
Ha pedig a technikai feltételek is , akkor nagyon gyorsan újra felépül az oldal.
Shortstop
jó igaz már nincs annyi

precision
majd lesz sok torrent idõvel, igen, kezdik elõrõl
miért, tudsz jobbat? 😛

Bazinga!

xerb
Olvasgattam itt a topikot és nem tudok nem hozzászólni.
Várjuk itt a nagy oldalak visszatérését de egy szempontot nem veszünk figyelembe.
Miért nagy egy oldal ? Amellett hogy sok user van ,van meg rajt sok torrent is ugye.
No de ha sokáig húzódik ez a dolog (1-2 hónap) akkor hány aktív torrentel tudják folytatni ha egyszer az userek törlik a cuccokat a gépekrol, seedszerverekrol , mert ugye minek seedeljék hónapokig ha nincs hova.
Hány torrent lessz pl egy bithorlon ?(40000 volt a raziakor) . Néhány 100?
És kezdenek mindent elolröl?

I am so awesome [Keeper The Tank]

tommygear
habár mégse kiírt nekem is vmi ip cím blokkolást
sadvagabond
Hmm...köszi.

tommygear
beenged engem
sadvagabond
bonanza

sadvagabond
Sziasztok, valaki a bitkapun rám nézne, hogy mi lett velem? Ma nem tudok belépni, azt mondja, hogy kitiltott ip...
Jó volt az arányom, nem csináltam semmit. Pillanatnyi dolog, vagy tényleg kitettek?
Ugyan ez a nevem ott is.
Elõre is köszi!

Zsoltika 007
Szerinted ha csak ennyi lett volna akkor itt nyöszörögnék? <#action>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

google a barátod,és szereti ha foglalkoznak vele

Zsoltika 007
Én is kérhetnék 1-et privibe? Kéne már nagyon a legutóbbi f1 futam 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

MR ME
am meg

Papírmasé
Írta: akos @ 2010. június 29., kedd 19:22.

A sok írástudatlan a távollétemben dolgozott ugyan a háttérben az oldalon, azonban a blogra nem került ki semmi az elmúlt pár napban...
Itt az ideje ezt bepótolni.

Sajnos elég nagy csapást mértek ránk, továbbra is értetlenül állunk a dolgok elõtt, nem értjük a "razzia" célját.
Megbénítani a "magyar warezt"? Ha levágjuk a sárkány fejét, a helyére mindig kettõ új nõ.
Bõvebb elemzésbe nem szeretnénk belekezdeni, megtették azt már helyettünk sokan mások. Egyszer, (ha eljön az ideje) részletesen elmeséljük a dolgokat, a mi szemszögünkbõl.

Olvasva a hozzászólásokat úgy tûnik, hogy sokan már úgy gondolják, hogy nincs remény.
Ez azonban nem igaz, a fiúk a bányában dolgoznak... és már látjuk is a fényt az alagút végén, az azonban még nem derült ki, hogy a vonat jön-e... 😊

Örülünk azonban annak, hogy a nagyobb többség továbbra is biztat bennünket, nekik üzenjük:

“Vagy találunk ott utat, vagy építünk egyet.”

A végére a szokásos dolgok:
- Ne küldjetek senkinek pénzt, nem gyûjtünk semmire.
- Ne adjátok meg senkinek a jelszavatokat, jó lehet az még késõbb valamire... 😊
- Ne szervezkedjetek, nem kell semmiféle tüntetés, megmozdulás, temetés... még élünk. 😊
- Ne személyeskedjetek... felesleges egyes embereket kiemelni a razziával kapcsolatban, gyûlöletkampányt indítani ellenük, semmi haszna a dolognak.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
és ez is csak meg nem erõsített infó :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Metwork
majd, elõbb semmiképp

I will use google before asking stupid questions.

byzhouse
Na mikor lesz már ncore?nem jött le a filmem 😄 😞

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

<#pias>

Nekem is elküldenéd?Köszi
poppe
ment

(csak azért írom be, h ne kapj 50 levelet)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Van olyan magyar torrent site, ahová lehet most regelni?
Jöhet privibe is a válasz, kösz.

Firerock
nekemismár😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Pharaoh
Engem meg töröltek a majomról mert régen voltam ott, mert bõven volt más. Most meg jól jönne az is.

Volt itt is utalás erre, figyeld a fórumot...
Lacee
hát ha legközelebb lesz ilyen akció akkor szóljatok pls 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;