torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
"Nem a mentések hiánya miatt nem indultunk újra, egyéb tényezõk játszanak közre.
Felesleges spekulálni, hogy elvesztek-e az adataitok, újra kell-e kezdenetek az arányotok építését (ha esetleg újraindul az oldal), a kérdést megválaszolom: NEM kell."
Azért valami életjelt adhatnának magukról, ez a minimum, ami elvárható lenne...
Csak nem mindegy, hogy hogyan, mert most megint összeszedem magam a "makison" és, ha nulláról kell majd indulnom, akkor azért meggondolom a dolgot, fõleg, ha õszig kell várnom és még infó sincs...
"....gondolom a támogatók meglennének egy új névvel indítandó oldalhoz..."
Mégis, honnan gondolod, hogy majd õszig kitartanak, amikor az összes emberke szétszóródott már és ezerrel nyomatják a cuccost felfelé 2 ismert oldalon.
(Feltöltõk is...)
Azért az alapvetõ információkat az illetékeseknek már közölniük kellet volna, ez a csend már kissé kínos, nem gondolod?
2.gondolom a támogatók meglennének egy új névvel inditandó oldalhoz
3.társaság,feltöltõk adottak,õk kapnák meg az elsõ infót
4.lehet odatenném a kezem,hogy az õszt úgy kezdi meg a torrent társadalom,hogy van egy új "ncore" (asszem mostmár kiírhatjuk a nevét álca nélkül)
infidel
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
qTorrenttel szedem a cuccost, és újabban azt csinálja a win, hogy beleolvasgat abba, amit a kliens szed, fõleg a jpg-kbe. Így, ha sok képfájl van egy torrentben. szinte lehetetlen leszedni, mert állandóan megáll, mondván nem fejezhetõ be a mûvelet, mivel egy másik felhasználó épp olvassa a fájlt.
Mit lehet tenni? (Win7, qT 1.8.2)
http://www.freetvmaci.info/
----->ratiomaster: a barátod 😊)ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Regeltem, írja, hogy használatban van a mail cím, mondom fasza, kérek jelszó emlékeztetõ, meg is jön, belépek írja, hogy ki vagyok tiltva 😊
Miért nem írta az elején?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Tegnapelõtt este reggeltem és azóta összehoztam egy ilyent:
Ratio: 7.305 Uploaded: 225.512 GB Downloaded: 30.873 GB
Lefele nem jött olyan irtózatos sebességgel semmi,viszont felfele....3,5megával tölt vissza azóta,hogy regeltem.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Ne kérj meghívót, igen, sehova sem, még akkor sem, ha nem írod be az oldal nevét"
😄
Bazinga!
köszi a linket 😊
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
amúgymeg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ide regelj fel, és van egy olyan torrent hogy family guy s01-s07, ráadásul freeleech -es torrent szal nem számolja a letöltést... ebbõl ki tudod halászni azt ami kell
Bazinga!
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!