torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
de mivel guglival a hozzám hasonló hülye is könnyedén megtalálja bármelyik oldalt, a cinkos összekacsintáson kívül egyáltalán nem látom semmi értelmét ennek a rejtjelezésnek. 😊
Nieleen
Nieleen
,Hogy vagy? <#idiota>#idiota>
Na tényleg nem offolok tovább.
Szerk (ha már te is).: Nem egy ember van sg-n, így az a sok kérdés nem is sok. De ha nem akarod megérteni amit mondok nem baj, nem muszáj.
valaki naponta tobb orat tolt az sg-n.
gondold el, ha minden 3. latogatott topicban kerdeznek valamit, amit az user google-ban megtalalna.
mindegyiknek kikeresi, amit ker ?
nem.
errol ennyit.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Tovább nem szeretnék offolni, csak gondoltam leírom ezt a kis gondolatomat.
ennyi erõvel neked is egyszerûbb volt most beírni, h valaki mondja meg a címét az oldlanak, szal haggyuk a témát
(remélem) van itt mindenki olyan értelmes hogy felfogja ezt
A másik, hogy nem mindenki mag b... (én is fent vagyok, mégsem ájulok el minden nap tõle), lehet másnak más tetszik és kész. Szerintem (remélem) van itt mindenki olyan értelmes hogy felfogja ezt.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
503 Service Unavailable
No server is available to handle this request.
Next PC upgrade: 2022
Felhasznalofiokod ki van tiltva---
az üzenõ falra braktam a netcigányos linket is kínomban 😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
15:34:54 Met: mert az ilyen szavazés normális mi? ismeretlenre kell szavazni persze
15:32:29 prointel: Met Leecher(csiter) ilyenekre nincs szükség sehol.
15:28:42 prointel: azt aki érdeklõdik, Miért nem vágjátok ki innen?
15:28:03 prointel: helo! ezt a Met nevû usert miért nem bannoljátok ipjén keresztül? nem elg,hogy itt hangoztatja a csalását még azt is elismeri többszörös reges. pláne,hogy itt az üzifalon nem szavazásra buzditja
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
14:45:14 Met: nagyjából nem izgat
14:44:10 skot92: biztos?
14:37:44 Mano1980: d
14:37:33 Mano1980: Fõleg ha ide kiiro igaz??
Azt hittem gyorsabb lesz
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
14:31:07 skot92: rajonnek...
de nehezen megy 😊
14:29:22 Met: úgyse jönnek rá
14:23:47 duck71: Ok,sorry!
14:22:17 skot92: ha hasznalod ban jar erte...