torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Headbanger miért tud viszonylag nagy forgalmat bonyolítani CD és DVD ügyben?
A magyar kis gyökér sztárjaink miért várnak pofátlanul magas nyereséget a "produkciókért"???
Nem Ákosra értettem, nehogy megsértõdjön itt valaki.😄
Rettenetesen drága, én szoktam külföldrõl legálisan rendelni zenei DVD-t, Cd-t, de olcsóbban megkapom ezeket...
Példa:
Miért is kaptam én meg fele összegért a Sacred_2 CE-t és az Ice And Blopd-ot még akkor, amikor nem futott ki Magyarországon a játék és nagyban nyomatták a CD galaxisban a magyar verziót akkoriban 6000 pénzért?
Eredetileg az alapjáték 10 rugó volt, és még ez nem a legdrágább...
Egyszerûen Ákosnak is és a többieknek is reálisabban kellene gondolkodniuk..
Persze én tisztában vagyok azzal, hogy az ingyen kaja a legjobb, nem errõl van szó, sokan választjuk ezt néha (én is), de irreálisan magasak az árak...
A régi és mondhatom, igényes mûvészi filmeket például miért egy torrent oldalon találom meg?
Ez is gyakori jelenség és mivel ebben nincs nyereség, nem is tudjuk legálisan megvásárolni, még ha akarjuk, akkor sem.
Naná, hogy leszedem a megfelelõ oldalról, mert ott még ezek szerint a kultúra is kelendõ.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
http://asva.info/drasztikus-musoros-cd-arcsokkentes-2010-03.html
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Arab money
[merlinw.org]
Kicsit OFF!
A KékSárkány fórummal(BDW) nem tudja valaki,hogy mi lett? Azt is razzia érte utól?
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
miért?
az smswarez oldalak miért élnek????
mert fizetnek, oda, ahova kell.
ennyi. hiába nincs válasz, így van.
a free meg nem fizet, és ennyi a difi.
ha ott töltesz, ahonnan jön a %, az jó. a többi NEM, ezért évente rányúlnak 1-2x....
Welcome to the real world...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ez nem Svédország....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Menjetek máshova ezzel a témával!
Amúgy mi lesz velünk torrent nélkül?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Én nem hiszek a kiírásnak, ennyi idõ alatt a NASA szerverparkjának karbantartását is elvégzik.
Ha pedig a technikai feltételek is , akkor nagyon gyorsan újra felépül az oldal.
Várjuk itt a nagy oldalak visszatérését de egy szempontot nem veszünk figyelembe.
Miért nagy egy oldal ? Amellett hogy sok user van ,van meg rajt sok torrent is ugye.
No de ha sokáig húzódik ez a dolog (1-2 hónap) akkor hány aktív torrentel tudják folytatni ha egyszer az userek törlik a cuccokat a gépekrol, seedszerverekrol , mert ugye minek seedeljék hónapokig ha nincs hova.
Hány torrent lessz pl egy bithorlon ?(40000 volt a raziakor) . Néhány 100?
És kezdenek mindent elolröl?
I am so awesome [Keeper The Tank]
Jó volt az arányom, nem csináltam semmit. Pillanatnyi dolog, vagy tényleg kitettek?
Ugyan ez a nevem ott is.
Elõre is köszi!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Papírmasé
Írta: akos @ 2010. június 29., kedd 19:22.
A sok írástudatlan a távollétemben dolgozott ugyan a háttérben az oldalon, azonban a blogra nem került ki semmi az elmúlt pár napban...
Itt az ideje ezt bepótolni.
Sajnos elég nagy csapást mértek ránk, továbbra is értetlenül állunk a dolgok elõtt, nem értjük a "razzia" célját.
Megbénítani a "magyar warezt"? Ha levágjuk a sárkány fejét, a helyére mindig kettõ új nõ.
Bõvebb elemzésbe nem szeretnénk belekezdeni, megtették azt már helyettünk sokan mások. Egyszer, (ha eljön az ideje) részletesen elmeséljük a dolgokat, a mi szemszögünkbõl.
Olvasva a hozzászólásokat úgy tûnik, hogy sokan már úgy gondolják, hogy nincs remény.
Ez azonban nem igaz, a fiúk a bányában dolgoznak... és már látjuk is a fényt az alagút végén, az azonban még nem derült ki, hogy a vonat jön-e... 😊
Örülünk azonban annak, hogy a nagyobb többség továbbra is biztat bennünket, nekik üzenjük:
“Vagy találunk ott utat, vagy építünk egyet.”
A végére a szokásos dolgok:
- Ne küldjetek senkinek pénzt, nem gyûjtünk semmire.
- Ne adjátok meg senkinek a jelszavatokat, jó lehet az még késõbb valamire... 😊
- Ne szervezkedjetek, nem kell semmiféle tüntetés, megmozdulás, temetés... még élünk. 😊
- Ne személyeskedjetek... felesleges egyes embereket kiemelni a razziával kapcsolatban, gyûlöletkampányt indítani ellenük, semmi haszna a dolognak.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
(csak azért írom be, h ne kapj 50 levelet)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Jöhet privibe is a válasz, kösz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"