torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"u.i.: MÉG NINCS VÉGE!"
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Nem kérek s nem adok kegyelmet. Lehet, hogy bunkón hangzik, de ez van:) Smile and drive longer.
egyébként bannert tudsz olvasni??? olyan tracker nincs,hogy "ncore" !!!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Már hetek óta kint van a "Ne ess pánikba! Minden rendben, hamarosan jelentkezünk." szöveg, de nem történik semmi.
Van valakinek bõvebb infója, hogy állnak? Mit jelent a "hamarosan"?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
komolyan ekkora hülye szabályt még nem láttam 😄
"Tul sok hibás bejelentkezés! Próbáld kesõbb!"
Próbáltam késõbb. <#idiota>#idiota>
(amúgy minden stimmel, mert anonymizerrõl be tudok lépni)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
csak azt piton1 írta?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nem szoktál beleolvasni az oldalak szabályaiba igaz?
How much can you take,before you snap?
csá
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
@ Hellomarci
Egy éves mentés 😞
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
licitálós, aprós oldalak, fórumok ahol olvasható ilyen hirdetés
most hogy van meghívás tuti lement az ára is
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
szóval akkor nemtom...
szar az egész, vagy hülyeségeket írtak valahol
elsõre úgy csináltam hogy a maxot írtam 512-õt.
pedig olvastam hogy kevesebbet kell, de valahogy mégsem hallgattam rá.
akkor egyáltalán nem mûködött.
most 420-on van, de hiába veszem akár 200-ra is, ugyanolyan, szóval ez már nem számít.
egyébként azért van mert a csomagok kereteit nem veszi számításba, meg a tcp ablakméret is mindig más (ehhez annyira nem értek)
de a lényeg az, hogy meg lehetne csinálni normálisan is, hogy a maximumot írod be és jó legyen, csak lusták voltak megcsinálni...
de van olyan h tomato speedmod, az elvileg már jó, de az meg csak dsl kapcsolatokkal tökéletes
úgy értem hogy jó, hogy nem kell kevesebbet beírni mint a max, de attól még ugyanannyira nem jó mintha a normálisba kevesebbet írnál be.
igen de addigra én már belaggoltam
linksysinfo.org-on van több QoS-al kapcsolatos leírás is, olvastam õket, nekem rendesen van beállítva tuti
Egyébként a letöltést úgy lassítja, hogy az érkezett csomagok után visszaküld egy "jöhet a következõ" jelzést, és ezt a csomagot késlelteti, ezáltal a letöltés az adott kapcsolaton lelassul.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"