torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szted valaki ezzel fog most foglalkozni? térj már észhez
asvainfót ennyi erõvel be lehetne záratni
ha így minden kibaszott információt elpofáznak itt a topicban, még ennyi se lesz belõle, ezt se én mondtam...ennyi...😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
The Matrix has you...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
2. oké
3. ez szomorú akkor
4. sztem az országban csak te nem fogod fel, hogy holnap vagy rövid idõn belül lesz újra mag
ha tényleg fent voltál magon akkor tudnád, hogy az a hivatalos blogja az oldalnak és nem írkálnál ide ilyen hülyeségeket
2. magon énis fent voltam, nem duzzogok
3. nem 12 hanem 27 vagyok
4. csak majd akkor hagyátok abba, ha felébredtek és a bilibe lóg a kezetek...
én is szerettem a magot, nem errõl van szó, de ti mirõl ujjongtok itt?
egyrészt van egy fórum, ez kurvára nem jelent semmit...
másrész mi ebben a hivatalos te nagytudású? az egész mag nem hivatalos.
harmadrészt meg leirták vagy 50x hogy ha netán esetleg csoda történne, bár kötve hiszem...ne pofázzátok el folyton hogy mi hol merre meddig lesz ujra...még akkor se ha tök feleslegessen hergelitek egymást...
The Matrix has you...
Na ne csak offoljak én még mindig #29042 miatt vagyok itt (csak mert telemagozták és nem tudhatom ki találja meg a héjak között).
The Matrix has you...
meg a bikák is
ne folytassuk inkább
The Matrix has you...
#29060 Jó oké, de olyan mintha a kenyeret szünteték volna be. Menne a sírás hogy mit együnk? Krumplit? Ahj nem jó hámozni kell...
ahova beír csak flémelés lesz, de nem ért a szép szóból az ilyen ember
vagy nagyon kicsi még sztem max 13 éves vagy iq light
torrent-nel most ez a fo tema...
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
duzzogj mert nem kaptál meghívót <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
12 éves hülyegyerek
Engem is lesöpörnek a nagyok az útjukból, pedig jó a feltöltési sebességem, de lexarom.
Esetleg nézz be ide.
na de most emiatt nem tudok szólni, hogy nem emgy a torrentem 😊
The Matrix has you...
Írta: akos @ 2010. július 2., péntek 21:18.
Én már elõkerestem az összes nCore-os torrentfájlomat... és Ti?
nemhiszem
"Eme misztikus lény, mely elhamvad a tûzben, majd feltámad poraiból."