torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
2. aham
3. ez alatt mit kell érteni?
4. ha a feltöltés korlátozására gondolsz, hogy az ACR-ek vagy mik tudjanak jól áramolni akkor az be van állitva.
The Matrix has you...
2."Leszívják" a gyorsabbak elõled a feltöltés kapcsolataidat.
3.A kapcsolatod a letöltõkkel gyenge.
Metró : Ha fánk vagy örülj, hogy élsz
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
az mitõl van - egy részét tudom, de kérnék megerõsitést anélkül, hogy tippet adnék- , hogy nem maximum-al vagy legalábbis nagyon nagy értékeken fut a feltöltésem? van aki szedi tõlem, nem is egy leecher, de eléggé kicsi sebességgel megy felfelé.
The Matrix has you...
szegény gyerek mindig leégeti magát a tudatlanságával 😄
forogjon a logo körbe vagy mitõl lenne jobb?
Arab money
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"Eszt" le kell töltenem, megyek is sietve...😄
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
The Matrix has you...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Mondana valaki olyan torrent oldalt, ahol seedelnek is rendesen, és van is sok cucc rajta?
Nem kell szükségszerûen, hogy magyar oldal legyen, csak legyenek rajta játékok legalább.