36534

Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Bele se tudsz lépni a "dobozba"?
És ha azt írod be böngészőbe címnek, hogy 192.168.10.254 , akkor hova lép, vagy mit csinál?
Nem jön elő semmiféle lehetőség, amivel a "dobozt" állíthatod? -
SzocsA #36012 Nincs routerem. Régen volt egy parabolaantenna onnan a vezeték a gépbe kapott hálókártyába csatlakozott.
Most a parabola helyén van egy doboz. onnan a vezeték egy csatlakozóba megy, mint egy régi telefontöltő adapter lenne. az bele van dugva a 230Vba. amiből a vezeték megy a gépbe a LAN csatlakozóba. Az adapter ilyen pici nincs rajta semmi gomb, csak két bemenet, egyik a POE a bemenet, a másik a LAN a kimenet.
Ha a TCP/IP 4 es protokollra rámegyek, ott az ip címet automatikusan kéri, nincs kitöltve semmi. ha én beállítom kézzel azokat az értékeket, amik a képen a harmadik ablakban vannak, akkor sem leszek aktívba.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Aktív mód!!!
Port forard router-ben! + megspékeled géped MAC címét egy fix IP-vel (hogy mindíg egy IP-t kapj, router ne kevergesse az IP-ket a rá csatlakozott eszközöknek), tehát port kiengedés router-ben, tűzfalon. (pl ESS-ben, mind port, mind *.exe kivételek közé rak) DHT kikapcs utorrent-ben BitTorrent résznél (2db pipa) (ha regizett oldalról szedsz!, ha nyílt torrent, ajánlott bekapcsolni), sávszélesség/kapcsolatok száma alapértelmezetten hagy, és véletlenszerű port elől pipát kivesz, nehogy másikat adjon utorrent.
Ennyi... És tuti aktív leszel és zöld pipád lesz mindíg. -
SzocsA #36010 Nem tölt fel semmit általában, de van amikor beindul, de csak rövid időre, 10-30 másodperc. de akkor sem megy full sebességgel, ha egész nap megy a gép akkor talán feltöltök 300-500 megát.
24/5 Megabit/s-es csomagom van.
oda ahova fel akarok tölteni, nagyon nem is lehet, mert sok a seeder. 4-5-6 akkora sebességgel töltenek fel mint nekem a letöltési sebességem.
Amúgy meg most töltöm a rokstar játékot. van 1200seeder meg 5000leecer. de nagyon nem akarja szedni.
Viszont míg jön a letöltés, zöld pipám van a programban az alsó sarokban. Ha letöltődött és mást nem töltök, akkor átvált sárga háromszögre, hogy hibás a kapcsolat. -
zebrock #36009 Várjunk még, hátha jön megoldás. Ez is mazzag nélküli net. Neked is 0,1 kb/s a fel? -
SzocsA #36008 Vezeték nélküli netem van, mikrohullámú. ZNET. Azt olvastam valahol, hogy az ilyen vezeték nélküli neteket folyamatosan NATolják a szolgáltatok.
Még mindig passzívban vagyok, nem tudom megoldani, hogy aktív legyek. Windows 7em van, AVASt antivírus, megcsináltam a vírusirtóban is a portokat, és a windowsban is hozzáadtam a TCP, UDP portokat a kimenő, bejövő kapcsolathoz, hozzárendeltem a programot is.
utorrent 2.2.1 et használok. Használjak másik klienset? A 56838 port van megadva, csináljak több portot vagy kisebb portot kellene nyitni. 20000-30000 között?
Utorrentnél kivettem a DHT kapcsolatokról a pipát.
Nincs ruterem se proxy, igazából fogalmam sincs hogy ez mi, mármint a proxy.
Az IP cím automatikusan kéri le, nem látom beállításnál nem látom az ip címet, alhálózati maszkot,
az alapértelmezett átjárót és a DNSeket.
Igazából azóta lettem passzívba amióta ezeket automatán generálja, régen ezeket nekem kellett beállítani. kaptam egy papírt amire ezek le voltak írva, ha újra kellett telepíteni a gépet.
Ugyan az a problémám mint az alattam lévőnek..... -
zebrock #36007 Hali Mesterek, segítséget kérnék. Költözés és szolgáltató váltáson vagyok túl. Sebességem 10/3Mbit/sec., ami meg is van tesztoldalakon és saját szerverre is FTP-n. Eddig semmi gond, de... Egyedül a torrent kliensem nem képes feltölteni, de semmit sem. Direkt kipróbáltam olyan adatokkal ahol sokan vinnék, de zéró. Routert is kikötöttem ideiglenesen, direktbe kapcsolódás, portot is megváltoztattam többfélére, sőt tűzfal nélkül is kicsit, de a feltöltés nem megy. FTP, E-Mail, Skype stb fájlküldés eléri a 300kbyte/sec-ot ahogy a szolgáltató a csomagot adja, de a 3.4.2 utorrent kliens képtelen feltölteni. Létezik az hogy a szolgáltató teljesen blokkol? Illetve vmi. megoldás ha ez van? Szivárványnet radionet van, más itt nincs, tehát nincs váltás lehetőség. Sokszor küldök nagy fájlokat és akkor megy, csakis a torrent. Letöltés az megy 1000 kbyte/sec-al, azzal nincs gond, de ez a 0,1 kb/s aztán még a peer is eltűnik ez fura. Sok fórumot átolvastam, kipróbáltam más klienst (vuze) de egyiken sem tölt fel. Van egy laptopom is, arra is tettem torrentet, ugyanez... semmi feltöltés totál keresett aktív filmekkel. (rengeteg leech) Ha valaki ismeri a szolgáltatót vagy érdemben tud segíteni, azt megköszönném. (win7 x64) Kössz, zeb -
Ezt csináltam, de mitől tűnt el minden?
Elég sok munka volt mindent előkeresni. :( -
Ha bal oldalon a letöltés van kiválasztva akkor jobboldalon csak azokat mutatja ami éppen töltődik le, ha nincs ilyen akkor üres az ablak, de ha minden 0 akkor tényleg nem fut egy torrent sem.
Add hozzá a torrent fileokat újra (ha nincsenek meg akkor töltsd le újra) és letöltési helynek add meg azt a könyvtárat ahol már le vannak töltődve, újraellenőrzi és elkezdi seedelni. -
Mire gondolsz???
A torrenteknél minden 0. -
A bal oldali ablakban mi van kiválasztva? -
A gép bekapcsolósa után az utorrent-em tök üres, eltűnt belőle a minden torrent.
Ez hogy lehet? Nem tudok így visszaseedelni. :( -
ldavid #36001 magonc -
mag? -
Biztosan valami remek frissítés volt, nálam pár hete a Comodo tűzfal frissített egyet és semmiféle böngészővel nem tudtam megnyitni semmit...kikapcsoltam ment minden. Kikapcsolva hagytam egy ideig, mostanában kapcsoltam vissza, újra megy minden...természetesen frissítettem a legújabbra előtte. 
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.04.04. 14:10:56 -
Mi történhetett?
Az egyik pillanatról a másikra bármilyen torrent oldalról akarok letölteni a torrent fájlra vírust jelez a vírusírtó és nem szed le semmit :( -
tudom, csak kivancsisagbol kerdeztem -
ldavid #35996 detto -
Miért szeretnél regisztrálni? Tudtommal tölthetsz mindent reg nélkül is...én legalábbis rendszeresen töltök mindenfélét onnan és nincs regem... -
rarbg-n fent van valaki? szokott open reg lenni? -
kjhun #35993 Újabb gyöngyszem, a magról. :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
És ezt a tiltást nem lehet feloldani? FF nem tiltja. -
Köszönöm. :D -
Tessék... :)
zippy
uploaded
rapidgator
Az egyiket csak nem tiltja majd le...
-
Basszus ezt sem engedi, érdekes mert a hivatalos oldalon meg a 3.x.x-esekkel nem tilt le.
Azért köszönöm a segítségeket...:( -
Blum #35988 Próbáld INNEN -
Nem engedi, és tovább sem tudok lépni... -
Blum #35986 Chrome tiltja a linket. Bár nálam magával az utorrent.hu-val nincs gond. -
Mi az hogy nem engedi? -
egyébként ha már utorrent 2.2.1
újraraktam a gépet, win 8.1 64bit, de az istenért nem tudtam telepíteni a fent nevezett utorrent verziót. mindig kiírt hibát telepítésnél. végül meguntam és felraktam a legfrissebbet, igazából nincs vele problémám, de másnál is előfordult ez, vagy csak nálam? -
Kösz nekem sajna a böngésző nem engedi...:S -
Innen le lehet tölteni. -
Nekem nem adta be sehol.
Ahol meg van nem töltötte eddig le, bejön egy tiltó szöveg.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.08. 14:52:21 -
google? -
Ja értem, ha szabad kérdezni hol találom meg ezt a régi verziót?
Csak mert az oldalukon meg más helyeken 3.x.x van.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.08. 13:36:52 -
Válts egy régebbi kliensre, pl. 2.2.1, hátha megoldja, sokan ma is arra esküsznek...igaz nekem működik a téma a legújabbal is, kipróbáltam. -
Valaki nem tud erre segíteni?
-
hunbalee #35976 Már segítettek a másik topikban így már tárgytalan! -
Bitcoin bányászt is telepít a legújabb uTorrent kliens -
hunbalee #35974 Aki tud értelmes szájbarágós RSS beállítás leírást pl a The 100 sorozat egy résznek HDTV.Xvid-s verziójával egy példa erejéig lépésről lépésre mit hova kell írni azt megköszönném! (kickass.to-ról szednél a sorozatokat)
Ez pl hogy kell kitölteni máshol adtak egy képet kitöltöttem direkt egy régebbi résszel nem történt semmi :(