torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1db torrent elindít, speedtest.net 1 / 0,3 mbit.
torrent leállít egybõl 20/10
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fasz*m fog szopni az újjal.
Pedig azt hittem, hogy az újabb mindig jobb.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
eddig mindenhol bevált.
pl hiába írod be, hogy Így jártam anyátokkal, mert a relanze név más. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha UPC-s neteg van akkor állítólag napközben van korlát.én ezt uTorrenttel tapasztaltam.Bittorrenttel sose.
Sárkányos oldalon megmaradtak a regek?
Ha igen, valaki dobná nekem az új címét pm-ben?
köszi.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Multkor mikor próbálkoztam akkor az írta, hogy erre a mail-re nincs reg..4x próbáltam.tuti jól írtam be, végén már másoltam...
Valamelyik nap megpróbáltam.És dikerült😄
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
válts vissza arra az utorrent verzióra ami rendesen mûködött pl 😊
Bazinga!
Évek óta torrentezek, tudom mi a seeder, leecher, etc.
Minden adott ahhoz, hogy 2,3 megával töltsek, és ez teljesült is egészen az egyel ezelõtti verziós uTorrentig.
Innentõl a problémám ugyanaz, amit már leírtam ezelõtt, esetleg így van rá valami konkrét megoldás amirõl tudtok?
every damn day
1. aktívnak kell lenni (portforwardolni kell pl router esetében, link a bannerben)
2. be kell kapcsolni az adattitkosítást a torrent kliensben
3. és itt jöhet egy rahedli olyan tényezõ amit nem tudsz befolyásolni, ilyenek pl, hogy: van e elegendõ seeder, a sok leecher nem "szedi el" elõled a többi peer upload sávját, a torrentet futtató peerek nem korlátozzák e a feltöltési sebességüket, a torrentet futtató peerek aktívak v. passzívak e
...stb.stb.stb.stb.
Bazinga!
every damn day
syberia2: Kapcsold be torrent kliensben a titkosítást.
max 130k-val tölt, a netet teljesen lefogja, nem tudok semmi mást csinálni ha tölt, 1 torrent van aktív, semmi feltöltés semmi, router jó.
Digim van.
every damn day
most meg vistám van, alig bírom megnézni a net adatokat...
every damn day
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
every damn day
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Valami tippet tudtok adni hogy a lehetõ leghamarabb hogy lehet egy 6 gigás játékot letölteni? Pl. Minden felhasználó kilép, vagy ilyesmi...
every damn day
Gratulálunk te vagy az 560. aki rátalálta az oldalra.Torrent rész azóta sincs<#levele>#levele>
Next PC upgrade: 2022
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Bazinga!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ha elszállt a torrent letöltõmön minden torrent akkor azt már sehogy sem lehet visszahozni? Volt egy kis lefagyás a gépen, resiztem, újraindítás után teljesen üres volt a letöltõm.
Ennek már lõttek mi?
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Next PC upgrade: 2022
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ha itt nincs akkor "sehol" 😞 😊
vagyesetleg google
Bazinga!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu