torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheUjoNCBeats
Nekem is kéne

Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?

setuh
nekem is jol jonne

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

ToCsEk
valaki leirná irc címüket? 😄
pmben is jó, kösz

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

jó és mégis honnan halásszam elõ :S
pedig régen be volt állítva auto invite mirc-ben

How much can you take,before you snap?

Izgulok én irc nélkül is addig amíg nem látom a mûködõ logint és, hogy benn is minden rendben van.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

zaki
jaja. szerintem már a 7végére összejöhet az oldal.

Fabio Capello
hoppácska

UPDATE:
Tisztelt felhasználók!

aszfalt bot újra elérhetõ így az irces meghívás újra mûködik! Aki szeretne csatlakozni csak keresse elõ a régi invite kódját. Várunk mindenkit, hogy az utolsó százalékokat együtt izguljuk végig.

zaki
aszfaltot nézzétek

tommygear
<#vigyor1><#vigyor2>
Fabio Capello
te töltötted fel. 😄

tommygear
na jó most azonnal törlöm magam innen 😄
Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fabio Capello
aszfalt 60%

Marci0115

Házigazdának írtam, hogy törölje az elõzõ kommentem.

öregharcsa
ez engem is érdekelne...

http://pspfilez.extra.hu/

tommygear
ki feltöltõ? 😄
hol látsz te ilyet?
Narxis
omfg

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
és az a megdöbbentõ,hogy 208-an(vagyis upper nélkül 207-en) már letöltötték...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Bruk
<#banplz>
#30145 Ez igaz, nekem is mért már érdekes dolgokat..

Marci0115

Sima böngészéshez nyilván semmi értelme, de aki torrentezik, vagy nagy fájlokat tölt le, fel, annak elég jól jön. Mellesleg kicsit kamu az a 70mbit feltöltés, pláne hogy 80/25ös a legnagyobb csomag. A speedtest néha félremér.
Bruk
Igaz is, lehet észre sem venném..

Count Adyn
Jah ez már a pénisznövelõ sávszél kategória😄DDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lacee
szerintem sima felhasználóként már észrevehetetlen lehet a különbség, egy honlap 0,8 másodperc helyett csak 0,4 alatt jön be, nabumm 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Bruk
Nem mondtam hogy nincs értelme, csak nehezen tudom elképzelni hogy milyen. 😄

aszfalt már 55%!!!Lassan, de haladnak.
Vedd hozzá, hogy feltöltõ is, tehát nála van értelme.

tommygear
😄DD
Bruk
Nem tudom elképzelni milyen lehet.. nekem a legolcsóbb van és az is olyan gyors, hogy nem kell gyorsabb.. de ez. 😄D

rooney8
hallod menny a f*szomba 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

tommygear
<#nyes>
ban

😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

bigapó
nem lehetne kihagyni ezeket a megoldásokat? tudom, hogy azok is jók, de nekem nem tetszenek😞 mindegy, akkor marad a pixelkép...2010..lol

The Matrix has you...

tommygear
á 😄

Agy Halott
En a "regisorozatosneve.org" oldalrol beszelek, hogy par napja elerhetetlen. Amikor beszuntettek 5 ev utan akkor egy hosszu kozlemeny volt olvashato az oldalon, hogy par megbizhato emberke atveszi es aki akarja annak az accja atkerul oda. Ki volt irva, hogy TV*****.*E az uj oldal cime de jelenleg nem mukodik es most nem tom mi van. Azert kerdezem, hogy aki tudja mit rejt a tobbi csillag, az legyen szives elarulni nekem. Koszonom
Pharaoh
Az online igénybejelentés technikai okok miatt átmenetileg nem elérhetõ, kérjük látogasson vissza késõbb!
Tisztelettel: DIGI Kft.

Máskor itt lehjetne nézni, de most vmiért nem elérhetõ

FZoleee
Amúgy valahol meg lehet nézni, hol érhetõ el a digi internet? Sehol se találom az oldalukon 😄
MeoH
Nem a KKan mult. O intezte, hogy az elsokent kotottek nekunk az utcaban. A Digi kivonult a varosbol, teruletet cserelt a PR-rel(Kecskemetet). Sztem a PR meg kivar, hogy lejarjanak a digis szerzodesek. En meg szopok az invitellel...

fuck mmo's..i.,

ja, én kb négyszeresét fizetem a 10/1-es netért 😞

How much can you take,before you snap?

Megy a majom.

Az ilyen esetek 90%-ban a közös képviselõ a ludas. Szépen megkenik, hogy ne engedje be a Digit. Sarkatokra kell álni és pofánbaszni a kk-t.

MeoH
Digi beveheti. Tavaly osszel idejottek kicsiny varosunkba, kiepitettek a halot, persze a varos rossz vegen lakom, a masikban feleben kezdtek. Marciusra ideernek hozzank is, lepcsohaz bekotve. Aprilisban meg fogja magat es elmegy. Persze szerzodeskotesig nem jutottam el. Jott helyette PR, ami elvileg ugyan ugy lesz minden mind Diginel, de azok meg meg basznak szerzodeskotni, es az ugyfelszolgalatnek pedig goze sincs mikor kezdik. Szoval Lassan 1 eve varom, hogy lecsereljem a 8/0,5 adslemet kisse gyorsabbra, a jelenlegi havidij toredekeert. Szoval Digi beveheti, EMORAGE off 😊

fuck mmo's..i.,

shaba23
Nem tudtok valami német trackert? Nyelvgyakorlás céljából kéne.
FZoleee
Ti szegények... Erre meg kb. sose lesz digi... 😞
Igen tudom, csak felénk az ilyen fejlesztések mindig utolsó körben valósulnak meg 😞

A 30/20-as digi 40/20 lett, csak szólok. :-)

Illetve ilyen:

Media Player Classic - Home Cinema a megoldás. :-)

bakkerman
most te a "régisorozatosneveuniverse.org"-ról beszélsz?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Agy Halott
Volna vkinek infoja a sorozatos oldalrol, mivel azt irtak az oldalon hogy a nyitas kozeledtevel folyamatosan fedik fel az uj oldal cimet. Az elso ket betu es a domain vegzodeseig jutottak el mert jelenleg nem mukodik mar a webserveruk am a domain nev meg el. 😞