torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unreal ha te mondod, akkor biztos így van. aki akar, az tud seedelni bárhol. aki csak letölteni jár fel, az ne csodálkozzon, ha kiteszik elõbb-utóbb. okosan hangzik, de így van. anno mikor nekem is fos netem volt, mindig tudtam tartani az arányomat.
Igaz ment is rendszeresen éjszaka is a gép. Régi torrentek bennmaradtak amik nagyobb szorzóval bírtak.
Evvel szemben a majmon semmit nem tudok vissza tölteni szinte. Le is xarom már.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
How much can you take,before you snap?
kéréseket meg a magon is nagyon gyorsan teljesítik, fõleg ha jól tejelsz érte.
Sokkal nehezebb arányt tartani mint kis oldalakon, ráadásul a kicsiken ha kérsz vmit, szinte biztos, h megkapod, mert a feltöltõk szinte biztosan fent vannak a "nagyokon". Küzdjenek Õk szervernettel meg lannal, nekem olcsóbb egy "alapnet" meg a kis oldalak használata. Orrba szájba freeleech van. Mi kell még?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Soha nem fog ez összejönni.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
How much can you take,before you snap?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
a szándék a fontos 😄
The Matrix has you...
Amugy ilyen aramos hasznalatos dolgokra visszaterve. En Stirling-ben (Skocia) lakom es az elozo lakasomban a gepem fel even keresztul szinte napi 24 oraban ment... Azon kivul csak a tv-t meg az xbox-ot hasznaltam, lampa ritkan egett... 😊 havonta 60-65 fontot fizettem. Minden energiatakarekos volt a lakasban. A mostani helyen ahol lakom, semmi sem energia takarekos a gepem napi kb 3-4 orat megy, ugyanugy tv-t meg boxot hasznalom es fizetek havi 70-80 fontot a villanyert... Ugyhogy aki sokalja a szamlat, tenyleg megeri lecserelni a dolgokat energia takarekos "tarsukra"...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
N...e-rõl töltök le kb 10 torrentet erre egyik napról a másikra leállnak mind ezzel a hibaüzenettel ,mikor van seedjük meg minden :
Ha torrent nevére rákattintok, és megnézem a Trackers fület ,van seed ,viszont azt írja a tracker mellé hogy : Failure : Unregistered torrent pass.
Ez miért lehet?
Arab money
Külön mérõ van a bojlernek. Csak akkor melegít ha az áramszolgáltató akarja.
on / nem létezõ magyar torrent tápig /
ehhez az kell, hogy két mérõ legyen vagy automatikusan máshogy számolják?
olyan albiba vagyok ahol villany-bojler van és láttam már, hogy napközben is bekapcsol ez a szemét, mérõ meg csak egy. pörög is mint állat olyankor - na meg ha megy a gép is 😊
The Matrix has you...
http://goo.gl/gd6Zi5
hogy ontopic is legyen, olyankor mi van, ha a kliensem szerint a tracker offline, de mégis megy a feltöltés? elszámolódik így is, vagy most "üresben" megy a forgalom?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
pm-ben...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
(vagy ezt már eltörölték volna?)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
hozzáteszem, még mindig jobban jártam így mintha meg kellett volna vennem azokat a dolgokat amiket töltöttem 😊
tehát ez nem panaszkodás volt, csak leírtam az saját tapasztalataimat..ennyi.
The Matrix has you...
nem arról beszélek, hogy 3 nap alatt csináltam 30 ezret, úristen, hogy lehet ezt kiolvasni abból amit írtam??
átlagfogyasztásról, átlaghasználatról van szó. ugyanúgy csináltam mindent, mint általában. nem volt extrém terhelés, igénybevétel vagy satöbbi.
a számlát elõtte kaptam, az egyéves nagyszámla jött ki, amin látod, hogy ténylegesen mennyit fogyasztottál az évben. nem tudom ki fizet már csekket otthon vagy bárhol, de ezt általában így csinálják, de lehet kérni havi leolvasást is. ezután voltam kíváncsi arra, hogy most a gép csinálja-e ezt a nagy fogyasztás különbséget vagy esetleg valaki lopja az áramunkat?
valószínû volt, hogy a gép, mert akkor kezdtem el torrentezni és néha éjszakákra is bekapcsolva hagytam a gépet, de kíváncsi lettem és hallottam, hogy lehet kérni mérõmûszert, megnéztem és ezt dobta a gép.
The Matrix has you...
Vagyis évi 84 ezer forintba, ami miatt simán jöhet +30k elszámoló számla a forduló hónapban (tudod, átalány).
egy 200 wattos géppel számolva, ha éjjel-nappal megy egész hónapban (ami bõven sok), akkor körülbelül 7200 forintba kerül (óránként 10 forint), nehezen hiszem hogy a 30 ropi különbözeted a három napos teszt miatt keletkezett...
amúgy én azt szoktam csinálni, hogy hetente-kéthetente egyszer bekapcsolva hagyom a seedelést egy-két napra, ezzel az arányom elég stabil (10 napja vagyok fent magon, azóta 115 GB feltöltés sikerült, ebben két éjszakai periódus van amikor maximum sebességgel tölt fel), és nem is kerül sokba - egy 10-15 ezres havi számlánál párszáz forintnyi plusz nem igazán számít.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ha eddig 6000 volt és reggel hattól este 10-ig használtad, akkor kb. 9000 lesz. ez mindenkinél más értéket fog adni, mert más a gépek összetétele és tápja. Van aki bekapcsolja az energiatakarékos funkciót, van aki nem. Ez kb 5 éves adat, azóta más a gépem is, de ezzel is hasonló változást mértem. Ha jól csinálod, akkor nem fog ennyivel nõni, de ha nem figyelsz oda, akkor Anyádék is meg fognak lepõdni. ha nem otthon laksz akkor csak te. Segíteni szerettem volna, de ha saját magad akarod kipróbálni akkor csak tessék, az ELMÜ ingyen ad mérõmûszert 1 hétre.
The Matrix has you...
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD