torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Én írtam utoljára hogy elsõn freereg van ezért magam ellen vettem. 😊)

http://goo.gl/gd6Zi5

Yossarian
hol láttad te, hogy neked reklamálok? 😊

Nieleen

[HUN]FaTaL
Ne nekem reklamálj, nem én találtam ki, hogy tilos tracker nevet beírni...

Yossarian
bocs a dupláért:
de mivel guglival a hozzám hasonló hülye is könnyedén megtalálja bármelyik oldalt, a cinkos összekacsintáson kívül egyáltalán nem látom semmi értelmét ennek a rejtjelezésnek. 😊

Nieleen

Yossarian
mondom megoldottam, de a first +torrent azért hidd el dobott pár fals találatot 😄

Nieleen

Ha utána dobod a torrent szót is a keresés kifejezésben, akkor szerintem nem lesz túl nagy probléma megtalálni.
Yossarian
Gondolom a freereg azokat érdekelné elsõsorban, akik nem ismerik az adott torrent oldalt és ezekbõl a kódolt tracker nevekbõl nem egyszerû guglizni. Tudom, nem megoldhatatlan, mert nekem is sikerült megtalálni és regelni. De a google huszároknak javaslom csináljanak egy keresést "aszfaltos"-ra, "elsõ"-re, "mag"-ra, "majom"-ra!

Nieleen

lol, ez esetben a hogy elé nem kell vesszõ <#idiota>

,Hogy vagy? <#idiota>
bertino
sohaj.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bruk
Éppen errõl írtam (ha olvastad, megérted), hogy ez a baj. Az emberek nem képesek segíteni egymásnak, sõt ha tehetik még le is hurrogják. Tudom ez a valóság, a normális manapság, de akkor megpróbálok különc lenni.

Na tényleg nem offolok tovább.

Szerk (ha már te is).: Nem egy ember van sg-n, így az a sok kérdés nem is sok. De ha nem akarod megérteni amit mondok nem baj, nem muszáj.

bertino
ha altalanossagban beszelsz, gondolhatnad, hogy az altalanos tobbsegnek egyszerubb a google-ra vezetni az erdeklodot, minthogy elkuldje neki a pontos linket.

valaki naponta tobb orat tolt az sg-n.
gondold el, ha minden 3. latogatott topicban kerdeznek valamit, amit az user google-ban megtalalna.

mindegyiknek kikeresi, amit ker ?

nem.

errol ennyit.

Bruk
Van ebben is igazság. De ha olyan dologról van szó amit nagyon nehéz megkeresni, fórumon pedig max 10 perc és kap választ, akkor érthetõ. Fórumozunk, beszélgetünk és segítünk egymásnak.

Bruk
Általánosságban beszéltem. Sajnos gyakran látom ez a google-s benyekegést, és most ütötte ki azt a bizonyos biztosítékot. Tényleg félperc sem volt megtalálni, de már volt ilyen hogy kérdeztek címet én meg küldtem egy privátot. Egyikünknek sem lett semmi baja. 😊

Tovább nem szeretnék offolni, csak gondoltam leírom ezt a kis gondolatomat.

Inkább az a baj, hogy sokan meg se próbálják megkeresni, csak beböfögik egy fórumra. Az viszont tényleg igaz, hogy googleban keresni tudni kell, de hát manapság szerintem elég alap elvárás lenne.

tommygear
még mindig csak azt tudom mondani h elég lett volna egy szót beírni, nem várni rá, hogy na majd valamelyik hülye beírja a címét, nem hiszem, hogy félóráig kerested te és nem találtad
ennyi erõvel neked is egyszerûbb volt most beírni, h valaki mondja meg a címét az oldlanak, szal haggyuk a témát
Bruk
Tudod vannak olyan dolgok amiket lehet órákig keresni, és akkor sem találja meg az ember amit keres (lehet rosszul keresi, nem lehet mindenki pro mindig otthonülõ kocka). Ilyenkor kérdez, és ahelyett hogy válaszolnának neki, a nagyon értelmes fórumlakók benyögnek ennyit hogy: google. Mindig örülök ha azt látom hogy segítenek egymásnak az emberek, legyen akármilyen láma kérdésrõl szó. Akit ez idegesít, annak továbra is azt mondom inkább kussoljon. 😊

tommygear
énis bírom az olyan embereket akik képtelen google-be beírni egy szót
(remélem) van itt mindenki olyan értelmes hogy felfogja ezt
Bruk
Bírom az olyan embereket akik segítség helyett csak benyögik hogy "google, a te barátod". Az ilyenek inkább kussolnának, ha már nem képesek segíteni.
A másik, hogy nem mindenki mag b... (én is fent vagyok, mégsem ájulok el minden nap tõle), lehet másnak más tetszik és kész. Szerintem (remélem) van itt mindenki olyan értelmes hogy felfogja ezt.

tommygear
semmi
nekem jó

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

bertino
ez a magnal teljesen szokvanyos.

Met
nálam bejön az oldal, a torrentek is futnak rendesen

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

grebber
maggal mi van?

503 Service Unavailable
No server is available to handle this request.

Next PC upgrade: 2022

Desiderata
olasz trackereket tudnátok ajánlani? esetleg meghívót is küldeni?
tommygear
<#nevetes1>
Met
végre

Felhasznalofiokod ki van tiltva---

az üzenõ falra braktam a netcigányos linket is kínomban 😄

tommygear
[HUN]FaTaL
Jah ez b..d-n mûködik de én t...r...d-t kérdeztem ott meg 404😄

Met
15:35:12 Met: faszok vagytok ha elhiszitek
15:34:54 Met: mert az ilyen szavazés normális mi? ismeretlenre kell szavazni persze
15:32:29 prointel: Met Leecher(csiter) ilyenekre nincs szükség sehol.
15:28:42 prointel: azt aki érdeklõdik, Miért nem vágjátok ki innen?
15:28:03 prointel: helo! ezt a Met nevû usert miért nem bannoljátok ipjén keresztül? nem elg,hogy itt hangoztatja a csalását még azt is elismeri többszörös reges. pláne,hogy itt az üzifalon nem szavazásra buzditja

MR ME
😄DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Met
<#ticking>

davidka003
Már azt hittem, hogy történt valami de ahogy látom csak annyi, hogy valami farok szétspamelte a topicot. <#idiota>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Met
a csávó staff tag és még mindig bent vagyok 😄

Met
14:47:25 skot92: TILOS a többszörös regisztráció! Egy User csak egyetlen accounttal rendelkezhet!

Met
14:45:30 Met: ha bannolnak van még 2 regem ide
14:45:14 Met: nagyjából nem izgat
14:44:10 skot92: biztos?

Met
14:39:58 Met: úgyse olvassák a modik
14:37:44 Mano1980: d
14:37:33 Mano1980: Fõleg ha ide kiiro igaz??

Azt hittem gyorsabb lesz

MR ME
kezd el használni 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Met
14:31:33 Met: még egyszer nem jöttek rá
14:31:07 skot92: rajonnek...

de nehezen megy 😊

Met
na talán most

14:29:22 Met: úgyse jönnek rá
14:23:47 duck71: Ok,sorry!
14:22:17 skot92: ha hasznalod ban jar erte...

Palinko
lol 😄
Met
hát bazeg, az egyik pöcs küldött jútyúb linket, hogy állítsam be a progit<#wow3>

tommygear
#29614 <#smile>
Met
az 404
a GYIK-ben meg az van, hogy írj a sztáfnak

tommygear
ahol nem jó írjátok be a fórumba h töröltetni akarjátok magatokat oszt csõ 😄
Kár, hogy a nemzöldsárkánynál nem mûködik 😞

tommygear
oldalcím/delacct.php