torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
játékokról meg ne is beszéljünk mert játszhatatlanok.
max uploadot kevesebbre állítottam QoS-ben mint amennyi.
ez egy fontos lépés.
torrent lowest-en van, http medium, be is sorolja õket rendesen.
a class-ok minimuma nem haladja meg a 100%-ot.
és mégse tökéletes.
a letöltésrõl meg annyit, hogy azt még a QoS sem képes befolyásolni, csak a feltöltést, úgyhogy szintén nem érek vele semmit.
#0000FF színû, szárnyas, tûzokádó óriásgyík
Ez priorizálja a csomagokat, és nem kell visszavenni a letöltésbõl, hanem egyszerûen ha fontosabb kérés érkezik, akkor azt elõre veszi.
Beállítod, hogy a torrent a leggyengébb prioritás, és akkor amint valaki mondjuk VoIP-ol, vagy bármi fontosabbat csinál (http kérések, vagy akármi), a torrent fog belassulni, és az egyéb kéréseket úgy szolgálja ki, mintha a torrent nem is futna. Így a torrent anélkül megy maxhoz közeli sávszélen, hogy bárki mást zavarna.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Amennyiben valaki tudja hogyan kell a "kéksárkány"-ra visszatalálni az segítsen nekem.
Danke
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
szal nincs linuxra, se mac-re, és a LAN-on lévõ összes gépre fel kell rakni, és mi van akkor pl ha nincs jogod telepíteni a másik gépére (mert hát admin jog kell hozzá), vagy éppenséggel a sajátodéra sincs jogod felrakni.
meg hát elvileg fizetõs a cfosspeed, tudom van crack..
amúgy meg kipróbáltam, és hiába van fenn mind2 gépen, ha az egyik elkezd letölteni akkor a másik gépen igaz h nem 3000 a ping, hanem csak 200, de attól a játék még játszhatatlan marad
viszont ha visszaveszi a fel és letöltési sebességet utorrentben akkor megjavul.
továbbá oldalak nézegetésénél is meglátszódik, hogy lassabb.
ha nincs fenn cfosspeed akkor kb be se jönnek, szal használ ez tény, de lehetne jobb is
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
I will use google before asking stupid questions.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
gondolok itt olyasmikre, hogy:
- pingidõk figyelése, ha megnõnek, visszavesz a töltés sebességébõl
- LAN-on lévõ gépek figyelése, ha bekapcsolnak, visszavesz a töltés sebességébõl
- futó processek figyelése, ha olyan indul el amit megadtunk, visszavesz a töltés sebességébõl, vagy szünetelteti az összes futó torrentet
- egyéb idõfüggõ korlátozások (tudom van utorrentben scheduler, de az nem túl részletes)
na de off vége
How much can you take,before you snap?
ott nyomom 5 perce az f5-öt és kiírja hogy ebben a félórában nem lehet küldeni meghívót aztán elõugrik hogy ebben a fél órában még xy meghívót lehet küldeni utána már megint nem lehet D::::::::::
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
szóval én még bizakodó vagyok 😊
How much can you take,before you snap?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
tag: 1.05-ös arány és 100gb up, meg talán vmennyi ideje már kell regelve lenni
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
amúgy most az utolsó szakaszban megint 2 mp alatt fogyott el 😄
György
sok geek, van 1300 pontom és nem tudok vele mit kezdeni
György
No music, no life....
"Reggel 8 és éjfél között minden fél órában a rendszer által véletlenszerûen kiválasztott számú meghívó küldhetõ ki. Ez a random érték minden esetben 2 és 50 közötti számot takar, ami elméletben napi 1600as limitet jelent. A meghívó igénylése nem jelenti azt, hogy azonnal el is tudod küldeni azt. Minden idõszakban annyi felhasználó tud meghívót küldeni, amennyi az adott órára vonatkozó korlát.
Ha valaki az elõzõ idõszakban igényelt egyet, és azt csak a következõ fél órában küldi el, akkor azzal a következõ fél órában érvényes kvótából használ el egyet. Ez értelemszerûen azt is jelenti, hogy semmi garancia nincs arra, hogy azonnal el tudod küldeni az igényelt meghívódat. "
Amúgy nem tudom mennyi.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep