torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
nagyon helyes <#eljen>
kár lenne eldobni azt az oldalt
setuh
Sorozatosnak megjott az esze 😄
"u.i.: MÉG NINCS VÉGE!"

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

kapu

Nem kérek s nem adok kegyelmet. Lehet, hogy bunkón hangzik, de ez van:) Smile and drive longer.

Firerock
melyikez?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Bruk
Eddig nem is nagyon figyeltem, de most így elolvasva nagyon durva.<#idiota>

Újabb kedvenc dobta fel a prakkert. A "sorozatos"zaklatás hatására felfüggesztették a mûködést. :-((

Barnabyka
mag kijavítva..legalábbis nekem már jó<#eljen>

bakkerman
meg ratioztad az accodat,és ezért kibasztak a GECIBE!!!!

egyébként bannert tudsz olvasni??? olyan tracker nincs,hogy "ncore" !!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Armagedown
te sem tanulsz <#wow3>

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Valamit biztos ügyködnek rajta,nem kell pánikolni.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

LoDMaSt
Új értelmet nyert a hamarosan szó. 😊 Senki nem tud semmit 😞

@ Hellomarci

ibrik
Nem tudjátok, hogy az "aszfalt"-tal mi van?
Már hetek óta kint van a "Ne ess pánikba! Minden rendben, hamarosan jelentkezünk." szöveg, de nem történik semmi.
Van valakinek bõvebb infója, hogy állnak? Mit jelent a "hamarosan"?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

zaki
kint van a 2.0.3-as utorrent

Looooser
Kéne egy kis helpAzureus/Vuze 4.4.0.6.-ot használok és egy opcionális beállítást keresek 5Mbps le és 1Mbps fel töltõ képes net-hez ha valaki tudna segíteni megköszönném, csak azért hogy ne bannoljanak Deathlordról kevés seed/alacsony átlag címszóval elõre is köszi

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

A fenti kiírás mondjuk erõs ingert gerjeszt bennem arra hogy teli spammoljam ezekkel a "nem létezõ" magyar trackerrel az egész internetet....illetve egy kis jelentgetésre 😄

komolyan ekkora hülye szabályt még nem láttam 😄

Tigristank
Kárpátosra nincs valakinek megoldása erre?
"Tul sok hibás bejelentkezés! Próbáld kesõbb!"

Próbáltam késõbb. <#idiota>
(amúgy minden stimmel, mert anonymizerrõl be tudok lépni)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Narxis
Nem, teljesen más volt a link, úgy látszik megtalálták páran ezt a fórumot és most jönnek hirdetni. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ez volt az elõzõ törölt hsz is?😄
csak azt piton1 írta?
MR ME
gondolom vmi meghívócserélõs oldal megint

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Met
Ezt most fejezd be de sürgõsen!

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

[HUN]FaTaL
Mi volt?😊

http://goo.gl/gd6Zi5

ezt a fos oldalt
nem szoktál beleolvasni az oldalak szabályaiba igaz?

How much can you take,before you snap?

precision
L E S Z A R J U K

Bazinga!

Narxis
lol

tommygear
evónak mi a címe amin az a számláló megy?
pm-be pls
MR ME
nemnézek
csá

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Maximus4
Akkor erre nincs ötlete senkinek?Csak pillanatokra kapcsolódnak hozzám de aztán abba is marad.A tûzfalon is nyitva az a port ami a kliensbe van.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Szedjed a magyar packot... 5x feltöltés 1 hét alatt 400 gb-ot raktam fel <#zavart1> 1 év alatt nem volt ennyi feltöltésem ott.....

Köszönöm 😉
LoDMaSt
winrar-al, add to archive.. ra kattintva a beállítások közt választhatod, hogy mennyi, mekkora darabok legyenek.

@ Hellomarci

AZ lenne a kérdésem, h pl egy filmet, vagy iso file-t hogyan lehet partokra bontani, pl 10re többre, h majd utána ha rámegyünk a partokra, és kicsomagoljuk egy helyre a filmet,akkor simán leadja a gép, vagy megnyissa a daemon tools
Csalódtam gigában 😞
Egy éves mentés 😞

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Metwork
nem, Frayert keresd ez ügyben<#hehe>

I will use google before asking stupid questions.

és tõled kérhetõ referencia...? <#hehe>

MR ME
😄DDDD

Desiderata
venni is lehet!
licitálós, aprós oldalak, fórumok ahol olvasható ilyen hirdetés
most hogy van meghívás tuti lement az ára is
Narxis
😄DDD

Met
Nyugatinál a gomba alatt

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

hol lehet olyan barátot szerezni, aki küldene meghívót a magra? <#zavart1>

tommygear
jól írta be a címed?
Lacee
gmail, ezzel nincs gond 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tommygear
meghívót visszavonja akkor visszakapja a pontokat is, lehetõleg vmi értelmes email szolgáltatóra küldje újra (gmail, hotmail)
Lacee
egy barátommal küldettem magamnak meghívót, de nem akar megérkezni a címemre, viszont a pontokat levonta érte... ilyenkor mi van? késve érkezik az üzenet és várjam míg megjön, vagy érdemes szólni valakinek?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

hmm, most olvasom h a Victek mod-ban benne van a speed mod is, és én Victek mod-ot haszánlok (1.25, ez a legújabb)
szóval akkor nemtom...
szar az egész, vagy hülyeségeket írtak valahol
tudom
elsõre úgy csináltam hogy a maxot írtam 512-õt.
pedig olvastam hogy kevesebbet kell, de valahogy mégsem hallgattam rá.
akkor egyáltalán nem mûködött.

most 420-on van, de hiába veszem akár 200-ra is, ugyanolyan, szóval ez már nem számít.

egyébként azért van mert a csomagok kereteit nem veszi számításba, meg a tcp ablakméret is mindig más (ehhez annyira nem értek)
de a lényeg az, hogy meg lehetne csinálni normálisan is, hogy a maximumot írod be és jó legyen, csak lusták voltak megcsinálni...
de van olyan h tomato speedmod, az elvileg már jó, de az meg csak dsl kapcsolatokkal tökéletes

úgy értem hogy jó, hogy nem kell kevesebbet beírni mint a max, de attól még ugyanannyira nem jó mintha a normálisba kevesebbet írnál be.
Hát akkor nem tudom mi lehet, esetleg próbáld még lejebb venni a max bandwidth paramétereket (in és out). Ez persze szûkíti a használható sávszélt, de elvileg a fenntartott maradék sávszél az kell a QoS-nek hogy megfelelõen tudjon játszani a csomagokkal.
"Egyébként a letöltést úgy lassítja, hogy az érkezett csomagok után visszaküld egy "jöhet a következõ" jelzést, és ezt a csomagot késlelteti, ezáltal a letöltés az adott kapcsolaton lelassul."

igen de addigra én már belaggoltam

linksysinfo.org-on van több QoS-al kapcsolatos leírás is, olvastam õket, nekem rendesen van beállítva tuti
Régen egy fórumon olvastam, hogy hogy kell beállítani, és azt követve nekem sikerült nagyon kellemes eredményt elérnem (nem elsõre!). Ez már több éve volt, úgyhogy nem emlékszem, de ha tomato+qos kulcsszavakra rákeresel, és tudsz angolul, akkor érdemes a találatokból próbálkozni.

Egyébként a letöltést úgy lassítja, hogy az érkezett csomagok után visszaküld egy "jöhet a következõ" jelzést, és ezt a csomagot késlelteti, ezáltal a letöltés az adott kapcsolaton lelassul.
Maximus4
Zárt tracker és más oldalon tudok kapcsolódni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Ha publik tracker, akkor DHT talán segít. Azért nem ártana tudni hogy más oldalnál tudsz e kapcsolódni. Mert ez eddig szép és jó, de lehet routeren kell portot nyitnod, lehet tûzfalon, vagy mindkettõn, vagy regisztrálnod kellene a trackerre, stb...