torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
majom szvsz komolytalan oldal, akárcsak a b3l04d. fos torrentek tömkelege, idióta leírásokkal. b4l04don még egy kick-ass hd sincs fent, vicces.
unreal ha te mondod, akkor biztos így van. aki akar, az tud seedelni bárhol. aki csak letölteni jár fel, az ne csodálkozzon, ha kiteszik elõbb-utóbb. okosan hangzik, de így van. anno mikor nekem is fos netem volt, mindig tudtam tartani az arányomat.

Aszfalton nem nehéz. Xar adsl 1.5 év alatt megvan a 3+ os arány és ez bõven sok is. 0.3 elég volt, hogy ne tegyenek ki.
Igaz ment is rendszeresen éjszaka is a gép. Régi torrentek bennmaradtak amik nagyobb szorzóval bírtak.
Evvel szemben a majmon semmit nem tudok vissza tölteni szinte. Le is xarom már.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

tommygear
van többszáz ingyen torrent, egyáltalán nem nehéz arányt tartani
#29985 még mindig 😊

How much can you take,before you snap?

zaki
magon csak az nem tart arányt, aki nem akar. aszfalton a legnehezebb ez tény, mondjuk ha digineted van, akkor az is gyerekjáték.
kéréseket meg a magon is nagyon gyorsan teljesítik, fõleg ha jól tejelsz érte.

wesker24
Jah ez igy van magon sokkal könnyebb arányt tartani mert ott elég sok free cucc van és ott ugy ebár csak a feltöltést számolja !
Fabio Capello
magon speciel elég könnyû arányt tartani

Meséljétek már el, h minek bekerülni?
Sokkal nehezebb arányt tartani mint kis oldalakon, ráadásul a kicsiken ha kérsz vmit, szinte biztos, h megkapod, mert a feltöltõk szinte biztosan fent vannak a "nagyokon". Küzdjenek Õk szervernettel meg lannal, nekem olcsóbb egy "alapnet" meg a kis oldalak használata. Orrba szájba freeleech van. Mi kell még?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Falkon
Nem volt szándékomban! <#hehe><#ejnye1>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

zaki
burkoltan meghívóért ne itt síránkozzatok...<#wow3>

Még mindig 35% de jó jel ez, hogy történik valami.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

DONGUBA
Ja nekem se megy😞

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Falkon
A fene egye meg, hogy ilyen nehéz bekerülni mag-ra.... 😞
Soha nem fog ez összejönni.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Fabio Capello
húúúúú... 😄

Agy Halott
Egyik legjobb hir amit kaptam mostanaban!<#worship>
35% 😊

How much can you take,before you snap?

zaki
jujj de izgi 😄

Adaaam
remélem minden nap 30%-ot megy fel 😊

everything's better with music

MR ME
<#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tommygear
aszfaltra nézzetek
bigapó
jah, azokat érdemes megtenni😊 nálam az a vicc, hogy kicseréltem a csillárba az égõket és azóta nem azt használom, hanem az állólámpát, ami hátulról ad kellemes, gyenge fényt😊
a szándék a fontos 😄

The Matrix has you...

[HUN]FaTaL
DoSolták, most áll.

http://goo.gl/gd6Zi5

Marci0115
load-on rá ne menjetek a most feltöltött brutál csajor képekre, eszméletlen undorito😄

Gerypapa 95
Az oldal fejlesztés alatt áll, kérlek nézz vissza késõbb... köszi
2010-08-02 12:36:50

Ugye-ugye! Meg hogy ingyen toltogetunk... Pfff... 😊 Sok penzunkbe kerul ez, hogy tartsuk az aranyt es segitsunk egymasnak... 😉
Amugy ilyen aramos hasznalatos dolgokra visszaterve. En Stirling-ben (Skocia) lakom es az elozo lakasomban a gepem fel even keresztul szinte napi 24 oraban ment... Azon kivul csak a tv-t meg az xbox-ot hasznaltam, lampa ritkan egett... 😊 havonta 60-65 fontot fizettem. Minden energiatakarekos volt a lakasban. A mostani helyen ahol lakom, semmi sem energia takarekos a gepem napi kb 3-4 orat megy, ugyanugy tv-t meg boxot hasznalom es fizetek havi 70-80 fontot a villanyert... Ugyhogy aki sokalja a szamlat, tenyleg megeri lecserelni a dolgokat energia takarekos "tarsukra"...

DONGUBA
Hello majommal mi van nem tudjatok?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

tommygear
mert törölték a torrentet az oldalról
Helo , újonnan van egy problemom a mû torrentel .

N...e-rõl töltök le kb 10 torrentet erre egyik napról a másikra leállnak mind ezzel a hibaüzenettel ,mikor van seedjük meg minden :
Ha torrent nevére rákattintok, és megnézem a Trackers fület ,van seed ,viszont azt írja a tracker mellé hogy : Failure : Unregistered torrent pass.

Ez miért lehet?
Bruk
Ez kemény.<#hehe>

FSpofon
ezt a rendszert már kivezették az elmúlt években, legalábbis amerre járnak villanyórát szerelni lecsapják

Arab money

lck
off / villanyszerelõ tápig /
Külön mérõ van a bojlernek. Csak akkor melegít ha az áramszolgáltató akarja.
on / nem létezõ magyar torrent tápig /
bigapó
off:

ehhez az kell, hogy két mérõ legyen vagy automatikusan máshogy számolják?
olyan albiba vagyok ahol villany-bojler van és láttam már, hogy napközben is bekapcsol ez a szemét, mérõ meg csak egy. pörög is mint állat olyankor - na meg ha megy a gép is 😊

The Matrix has you...

[HUN]FaTaL
Persze, hogy megy a feltöltés mert a peerekhez már kapcsolódva vagy. Ha nyitva hagyod az uTorrentet, akkor mikor elindul a tracker elszámolja az addig forgalmazott mennyiséget. Ha nem, akkor megy a lecsóba.

Lacee
jól van akkor, frankón elbeszélünk egymás mellett, talán hagyjuk is.
hogy ontopic is legyen, olyankor mi van, ha a kliensem szerint a tracker offline, de mégis megy a feltöltés? elszámolódik így is, vagy most "üresben" megy a forgalom?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Met
Valaki nem találkozott az Elvált nõk klubjával szinkronos dvd formátumban?
pm-ben...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

[HUN]FaTaL
Egyik sem. Tévesen hívják az emberek éjszakai áramnak, a hivatalos neve csúcsidõkizárásos és csak bojlerre vonatkozik.

Casillas
ja most utánakerestem, és tényleg olcsóbb, de ha jól értem, csak a bojlerre (és villanyfûtésre?) vonatkozik, akkor nem szóltam 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

davidka003
Éjszaka olcsóbb nem?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Casillas
azt senki se számolja bele, hogy éjszaka drágább az áram?
(vagy ezt már eltörölték volna?)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

tommygear
<#wilting><#wilting><#wilting>
Hát ezen beszartam 😄

Count Adyn
Hát nem marad más mint gyertyafénynél torrentezni, tényleg az a baj hogy vannak költségei ha jól akarunk tudni lopni?😊 Azért nemár😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

akyyy
5800-as telora nincs valami torrenrtes progi? telo ugyis megy éjjel nappal, és mivel wifis, tudnék seedelni valamijólseedelhetõ torrentet😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bigapó
amúgy rosszul írtam, mert 6e-nél nem 9 lesz, hanem 8e kb. tökmindegy, mindenki mérje le vagy csak simán fizesse amit kell 😊

hozzáteszem, még mindig jobban jártam így mintha meg kellett volna vennem azokat a dolgokat amiket töltöttem 😊

tehát ez nem panaszkodás volt, csak leírtam az saját tapasztalataimat..ennyi.

The Matrix has you...

bigapó
ennyire dilettánsok lennétek? komolyan?

nem arról beszélek, hogy 3 nap alatt csináltam 30 ezret, úristen, hogy lehet ezt kiolvasni abból amit írtam??

átlagfogyasztásról, átlaghasználatról van szó. ugyanúgy csináltam mindent, mint általában. nem volt extrém terhelés, igénybevétel vagy satöbbi.

a számlát elõtte kaptam, az egyéves nagyszámla jött ki, amin látod, hogy ténylegesen mennyit fogyasztottál az évben. nem tudom ki fizet már csekket otthon vagy bárhol, de ezt általában így csinálják, de lehet kérni havi leolvasást is. ezután voltam kíváncsi arra, hogy most a gép csinálja-e ezt a nagy fogyasztás különbséget vagy esetleg valaki lopja az áramunkat?
valószínû volt, hogy a gép, mert akkor kezdtem el torrentezni és néha éjszakákra is bekapcsolva hagytam a gépet, de kíváncsi lettem és hallottam, hogy lehet kérni mérõmûszert, megnéztem és ezt dobta a gép.

The Matrix has you...

[HUN]FaTaL
"akkor körülbelül 7200 forintba"

Vagyis évi 84 ezer forintba, ami miatt simán jöhet +30k elszámoló számla a forduló hónapban (tudod, átalány).

Lacee
való igaz, hogy ha a 24 órából amúgy 16-ot menne a gép, akkor a maradék 8 órányi bekapcsolva tartás további 33% fogyasztást eredményez, de ehhez nem kell mérõmûszer 😊)

egy 200 wattos géppel számolva, ha éjjel-nappal megy egész hónapban (ami bõven sok), akkor körülbelül 7200 forintba kerül (óránként 10 forint), nehezen hiszem hogy a 30 ropi különbözeted a három napos teszt miatt keletkezett...
amúgy én azt szoktam csinálni, hogy hetente-kéthetente egyszer bekapcsolva hagyom a seedelést egy-két napra, ezzel az arányom elég stabil (10 napja vagyok fent magon, azóta 115 GB feltöltés sikerült, ebben két éjszakai periódus van amikor maximum sebességgel tölt fel), és nem is kerül sokba - egy 10-15 ezres havi számlánál párszáz forintnyi plusz nem igazán számít.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

bigapó
Te mekkora hülye vagy, a számítógép fogyasztását mértem, nem a mosógépét. Közvetve persze az egész háztartásé növekszik, de ezen mit nem lehet érteni, hogy harmadával növeli az áramszámlát??

ha eddig 6000 volt és reggel hattól este 10-ig használtad, akkor kb. 9000 lesz. ez mindenkinél más értéket fog adni, mert más a gépek összetétele és tápja. Van aki bekapcsolja az energiatakarékos funkciót, van aki nem. Ez kb 5 éves adat, azóta más a gépem is, de ezzel is hasonló változást mértem. Ha jól csinálod, akkor nem fog ennyivel nõni, de ha nem figyelsz oda, akkor Anyádék is meg fognak lepõdni. ha nem otthon laksz akkor csak te. Segíteni szerettem volna, de ha saját magad akarod kipróbálni akkor csak tessék, az ELMÜ ingyen ad mérõmûszert 1 hétre.

The Matrix has you...

Havi 5-6 rongy volt még úgy 5 éve kb a felára annak, hogy éjszakánként menjen a gép. Én osztottam-szoroztam és ezen faragtam egy Atom procis HTPC beruházásával. A netet is vissza mondtam a legkisebb csomagra, mert a böngészéshez és a gémhez nem kell olyan brutális sávszél. A letöltéseket meg meg tudom várni. Így kb egy év alatt kitermeli az árát a kis gép. 25w-ot eszik terhelve, 20-at üresjáratban.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

mihez képest 30%-kal? az egész háztartás komplett energiaigénye növekedett ennyivel? lol... akkor valami nem stimmel nálad.