torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
jajj haggyuk már ezt a hülye dumát, h nem lehet beszélni róla
szted valaki ezzel fog most foglalkozni? térj már észhez
asvainfót ennyi erõvel be lehetne záratni
DarkSector
jah oks majd pár év mulva viszzatérünk rá és megbeszéljük...😊
ha így minden kibaszott információt elpofáznak itt a topicban, még ennyi se lesz belõle, ezt se én mondtam...ennyi...😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bigapó
a végét már nem rakom privátba, annyira vagyok én is hülye. csak, hogy lásd az erdõtõl a fát is azt szeretném neked bemutatni - vagyis Én ebbõl a két hsz-bõl ezt láttam - hogy egy dolgot kiragadsz és az alapján itélsz meg egy ember-csoportot. szerinted ez milyen?

The Matrix has you...

Met
most már nyugi legyen

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

tommygear
rólad van szó abban a kommentben 😄
ha tényleg 27 vagy akkor neked az iq-d is annyi sztem
[HUN]FaTaL
fogyatékos vagy 😊

ez a hivatalos blog oldal

http://goo.gl/gd6Zi5

DarkSector
jah na látod ez igaz, sok a paraszt, ahhogy itt is...valamit irok, és erre minyna sérteget, személyeskedik, naná hogy borul a bili...kis fasszopók azt hiszik mindent lehet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
most hirtelen nemtudok, de mw2 ac2 topikba régen rendszeresen megtörtént
tommygear
1. sry
2. oké
3. ez szomorú akkor
4. sztem az országban csak te nem fogod fel, hogy holnap vagy rövid idõn belül lesz újra mag

ha tényleg fent voltál magon akkor tudnád, hogy az a hivatalos blogja az oldalnak és nem írkálnál ide ilyen hülyeségeket
Bruk
Nyugodtan. Nem tudom mit akarsz elérni ezzel az egésszel, de nem fogod mert én itt kiszálltam (ha mégis nagyon akarsz vmit akkor privát, köszi).

DarkSector
mutass ien beégést...majd holnap megnézem a linket.

DarkSector
1. a legfontossabb ne sértegess öreg, nem vagy akkora ember azért.

2. magon énis fent voltam, nem duzzogok
3. nem 12 hanem 27 vagyok
4. csak majd akkor hagyátok abba, ha felébredtek és a bilibe lóg a kezetek...

én is szerettem a magot, nem errõl van szó, de ti mirõl ujjongtok itt?
egyrészt van egy fórum, ez kurvára nem jelent semmit...
másrész mi ebben a hivatalos te nagytudású? az egész mag nem hivatalos.
harmadrészt meg leirták vagy 50x hogy ha netán esetleg csoda történne, bár kötve hiszem...ne pofázzátok el folyton hogy mi hol merre meddig lesz ujra...még akkor se ha tök feleslegessen hergelitek egymást...

bigapó
igazából ezek alapján én meg azt mondhatnám, hogy Te egy buta ember vagy?

The Matrix has you...

Bruk
Komolyan nem értelek honnan szedted ezt. De teljesen mindegy, lehet csak te is azon sg-sek közé tartozol akik szeretik fárasztani a másik agyát.<#nemtudom>

Na ne csak offoljak én még mindig #29042 miatt vagyok itt (csak mert telemagozták és nem tudhatom ki találja meg a héjak között).

bigapó
csak azt értem amit leirsz és nem a mögöttes tartalmat, de ez alapján amit irtál nem tudok mást következtetni, csak, hogy nem látsz tovább az orrodnál 😊 sorry.

The Matrix has you...

én utálom azokat akiknek piros a kabátjuk
meg a bikák is
Bruk
Ezen nem is lett volna mit folytatni. Reméltem hogy megérted amit írok, semmi rossz nem volt benne. Lehet csak egyszerûen ellenszenves vagyok a számodra. Van ilyen.

bigapó
ezzel az erõvel azt is lehet utálni akiknek barna a bõrük vagy akiknek piros a kabátjuk...
ne folytassuk inkább

The Matrix has you...

Bruk
Remélem nem értettél félre, nem a diplomás emberekkel van bajom, hanem azokkal akik értelmiségiek és segg hülyék, azt hiszik hogyha van egy papírjuk akkor õk az átlag embernél felsõbbrendûbbek..

bigapó
semmi-semmi, csak úgy beirtam, hogy érezd a megkülönböztetést te is...

The Matrix has you...

Bruk
Ugyan, ezt most mért írod? 😄

bigapó
diszkriminálni is tudni kell 😄

The Matrix has you...

Bruk
Igazad van.. Bár elhiszem neki, mert ismerek személyesen is olyat. Rosszul vagyok a fajtájától.

tommygear
😄
Honnan tudod, hogy diplomás, mert beírta a profiljába?
Így van, és akkor Ákosnak küldök majd egy meghívót.<#vigyor3>
Bruk
Itt sg-n is egy pár, ráadásul diplomázott és segg hülye.

#29060 Jó oké, de olyan mintha a kenyeret szünteték volna be. Menne a sírás hogy mit együnk? Krumplit? Ahj nem jó hámozni kell...

DöflingR
Nem kell feltétlen fiatalnak lennie. Vannak 30 évesen is ilyen fokozatú emberkék, ergo nem korfüggõ a butaság.

oliwwer
Nagyon remélem hogy lesz free reg, mert olyan sokat emlegetitek. Biztos jó oldal.
tommygear
jah 😄
ahova beír csak flémelés lesz, de nem ért a szép szóból az ilyen ember
vagy nagyon kicsi még sztem max 13 éves vagy iq light
setuh
XD
torrent-nel most ez a fo tema...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

DöflingR
fogalmazási gondok, de hát a lényeget megérted 😊

DöflingR
Ahová csak járok topicot mindig balhéja van😄

tommygear
nem lesz freereg ott sose sztem már 😄
max a meghívást nyitják majd ki
Bruk
Oldalakon át megy a magömlés pedig ez a torrent topik.

desigo
szerintem nem lesz freereg és nem is fog hibátlanul mûködni eleinte...
popzu
szerintetek ha ujraindul ncore free reg lesz vagy megmarad a felhasználonk az arányunkkal együtt?

tommygear
jah kár hogy már a lefoglalt oldalak közül szinte mindegyik megy külföldrõl 😊
tommygear
mindenhol lejáratja magát utána beég
megszokhattuk már tõle
vagy nagyon tudsz vmit, vagy csak nagyon vicces vagy.<#rolleyes>

tommygear
fogyatékos vagy 😊
duzzogj mert nem kaptál meghívót <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
12 éves hülyegyerek
DarkSector
nemhogy visszajönnek uj oldalak, még el is fognak menni majd...meglátod.

DarkSector
oks majd akkor visszatérünk rá, mikor majd vagy 150év mulva lesz egy másik mag oldal talán...addig hitegessétek magatokat...

bigapó
köszi, csalással nem próbálkoznék. evvan akkor...

The Matrix has you...

Nem tudsz semmit tenni ellene, legfeljebb "csaló progival", de nem javasolnám...
Engem is lesöpörnek a nagyok az útjukból, pedig jó a feltöltési sebességem, de lexarom.
Esetleg nézz be ide.
bigapó
ha jól értlemezem akkor nálam ez jellemzõ. Ahogy figyelgetem mostanában többször van ilyen, hogy belép egy torrent aktivba, majd pár kb feltöltés (pár másodperc vagy kb 1 perc) után eltûnik, de van hogy nem is lép vissza. ezen mit tudo kváltoztatni? ha jól sejtem a szolgáltatóm a ludas. egyszer betelefonáltam, mert kurva mgas volt a pingem és nem tudtam online játszani (normálisan), azt mondták hogy ha külföldre megy a jel, akkor azzal már nem tudnak mit kezdeni. érdekes módon utánna valahogy mégis lecsökkent...
na de most emiatt nem tudok szólni, hogy nem emgy a torrentem 😊

The Matrix has you...

tommygear
2
Írta: akos @ 2010. július 2., péntek 21:18.

Én már elõkerestem az összes nCore-os torrentfájlomat... és Ti?

nemhiszem
FSpofon
hát ha 3 napig készültek hogy kitegyenek egy képet akkor odébb lesz az érdemi info.

Arab money

Bruk
Az miért lehet hogy ahonnan le akarok tölteni valamit ott írja hogy ketten seed-elnek, de mikor már megnyitom utorrentben akkor nem tölti és nulla feltöltõt ír?

A Fõnix madár.
"Eme misztikus lény, mely elhamvad a tûzben, majd feltámad poraiból."