torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
Olyan nincs, hogy minõségromlás nélkül felnagyítja a monitor felbontására a filmet😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

MR ME
jaja magon elég sok az ingyenes torrent, amikor beindúl a sorozatszezon szoktam is röhögni h kapom le a stabil x gigát hetente aztán minden ingyen van 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bruk
Engem nem érdekel az arány, olyan amilyen. Mondjuk azért néztem második nap miért 150es az arányom<#idiota>, de egyszerû: ingyenes torrentek. 😄

bakkerman
ratiomaster <#idiota>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Narxis
Hogy az a.... *****

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Bruk
Digibõl az alap is bõven elég. 😄

#30059 Annyira tényleg nem nagy durranás az oldal (inkább "kellemes"<#idiota>), simán el lehet lenni más torrent oldalakkal is.
Az hogy arányt tartani nehéz, tényleg hülyeség. Két hete reggeltem: Le: 2.26 GB, Fel: 124.25 GB

A leglassúbb nettel is lehet normális arányt tartani, úgy hogy nem megy napi 24 órát a gép...

55%

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

MR ME
neked meg egyenesen a jó édes........limonádé

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nyertem. <#idiota>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

MR ME
köcsög

Én a 2-3 gigás HD Rip-ekre szavazok
Flamer
kocsog!

http://loal.atw.hu

tommygear
á 😄
bigapó
kicsit off, de videós kérdés:

KMPlayer-en ha teljes képernyõre rakom a filmeket akkor csak ilyen kicsi méretben mutatja, ha azt felnagyítom, akkor meg rohadt csúnya, pixeles az egész. sima xvid-es filmrõl van szó, nem HD, annál nem néztem most meg.
Lehet ezzel valamit kezdeni? beállításra gondolok, mert egy csomót lehet állítgatni benne, de még nem találtam olyat amivel szép marad a kép.
1440*900-as a moncsim, 16:10-es.

The Matrix has you...

bakkerman
buzivagy <#banplz>

tommygear
akkor nemértelek sajnos, na mind1
30/20-as digim van. Egyéb kérdés?<#kacsint>

tommygear
én megengedhetem magamnak <#idiota><#idiota><#idiota>
Felõlem az nézi hd-ben aki akarja, nekem arra a havi 2 max 3 filmre elég az xvid.
Amúgy a BSG s3-at hd-ben néztem meg, de 4. évadra visszatértem sima változatra.

tommyguard: 4 gigából 13x42 pernyi szórakozást tudok tölteni.

davidka003
Az 50 gigás filmeket én sem értem. Fõleg ha az egy mese vagy valami gagyi vígjáték.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tommygear
<#eljen>
tommygear
legtöbb 720p már 4-5-6 gigás verzióban elérhetõ
bigapó
nem muszáj megértened, elég elfogadnod, hogy van aki szereti a tûéles és életszerû minõséget.

The Matrix has you...

Nem hiszem, hogy minden letöltõ úgy nézné.

bakkerman: Ez ok, de több 10 giga egy másfél-2 órás filmért? Akkor inkább 3-4 sorozat.

bakkerman
1 nap próbáld ki,hogy csak HD filmet nézel(persze ha olyan a VGA-d,meg a monitorod),utána meg próbálj megnézni egy SD-s filmet,hát összefogod fosni magad a különbségtõl...

Megválaszoltad a saját kérdésed, akkor mit is problémázol?

akkor fog kikerekedni egyesek szeme ha 100% után 110% jön majd :Ð
<#eljen>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Agy Halott
Ha ilyen lepesekkel halad en boven meg vagyok elegedve! Tobb is a vartaknal.
precision
45%

Bazinga!

Flamer
majommal mivan? nincs itt valami bennfentes? mikor lesz?😮

http://loal.atw.hu

Ez alapigazság, ehhez nem kell se mag, de bH

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

tommygear
<#eljen>
MR ME
ezt is csak azért látod így mert nem vagy benn, én 1Mbites feltöltéssel 400fel/100le vagyok, aki magon nem tud arányt tartani az nem is oda való...

Értõ olvasás látom nem dominál. Azt írtam, ha nincs plazma tv-d vagy nagyobb monitorod akkor minek, De ha van akkor rád nem érvényes.

zaki
hogyhogy miért? mert annak a legjobb képminõsége, talán azért nem? ha már van plazmatvm, akkor nem 700megás xvideket fogok nézni rajta...

vili, de már egy 17 colos monitoron is szembetûnõ a különbség

1200 w? 😄

How much can you take,before you snap?

Az baj, hogy én sajnálom rá a sávszélt és a vinyót. Egy film nálam 1,5-2 gigás lehet, ami nagyobb az nem érdekel, akkor se ha free.

tommygear
jó énse szedek mindent hd-ban, de amirõl tudom, hogy jó vagy érdemes megnézni és ha elérhetõ normális méretben akkor hd
Régen még hajlandó voltam DVD-sen is leszedni 1-1 filmet, de mára nekem bõven elég az xvid is. Látvánnyal meg sokra megyek, ha sok esetben nincs mögötte semmi, tehát mirõl beszélünk?

Azért mer sok olyan pöcs van mint én aki 1200w/7.1 zenét és szobányi tv-t rakott össze és felfordul a gyomra egy divx láttán a rendszerén. Az értetlenkedésedet viszont meg tudom érteni, mert kevés olyan film van amit érdemes így megnézni. Ha olcsón hozzá jutsz akkor érdemes, de egyébként sztem kevesebb teljesítmény egy nagy lcd tv-vel monitorként is doszt megteszi. Bár a hangcuccot én használtam vettem féláron a bátyámtól, így megérte. A TV-re viszont húztam a fogam, mert 140 volt, de még mindig jobban megérte mint egy TN paneles 27"-os kilóért.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

tommygear
legalábbis nekem is az jön be jobban
tommygear
nézz meg egy xvidet egy dvd-t utána megy egy hd-t egy kisebb szélesvásznú monitoron
sokkal élvezhetõbb
Próbáld ki. '36-os filmeket is be tudtam szerezni. Ez pl. majmon volt. Van havernak accja mindkét "nagy" oldalra, de még arra se kértem meg, h töltsön le vmit, nemhogy arra, hogy segítsen beregelni. Lehet velem van a baj, de sz@rok rá, hogy hány évig van rajta seed, mert ha kérsz vmit és megkapod, akkor csak várni kellett 1-2 napot. Másrészt az, hogy min mennyi seed van az attól függ, hogy hány olyan fan van mint én aki külön gépet rakott össze alacsony fogyasztással, hogy 0-24/365-ben menjen a cucc és hogy miket gyûjtött be. Válogathatok a trackerek közt és a statomból meg tudják ítélni, hogy kell-e nekik ilyen ember vagy sem. Had ne én versenyezzek már a trackerek kegyeiért, hiszen nem élõsködõ vagyok. Minimal nettel 1 terás upjaim vannak. Anyagilag nézve már felesleges, hiszen ami elmúlt, de kellett az megvan. Ami meg most jött ki vagy most fog kijönni, ahhoz nem kell 4 tera háttértár meg non-stop gép. Szal megfontolnám így is az erõforrásaimat.

Soha nem fogom megérteni, hogy miért jó a hd. Házimozival vagy jó nagy monitorral/tv-vel oké, de egyébként?

Te mirõl beszélsz?

tommygear
jó most nem kell vergõdni azért mert te nem vagy bent 😄
meg most itt amúgyse az a lényeg, hogy ki mit honnan szerez be, igen mindne oldal a magból táplálkozik szinte, így ami ott fentvan az máshol is valszeg, de itt az a lényeg hogy hónapok vagy akár évek után van e normális seed az adott anyagon? ncoreon több éves cuccokon is van normális seed ez más kisebb oldalról nem hiszem, hogy elmondható
...és egy sz.pásért be is lehet kerülni mi? Nem értem miért gimnasztikázik mindenki ezen. Tényleg olyan sok ember van aki egy egész lista hiánnyal járkál fel-alá, mert más oldalról nem tudja beszerezni a betevõjét?

DONGUBA
Erdekes alig megy a gepem megis majdnem 4-es az aranyom

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

tommygear
majmot énse tudom miért istenítették annyian, átlagos semmi oldal