torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
#30059 Annyira tényleg nem nagy durranás az oldal (inkább "kellemes"<#idiota>#idiota>), simán el lehet lenni más torrent oldalakkal is.
Az hogy arányt tartani nehéz, tényleg hülyeség. Két hete reggeltem: Le: 2.26 GB, Fel: 124.25 GB
A leglassúbb nettel is lehet normális arányt tartani, úgy hogy nem megy napi 24 órát a gép...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nyertem. <#idiota>#idiota>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
KMPlayer-en ha teljes képernyõre rakom a filmeket akkor csak ilyen kicsi méretben mutatja, ha azt felnagyítom, akkor meg rohadt csúnya, pixeles az egész. sima xvid-es filmrõl van szó, nem HD, annál nem néztem most meg.
Lehet ezzel valamit kezdeni? beállításra gondolok, mert egy csomót lehet állítgatni benne, de még nem találtam olyat amivel szép marad a kép.
1440*900-as a moncsim, 16:10-es.
The Matrix has you...
Amúgy a BSG s3-at hd-ben néztem meg, de 4. évadra visszatértem sima változatra.
tommyguard: 4 gigából 13x42 pernyi szórakozást tudok tölteni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
The Matrix has you...
bakkerman: Ez ok, de több 10 giga egy másfél-2 órás filmért? Akkor inkább 3-4 sorozat.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
vili, de már egy 17 colos monitoron is szembetûnõ a különbség
How much can you take,before you snap?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
sokkal élvezhetõbb
meg most itt amúgyse az a lényeg, hogy ki mit honnan szerez be, igen mindne oldal a magból táplálkozik szinte, így ami ott fentvan az máshol is valszeg, de itt az a lényeg hogy hónapok vagy akár évek után van e normális seed az adott anyagon? ncoreon több éves cuccokon is van normális seed ez más kisebb oldalról nem hiszem, hogy elmondható
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!