torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
max a cseresznyédben amit majd eszel.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
szinkronos filmeken kívül azért be lehet szerezni nagyrészt máshol mindent
használjatok BitChe keresõt...
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
de nyilván ha a 3.on sincs akkor 10. ig is elmászok ha kell 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Biztos pont nálam azt jelenti, hogy ezeken a helyeken,(2) megtalálok nagyjából mindent, amire szükségem van.
Világos, hogy nem árt aktiválnia magát az embernek több helyen is.
"...max 2-3 at használok.." Tehát te is így gondolkodsz akkor ezek szerint.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
cirka 15-20 oldalon vagyok fent amibõl ált max 2-3 at hazsnálok..., semmibe nem kerül aktivan tartani ennyi oldalt és ilyen esetekben azért nem kicsit jön jól... 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az arányaink állítólag maradnak, nem vesztek el.😄
Egyébként én sem az asva.infót figyelgettem,hanem a blogjukat, ezen kívül, aki tehette, a "makisra menekült" a magról, mint én is.
Jelenleg aki okos és teheti, szerintem 2 helyen marad majd, a magon és a makison...
C-s átvette I-e embereit, úgy nézett ki, hogy nagyon megerõsödik, de most megint elindult az I-e, de jelenleg még elég gyenguska.(benézetem oda, szabad reg van.)
Magnak nem szükséges társulnia senkivel, mert 120e felhasználóból legalább 100e azonnal visszatér az oldalra és egy hét alatt megint összeszedi magát.
Magánvélemény...
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
lennének elõnyei és hátrányai is az biztos 😊
Bazinga!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.