torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
köszi
How much can you take,before you snap?
valaki dobna egy pm-et?
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

2 akkom van kell valakinek az egyik? <#alien2>#alien2>
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
(Van egy Majomparádés meghívóm és most engedik a meghívást is, ha valakit érdekel, küldjön egy üzit! )
A tenger is kék.
<#zavart2>#zavart2>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
én most néztem, az accomat törölték, lehet azért, mert a majom indulása nem léptem be 😄 oda is a kezdetekben regisztráltam, mint aszfaltra és magra (vagyis akkor még skyline v. endless volt)
na mind1 😊
Bazinga!
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
off: majomra be tudok juttatni egy (1) embert. Pm me, holnap délelõtt döntök egyéni szimpátia alapján. 😊
@ Hellomarci
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Szóval a régi felhasználókat értesítik?
Ez érdekes lesz, majd meglátjuk.
Armagedown:
Mert nem tudja fogadni az illetõ az 1 MB/s-os feltöltésedet(lassú netkapcsolatuk van), vagy "gyenge" a kapcsolatod vele/velük...
http://www.freetvmaci.info/
hülyeséget meg kár terjeszteni 😉
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Délután még nem volt hely.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
(vhol meg is érteném õket, mivel a torrentjeik 90%-t töröltették, akkor meg minek szenvedjenek, inkább kivárnak)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
"Hamarosan"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Nehogy már a rokonsága s õ maga is ne használta volna ki a lehetõséget a ritka és máshol nem elérhatõ tartalmak letöltéséhez, mit keresett ott, csak nézegette a tartalmat?
A rokonság jól van???
Azok az emberek, akik anyagilag megengedhették volna maguknak, azok miz kerestek ott?
Én magam is ismerek olyan zenészeket, a kik töltöttek le ezerrel.😄
Errõl beszéltem a jó múltkorában. Tessék minél többen csatlakozni, és szavazatokkal segíteni az elõrébbjutását.
Az ilyen orwelli módszereket gátlástalanul használó, az érvényes törvényeket semmibe vevõ rendõrséggel szemben csak a hivatalos politikai fellépés jelenthet kontrollt.
Mert jelenleg semmivel nem különbek azoknál, akik ellen az intézkedéseiket megteszik.